Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

naber kızlar yemek yedik dışarı çıkıcaz bizdesizlere bakim dedim ohh bu efsun iyi tatil yaptuı kız bu sene............

ohh ohh gezın bakalım seker ıyı gezmeler dılıyorum canım
bızde yedıkde net basındayım kızları yatıracagım bırazdan
gorusmek uzere canım opuyorum senı ve ruyacıgımı
gezıyor evet sekercıgım ıyı yapıyor bosver keyıf yapsın accık

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız ben iyim hafta sonu annemler memlekete gidiyor onların teleşı var 15 gün sonra falanda tahayla ben gidicem 15günlüğüne işte hazırlık yapıyoruz yavaş yavaş bu arada çok sıcakkkkkkkkkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz
ben komşudan yazıyorumcevap veremeyebilirimmmmm

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız ben iyim hafta sonu annemler memlekete gidiyor onların teleşı var 15 gün sonra falanda tahayla ben gidicem 15günlüğüne işte hazırlık yapıyoruz yavaş yavaş bu arada çok sıcakkkkkkkkkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

ıyı aksamlar canım sanada
allah ıyılık versın seker
bende ıyı olmaya calısıyorum
ohh ohh hadı bakalım seker
hayırlı yolculuklar dılıyorum annenlere canım sanada ıyı tatıller olsun ınsaallah
kolay gelsın bu aradada

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz
ben komşudan yazıyorumcevap veremeyebilirimmmmm

selam cıcısssssss nasıl olayım anam kura sonucu beklıyom pc basında ama yok anam nete falan vermemısler daha bu saatten sonrada vermezler heralde bızım ıcın beklemıyorlarya okulun basını :roflol::roflol::roflol::roflol:
yatayımda sabah bakayım bende dıyorum
cok yorgunum ve uykum var
bu aralar bu saatte bır gelıyor sızıp gıdıyorum sorma
uykuya kacıs benımkı ama ısımede gelıyor valla sabaha dınc kalkıyorum en azından:roflol::roflol:
eeeeeee tum gun sokaklarda surtuyorum kızlarla nede olsa :roflol::roflol:
hadı sızlere ıyı keyıfler sekercıgım kıb byeee gorusmek uzere

iyi geceler kızlar...geçmişi okudum da çoğunuzda okula yazdırma telaşı var bende 2 yıl uğraştım önceki yıl anaokulu için geçen yılda adresimiz tutmadığı için ilkokula yazdırmak için çooook uğraştım resmen kafayı yiyecektim allaha bin şükür bu sene bunları atlattım rahatım...sizlerde atlatıcaksınız merak etmeyin canlarım...kaydirigubbakcemile5

bende eşime sinir oldum erken gelicek diye bekliyordum bugün sıcaktan çok bunaldım akşam dışarı çıkmak istiyordum menekşede teknemiz var beyefendi teknenin yanına gitmiş kendisi denizin kenarında serin serin oturuyor ben burda bayılıcam sıcaktan vallahi,daha da gelmedi zaten gelsede begüm uyudu yine olan bize oldu yani...

Back
X