Kızlar melek tarotuna merak sardım,biraz deneyimim olsun hem..
Tuğçecan ablam da 2 hafta buralarda olamayacakmış,belki o dönene kadar onun yokluğunda sizlere ben yardımcı olurum..
Neyse kızlarr,isteyenler buyursunn :)[/QUOT
Merhaba :)) tam da şu an böyle bir şeye ihtiyacım var :) yardımcı olabilecek misiniz ? tek soru sorucam ? Eski erkek arkadasıma mı dönücem ya da yeni biri mi olacak ? hangisi daha olumlu olur ? ve pişman olmam ?
çok teşekkürler , her şey gönlünce olsuuun :)
Canım melek kartları net şeyler söylemez,sadece doğruya ulaşman için ne yapman gerektiğini söylerler.Sana yardımcı olmaları için kart çekiyorum :)
Meleklerin şimdi öğrenme zamanı olduğunu söylüyorlar.Yeni bir proje önüne gelse de biraz sabırlı ol.Bu dönem bilgi toplama,bilgi edinme dönemi.Biraz sabırla,bilgilerinle en doğruyu seçeceksin.Yakında öğrendiklerini uygulayacak,bu dönemde de çok meşgul olacaksın.Bu süreçte sevdiğin işleri yap,eğlenceli vakit geçir ve rahat ol.Ve olaylara,kişilere sevgiyle yaklaş.Bu işi meleklerine bırak,onlar halledeceklermiş canım..
Yorumlamak gerekirse de,hayatına yeni birini almadan önce iyice o kişiyi tanı,onun nasıl biri olduğunu anlamaya çalış fakat bunu kendini sıkmadan,ruhsal olarak sakin bir şekilde yap.Ve kendini zorlama bu düşüncelerle.Yani eski mi yeni mi karmaşasına son ver.Sen doğrusunu biliyorsun çünkü,bilgilerinle hislerinle en doğru kişiyi seçeceksin.Her şeyi oluruna bırak ve meleklerin halletsin :)