Son dönemde moda olmaya başlayan melek misafirliği diye bir kavram var. İnternette bununla ilgili henüz pek bir yazı yok. Ben de buradan duyurmak istedim.
Daha önce Beki İkala Erikli nin meleklerle yaşamak, meleklerin gücü kitaplarını falan okudum. Orada her ne kadar meleklerden nasıl yardım isteneceği anlatılsa da ben Allahtan yardım istemeyi tercih ediyorum. Ama yine de melekler ile ilgili güzel bilgiler verdiği için o kitapları severim.
Geçen gün kuzenim beni arayıp melek misafirliği olayından bahsetti. Olay şu evinize belli bir gün belli bir saatte 3 tane melek geliyor. Evinizin kapısını açıp onlara hoşgeldin diyorsunuz misafir gibi karşılıyorsunuz. Bir beyaz çiçek, bir adet yeşil elma yı hazır ediyorsunuz. Yanına bir adet beyaz mum yakıyorsunuz. Ve olmasını istediğiniz 3 tane dileği beyaz temiz bir kağıda yazıyorsunuz. Bunların hepsi yanyana duracak. 5 gün boyunca evde olduğunuz zamanlar beyaz mumdan yakıyorsunuz, uyurken falan söndürebilirsiniz tabi. Evinize çok muhteşem bir huzur geliyor.
Dün akşam saat 22:30 da melekler bana geldi 5 gün kalacaklar. Daha sonra 5 gün dinlenecekler ve benim konuştuğum 3 farklı kişiye gidecekler.
Elbetteki Allah'tan başka hiç bir varlıktan birşey dilemek istemek doğru değil. Ama yine de kuzenim melekleri evime misafir etmek isteyip istemediğimi sorduğunda, başımın üstünde yerleri var diye düşündüm.
Eğer isteyen varsa benden sonra melekleri misafirliğe gönderebilirim :)