Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

canımm ne olduu ??
Ben evdeyim çalışmıyorumm eşimden başka kızacak kimsem yokk
yaa takma kafana olur böyle şeyler
sinir olmamak mümkün değil kii
gelip burda ahkam kesiyorlarr ne yani sanırsın fıkıh profu
neyse bugünlerde huzur yok bana

ya çalıştığım yerdeki biri canımı sıktıda. anında döndü sölediği lafları falan. hayır bana bi zararı yoktu o an yaptığının ama yüzüne gülüp arkadan işçeviren insanlar canımı sıkıor. ben onu anlayalı baya oldu dikkatli davranıorum yanında ama öncesinde güvenmiştim ona. bilseydim baştan farklı davranırdım. aman neyse böle incir çekirdeklerim çok benim. üzülmeye bahane işte :34:

canim aysenin topigine fun biri yorum birakmis.
Onu okusan cildirirsin

canımmm okumadımm ama zaten çıldırdımm:47:
Bizim derdimiz bize yeter ama banlanmıyacağımı bilsem ben yaparımda
zaten çokk iyi günler geçirmiyorumm
kızz bugün taktılar bize:1:

ya çalıştığım yerdeki biri canımı sıktıda. Anında döndü sölediği lafları falan. Hayır bana bi zararı yoktu o an yaptığının ama yüzüne gülüp arkadan işçeviren insanlar canımı sıkıor. Ben onu anlayalı baya oldu dikkatli davranıorum yanında ama öncesinde güvenmiştim ona. Bilseydim baştan farklı davranırdım. Aman neyse böle incir çekirdeklerim çok benim. üzülmeye bahane işte :34:

canımm yaa yine gereksiz kişiler bende nefret ederim öyle tiplerden
iş ortamı insanı iki kat geriyor zaten
okadar çok ki böyle insanlar heryerde peşini bırakmıyorlar
canım sende mesafeli davran öyle insanlardan hayır gelmez
sen bide hassasın bu dönemlerde iyice büyütüyorsunn takma kafana
canını sıktığınla kalırsın :47:

Rabbim eşine acil şifalar versin canımm çok geşmiş olsun benim için de 200 yaz şimdilik okumaya başlıyorum inşalllah bitirirsem tekrar alırım canımm

tefriciye için sakıncalı yazan Sarenaz hanım kardeşimm...yeni üyesin sanırımm dualara da baya yabancısın galibaa:44:...peygamber efendimize selavat getirmenin onun aracılığıyla ve sahabei kiramı da vesile kılarak Rabbimden hayırlı işlerimiz ve zorda kaldığımız iyi niyetli dualrımızn da nesi sakıncalı olabilir acaba ..burda kimsenin malına mülküne ya da kötülüğüne dua edilmediğinin farkına varmadan uyarıyorsunn....bu uyarılarını internetteki büyü yolları gösteren sitelere yap canımm duanın sakıncası olmaz..zaten sakıncalı olanı Rabbim kuluna yazmaz :16::16::16::16:
CANIMM ÇOK SAOL Allah razı olsunn
tamam canımm iyiki varsınız Rabbim iyi kalbinize göre versin inşşşşş

Canim hiç sorma ama sabır.seranazin söylemek istediği farklı bisi.hürmet lafzini yanlış algiladigindan öyle dediğini düşünüyorum.
Duma duayla olmaz çocuk isiniz zor dedi biri.
Geridonusumkutusu canim ruyani bulamadım:(

Canim hiç sorma ama sabır.seranazin söylemek istediği farklı bisi.hürmet lafzini yanlış algiladigindan öyle dediğini düşünüyorum.

iyi niyetlede söylenmiş olabilir ama ben çok gereksiz buluyorum böyle muhabbetleri. pat diye topiğe dalınıp bunların söylenmesi hoş değil. açsın bi topik orda tartışmaya sunsun.

muhattt nasılsın??

bu gece rüyamda seni gördüm nedendir bilinmez. sen bana tel açıosun. ben muhat diosun. edın elif esra yada eylül esraymış. adınıda sölüosun. bende senle kırk yıldır samimiymişim gibi konuşuorum. sen bana işle ilgili şeyler soruosun. bende benim işimle ilgili şeyleri anlatıorum. ama sen dura dura konuşuosun. not alır gibi. ben şüphelenmeye başlıorum. ne belli muhat olduğu diorum. ya başka biriyse. benim söylediklerimi kayıt ediorsa ve aleyhime kullanacaksa diye düşünmeye başlıyorum. sana detaylı bişiler sorcaktım muhat mısın değil misin anlamak için :) o ara uyandım :)

işte bu...............................

:) canim ararım belki birgün pat diye.
Fırsatımız olsada bütün hatunlar toplansak:)
canım bak bak sen burada toplanma planları yap bende ötede cevap bekliyeyim.bunuda gör yani yaaaaaaaaaaaa:84:

ema muhatın tefrıcıyelerını okumus
hasta oldugu ıcın gıremedı dualarınızda unutmayın arkadasımızı
allaha emanet olun

canımyanlış anlamış gibi yazmıyor ama
ben ilk yazdığında bişey demedim ama son yazdıkları hoş değil
gereksiz muhabbetler
yaa baktım ama bulamadımm duayla dua olmazmıymışş
artık tepki bile veremiyoumm :41:

ARKADAŞLAR EŞİMDE ÜVEİT HASTALIĞI ÇIKTI
GÖZ RAHATSIZLIĞI GÖRME KAYBINA NEDEN OLUYOR
ONUN İÇİN TEFRİCİYE OKUYORUM
YARDIM EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
RABBİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN İNŞ

ESMA------*500=okuyor
GERİDONUSUMKUTUSU--*200=
SSONMEZ------------------*100=
SEYBİL---------------------*300=
GOZ-------------------------*100=

KALAN= 3244

25 MART SAAT 21:00 A KADAR

Esmacım eşin için 100 tefriciyeyi okudum rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.....

MUHAT IN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 20 MART ÇARŞAMBA SAAT 21:00 A KADAR

HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI

BASAK2569----------------------------------------- 131=OKUDU
DURU1616------------------------------------------ 130=
GERİDONUSUMKUTUSU------------------------------130=
NURUSİMA81(VCK)----------------------------------130=
MAVİMENEKŞE----------------------------------------130=
ZAMBAK06--------------------------------------------130=
ESMA-------------------------------------------------163=
AYSE035----------------------------------------------130=
OZAY37BARİS------------------------------------------130=
YASEMİNSEZA----------------------------------------130=
NURSEN----------------------------------------------130=
NİSNUR----------------------------------------------130=
RAİNSUN---------------------------------------------130=
SİYAHKUGU-------------------------------------------130=
SAGANAK---------------------------------------------130=
DSFFS------------------------------------------------130=
GOZ--------------------------------------------------130=
MERRA1-----------------------------------------------130=OKUDU
ASBELOVE---------------------------------------------130=
SEVİL61-----------------------------------------------130=
ECRİN23-----------------------------------------------130=
DENİZ1717--------------------------------------------130=OKUDU
E_M_A--------------------------------------------------130=
SURPRİZ06--------------------------------------------130=OKUDU
ANTİKDENİZ-------------------------------------------130=
SSONMEZ---------------------------------------------130=
MUHAT-------------------------------------------------250=
ZEBEBEK----------------------------------------------130=OKUDU
ANGRYBİRD--------------------------------------------130=
SEYBİL-------------------------------------------------130=OKUDU
TEACHEROF---------------------------------------------130=
ECRİNNN07(ASLI) -------------------------------------130=OKUDU
KAYS_--------------------------------------------------130=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

esmacım ben muhat için okumuştum yazmıştım canımmmmm.....rabbim dünyalar tatlısı bir oğlancık versin demiştim inşallah...
muhatın hamile haberini alıcaz gibi bir his var içimdeeeeeeee.....:52::52::52::52::52::52:

Arkadaşlar salat-ı tefriciye 7 günde biter başlama günü cuma günü sela vaktidir.perşembe günü biter.15 gün olmaz kimisi cuma sela başlayıp yine cuma selası bitiriyor.öylede olur yani 8.günde bitmiş oluyor.sadaka verilmesi şart

Kaynak: 4444 Salat-ı Tefriciye Dilekler İçin

kızlarr nette böyle bir yazı buldum ..biz tefriciye okuyoruz yaaa cuma günü başlamıyoruz..acaba yanlış mı yapıyoruz diye sizlere sorayım dedim ben pek bilmem bu konuları......

CANIMM ÇOK SAOL Allah razı olsunn
tamam canımm iyiki varsınız Rabbim iyi kalbinize göre versin inşşşşş
Rabbim acil şifanızı göndersin canımm...kendince çakallık yapan ve koyun sürüsü gördüm sanıp dalan arkadaş karşısında dişi aslanlar olduğunu ve cahil değil hakkıyla iman etmiş müslüman hanımların topiğinde olduğunu bilsinn bir zahmet...onun seviyesine inmeye gerek yok..bilcümle evliyadan daha mı iyi biliyor kii...bir de bize hristiyanlıktan şirke koşmaktan bahsetmiş... Allah korussn böylelelri insanı dinden çıkarır...kelime i tevhidi doğru okusun ve anlasın mümkünsee...
Arkadaşlar salat-ı tefriciye 7 günde biter başlama günü cuma günü sela vaktidir.perşembe günü biter.15 gün olmaz kimisi cuma sela başlayıp yine cuma selası bitiriyor.öylede olur yani 8.günde bitmiş oluyor.sadaka verilmesi şart

Kaynak: 4444 Salat-ı Tefriciye Dilekler İçin

kızlarr nette böyle bir yazı buldum ..biz tefriciye okuyoruz yaaa cuma günü başlamıyoruz..acaba yanlış mı yapıyoruz diye sizlere sorayım dedim ben pek bilmem bu konuları......

aslında farketmez bencee cuma gecesi başlamak da aynıdır canımm başlayabilirseniz bu şekilde başlasın dua sahibii
tabii daha güzel olur...:16::16::16:

Back
X