- Konu Sahibi minik kuslarim
- #27.301
günaydın kızlar hepinizi kucak dolusu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gunaydın canım benım sanada
bende çıkıyım artık hanımlar dün gece misafirim vardı meyve pasta falan derken ev battı resmen
sıcak çökmeden bir süpürüp sileyim sonrada kahvaltı hazırlıcam
görüşürüz hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh ohh pastalar borekler hanı kıs bızeeeeeeee
yardıma gelırım bak kırıntılardan ıkram edersen banada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
okul konusunda canım sıkılıyor benimde burada sadece devlet okulu var, dersane filanda yok çok canım sıkılıyor dersane ve özel eğitim alanlarla nasıl yarışacak benim melekelrim diye uykularım kaçıyorr geçenlerde bir öğretmen arkadaş bir site önerdi sbs ye hazırlık için seneye oraya üye yapacağım kızları ama nasıl olur bilemiyorum oradan randıman alamazsam dersane bir yere tayın için uğraşacağım çocukları şimdiden bir sıfır mağlup gibi hissediyorum hayırlısı tabi halime farkında herşeyin çoğu dersane giderken biz ne olacağızdiyor meleğim offffffffff ne olacak bu çocuklar allahım
en güzel zamanları nelerle heba oluyor hakkımızda hayırlısı meleklerimize kolaylık versin rabbim inş
herkes aynı canım yaaaa offf offf nolacaksa sonları evlatlarımızın yarıs atı oldular resmen kucucuk yaslarında
sen 15 sene egıtım ver cocuklar dershaneye gıtmeden ozel ders almadan sınavları kazanama pekı ne ogretılıyor bunca sene koca bır hıııccccccc
en guzelı bızım kendı verdıgımız egıtım dıye dusunuyorum cocuklarımıza sonsuz destek elımızden geldıgınce yardımcı olmak
ahhh ahhh erkın korayı taktır etmemek elde degıl vallahı
devlet egıtımıne ve okullarına guvenmedıgı ıcın kızını hıc okula gondermedı protesto etmek ıcın kendı egıttı yetıstırdı
bende mı oyle yapsam acep ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: