Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

selamunaleykum arkadaşlar benim dualarım okunurken eşimin tedaviye ikna olması için niyet almıştık ya.oldu hamd olsun...
keçiboynuzu suyunu içmeye başladı... 1 ay içeçek sonra tekrar doktora gitcez inşallah. dua edin inşallah artış olsun yaaa... Allah razı olsun herkesten...

selamunaleykum arkadaşlar benim dualarım okunurken eşimin tedaviye ikna olması için niyet almıştık ya.oldu hamd olsun...
keçiboynuzu suyunu içmeye başladı... 1 ay içeçek sonra tekrar doktora gitcez inşallah. dua edin inşallah artış olsun yaaa... Allah razı olsun herkesten...

Gözün aydın canım inş en yakın zamanda hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına AMİN

Haydi hayırlısıolsun inşallah, keçiboynuzunu kullanıp şifa bulan bir çok insan var, inşallah eşin de onlardan biri olur. İnşallah kısa zamanda da bebeğine kavuşursun hayırlısıyla;):16:

Maaşallah subhanallah kızlar ne güzel liste ler yapmışsınız...tefriciyeleri sanırım belirli sayılarla okuyorsunuz...katkım olursa sevinirimm..eksiği olan arkadaşımız olursa o hafta okuyamayacak olan falan...yerine okuyabilirim bilginiz olsun kızlar özel mesaj atarsanız destek olurum herzaman bilginiz olsun Rabbim dualarınızın karşılığını melekleriniz biran önce göndersin kucağınıza inşaallah..

SURPRİZ06 NIN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 17 MART PAZAR SAAT 21:00 A KADAR

HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI

BASAK2569----------------------------------------- 130=
DURU1616------------------------------------------ 130=
GERİDONUSUMKUTUSU------------------------------130=
NURUSİMA81(VCK)----------------------------------130=
MAVİMENEKŞE--------------------------------------130=
ZAMBAK06------------------------------------------130=
ESMA-----------------------------------------------164=
AYSE035--------------------------------------------130=
OZAY37BARİS----------------------------------------130=
YASEMİNSEZA----------------------------------------130=
NURSEN----------------------------------------------130=
NİSNUR----------------------------------------------130=
RAİNSUN---------------------------------------------130=OKUDU
SİYAHKUGU-------------------------------------------130=
SAGANAK---------------------------------------------130=
DSFFS------------------------------------------------130=
GOZ--------------------------------------------------130=
MERRA1-----------------------------------------------130=OKUDU
ASBELOVE---------------------------------------------130=
SEVİL61-----------------------------------------------130=
ECRİN23-----------------------------------------------130=
DENİZ1717--------------------------------------------130=OKUDU
E_M_A------------------------------------------------130=
SURPRİZ06--------------------------------------------130=
ANTİKDENİZ-------------------------------------------130=
SSONMEZ---------------------------------------------130=
MUHAT-----------------------------------------------250=
ZEBEBEK----------------------------------------------130=
ANGRYBİRD--------------------------------------------130=
SEYBİL-------------------------------------------------130=
TEACHEROF---------------------------------------------130=
ECRİNNN07(ASLI) -------------------------------------130=
KAYS_------------------------------------------------130=

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
bende surpriz arkadaşımın tefriciyelerini okudum. Rabbim hayırlı imanlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı evlatlar nasip etsin...... gönlünden geçen tüm hayırlı dualarını kabul etsin inşallah........

Esmacım surpriz arkadaşımın tefriciyelerini okudum.Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah AMİN

Antikdeniz ve sürpriz için okudum,Allah kabul eylesin.

Kizlar dualarinizda lutfen banada yer verin sanirim bebegim beni birakiyorr bu sabah lavaboya gittim ve kanamam vardi halada wcye gittigimde afedersiniz silindigimde geliyorr lutfen dualarinizi esirgemeyin

Kizlar dualarinizda lutfen banada yer verin sanirim bebegim beni birakiyorr bu sabah lavaboya gittim ve kanamam vardi halada wcye gittigimde afedersiniz silindigimde geliyorr lutfen dualarinizi esirgemeyin

canım allah bebişinizi size bağışlasın sakin olmaya çalış...
kaç tanede arkadaşımız vardı gebeliği sırasında kanaması olan ama şükür hepsinin hamileliği devam etti...
allahın izniyle seninde öyle olacak yıpratma kendini canım...
dualarım seninle allah yardımcınız olsun inş bikaç gün sonra geçtiğini haber verirsin bize :16:

canlarım nasılsınızzz hepinizi çok özledim :16::16::16:
pek yazamadım size ama ara ara girip okudum dualarım sizinle yine...
bde bi değişiklik yok hala aynı durumdayız bende pek iyi sayılmam...
hele son günlerde gözümden yaş eksik olmuyor nedense :5:
allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın herkesi evladına kavuştursun inş...
nolur benide dualarınızda eksik etmeyin...
hepinizi çok öpüyorum canlar :54::54::54:

canım allah bebişinizi size bağışlasın sakin olmaya çalış...
kaç tanede arkadaşımız vardı gebeliği sırasında kanaması olan ama şükür hepsinin hamileliği devam etti...
allahın izniyle seninde öyle olacak yıpratma kendini canım...
dualarım seninle allah yardımcınız olsun inş bikaç gün sonra geçtiğini haber verirsin bize :16:

Saolasin baharim insallah rabbimden tek dilegim bu... sakin olmayi beceremiyorumki:((
Insallah benimde bebegim beni birakmaz gonlumu ferahlatttin Allah razi olsun canim Insallahh o guzel haberi veririm Allaha siginmaktan baska elimden gelen hicbirsey yok

Saolasin baharim insallah rabbimden tek dilegim bu... sakin olmayi beceremiyorumki:((
Insallah benimde bebegim beni birakmaz gonlumu ferahlatttin Allah razi olsun canim Insallahh o guzel haberi veririm Allaha siginmaktan baska elimden gelen hicbirsey yok

canım tabi sakin olmak kolay değil çok zor yollardan geçip kavuştun meleğine...
korkularını anlıyorum...
ama inan ki bu forumdaki hamiş arkadaşlarımdan bi çoğu yaşadı aynı kanamayı...
hele senin ki ne ki mercan diye bi arkadaşımız var "canım öyle bi geldiki kanama sanki içim boşaldı peçete falan nerde havlu koyup hastaye koştuk" demişti...
şimdi allaha şükür ikizlere onunla :16:
yine hasretim ve nurdah diye iki arkadaşımız vardı onlarında çok kanaması oldu hastanede falan yattılar...
nurdah oğlunu aldı kucağına 1 ay anca olmuştur hasretimde dün yaptı doğumunu :16:
onun için sen hiç dert etme allahın izniyle atlatırsınız onuda...
dualarım seninle canım benim allah yiğenimizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş :16:

canım tabi sakin olmak kolay değil çok zor yollardan geçip kavuştun meleğine...
korkularını anlıyorum...
ama inan ki bu forumdaki hamiş arkadaşlarımdan bi çoğu yaşadı aynı kanamayı...
hele senin ki ne ki mercan diye bi arkadaşımız var "canım öyle bi geldiki kanama sanki içim boşaldı peçete falan nerde havlu koyup hastaye koştuk" demişti...
şimdi allaha şükür ikizlere onunla :16:
yine hasretim ve nurdah diye iki arkadaşımız vardı onlarında çok kanaması oldu hastanede falan yattılar...
nurdah oğlunu aldı kucağına 1 ay anca olmuştur hasretimde dün yaptı doğumunu :16:
onun için sen hiç dert etme allahın izniyle atlatırsınız onuda...
dualarım seninle canım benim allah yiğenimizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş :16:

destegin icin cok saol canim umarim bende onlar gibi sansli olurum melegimi kucagima alirim
Amin canimm insallahhh :16::16::16:

canım benim biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış.sanırım bir çok hamile bu kanamaları yaşıyor.benim de olmuştu.ben riskli bir gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum ona rağman kanamam olmuştu.içini ferah tut evladın seni bırakmayacak inş. güzel düşün bebeğini de üzme

Back
X