Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

baharcım hmtnzl ve umut99 arkadaşlarımızın tefriciyelerini okudum rabbim tez vakitte kabul etsin inş gönüllerinden geçeni hayırlısıyla versin

Baharcım hmtzl arkadasımızın duasını okumustum ama malum gırıp haber veremıyorum umut arkadasımızınkınıde hemen baslıyorum okumaya sen okudu yazarmısın bakarsın gıremem saglıcakla kalın İNŞALLAH

umut99 un duasını okudum rabbim gönlündeki muradını tez zamanda nasip etsin inş

Umut99 arkadaşımızın tefriciyelerini okudum,Rabbim kabul etsin.

ben umut99 arkadaşımın tefriciyesini okudum,Rabbim kabul etsin inşallah...allah hayırlı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:
umut kardeşimizinde duası tamam.rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz bebişler nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben dualarımı okudum
umutt Allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

umut99 arkadaşımız için dualarını okudum allahım kabul etsin...

Baarcıım listeye yeni baktım umut99dan sonra ben geliyorum kuvvetle ihtimal bu akşama yada yarına regl olacam eger yeni liste yayınlamadan önce mesajımı görürsen ve bi sonraki bana okunacaksa tabii... önceden ben namazımı kılmam gerekiyor mu bilemedimm cvp verirsen sevinirim öptümmm çokk

bahar canım ben umut arkadaşımızın tefriciyesini okudum Rabbm arkadaşıma ikiz evlatlar nasip etsin inşallah

canım bende umut99'un tefriciyelerini okudummmm.
Allah kabul etsin..

baharcım umutun tefriciyelerini okudum..
Rabbim duaarını kabul etsin inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…