Melek Misafirliği

goooody

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
2.287
4.008
333
Son dönemde moda olmaya başlayan melek misafirliği diye bir kavram var. İnternette bununla ilgili henüz pek bir yazı yok. Ben de buradan duyurmak istedim.

Daha önce Beki İkala Erikli nin meleklerle yaşamak, meleklerin gücü kitaplarını falan okudum. Orada her ne kadar meleklerden nasıl yardım isteneceği anlatılsa da ben Allahtan yardım istemeyi tercih ediyorum. Ama yine de melekler ile ilgili güzel bilgiler verdiği için o kitapları severim.

Geçen gün kuzenim beni arayıp melek misafirliği olayından bahsetti. Olay şu evinize belli bir gün belli bir saatte 3 tane melek geliyor. Evinizin kapısını açıp onlara hoşgeldin diyorsunuz misafir gibi karşılıyorsunuz. Bir beyaz çiçek, bir adet yeşil elma yı hazır ediyorsunuz. Yanına bir adet beyaz mum yakıyorsunuz. Ve olmasını istediğiniz 3 tane dileği beyaz temiz bir kağıda yazıyorsunuz. Bunların hepsi yanyana duracak. 5 gün boyunca evde olduğunuz zamanlar beyaz mumdan yakıyorsunuz, uyurken falan söndürebilirsiniz tabi. Evinize çok muhteşem bir huzur geliyor.

Dün akşam saat 22:30 da melekler bana geldi 5 gün kalacaklar. Daha sonra 5 gün dinlenecekler ve benim konuştuğum 3 farklı kişiye gidecekler.

Elbetteki Allah'tan başka hiç bir varlıktan birşey dilemek istemek doğru değil. Ama yine de kuzenim melekleri evime misafir etmek isteyip istemediğimi sorduğunda, başımın üstünde yerleri var diye düşündüm. :1: Eğer isteyen varsa benden sonra melekleri misafirliğe gönderebilirim :)

Son dönemde moda olmaya başlayan melek misafirliği diye bir kavram var. İnternette bununla ilgili henüz pek bir yazı yok. Ben de buradan duyurmak istedim.

Daha önce Beki İkala Erikli nin meleklerle yaşamak, meleklerin gücü kitaplarını falan okudum. Orada her ne kadar meleklerden nasıl yardım isteneceği anlatılsa da ben Allahtan yardım istemeyi tercih ediyorum. Ama yine de melekler ile ilgili güzel bilgiler verdiği için o kitapları severim.

Geçen gün kuzenim beni arayıp melek misafirliği olayından bahsetti. Olay şu evinize belli bir gün belli bir saatte 3 tane melek geliyor. Evinizin kapısını açıp onlara hoşgeldin diyorsunuz misafir gibi karşılıyorsunuz. Bir beyaz çiçek, bir adet yeşil elma yı hazır ediyorsunuz. Yanına bir adet beyaz mum yakıyorsunuz. Ve olmasını istediğiniz 3 tane dileği beyaz temiz bir kağıda yazıyorsunuz. Bunların hepsi yanyana duracak. 5 gün boyunca evde olduğunuz zamanlar beyaz mumdan yakıyorsunuz, uyurken falan söndürebilirsiniz tabi. Evinize çok muhteşem bir huzur geliyor.

Dün akşam saat 22:30 da melekler bana geldi 5 gün kalacaklar. Daha sonra 5 gün dinlenecekler ve benim konuştuğum 3 farklı kişiye gidecekler.

Elbetteki Allah'tan başka hiç bir varlıktan birşey dilemek istemek doğru değil. Ama yine de kuzenim melekleri evime misafir etmek isteyip istemediğimi sorduğunda, başımın üstünde yerleri var diye düşündüm. :1: Eğer isteyen varsa benden sonra melekleri misafirliğe gönderebilirim :)
yanlış anlamayın ama bana çok saçma geldi. Hristiyan adeti gibi. biz daima omzumuzda meleklere gezdiğimize inanmaz mıyız?

O kadar uğraşıp 3 dilek dileneceğine oturup seccadeye sonsuz dua edilmesi daha mantıklı. Mumu anladık hristiyan adeti de yeşil elma neymiş?melekler yemez içmez uyumaz. Tam bi saçmalıkmış.

Yanlış anlamayın size demedim baştan başa yanlış bi durum.

Bi arkadaşımın namazda ettiği dualar kabul olmuyo diye kiliseye gidip mum yakması gibi bu da. Allah aynı istersen dağa çık yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahahaha şeytanı da misafir et bir gece de, söyle uğraşmasın seninle :)) hahahaha

bende inanmam böyle şeylere dua etmek daha iyi..ibadetsel olarak yada namaz kılarsın vs..

o gelenler melek değil de 3 harfliler olmasın. Aman huzur bulacam derken musallat etmeyin kendinize bazı varlıkları

böyle saçma bir şey de mümkünse yayılmasın zaten internette..

kuzeninin telefonla arayıp melekleri sana misafir göndermek istemesi kısmına da ayrı bir tebessüm ettim :)

Hayatımda okuduğum en cahilce yazılardan biri, siz içsel olarak dileklerinizin böyle gercekleştiğini düşünüyorsanız daha ne diyeyim, allahın meleklerinin işi gücü yok misafirliğe mi başlamış, hurafe bunlar. Bunları okudukça ülkece gelişemiyecrğimizi tekrar tekrar anlıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten melekler her yerde bundan değil midir ki boş eve bile girdiğimizde selam verişimiz. tabi bunu bilip verenler varsa... önemli olan her yerde bulunan melekler önünde edepli olmak yoksa mum yakmışsınız elma bırakmışsınız boş iş bunlar inanmayın ve uygulamayın...

melekler zaten her an bizimle birliktedirler. bence bu hristiyanlara uygun olan bi gelenektir .arkadaşında dediği gibi buna inanıp boşa zaman geçireceğinize abdest alıp, namaz kılıp dua etseniz çok daha faydalı olur sizin için...

Back
X