Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

baharcığım umut arkadaşımız için tefriciyeleri okudum. Allah dualarını kabul etsin

Sağanak arkadaşım,
Allah gönlüne göre versin,dualarımız kabul olur inşallah. Tefriciyelerini okudum.

umutt99 için okudum canım
dün giremedim topiğe canım okumuştum ama
geç oldu biraz kusura bakma canım

duayı okudum allah kabul etsin

sağanak arkadaşımızın tefriciyesini okudum canım
Allah gönlünün muradını versin inşallah.

arkadaşım ben de alabilirim 100 tane cvp verirsen okumaya başlarım

canım 300 tane kaldı 100 tane okuyabilirsen çok iyi olur . ben de eve giderken kalanlara başlarım .

Allah razı olsun çok saol şekerim :) öptüm seni .

canım okudum dediğim gibi 50 tane
Allah razı olsun çok saol canım teşekkür ederim .

Buna göre saganak ta 100 tane okudu sayarım ama saganakcım haber verirsin dimi okudum diye .
200 tane kaldı ben bu akşam eve giderken 100 tane falan okurum okuyabildiğim kadar yarına bitti diye haber veririm inşl .
baharcım son durum böyle canım akşam giremeyecem yine

Arkadaşlar ,
size aşağıda bir kür tarifi veriyorum . bunu bana kuzenim yaptırıp getirdi .
canlar bu kürü kullanan 7 kişi hamile kalmış en geç 3 ay içerisinde . hatta 7 senelik evli bir arkadaşı vardı kuzenim tüp bebek için hastaneye gidip tahlillerini yaptırdığı ay tedaviye başlamadan bu kür ile hamile kalmış . kızla bende konuştum . o kadar umutsuzdum ki dedi . Eşi azospermmiş . kesinlikle tüp bebek yaptıracaksınız yoksa bebek olmaz normal yolla demiş . oda bir umut bunu da kullanayım demiş ve ilk ay hamile kaldım diyor .
bende bunu geçen ay sadece eşim kullandı bu ay bende kullanmaya başladım karı koca yerse daha etkili oluyormuş .

bitkileri aktara yaptırın ince bir şekilde çekecek . 1 kilo gerçek balın içerisine bu karışımı yavaş yavaş dökerek hiç kullanılmamış bir tahta kaşıkla karıştırıyoruz . yarım saate kadar iyice karıştığında emin oluyoruz . zaten birkiler ince çekildiği için zor olmayacak karıştırmak . daha sonra temiz bir kavonoza koyun . ben kavanozoun içinde kavanozu karıştırarak bir küçük kaseye alıyorum 3-4 gün onu yiyioruz bitince yineliyorum . diğer türlü kavanozdan alıp yemek biraz zor oluyor durduğu yerde bal aşağı çöküyor .
kızlar anlamadığınız bir yer olursa bana yazın elimden geldiğince size cevap veririm .
bakın yineliyorum . bunu kullanıpta hamile kalan kızın kocası azospermmiş . ve adama çok iyi gelmiş .
Şifa olsun diyerek paylaşıyorum .

HARLUK(KEÇİBOYNUZU TOZU)
KEREVİZ TOHUMU
KARANFIL TOZU
GUNLUK SAKIZI
TARCIN
HAVUC TOHUMU
ISIRGAN TOHUMU
CAKSIR KOKU(ERKEKLERDE SPERM ARTTIRICI OZELLIGI VAR )
UDU HINDI ( HINT ODUNU)
KIRMIZI GINSENG(KORE GINSENGI)
HARDAL TOHUMU
KISNIS
SAHLEP(HAKIKI)
AKIRI KARHA
SIYAH TURP TOHUMU
SOGAN TOHUMU
KEBABE(KEBABIYE)
TERE TOHUMU(ILACSIZ)
ZENCEFIL
KIMYON
ARI POLENI
ARI SUTU
BAL ( 1KG)

BU BİTKILERIN HER BİRİ SİLME 1 TATLI KAŞIĞI YANİ 10 GR OLACAK ŞEKİLDE ALINACAK .
1 KG. HAKİKİ BAL İÇİN VERİLEN ÖLÇÜLERDİR .
HEMEN HEMEN 2, 5 AY KADAR YETİYOR ELDE EDİLEN KARIŞIM .
İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLL HER KİM KULLANIRSA 1 AY ICINDE GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAK NASIP OLUR .
RABBIM HERKESIN GÖNLUNE GÖRE VERSIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL .

cnnm ben hmtnzl ciğimin tefriciyelerini okudum allah kabul etsin inşh arkadaşımın tez zamanda gönlünün muradını versin rabbim amin...

Sanırım sıra bende ama bizim cenazemiz var,babaannem vefat etti bugün.Yarın köye gideceğim,bir kaç gün kalıp döneceğim.Olmazsa başkasına okunsun,ya da ben dönünce kendiminkini okuyup namazımı kılarım.Nasıl yapalım arkadaşlar?Bu arada ben giremeyebilirim ve yeni arkadaşa da okuyamayabilirim.

başınsağolsun canım

sağanak'ın duasını okudum ben.allah kabul etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…