Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

filizblam doğurunca gülçin de hasta olunca nurda az uğramaya başlayınca topik terkedilmiş gibim oldu

kızlar günaydın
nasıslınız
bugün biraz daha iyim size bi bakayım dedim
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
dünde zeynebin aşıları vardı bende muayene olayım diye gittim
gribal enfe.başlangıcı dedi
istirahat verdi
burun akıntım olmadığı için takip edelim perşembeye kadar dedi
akşam bogazlaım da ağrımaya başladı midem de fena ağrıyor
emzirdiğim için bişey veremezmiş öyle dedi
vücut direncim düşmüş
b vitamini ve demir ilaı verdi sadece
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
1i pnömokok,1 i hepatit,1 5 li karma
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
domuz gribi içinde aşı yaptımıycaz imza mı attım
hiç iştahım yok 3 gündür bişey yiyemiyorum
3 gündür yediklerimi toplasam 1 tek öğünde yediklerim yapmaz
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım

günaydın kızlar
beyazım geçmiş olsun hepimiz hastayız yaa ortalık çok fena benimde boğazlar başladı gene
dikkat et canım sende sık sık sıcak duş al yat ben miraçtan kendime bakmaya fırsat bulamıyorum :(

bu arada kızlar doğum sonrası ilk kontrolümü oldum simir testi yapıldı çok canım acıdı :bbo: rahim eski haline dönmüş kanamam hala devam ediyo ama normalmiş korunma yöntemi olaakda ben dha önce hapla korunuyodum doktorda en iyisni yapmışsın yine hapa devam et dedi ve ilişkiye hemen başlayabilirsiniz dedi zemuszemus
kaydirigubbakcemile

canımm bende c vitamini alıorum ama ilaç olarak umarım faydası oluyodur..

canımmm denk gelemioruz yoğunluktan yorgunluktan çok özlüorummmm öpüorum seni çookk..

canım yaaa sadece ilaçla kalma hayatım bol bol meyve sebze tüket onlar doğal antioksidanlar umarım hasta olmazsın.

evet birtanem bir türlü denk gelemiyoruz olsun ne yapalım iyi haberlerimizi okumak ile yeter herlade.

cnm sagol iyiyim nurada yazdıgım gibi hemen yazamadım kusura bakma berram hanıma meme verdim canı istemiş hanfendinin.bende kaçayım artık..

ne kusuru olurmu öyle şey beni hatırlamıyormusun sen hiç gelemiyordum evde iken cereni bırakıpta kızınla ilgilen sen en önemlisi o şuan.

gece cvp yazıyorum kusura bakma gündüz gırdım ama okuyamadan geri kapatmak zorunda kaldım.iyiyim canım sağol eşimle tatilin keyfini çıkarıyoruz kızımda babasına doydu valla.iyi geldi bu izin bize.en çokta bana yaradı sabahları karnını doyurunca atıyorum babasının kucagına yarenı kendım yan gelıp 1-2saat daha uyuyorum.:kahve:ceren hanımı kokla yerime...

canımmm oh oh ne güzel iyi olmuş valla izin muhabbeti öbür günde bayram zaten siz baya bir dinlenmiş olursunuz artık kızında dediğin gibi babasına doymuştur kuzu.

gülçin hayatım geçmiş olsun tekrardan allah bidaha yaşatmasın aman cerenime iyi bakın benim yavruma öksürüğü ilerlemeden geçsin bide merak ettim kaynana yüzünden 2 ay emzirdim demişsin neden ben bunun cevabını atlamışım bilmiyorum biliyimde bi güzel sayıyım burda kaynanana

sağol birtanem.
kız cerene iyi bakmaz olurmuyum gözümden sakınıyorum ben onu allahtan çok hasta değil yine gülücükler saçıyor yine kahkahalar aatıyor maşallah sadece arada gıcık tutuyor işte o var. birde dün akşam idrar tahlillerinde yine enfeksiyon çıktı yavrumun antibiyotik tedavisine başladık zaten o üst sounum yollarınada iyi gelir düzelir.
canım benim kaynana ceren doğduktan sonra kudurunca ve bana afkırınca psikolojikman üzüntüden benim sütüm kesildi yavrum ne kadar uğraştıysam ne yaptıysam gelmedi üstelikte ceren emmeyi çok seven bir bebekti memeyi veriyordum ağzına yavrum çekiyordu iştahlı ama gelmeyince sinirlenip bağırıyordu bu yüzden iki ay emzirebildim canım. gelde şimdi bu kaynanayı gözün görsün kötükedihüso kötükedihüso

filizblam doğurunca gülçin de hasta olunca nurda az uğramaya başlayınca topik terkedilmiş gibim oldu

ooyyy canımmm üzme sen tatlı canını birtanem yaaaa şu bayramda geçsin hele herkes bir kendine gelsin yine şen şakrak olur buralar meraklanma kuzum herşey üst üste geldi malum ne yapalım.

ben zaten malum gececi oldum anca ocakta işe başlıcam gündüze dönerim inşallah

ocak ayına daha var canım bu günlerinin kıymetini bil tatlım kızınla bol bol vakit geçir çünkü çok zleyeceksin ben akşamı zor ediyorum cereni görücem diye kaydirigubbakcemile4

hepinizi çok seviyorum sizleri çok öpüyorum

bende seni çok seviyorum tatlııımm kendine ve meleğine çok dikkat et emi gülüm sen gecede olsa gel yaz böyle iyi oluyor sabahalrı okumak birtanem. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar günaydın
nasıslınız
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
istirahat verdi
vücut direncim düşmüş
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım

ooyy ooyyy gülüm yaaa çok geçmiş olsun şimdide senmi hastasın kıyamam sana yyaaaaa canım benim doktor neden ilaç vermediki hay allah sen zeynebi süreklimi emziriyorsun istersen emzirme yaa çocuğa enfeksiyon geçmesin malum bulaşıcı bir hastalık malesef. bu arada ateşin düştümü canım ne durumdasın aman dikkat et tatlım bol bol ılık duş al o zaman düşüyor ateş arada balkona felan çık temiz hava al buda iyi geliyor sıvı tüket bol bol birde c vitamini ben bu şekilde iyileştim canım yaa rabbim acil şifalar versin. umarım zeynebe geçmez. bu arada ben parol kullanmıştım dört saatte bir canım birde 6 saat aralıkla soğuk algınlığı için theraflu forte birde öksürük şurubu bunlar mikrobu öldürdü vücuttaki istersen doktora bir sor belki sanada iyi gelir. :teselli:

günaydın kızlar
beyazım geçmiş olsun hepimiz hastayız yaa ortalık çok fena benimde boğazlar başladı gene
dikkat et canım sende sık sık sıcak duş al yat ben miraçtan kendime bakmaya fırsat bulamıyorum :(

günaydın dünürümmmm
ayyy canım sendemiii ne oldu boğazlarına yaaawwww uufff hasta olmayın yaaa kimse hasta olmasınnnn :teselli:

bu arada kızlar doğum sonrası ilk kontrolümü oldum simir testi yapıldı çok canım acıdı :bbo: rahim eski haline dönmüş kanamam hala devam ediyo ama normalmiş korunma yöntemi olaakda ben dha önce hapla korunuyodum doktorda en iyisni yapmışsın yine hapa devam et dedi ve ilişkiye hemen başlayabilirsiniz dedi zemuszemus
kaydirigubbakcemile

ooyyy canım benim yaa kadınlık ne zorrr her bok bizde valla neyse sen atlatmışsın bakalım biz ne yapıcaz -tatlicadiarzu- delikafadulden

bundan sonrada hapla korunucan demek hadi bakalım kolay geleeee

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız doktor aynen böylemi söyledi hemen ilişkiye başlayınmı dedi :roflol: :roflol: :roflol: ilahi burcu allah iyiliğini versin ne o kızz acıları unuttunda düz duvaramı tırmanmaya başladınn :asigim: :roflol:

günaydın dünürümmmm
ayyy canım sendemiii ne oldu boğazlarına yaaawwww uufff hasta olmayın yaaa kimse hasta olmasınnnn :teselli:

ooyyy canım benim yaa kadınlık ne zorrr her bok bizde valla neyse sen atlatmışsın bakalım biz ne yapıcaz -tatlicadiarzu- delikafadulden

bundan sonrada hapla korunucan demek hadi bakalım kolay geleeee

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız doktor aynen böylemi söyledi hemen ilişkiye başlayınmı dedi :roflol: :roflol: :roflol: ilahi burcu allah iyiliğini versin ne o kızz acıları unuttunda düz duvaramı tırmanmaya başladınn :asigim: :roflol:

evet ya boğazlardan yakalnıoz hep geçmiyo bi türlü mafoldumben
he ya atlattım
doktor neyle kornuyodun dedi hapla dedim çok doğru bi karar hemen başlayaiblirsin hapa bi sakncası yok herşey normal dedi eşimde sormuş ben yokken doktora doktor baştan 6 ay daha bekle deyip korkutmuş akannehir sonra bu gece bile başlayabilirsiniz demiş :lepi:

he ya atlattım
doktor neyle kornuyodun dedi hapla dedim çok doğru bi karar hemen başlayaiblirsin hapa bi sakncası yok herşey normal dedi eşimde sormuş ben yokken doktora doktor baştan 6 ay daha bekle deyip korkutmuş akannehir sonra bu gece bile başlayabilirsiniz demiş :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hele dur hele kanaman bir bitsin delüüüü azdınızmııı nen :mymeka:

kızalr merhaba umarım herkes iydir biz kayınpederimi kaybettik o yüzden giremiyorum kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
cerencim iyleştiğine sevindim canım
canım başınız sağolsun rabbim sizlere sabırlar versin mekanı cennet olsun güzelim
sende kendine çok dikkat et fatoşcumzati tansiyon problemin var kendini iyi hissedince gelirsin allaha emanet ol güzelimm
kayra gcan sizler nasılsınız arifem hayatım sen nasılsın
iyiyim canım sağol sen nasılsınn adetim başladı ağrılar dışında bir sorun yokk
cemre nasıl canımm
kızlar günaydın
nasıslınız
geçenlerde bahsetmiştim
istirahat verdi
vücut direncim düşmüş
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
günaydın beyazcım çok geçmiş olsunc anım allah şifa versin canım bişiler yemeğe bak zora olsa enerji alman lazım vücut direncini arttırmak için aç kalmamalısın bol bol meyva ye canım inşallah biran öne iyileşirsin kendine çok dikkat et allaha emanet ol çok öpüyorum.
günaydın kızlar
günaydın burcum nasılsın canım miraç nasıl ay sendemi hasta oldun ya canım çok dikkatet bol bol vitamin alınn bu arada geçmiş olsun burcum fırın camıpatlamış allah korumuş seni bir dua falan okusaydın canım başını gözünün sadakası için muhtaç birine bişiler ver canımm
kaydirigubbakcemile
hadi gözünaydın burcum herşey normale dönmüş :) dur anam bu ne acele yaa
günaydın canım nasılsın daha iyisin inşallahh minik kızın nasıl oldu
he ya atlattım

:roflol::roflol::roflol::roflol: allah iyiliğinizi versin burcum

günaydın canım nasılsın daha iyisin inşallahh minik kızın nasıl oldu

günaydın birtanem iyiyim şükürler olsun minik kızımda iyi dışardan bakan hasta olduğunu anlamaz o derece yani çok şükür sadece yine şu idrar yolu enfeksiyonu tekrarladı o kadar antibiyotiğe başladık bizde ne yapalım.
sen nasılsın hayatım dün görünmedin hiç?
adet kanaman başlamış canım yaa sıcak tut kendinide fazla sancın olmasın

kzılar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
gülçincim
sürekli emzirmiyorum zeynebi
şu 3 gündür zaten bişey yiyemiyorum sütümde yok
zeynebe bulaşmasın diye emzirmedim de
ama iyice gitti sütüm dr.maske takarak emzirebilirsin maskeyle dolşa evde dedi
iştahım hiç yok bişey geçmiyor boğazımdan zorlasam da yiyemiyorum
sana bişey yazamam dedi dr.paraol verdi demir ilacı verdi,bi de b vitamini anca bunları verebilirmiş
ne bileyim ya
dün geceden beri midem de acayip ağrıyor ağrıdan uyuamadım
bğzlarım da şişmiş
ne yapsam bilemedim ya

kzılar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
gülçincim
sürekli emzirmiyorum zeynebi
şu 3 gündür zaten bişey yiyemiyorum sütümde yok
zeynebe bulaşmasın diye emzirmedim de
ama iyice gitti sütüm dr.maske takarak emzirebilirsin maskeyle dolşa evde dedi
iştahım hiç yok bişey geçmiyor boğazımdan zorlasam da yiyemiyorum
sana bişey yazamam dedi dr.paraol verdi demir ilacı verdi,bi de b vitamini anca bunları verebilirmiş
ne bileyim ya
dün geceden beri midem de acayip ağrıyor ağrıdan uyuamadım
bğzlarım da şişmiş
ne yapsam bilemedim ya

canım benim yaaa kıyamam sana ben sende baya ağır geçiriyorsun canım bak unuttum yazmayı birde ben iğne vurulmuştum hayatım novalgin. kız sen sağlıkçısın eşinde öyle siz daha iyi bilirisiniz zaten bu halleri öyle durma evde bişiler yap yavrucum yaaa kendi kendine nasıl geçicek tamam doktorun verdiği ilaçlarıda düzenli kullan ama bunlar yetersiz birtanem tüh yaa çok çok geçmiş olsun sana tatlım.
bu arada limonlu ıhlamur içmeye çalış canımcım boğazların yumuşasın. :teselli:

zeynep kalktı ben bi bakayım ona annem ütü yapıyor

hadi git bak kuzuna ama fazla sokulma yanına maskeyide çıkarma sakın :teselli:

günaydın birtanem iyiyim şükürler olsun minik kızımda iyi dışardan bakan hasta olduğunu anlamaz o derece yani çok şükür sadece yine şu idrar yolu enfeksiyonu tekrarladı o kadar antibiyotiğe başladık bizde ne yapalım.
sen nasılsın hayatım dün görünmedin hiç?
adet kanaman başlamış canım yaa sıcak tut kendinide fazla sancın olmasın
maşallahh meleğine keyfi hiç kaçmaz inşallahh enfeksiyon yinemi tekrarladı kıyamam ya geçmiş olsunc anım inşallah çabuk geçer bu sefer sorma ya sonunda gelebildi adetim geçikmeli olunca ağrıda çok oluyor bende dediğin gibi sıcak olmak için sıkı sıkı giyindim ama ben sıcağı hiç sevmem bayılcak gibi oluyorumakannehir dün çok yoğundum canımm bayram üstü işler bastırdı bugün daha iyiyiz
zeynep kalktı ben bi bakayım ona annem ütü yapıyor

tamam canım sen bak kızına çok dikkat et kendineopuyorumnanaktan

Back
X