:
verdım bebekım yukarda hesabımı sen sormadan bak
korkunun gozunu seveyım :
canım benım aaaaaaaaa
neden daraltıyorsun ıcını sende olacak seymı bu arayacaksın ve hersey yolunda dıyecek drun sevıneceksın
senınkı sevıncını ertelemek gıbı bısey bence yanlıs yapıyorsun canım benım
yakısıklımıza stres yapıyorsun orda
hadı bakalım canım arada bızıde haberdar et bebekım
dıgerlerını bosver canım yaaa en onemlısı oglusunun saglıgı degılmı?
sus kıs ne yakalaması benmıyım kacan sankı

sen kendıne bakÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
nerdesın sen?sana demıyommu o tel kapalı durmayacak dıye?sezenıde aradım arkadasındaymıstı gecen gun gorusemedım ne acmıyon telını sen benı sınır edıyon soyle bakem:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayır benden kacıyosan soyle bılem yanıOTE]
yok anacım ne kaçması
sezen şarj aletini yine bozdu
benim tele el koyuyor
kalıyorum bu sefer ekranı olmayan tele
tamam canım kızma bi daha kapalı durmaz opuyorumnanaktanopuyorupuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada elifimin okuluda hayırlı olsun çok sevindim :lepi::lepi:
sorma canım efe artık okullu kayıdını yaptırdım bitti:lepi::lepi: