sorma valla benim kız adı gibi pek nazlı,ama bi gülüyorki bütün yorgunluğum uçup gidiyor:ecrin_bebek:
gözünüz aydın canım,çok sevindim ,bak üzüldüğüne değmedi işte:lepi:
şimdiden güle güle kullansın elif kızımız,benim büyük kızda istiyor ne zamandır ama benimki çok dikkatsiz kesin duran bi arabaya bodoslama girer diye almıyo babası,oda çok istiyo bakalım ne yapcezmafoldumben
ne güzel olmuş ecrin,geçmişten birilerini görmek harika bişi ,eşimde ilkokul arkadaşlarıyla buluşuyor 3 aydır bende tanıştım hepside çok şeker insanlar...
hoşgeldin canım,ay ne güzel bi kelime YAZLIK,keşkem bende bi gidebilsem kendimi sulara şöle bi atsam(tabii bu kilolarla bana uyan bi mayo bulabilirsem:roflol:)
canım çok sevindim,sabah görünce yazını üzülmüştüm,inşallah ciddi bişi yoktur demiştim kızımızın,gerçi idrar yolları enfeksiyonuda ciddiye alınması gereken bi hastalık,idrarını yaparken canı yanmıyordur inşallah,ilaçlarını kullansın bir an önce iyilrşsin hanım kızımız..opuyorumnanaktan
ya ben böyle adamlarada sinir oluyorum,niyetin neyse söylesene be adam ,niyet başka laf başka allah allah ya

klava:neyse canım sen sinirlenme ben sinirlenirim senin yerine,allah eşine iş rastlığı versin canım ,tabii hepimizin eşlerinede
kolay gelsin kızlaropuyorumnanaktan