Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü dene kistleri yok ediyor

canım geçmiş olsun tez zamanda şifa olsun 300 alayım

ARKADAŞLAR EŞİMDE ÜVEİT HASTALIĞI ÇIKTI
GÖZ RAHATSIZLIĞI GÖRME KAYBINA NEDEN OLUYOR
ONUN İÇİN TEFRİCİYE OKUYORUM
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
RABBİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN İNŞ

ESMA------*500=okuyor
GERİDONUSUMKUTUSU--*200=
SSONMEZ------------------*100=
SEYBİL---------------------*300=
GOZ-------------------------*100=

KALAN= 3244

25 MART SAAT 21:00 A KADAR

Son düzenleme:
Esmacim gecmis olsun.muhat'in duasını okudum,senin icinde 100 tane okuyabilirim.Allah kabul etsin isallah

supriz06 arkadaşımızın duasını okudum

çokk saol canımm Allah razı olsunn
inşş hemen düzelir.

inşallah canım düzelir merak etme belki yeni fark etmişsindir daha önceden eşinin gözü mikrop kapmış olabilir iltahaplanmış da olabilir bir an önce rabbim şifa versin

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah eşin kısa zamanda sağlığına kavuşur. Ben şimdilik 100 tefriciye alayım eşin için.
Muhat'ın tefriciyesini okuyorum şu an, bitince seninkine başlayacağım inşallah

Burası ne güzel bir topik oldu böyle ya valla aramızdaki dayanışma ve sevgi çok güzel. Tefriciyeler bitince kopmayalım olur mu? Yine devam edelim haberleşmeye. Hepiniz çok tatlısınız

daha 25 marta varmıs ama suan okumam gereken cok dua oldugu için bende 100 tane alabilirim inşallah allah dualarımızı kabul eder.

inşallah canım düzelir merak etme belki yeni fark etmişsindir daha önceden eşinin gözü mikrop kapmış olabilir iltahaplanmış da olabilir bir an önce rabbim şifa versin
canım bilmiyorum ama daha önce hiç çıkmamış
eşim ilk diyor ama farketmediyse bilmiyorumm çünkü farkedilen bişey değilmiş
2 gün sonra kontrolü var inşş ilerlemez
inş canımm

saol canımm inşş çok saol canımm Allah razı olsun
daha 25 marta varmıs ama suan okumam gereken cok dua oldugu için bende 100 tane alabilirim inşallah allah dualarımızı kabul eder.

canımm çokk saol amin inş kabul eder
seni hiç bu topikte görmedim duyarlılığın için çok saol Allah razı olsunn

ARKADAŞLAR EŞİMDE ÜVEİT HASTALIĞI ÇIKTI
GÖZ RAHATSIZLIĞI GÖRME KAYBINA NEDEN OLUYOR
ONUN İÇİN TEFRİCİYE OKUYORUM
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
RABBİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN İNŞ

ESMA------*500=okuyor
GERİDONUSUMKUTUSU--*200=
SSONMEZ------------------*100=
SEYBİL---------------------*300=
GOZ-------------------------*100=
SİYAHKUĞU----------------*100=
ZYX321-------------------*100=

KALAN= 3044

25 MART SAAT 21:00 A KADAR

Esmacim cok gecmis olsun herseyin basi saglik rabbim hic kimseyi saglik konusunda sinamasin sakin kendini korkutma kotu seyler dusunme insallah tez zamnda Allah esinin sifasini gonderir
Ben simdilik 300 tane aliyim canim bitirdikden sonra tekrar alirim Allahin izniyle hicbisey cikmaz insallah normal bi iltihaplanmadir

muhat için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Esmacım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ben senin için 100 tane okurum canım
Muhatın tefriciyeleride bitmek üzere akşama haber veremem okudu yazabilirsin tekrar geçmiş olsun

Esmacım canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinn
Canım bende 200 tane okurum hatta bitirp eksik kalırsa tekrardan alırım canımmm

esmacım geçmiş olsun eşine cnm Allah şifalar versin ben de 100 tane alayım şimdilik okuyabilirsem alırım yine

bu arada cnm surpriz06 için okudum Allah kabul etsin.

canımmm çokkk saoll evet herşeyin başı sağlıkk
inşşş yarın kontrolü varr inşş düzelme olmuşturr
eşimin gözünde banyodan sonra kanlanma oluyordu uzun süredirrr
tekrar ediyordu da bizi mi farketmiyorduk diye düşünüyorumm
tamam canımm Allah razı olsun

muhattt nasılsın??

bu gece rüyamda seni gördüm nedendir bilinmez. sen bana tel açıosun. ben muhat diosun. edın elif esra yada eylül esraymış. adınıda sölüosun. bende senle kırk yıldır samimiymişim gibi konuşuorum. sen bana işle ilgili şeyler soruosun. bende benim işimle ilgili şeyleri anlatıorum. ama sen dura dura konuşuosun. not alır gibi. ben şüphelenmeye başlıorum. ne belli muhat olduğu diorum. ya başka biriyse. benim söylediklerimi kayıt ediorsa ve aleyhime kullanacaksa diye düşünmeye başlıyorum. sana detaylı bişiler sorcaktım muhat mısın değil misin anlamak için :) o ara uyandım :)

canım çok geçmiş olsun allah yardımcınzı olsun ben 400 tane okurum bugün.okundu yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…