Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

Canım benide yeni listeye yazma olurmuu..
biraz ara vermek istiyorummmm...

Dsffs arkadaşın tefriciyelerini okudum allah kabul etsin gönlünde ne muradı varsa gerçek olsun inşlh aminn...

Cnm yeni listeye benide dahil etme....!

Son düzenleme:
baharcığım ben sağanak.dsffs,muhat arkadaşlarımın duasını okudum Allah kabul etsin bu arada yeni listeye katılmak istiyorum

Okudum cnm allah kabul etsin..

muhat ın tefriciyelerini okudum ALLAH kabul etsin..

keşke birkaç gün beklemeseydik, pazar- pazartesi bana okunurdu çünkü pazartesi benim test günüm :18: :18:

muhatın duasını okudum ALLAH kabul etsin.benide yeni listeye ekleme bende biraz ara vermek istiyorum çünkü çektiyim tesbihatlar okuduğum dualar bu aralar çok fazla oldugu için bazen bende çok sıkışıyorum yetişmekte zorlanıyorum.hepiniz hakkınızı helal edin benden yanada helal olsun

okudum ben de. nette problem 2 gün kadar sonra baglanacagıom. okumaya devam ediyoum.

bahar cnm muhat ın tefriciyelerini okudum cnm

bahar tatlım ben duadan çıkmak istiyorum
bu dönem bitsin kısmetse bi sonraki duaya katılırım

ben sdffs nin tefriciyelerini okudum canım. kendi tefriciyelermi de okumaya başladım. yalnız bi kaç gün nete giremeyecegim. bu yüzden kendiminkini de okudu diye not alısan sevinirim. okuyan emek harcayan herkese çok teşekür ederim şimdiden. Allah hepimize gönlümüzdekini nasişp etsin inşaallah

DSF VE MUHAT arkadaslrımızın dualrını okudum RABBİM bu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne tum dualarımızı kabulu makbul eylesın..AMİİNN

Baharcım yenı lısteden benı cıkarırmısın malum ınternetım yok ve takıp etmekte zorlanıyorum nasıp olursa netım oldugu zaman yıne sızlerı bulurum:)))Bu arada gercekten sızlerı tanımak cok cok guzeldı sagolun.
SIKINTIDAN KURTULUŞA GİDEN YOL,O SIKINTININ İÇİNDEDİR...ALLAHUTEALA BUTUN SIKINTILARINIZI TEZ VAKITTE GIDERIP KURTULUŞA ERDİRSİN...ALLAHA EMANETSİNİZ....

baharım canım ben yeni listeye katılamıycam canım
yanlış anlaşılmasın okumak istemediğimden değil
son zamanlarda çok fazla younum hastalar cenazeler vs.
şimdide kayınvalidem ameliyat olacak o yüzden kimsenin hakkına girmek istemem
herrkes hakkını helal etsin
benden taraf herkese sonsuz helal olsun

canım yeni listeye beni dahil etme şimdilik. emeğin için çok teşekkürler. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…