arkadaşım Allah'a dua etmenin tabiiki hiç bir sakıncası olmadığı gibi insana çok büyük yararları vardır.. ancak.. bu tefriciye denilen duanın özellikle "O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir." cümlelerine çok dikkat etmemiz gerekiyor.. bu cümleler ancak ve ancak Allah için kullanılabilecek cümleler.. bunlar Allah Rasulü için kullanılırsa bile Allah korusun iş Allah'a ortak koşmaya kadar gidebilir.. yardım, istek vs bunlar sadece ama sadece Allah'tan istenir.. Rasulullah'tan bile istenmez.. bunun kanıtı da Fatihanın beşinci ayetidir " biz yalnız senden(Allah'tan) yardım isteriz ve yalnız sana(Allah'a) ibadet ederiz"...
bu açıklama yeterlidir umuyorum..
Arkadasim sende zaten dogrusunu yazmissin bidaha donup okusan dogru yolu bulacaksin:)"O peygamber ki , onun hurmetine" diyor hurmet kelimesini aciklamamiza gerek yok sanirsam ben bi cok hocadan bu tur yalvarislari duydum sen kafani yorma canim kim ne yaparsa yapsin
Her koyun kendi bacagindan asilir nasil olsa
adın tutuo mu :) onu çok merak ettim
Rabbim acil şifanızı göndersin canımm...kendince çakallık yapan ve koyun sürüsü gördüm sanıp dalan arkadaş karşısında dişi aslanlar olduğunu ve cahil değil hakkıyla iman etmiş müslüman hanımların topiğinde olduğunu bilsinn bir zahmet...onun seviyesine inmeye gerek yok..bilcümle evliyadan daha mı iyi biliyor kii...bir de bize hristiyanlıktan şirke koşmaktan bahsetmiş... Allah korussn böylelelri insanı dinden çıkarır...kelime i tevhidi doğru okusun ve anlasın mümkünsee...
aslında farketmez bencee cuma gecesi başlamak da aynıdır canımm başlayabilirseniz bu şekilde başlasın dua sahibii
tabii daha güzel olur...
Canim tutmuyo:) hatice benim adım:)
Biliyon musun hâlâ regl olmadım
lütfen sadece rica ediyorum gönderdiğim linkteki videoyu izlerseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız..
test yaptın mı. belki bana malum olmuştur. yada bi kaçgündür işyerindeki riyakarlıkları gördüm onada çıkmış olabilir rüya. ama seni nie gördüm bilmiorum. kızın olursa adını elif esra koy bari
Canim 2 gün Daha beleyeyim diyorum test icin.elif ismini cok severim.hocalarim bana hep elif derdi.malum olmuş.takmayin istekileri. Ben dün bi cingar çıkardım hizaya geldiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?