Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

ben okudum canım allah kabul etsin

Baharcım, Muhat'ın tefriciyelerinden kendi payıma düşeni okudum, Allah kabul etsin inşallah... Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
Bu arada ben yeni listeye dahil olmak isterim. Herkese sevgiler. Listede kalan ve çıkan herkese hakkımı helal ettim, onlar da etsinler inşallah.

canım ben yeni listeye devam etmek istiyorum..
Allah'tan bi engel olmadığı sürece yürekten okurum..

kızlar sordum ama cevap gelmedı tekrar sorayım duaya ne zaman baslanacak

baharcım dsffs nin tefriciyelerini okudum canım.
dün okumuştum yazamadım..
Allah niyetini kabul etsin..
ikiz ikiz bebişleri olsun inşAllahhhhhhhh

muhatın tefriciyesini bitirdim..Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah...Bende yeni listede olmak isterim..Bütün arkadaşlarım hakkını helal etsinler,bende helal ettim,hakkımız kalmasın ....Buarada bBaharcım birşey söylemek istiyorum,çok önemli durumlar dışında herkes zamanında okusun ve haber vermemezlik yapmasın bence..Belki bende böyle bir durum yaşarım bilemem ama elmizden geldiğince hemen haber verelim derim...Yoksa birbirinin yerine okuyacak kişi aramak zor,en azından okuyamayacağımız zaman haber verelimki hemen paylaşalım duayı aksatmayalım...Yani benimki sadece bir fikir....

canım ben devam etmek istiyorum yeni listede de
yarın belki giremeyebilirim canım nete
muhat için muhakkak okurum ama canım okudu kabul edebilirsin tatlım

Baharcım,muhat arkadaşımızın tefriciyelerini yarın bitiririm ancak mevlüt için köye gideceğimden internet kullanamayacağım.Pazar gece ya da pazartesi günü okudum diye yazabilirim ancak.

cnm okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin ben okumaya devam edeceğim cnm

canım dsffs arkadaşımızın duasını okudum arkadaşım kusura bakmasın lütfen... benim regl dönemlerim biraz ağır geçiyor nete giremedim muhat arkadaşımızın duasını da akşama okurum inşallah
buarada yeni listeye beni de yazabillirsin canım .....

Muhatın tefriciyelerini okudum.Allah kabul etsin. Muhata, vesile olduğun için sana ve hep bir ağızdan dua eden bu topikteki tüm arkadaşlarımıza rabbim tez zamanda hayırlı, sağlıklıi ömürlü ve salih evlatlar nasip etsin inşallah. Amin

muhatın duasını okudum ALLAH kabul etsin.ben yeni isteye şu an için katılamıcam biraz ara vermek istiyorum bahar ancak daha sonra katılıcam.

dsffs ve muhatın tefriciyelerini okudum canım
ikinci listeye şimdilik beni ekleme
bugun doktora gittim bebeğim gelişmemiş bir haftada bekleyeceğiz gelişmezse kürtaj olmam gerekiyor ((((((((
bana dua edin lütfen arkadaşlar
şimdilik ruhsal olarak kötü durumdayım o yüzden canım kendime geldiğimde devam edeceğim canım
herkesten Allah razı olsun

canım çok üzüldümmmm inş bidahaki kontrolünde güzel haberler alırsın bebişinden...
hakkınızda hayırlısı olsun canım dua edicem sizin için...
allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…