Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kübranın anlattığı gibi canım amniyosentez yapıldı onun sonucunu bekliyorum dört gözle...

inşallah canım...inşallah temiz olsun da doktor telaşlandırmış olsun.öpüyorum canım.

İnşaallah temiz çıkacak canımm.. Üzme sakın kendini. Bu tür testler bazen sadece kafa karıştırıyor. Ben de seni ve meleğini öpüyorum. Oğluşun sağlıklı annesi. Kendini de onu da üzme oldu mu?

tünaydın şekerlerrr
teşekkür ederim sağolun dr götürdüm idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş
kanama ondanmış böbrekten korkmuştum ama çok şükür daha basit bir şeymiş
ilaçlarımızı kullanınca geçer dedi dr birde asitli içecekler,kızartma,çikolata filan yasak dedi iyileşinceye kadar çikolataya biraz canı sıkıldı meleğimin)))))))))))))
minikcimm çok sevindim elifimizin okulunun olmasına bak boşuna stres yaptın ))))))))))))))))))))))))
tüm meleklerimi ve annelerini çok öpüyorum kapıdan yeni girdik üzerimi bile değiştirmeden islzere koştum rahatlayıp geleyim görüşmek üzereeeee öpüldünüzzzzzzzzzzzz

Canım önemli bişi olmamasına çok sevindim. Tekrardan çok geçmişolsun...

...................

ne güzel olmuş ecrin,geçmişten birilerini görmek harika bişi ,eşimde ilkokul arkadaşlarıyla buluşuyor 3 aydır bende tanıştım hepside çok şeker insanlar...

...................

Evet canım. İnsanın hayatına bir hareket geliyor sanki. Eski anılar gözümün önünde canlandı. Dünden beri çok mutluyum...

eee kimse yok terkedilmiş burası

Herkes işinin başına gitmiş canım. Ben de biriken mesajları okudum. Cevaplarımı veriim dedim. Nasılsa gelince okur arkadaşlar. Şimdi ben de çıkıyorum. Ev çok sıcak. Pc kaynadı valla. Dizimde şuan. Buharım tütüyo sanki! Biraz dolaşayım kendime geleyim. Bi dondurma yiyeyim. Sen de ister misin? yerimseniben

Herkes işinin başına gitmiş canım. Ben de biriken mesajları okudum. Cevaplarımı veriim dedim. Nasılsa gelince okur arkadaşlar. Şimdi ben de çıkıyorum. Ev çok sıcak. Pc kaynadı valla. Dizimde şuan. Buharım tütüyo sanki! Biraz dolaşayım kendime geleyim. Bi dondurma yiyeyim. Sen de ister misin? yerimseniben

dondurmamı isterimmm hatta dondurma dükkanı açalımm kız ama ayıp mı olur:roflol::roflol:

kızlar michael jackson ölmüş haberiniz varmı,ben çok üzüldüm ya.benim gençliğim onun şarkıları ile geçti hatta onunkinin aynısı şapka bile almıştık arkadaşımla ,sanki geçmişime ait bi yıldız dağa kaydı:gitme:
aaaa öylemi canım:1shok:ilk senden duyuyorum canım
bildiğim kadarıyla yaşıda çok değildi ölüm sebebi neymiş ki canım:uhm:
bende üzüldüm inan
mihriban sobe gördüm seni,çık ortaya...nasılsın bakalım...

ben seni farketmedim canım

ayyy burasıda yanıyo canım ya:gitme::gitme:
işlerimi hallettim son olarak çamaşırları katlayım yerleştiriyim dedim ama yatak odası inan o kadar sıcakki yarım bıraktım valla:sinifsinif:
yazın insan yorulmuyoda sıcaktan bunalıyo mafoldumben
dondurmaya bende yok demem vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis şu sıcak havalarda tek kurtarıcımızkaydirigubbakcemile3

bende bende :icecream:

aaaa öylemi canım:1shok:ilk senden duyuyorum canım
bildiğim kadarıyla yaşıda çok değildi ölüm sebebi neymiş ki canım:uhm:
bende üzüldüm inan

ben seni farketmedim canım
kalbi durmuş dün gece,50 yaşındaydı henüz gençti ya,müzik kanallarında onun klipleri dönüyor sürekli...

ayyy burasıda yanıyo canım ya:gitme::gitme:
işlerimi hallettim son olarak çamaşırları katlayım yerleştiriyim dedim ama yatak odası inan o kadar sıcakki yarım bıraktım valla:sinifsinif:
yazın insan yorulmuyoda sıcaktan bunalıyo mafoldumben
dondurmaya bende yok demem vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis şu sıcak havalarda tek kurtarıcımızkaydirigubbakcemile3

benim bi arkadaş adanaya gittiydi,kocası incirlik te askeri üste çalışıyordu,garibim ilk sene yanıyom imdat diye mail atıyordu ,şimdilerde alışmıştır heralde ....

yok canım ya ben burdayım,bi taraftanda benim büyük kızla laflıyoruz,regl dönemini anlattım sonunda şimdi aklına bişi takıldıkça gelip bana soruyor garibim..
dedimki kızım ileride anne olman için bu kanamaların olması şart,oda demezmi anne benim çocuğum olmasın bende hasta olmıyayım,tövbe tövbe:roflol:

yok canım ya ben burdayım,bi taraftanda benim büyük kızla laflıyoruz,regl dönemini anlattım sonunda şimdi aklına bişi takıldıkça gelip bana soruyor garibim..
dedimki kızım ileride anne olman için bu kanamaların olması şart,oda demezmi anne benim çocuğum olmasın bende hasta olmıyayım,tövbe tövbe:roflol:

:roflol::roflol::roflol:aynı ben oda annemi delirtmiştim kafamçokkarıştı

bende bende :icecream:

kalbi durmuş dün gece,50 yaşındaydı henüz gençti ya,müzik kanallarında onun klipleri dönüyor sürekli...
evet canım ya çok gençmiş üzüldüm valla
bu adamın şarkılarıyla büyüdük hep
benim bi arkadaş adanaya gittiydi,kocası incirlik te askeri üste çalışıyordu,garibim ilk sene yanıyom imdat diye mail atıyordu ,şimdilerde alışmıştır heralde ....

yanıyo canım görmen lazım:gitme:

anlattın ama kurtulamadın sorulardan demekkaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versin sana canım
ay bu mevzuları küçücük kızlara anlatmasıda zor yaaaa
ne zormuş annelik hanımlar bu sıkıntıyı 5 sene sonra bende yaşıcammafoldumbenşimdiden düşünüyüm kızlarıma bunu nasıl anlatayım diyefisfisfis

sorma canım ya,tam kurtuldum oh be dedim,yeni sorular geldi,yandık valla ben 10 sene sonra gene sil baştan yapıcam..mafoldumben

Günaydın şekerler? Nasılsınız. Baya mesajlar birikmiş. Ben de onları okudum geldim bir iki satır da ben yazayım dedim. Dün ben de eltmin günündeydim. Güzel geçti. Dün uzun zamandan beri görüşmediğim yüksek okuldan bir arkadaşım aradı. Birbirimizin telefonlarını kaybetmiştik. Beni bulmak için ne kadar çok uğraştığını anlattı. Arkadaşlardan zincirleme olarak bulmuş beni. Ben de ondan diğer arkadaşların numaralarını alıcam. Eski arkadaşlar yeniden görüşmeye başlayacağız. Çoookkk mutluyummm...

canım benım ne guzel senın adına sevındım
evet sevdıgın uzun suredır gormedıgın arkadasları gormek bulusmak aranıyor olmak cok guzel bır duygu
hadı bakalım seker dostlugunuz daım olsun ınsaallah canım benım

günaydınnnn
miniğim hadi hayırlı olsunnnn
minik bişey daha diycem yavruşumm böyle yakışuklu adamı avatarına koymaaa
oyy oyyyyyyy oyyyyyyyy
sabah sabah tarkan kardeşimi gördüm gözüm gönlüm açıldı beeeeeee

sagolasın canım benım cok cok tesekkurler edıyorum bebekımmm
bende onun ıcın koydum sekercıgım gozum gonlum acılsın dıye
olurum ben ona yaaaaaaaaaaaaaa
valla 14 sene oldu bıtmek bılmez askıma
esımde alıstı artık da sesı cıkmıyor
ozel gunlerde hedıye bıle alıyor cdsını bana

ecrin senin adına sevindim ne güzel olmuş

miniğim sevmemmi ahh ahh diyorum anladın sen :)))

kübrabetül canım kübra nasıl sen nasılsın

anlamammı bebekım yaaaaa
elıf bebektı ankara konserlerınde bır kere opeyım dıye neler yapmadımkı
ama optum ayyyy
ahhhh ahhhhhh tadına doyamadım o ayrı amaa:kedi::kedi::kedi:

Canımmm hadi gözün aydın. İlk mesajını görünce çok üzülmüştüm. Ama sonradan senin adına o kadar sevindim ki! Rabbim her daim bahtını açık etsin kızının. Güzel bir gelecek nasibetsin. Ama sana biraz kızdım annesi. Kızının yanında kendini çok yıpratmışsın. Böyle yapmamalısın. O da çok etkilenmiştir senin bu halinden. Neyse sonuçta mutlu haberi almana çok sevindim. zemuszemus sositososito hihoyyyt

sagolasın canım benım tesekkurler edıyorum
yok canım balkonda agladım cogunlukla yuzumun halını gorunce noldu dıye sordu cesmeler yenıden basladı akmaya hem agladım hem sarıldım ay oda bıraz aglıyordu sonra anne uzulme dedı ıyıce koptum
accık sulugozumdurde:roflol::roflol::roflol:
tesellımı veren yıne kızım oldu
canım benım yaaa yasına gore cok olgundur melegım sorma teyzesı

amin canım:Saruboceq:kızının sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım

ay ne güzel düşünmüşsün talyacım
bende kızlarımın beğendiğim küçülen kıyafetlerini anı olsun diye kaldırıyorum ama diğerleri aklıma gelmemişti bana fikir vermiş oldun sağol canım yerimseniben

aman ihmal etme kamilecim inşallah önemli bişeyi yoktur kızının

bende çok sevindim miniğim:1hug::1hug:
bak sen kendini boşu boşuna hırpaladın ağlayıp durdun:gitme:
meleğimiz çıktı kuradan hadi gözünüzaydın canım
her ikinizide öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolasın bebeım cok cok tesekkur edıyorum
ay sorma valla yaaa
dun keske bu cekılseydı de aglamasaydım daha kendıme gelemedım o kadar yıpratmısımkı yuzum gozum salak gıbı oldu
yok bırdaha bu kadar yıpratmam kendımı ama toparlayım en kısa zamandada
uzuntuye gelemıyorum zaten hemen cokuyor zayıflıyorum

gözün aydın miniğim bak üzülecek birşey yokmuş herşey yoluna girer elbet yeterki sağlık olsunkaydirigubbakcemile5

allah razı olsun canım benım vallahı oyle yaa saglıkdan baskası yalanda aslında derdım yok sanırım dert arıyorum kendıme
tesekkurler bebekım cok cok opuyorum senıde yafrusum
oglusumu oksa benım ıcın ok

saol canım benim amasyayı hiç unutamam orası bambaşka ama hayat devam ediyor.............

ayy canım nasıl sevindim anlatamam sanki rüyanaz çıktı öle sevindim yani çok mutlu oldum canım elifimi benim için öp annesi ...canım sınıf 5 kişi demişsin özel mi gönderdin sen ücret ne kadar bende en son çare sabaha göndercem rüyayı napayım..........

tesekkur edıyorum canım benım
allah razı olsun canım
ozel var bırtane ayda 500lıra canım servısı falan yok ıcınde
anaokulu ıcın gereksız bu kadar pahalısına dıyerek gondermedım
bu yazdıracagım yarı ozel yarı meb aıt bır anaokulu aylık 60 lıra kayıt ıcın ne ıstıyorsunuz dıye tel ettım
donemlık 200lırada etkınlık parası yatırakmısız.servıs ne kadar bılmıyorum belkıde kendım goturup getırecegım arabayla ona daha karar vermedık
yanı ayda en fazla 100lıraya malolacak bıze.
canım sabahcıda olsa bence gonder bızım baska sansımız yok sabahcı dısında 2004 lulerı sabahcı yapmıslar bende once uzulmustum ama dusunuyorum kıs gunu hava erken kararıyor sabah 8de gıdecek 1de gelecek.yemegını yer etkınlıgı odevı vs yaptık derken aksam olur zaten bırazda kardesıyle oynar erkenden yatar
yorgun uykusuz olursa uyur ogleden sonra
hıc yoktan ıyıdır canım sabahcı olsada
ruyam bırde alısıkya sıkılır ogleden sonra uyursunuz seker odevlerını yapar ogrendıklerını bırlıkde uygularsınız vs gecer
hayırlısı olsun ınsaallah sızın ıcınde

selam kızlar şimdi yazlıktan geldim
eşya almaya sizleri merak ettim
hepiniz iyisinizdir umarım :)

selam seker
yafrusum soyle bakem senın telın nıye kapalı ben arıyom senı ulasamıyomsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
optum seker sevıyorum senı anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Back
X