Melek olan Bebeğim ve Ben

Önce yasınızı tutun, sonra kariyerinize başlayın ve kendinizi toparlayın. Sonra anneliği düşünürsünüz, hatta ikisini de gayet yapabilirsiniz.. Evlat acısının yerini hemen yeni bir bebekle doldurmak toplumumuzun gözünde bir çözüm olsa da aslında gerçekten değil !
Kendinize ve vücudunuza biraz zaman tanıyın..

Basiniz sag olsun.Allahim sabrini versin inşallah
Beni kkda cogu kisi bilir.neler yasadigimi belki size umut olur diye yazmak istedim
Normalde bu tür konulari okuyamiyorum bile acimi hatirlatiyor
ben de 2014un nisan ayinda oğlumu kaybettim
Bize de her ne kadar doktor ihmali oldugunu dusunsen de kalbinde sorun varmış dendi
zaten sebebi ne o an bi anlam tasimiyo sonuc olarak bebeginizi kaybediyosunuz
Bebegim dogdugunda ilk buraya yazmıştım arkadaslarin yazdigi tebrik mesajlarina bile cevap veremeden kötü haberi aldik
Bebegimi kendi aracimizla Bakuye yetistirdik ama sadece 1 gun yasadi
O ani yazamicam...
Sonuç itibariyle o hastaneden bebegimizin cenazesiyle ayrildik
Ben ayri arabada gelmeyi tercih ettim çünkü hem kizim yanimdaydi hem de o ortami kaldiramazdim
Normalde de aşırı sogukkanli bi insanimdir
Acimi kesinlikle disariya yansıtmayi sevmem aileme bile
Evet o gün cok ağladım kendime gelemedim
günlerce konusmadim
Ama benim bi evladim daha vardi ve ailem gözümün içine bakiyodu ben iyi olmazsam onlar asla iyi olamazdi
Ve ben sogukkanliligi devam ettirdim
onlar benim neler yasadigimi hic bilmedi,icimde firtinalar koptu ama onlar cabuk atlattim sandi
1 kere gittim sadece mezarina bu yavrumu unuttum anlamina gelmiyo Allahim biliyo dilimden dusmedigini ama ben kendimi biliyorum baska türlüsü her kese zülm etmek olurdu
Baska türlü atlatamazdim
sonuc itibariyle beni kendime yalnizca ikinci bi bebek getirir diye düşündüm ama o da kolay olmadi 1 sene sonra zar zor hamile kaldim
her gece aglayarak dua ettim Allahimdan saglikli bi evlat istedim
Bi kizim var bi de oğlum olucak diye cok sevinmistim ama olmadi o yuzden hep içimin bi yerinde oglum olsun cok istedim
Ama yine kimseye farkettirmeden
Ve ilk ultrasonda ikiz ikinci ultrasonda üçüz oldugunu öğrendik 3cu ultrasondaysa üçünün de erkek olduğunu:)
Allahim beni sinadi ve cok şükür ki ben bu imtihanda alni acik cikdim ve Allahım beni bu kadar büyük bi ödülle ödüllendirdi
ALLAH kimseye evlat acisi vermesin cok aci anlatmayla olmuyo
Su anda bunlari yazarken bile agliyorum
Inşallah sen de bu sinavdan alni ak cikacaksin ve mucize yasatacak sana Rabbim asla isyan etme
İmtihanımız zor sınavımız çok ağır. Başa çıkamıyorum evet. Başa çıkılmıyor bu yükle biliyorum. Benim ilk olmadı rabbim sınadı hamile kaldım doktorlar alalım bu çocuk yaşamaz dediler. Evet yaşamadı ama sizin değil Mevlamın dediği oldu. Siz rabbimden iyi bilemezsiniz dedim aldırmadım. buda sınavdı biliyorum. Aldı hala sınavdayım.. Bebeği olan arkadaşlarımla görüşemiyorum. gidemiyorum gelmelerini istemiyorum. Alk komşumun bebeği oldu. Evden taşınmayı düşünüyorum şu an. O bebek seesini duymamak için. Dİyorum ya inssanız ve nefis taşıyoruz. İmrenirim özenirim nazarım değer... vs. vs.. bebeklerden kaçıyorum. kucağıma çocuk alamıyorum şu an. Öcü gibiler sanki bana. Günlük tutuyorum ona gidince okuycam inşallah.. Beni bırakmıyorlar beni bıraksalar ben defnemle uyuycam oraada onunla :KK43:

İmtihanımız zor sınavımız çok ağır. Başa çıkamıyorum evet. Başa çıkılmıyor bu yükle biliyorum. Benim ilk olmadı rabbim sınadı hamile kaldım doktorlar alalım bu çocuk yaşamaz dediler. Evet yaşamadı ama sizin değil Mevlamın dediği oldu. Siz rabbimden iyi bilemezsiniz dedim aldırmadım. buda sınavdı biliyorum. Aldı hala sınavdayım.. Bebeği olan arkadaşlarımla görüşemiyorum. gidemiyorum gelmelerini istemiyorum. Alk komşumun bebeği oldu. Evden taşınmayı düşünüyorum şu an. O bebek seesini duymamak için. Dİyorum ya inssanız ve nefis taşıyoruz. İmrenirim özenirim nazarım değer... vs. vs.. bebeklerden kaçıyorum. kucağıma çocuk alamıyorum şu an. Öcü gibiler sanki bana. Günlük tutuyorum ona gidince okuycam inşallah.. Beni bırakmıyorlar beni bıraksalar ben defnemle uyuycam oraada onunla :(
Bu yasadiklarini bire bir yasadim diye bilirim
Biraz rol yaptim biraz kendimi zorladim ama hep bencillik yaptigimi düşündüm
Icimdeki o sesi bastirdim.Allahim herkese bi kader yazmış bizim böyle olmamiz digerlerini suçu degil diye düşündüm sonuc olarak çabuk atlattim.kimse kolay evlat sahibi olmuyor çünkü
Benim de daha onceden 10 haftalik kalbi duran bir ve 2 kimyasal gebeligim var
Her seyin zamani var unutmamak gerek
Eger bu acidan siyrilmaya calismazsan daha da zorlasacak her şey

Bu yasadiklarini bire bir yasadim diye bilirim
Biraz rol yaptim biraz kendimi zorladim ama hep bencillik yaptigimi düşündüm
Icimdeki o sesi bastirdim.Allahim herkese bi kader yazmış bizim böyle olmamiz digerlerini suçu degil diye düşündüm sonuc olarak çabuk atlattim.kimse kolay evlat sahibi olmuyor çünkü
Benim de daha onceden 10 haftalik kalbi duran bir ve 2 kimyasal gebeligim var
Her seyin zamani var unutmamak gerek
Eger bu acidan siyrilmaya calismazsan daha da zorlasacak her şey
Sen çok güçlüymüşsün.. Bende kendimi güçlü sanardım.. sadece güçlüyüm ben diyormuşum.. o kadar gerisi yokmuş..
Keşke senin kadar kuvvetli olabilsem şu an.

Sen çok güçlüymüşsün.. Bende kendimi güçlü sanardım.. sadece güçlüyüm ben diyormuşum.. o kadar gerisi yokmuş..
Keşke senin kadar kuvvetli olabilsem şu an.
Beni sanırım biraz da güçlü tutan kizimdi
Sonucta bi tesellim vardi
Ama tekrar söylüyorum bu acının içinden siyrilman gerek
Bebeğinin fotoğrafını,kiyafetlerini her gördüğünde kim bilir nasilda canin yanıyo
O yüzden kaldirmalisin hepsini bu evladını geri getirmeyecek sonuç olarak sadece seni kahredecek unutma
Bu acının hafiflemesi sadece senin elinde

Merhabalar..
Kızlar kısa tutucam..

Benim kendi doğum günümde normal doğumla 14.11.2015 de kalp anomalisi olan dünya güzeli olan bir kızım oldu.. Ben bunu biliyordum hamileliğimde teşhisi konulmuştu.

Zor bir ameliyat oldu 10 günlükken.
Yavrum 03.12.2015 Defnem'm 20 günlükken melek oldu kaldıramadı o minicik bedeni ve anneyi bıraktı:KK43::cry::cry:

Ben şu an ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum.

Ağlama krizlerine giriyorum. İsyan değil sadece çok özlüyorum kokusunu Defnemin.
20 Günlük annelik tecrübemde bu dünyada anne olmayı çok sevdim.

Alt komşum yeni doğum yaptı 15 gün oluyor. Ve o bebek her ağladığında ciğerim sökülüyor. İçim yanıyor. Elimde kıyafetleri boş beşik ve dolapta sütlerim kaldı yavrumun..

Sütlerimi vermek istiyorum en azından bi süt bebeğim olsun diyorum. Ama sütümü verecek kimseyi bulamıyorum. 50 poşet sütüm var.

Kendi kendime karar verdim.

Ya kariyer yapıcam yada anne olucam tekrar. Ama hangisini yapmak istiyorum bilemiyorum. Kafayı yemek üzereyim.
Ne olur bana yardım edin bi yabancı fikirne ihtiyacım var.
tatlım seni anlıyorum. bol dua et ve tekrar bebek düşün

Beni sanırım biraz da güçlü tutan kizimdi
Sonucta bi tesellim vardi
Ama tekrar söylüyorum bu acının içinden siyrilman gerek
Bebeğinin fotoğrafını,kiyafetlerini her gördüğünde kim bilir nasilda canin yanıyo
O yüzden kaldirmalisin hepsini bu evladını geri getirmeyecek sonuç olarak sadece seni kahredecek unutma
Bu acının hafiflemesi sadece senin elinde
Geçicek diyorlar bana, gecicekmiş kimilerine göre öyle mi gerçekten ?
Evet ilk bebeğim olması, ilk heyecanım olması ilk göz ağrım, ilkim olması, anneliğin tadını damağımda bırakanım. Sana anne diyen bir bebeğin daha varmış. ( Rabbim sağlıklı uzun ömür versin ) o seni ayakta tutan.. Galiba benide ayakta tutacak olan Defnemin abla olması.

Benimde 4 ay once ikiz kizkarim melek olup ucup gitti dogdular nefes alip olduler.
Kucagima olu bedenlerini aldim,susn yasiyomusun diye sorarsaniz,sadece nefes aliyirum,alamiyorum aslinda kalbim sikisiyor,biri beni boguyor sanki,5 yillik ozlemden sonra tup bebekle 3 uzlere hamile kaldim,ama hamile kalana kadar cocugumun olmasi mucizeydi hergun evlat diye aglardim..

Nihayet kaldim bu sefer 3 melek vardi karnimda,doktorlar 3 uyke devam edemiyecegimi soylediler,yuksek tansiyon yuksek nabiz,kalp carpintisi..

3 aylikken birini karnimda sonlandirdilar 1 ay agladim..
İkizlerimle devam ettim 6.ayima girdigimde suyum geldi ve dogum yaptim sonucta hepsini kaybettim..
Vijdan azabi,yurek yangini,evlat hasreti ne ararsan var,gozumun yasi oncedende durmazdi,simdi hic durmuyo oysaki hamileyken Allahim artikhic aglamiyorum demekki bu kadarmis sinavim bitti cok sukur der dua ederdim:((

Geçicek diyorlar bana, gecicekmiş kimilerine göre öyle mi gerçekten ?
Evet ilk bebeğim olması, ilk heyecanım olması ilk göz ağrım, ilkim olması, anneliğin tadını damağımda bırakanım. Sana anne diyen bir bebeğin daha varmış. ( Rabbim sağlıklı uzun ömür versin ) o seni ayakta tutan.. Galiba benide ayakta tutacak olan Defnemin abla olması.
Evet,gecmese bile hafifleyecek.ama sen istersen. sen istemezsen kimse sana yardimci olamaz
evet ben de arkadaslara katılıyorum tekrar bebek dusunmelisin.
Allahim sana saglikli bi evlat nasip edecek inşallah
Senin yuvanda da bebek sesleri gelecek
âma ilk önce bu aciyi atlatman gerek

Benimde 4 ay once ikiz kizkarim melek olup ucup gitti dogdular nefes alip olduler.
Kucagima olu bedenlerini aldim,susn yasiyomusun diye sorarsaniz,sadece nefes aliyirum,alamiyorum aslinda kalbim sikisiyor,biri beni boguyor sanki,5 yillik ozlemden sonra tup bebekle 3 uzlere hamile kaldim,ama hamile kalana kadar cocugumun olmasi mucizeydi hergun evlat diye aglardim..

Nihayet kaldim bu sefer 3 melek vardi karnimda,doktorlar 3 uyke devam edemiyecegimi soylediler,yuksek tansiyon yuksek nabiz,kalp carpintisi..

İkizlerimle devam ettim 6.ayima girdigimde suyum geldi ve dogum yaptim sonucta hepsini kaybettim..
Vijdan azabi,yurek yangini,evlat hasreti ne ararsan var,gozumun yasi oncedende durmazdi,simdi hic durmuyo oysaki hamileyken Allahim artikhic aglamiyorum demekki bu kadarmis sinavim bitti cok sukur der dua ederdim:KK43:(
Bu dünyada insanların dert ettiği şeyleri görünce ciddi ciddi gülesim geliyor artık ve gülüyorum da.
Altınmış,bilezikmiş, kaynana, görümce, vs. vs. diye uzar bu konu Şimdi ise dua ediyorum..
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Zor gerçekten ama gerçekten zor. :( Rabbim başka dert vermesin dicemde en zoru buymuş.

Vijdan azabi,yurek yangini,evlat hasreti ne ararsan var,gozumun yasi oncedende durmazdi,simdi hic durmuyo oysaki hamileyken Allahim artikhic aglamiyorum demekki bu kadarmis sinavim bitti cok sukur der dua ederdim:((
bunlari okurken cok kötü oldum su an
Ben de ucuzlere hamileyim bi an yine aynı seyleri yasicakmisim gibi geldi aklıma
Erken mi sevindim diye düşündüm
Allahim bi daha yasatmasin kimseye
Allahim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah

Ölmekten korkardım. Ölüden korkardımm..
Ama şimdi ölüm Rabbime ve kızıma kavuşmak geliyor.
Kızımı o beyaz elbisenin içinde gördüm son kez. Çok güzel uyuyordu korkusuzca aldım onu kucağıma son kez öptüm ve Allahıma emanet ettim. Babası ilk kez o gün aldı kucağına yavrusunu. Ve şimdi oda korkuyor baba olmaktan aynı şeyleri yaşamaktan, biraz zaman geçsin diyor. Ne kadar bu zaman diyorum, ne kadar sürecek ? Cevap alamıyorum geçiştiriyor beni. Silkelen kendine gel diyor ama yapamıyorumm. Bi türlü silkelenemiyorum yaşamsal faaliyetlerimi yerine getirebiliyorum ama arkası gelmiyor deevamı yok.
Allahım seni rahatlatsın yazını okuyunca ne düşündüm biliyomusun kendime kızdım oğlum 1 yaşına girecek sosyal hayatım kalmadı ne gece ne gündüz uykumuz yok kendimi çok yorgun hissediuorm annelik bana göre değilmiş keşke ertelesemiydim diyodum ama ben gerçek bi anne olmuşum oğlum olmayınca bian hayal ettim ve ağladım isyan değil ama hiç kızmayacam ona uyumazsa otururuz birlikte dedim Rabbim en uygun olan zamanda bi bebek basip etsin bende bi düşük yaşadım ki daha iki aylıktı daha sonra hamile görmeye bile tahammül edemiyodum o pskolojiyi az da olsa tahmin ettim dua edelim inş bi an önce normal hayata dön diye sağlıcakla kal

bunlari okurken cok kötü oldum su an
Ben de ucuzlere hamileyim bi an yine aynı seyleri yasicakmisim gibi geldi aklıma
Erken mi sevindim diye düşündüm
Allahim bi daha yasatmasin kimseye
Allahim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah

27 haftalikmisiniz ucuzlerle?

Merhabalar..
Kızlar kısa tutucam..

Benim kendi doğum günümde normal doğumla 14.11.2015 de kalp anomalisi olan dünya güzeli olan bir kızım oldu.. Ben bunu biliyordum hamileliğimde teşhisi konulmuştu.

Yavrum 03.12.2015 Defnem'm 20 günlükken melek oldu kaldıramadı o minicik bedeni ve anneyi bıraktı:KK43::cry::cry:

Ağlama krizlerine giriyorum. İsyan değil sadece çok özlüyorum kokusunu Defnemin.

Alt komşum yeni doğum yaptı 15 gün oluyor. Ve o bebek her ağladığında ciğerim sökülüyor. İçim yanıyor. Elimde kıyafetleri boş beşik ve dolapta sütlerim kaldı yavrumun..

Sütlerimi vermek istiyorum en azından bi süt bebeğim olsun diyorum. Ama sütümü verecek kimseyi bulamıyorum. 50 poşet sütüm var.

Ya kariyer yapıcam yada anne olucam tekrar. Ama hangisini yapmak istiyorum bilemiyorum. Kafayı yemek üzereyim.
Allah sabır versin. Biz ne desek boş.. İnşallah sağlıklı bir bebeğini kucağına almak nasip olur yakın zamanda.

Amin inşallah
bi kizim var
Hayir tüp bebek degil ilac tedavisi sonucu oldu
Sen kac haftalikken dogum yaptin?basin sag olsun bu arada

Sagolasin..
21 hafta bitmisti hic birseyim yoktu 4 gum oncesi doktor kontrolum vardi,suyum gelmeden 1 gun once evde ayakta dolandim bayaga ertesi sabah suyum gelmisti,neyden oldu bilmiyorum,sen surekli yatiyomusun?

Merhabalar..
Kızlar kısa tutucam..

Bir meleğin annesi olmak herkese nasp olmaz eminim allah size yardım edecektir

Back
X