Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR EŞİMDE ÜVEİT HASTALIĞI ÇIKTI
GÖZ RAHATSIZLIĞI GÖRME KAYBINA NEDEN OLUYOR
ONUN İÇİN TEFRİCİYE OKUYORUM
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
RABBİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN İNŞ
ESMA------*500=okuyor
GERİDONUSUMKUTUSU--*200=
SSONMEZ------------------*100=
SEYBİL---------------------*300=
GOZ-------------------------*100=
SİYAHKUĞU----------------*100=
ZYX321-------------------*100=
KALAN= 3044
25 MART SAAT 21:00 A KADAR
ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü dene kistleri yok ediyor
canım inşallah benim kadar çooooooook uzun süre beklemezsinnnn..asırlar gibi geldi bana..ama rabbimin bir bildiği vardır.....
hepimize sabır versinn. umudunu kaybetme tatlım...gün doğmadan neler doğarrr....
canım çook geçmiş olsun rabbim şifa versin bende 100 alayım şimdilik...tamamlarız allahın izniyle....allah yardımcınız olsun....herşey yoluna girecektir...ARKADAŞLAR EŞİMDE ÜVEİT HASTALIĞI ÇIKTI
GÖZ RAHATSIZLIĞI GÖRME KAYBINA NEDEN OLUYOR
ONUN İÇİN TEFRİCİYE OKUYORUM
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
RABBİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN İNŞ
ESMA------*500=okuyor
GERİDONUSUMKUTUSU--*200=
SSONMEZ------------------*100=
SEYBİL---------------------*300=
GOZ-------------------------*100=
SİYAHKUĞU----------------*100=
ZYX321-------------------*100=
KALAN= 3044
25 MART SAAT 21:00 A KADAR
Esmacım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ben senin için 100 tane okurum canım
Muhatın tefriciyeleride bitmek üzere akşama haber veremem okudu yazabilirsin tekrar geçmiş olsun
Esmacım canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinn
Canım bende 200 tane okurum hatta bitirp eksik kalırsa tekrardan alırım canımmm
canımm çok saoll Allah razı olsun canım arkadaşımm Allahım tedavinde bebişlerini sana bağışlasın inşşşşesmacım geçmiş olsun eşine cnm Allah şifalar versin ben de 100 tane alayım şimdilik okuyabilirsem alırım yine
bu arada cnm surpriz06 için okudum Allah kabul etsin.
canım çook geçmiş olsun rabbim şifa versin bende 100 alayım şimdilik...tamamlarız allahın izniyle....allah yardımcınız olsun....herşey yoluna girecektir...
saol canımm Allah razı olsunncanım çok geçmiş olsun allah yardımcınzı olsun ben 400 tane okurum bugün.okundu yazabilirsin
arkadaşlar siz bu tefriciyeleri okuyosunuz iyi güzel ama lütfen arapçasını okurken birde ne anlama geldiğini öğrenin.. anlamına bakarsanız biraz yok hatta biraz az çok ama çok sakıncalı bir dua olduğunu göreceksiniz..