meleklerim ve ben 5 kişiyiz

sersev , üzülmemeye başka şeyler düşünmeye çalış lütfen. böylesi çok daha hayırlıdır belki de. allah sana ve diğer iki bebeğine sağlık versin.

Canım rabbim yardımcın olsun ve sabır versin
inşallah
rabbim sağlıkla ve hayırlısı ilekucağına almayı nasip etsin inşallah

canım allah öncelikle bebişlerine sağlık versin hayırlısıyla görmeyi nasip etsin ama merak ettim aldırdınmı kendimi düştü benimde aşağı yukarı 10 gün sonra transferim çok korkuyorum böle bişi başıma gelicek die

cnm evet kesinlikle çok zor böyle bir akkarı vermek ama dr la iyice konuş onların sağlığı açısından risk varsa 4 taneyle devam etmek zorda olsa bazı kararları vermek zorunda kalabilirsin. inş herşey istediğin gibi olur sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin allahım.

sersev , üzülmemeye başka şeyler düşünmeye çalış lütfen. böylesi çok daha hayırlıdır belki de. allah sana ve diğer iki bebeğine sağlık versin.

amin canım inşallah ama kendimi çok kötü hissediyorum hala meleklerim hiç çıkmıyoki aklımdan nasıl unutayım

cnm evet kesinlikle çok zor böyle bir akkarı vermek ama dr la iyice konuş onların sağlığı açısından risk varsa 4 taneyle devam etmek zorda olsa bazı kararları vermek zorunda kalabilirsin. inş herşey istediğin gibi olur sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin allahım.

amin canım allah razı olsun hepinizden evet konuştuk yüzde elli hepsini ve rahminide kaybedersin dedi mecbur kaldık ama affedemiyorum işte kendimi

sersevcim kendini üzem ve suclu hissetme
diğer bebişlerini düşün :1hug:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah :Saruboceq:

sersevcim kendini üzem ve suclu hissetme
diğer bebişlerini düşün :1hug:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah :Saruboceq:

canım çok sağol inşallah hepimiz alalım bebeciklerimizi kucağımıza ama üzülmeden olmuyo işte bu günlerde geçer elbet hayat devam ediyo ama bi kaç gün heralde zor kendimize gelicez canım

sersev mutlaka zordur canım, hele ki bizim gibi bebişine hasretle araya araya kavuşanlar için. ama dr. keyfi karar vermemiştir bunu sakın unutma, risk olmasa demezdi zaten. ki biliyorsun çoğul gebeliklerde problem yaşanabliyor. Allah kalan 2 bebeğine ömür versin, sağsalim kucağına al inşallah, karnındaki iki meleği düşünüp güçlü olmaya çalış, yıpratma kendini. Allah sabır, dayanma gücü versin

canım benimmmmmm :1hug:
hayırlı haberlerle dönersin inşallah bugün :Saruboceq:

Şeniz

sersev mutlaka zordur canım, hele ki bizim gibi bebişine hasretle araya araya kavuşanlar için. ama dr. keyfi karar vermemiştir bunu sakın unutma, risk olmasa demezdi zaten. ki biliyorsun çoğul gebeliklerde problem yaşanabliyor. Allah kalan 2 bebeğine ömür versin, sağsalim kucağına al inşallah, karnındaki iki meleği düşünüp güçlü olmaya çalış, yıpratma kendini. Allah sabır, dayanma gücü versin

amin canım allah razı olsun inşallah kalan bebeklerim sağlıklı bi şekilde hayata merhaba der gerçekten ozor onca yıl bekledikten sonra ama herşeyin hayırlısı rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

EVET CANIM BUGÜNDÜ BİZ ARTIK 3 KİŞİYİZ:çok üzgünüm:senağlamasenağlama:1no2:

canım benim üzme kendini sonuçta herşeyin hayırlısını istiyorumz demekki hayırlısı böyle sonuçta dördünü de kaybetmek var allahım sana iki evlat nasip etmiş inşallah biri kız biri oğlan olur darısıda bizim başımıza diyorum ama üzme kendini bebişlerinide üzersin dualarım seninle canım

canımcım ya ne oldu bir kaç gündür girememiştim formlara tüm sayfaları dolaşmak istemiyorum

nasıl yaniiii 3 kişi kaldınız

2 bebişini sonlandırdınmı kendilerimi sonlandı canımcım allah hayırlısını versin

eminin elinden geleni yapmışsındır kendini suçlu hisetme ne olur allah kalan bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

mrb canım 4tane bebıse sahıp olmak tabıkıde cok guzel bır duygu.hele bızım gıbı uzun uzun zmn bekledıkten sonra o guzel meleklere kavusmak dunyanın en guzel duygusu.cok zor bı karar senın durumun.benım arkadasıma 2tane embrıo yerlestırdıler.ama 3u oldu.1sı tek yumurta ıkızı.ama doktor cok rısklı almak zorundayız dedı.bı karar vermelerını ıstedı.ıkızlerı aldılar.eger senın ve bebıslerının tehlıkelı bı durumu varsa aldırmalısın bence bunu gunah olarak dusunmemelısın.sonucta ısteyerek yapmıycaksın.onların ve senın ıyılıgın ıcın.ama rısk yoksa dogurabılırsın.allah yardımcın olsun.bol sanslar

mrb canım 4tane bebıse sahıp olmak tabıkıde cok guzel bır duygu.hele bızım gıbı uzun uzun zmn bekledıkten sonra o guzel meleklere kavusmak dunyanın en guzel duygusu.cok zor bı karar senın durumun.benım arkadasıma 2tane embrıo yerlestırdıler.ama 3u oldu.1sı tek yumurta ıkızı.ama doktor cok rısklı almak zorundayız dedı.bı karar vermelerını ıstedı.ıkızlerı aldılar.eger senın ve bebıslerının tehlıkelı bı durumu varsa aldırmalısın bence bunu gunah olarak dusunmemelısın.sonucta ısteyerek yapmıycaksın.onların ve senın ıyılıgın ıcın.ama rısk yoksa dogurabılırsın.allah yardımcın olsun.bol sanslar

canım sağolasın riskimiz çok yüksekti yüzde elli bebekleri ve rahmi kaybedersin dedi doktorum zaten bebeklerim dün alındı 2 tane kaldılar çok acı bi durum sanki kucağımdakini kaybettim :a015::1no2:senağlama

Back
X