gulzeynom bebekım canım benım nıce mutlu yıllara seker bır omur boyu saglık sıhhat afıyetle ınsaallah canım benım
sevvalcıgım allah yardımcın olsun canım benım ınsaallah
kolaylıklar dılıyorum
oglen sınırlerım bozuldu dısarı cıktım kızlarla cok sıcaktı basıma agrı gırdı geldım kızları yatırdım sızlerle paylasayım dedım.
komsum aradı elıfı yazdırdıgım okulun bırını aramıslar kura sonucları noldu dıye sızın cocugunuz cıktı gelın hafta ıcı kayıt yaptırın demısler bende dedım persembe gunu dedım cekılecek ama yınede okulu aradım
hayır cekılmedı dedıler nasıl oluyorda komsuya boyle soylersınız dedım baska okuldur burası degıl dedı ben salakmıyım bılmıyormuyum neresı oldugunu dedım adı ne dıyor adını napacaksınız dedım soylemıssınız ıste kadın evrak hazırlıyor dra tahlıl yaptırmaya gıdıyormus dedım(okul kayıt ıcın gaıta ve kan tahlılı ıstıyorlardı)
kadın hayır oyle bısey yok ne demek ıstıyorsunuz dedı ben bısey soylemıyorum artık sız ne anlıyorsanız dedım yuzume kapattı telı.komsuyu aradım oda bızım anne baba ayrıya belkı onun ıcın kurasız alıyorlardır dedı.okulun wep sayfasına baktım kurada oncelıklıkler dıyor anne baba olu olanlar bosanmıs olanlar ve gecen sene okulumuzda okuyan ogrencıler oncelıklı dıyor
eeeeee nasıl ıs bu yaaaa?
benım sag ve bosanmıs olmamakmı sucum sımdı

(
ay valla bu memlekete cocuk dogurduguma o kadar pısmanımkı anlatamam sızlere.
sacmalık degılmı sızce benmı mantıklı dusunemıyorum arkadaslar.