Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

maşallahh meleğine keyfi hiç kaçmaz inşallahh enfeksiyon yinemi tekrarladı kıyamam ya geçmiş olsunc anım inşallah çabuk geçer bu sefer sorma ya sonunda gelebildi adetim geçikmeli olunca ağrıda çok oluyor bende dediğin gibi sıcak olmak için sıkı sıkı giyindim ama ben sıcağı hiç sevmem bayılcak gibi oluyorumakannehir dün çok yoğundum canımm bayram üstü işler bastırdı bugün daha iyiyiz

evet şükür keyifli yavrukuşum umarım antibiyotik hemen etkisini gösterir ve yavrucum iyileşir cancanım....
ooyyy canım yaaa bilmezmiyim ben o sancıları çok çektim bende çoooooooookkkkkk ama inan doğumdan sonra hiç bir şey kalmadı adet olduğumu bile anlamıyorum o derece gitti ağrı sızı umarım seninde öyle olur balım....
işler yoğun demek seninde benimde aksine ufak tefek işler var onada elim gitmiyor iyice tatil moduna girdim zaaar malum bu gün son iş günü en azından benim için öğleden sonra yoğunlaşırım ama bayram üstü para dağıtma işi var -tatlicadiarzu-

günaydın burcum nasılsın canım miraç nasıl ay sendemi hasta oldun ya canım çok dikkatet bol bol vitamin alınn bu arada geçmiş olsun burcum fırın camıpatlamış allah korumuş seni bir dua falan okusaydın canım başını gözünün sadakası için muhtaç birine bişiler ver canımm

hadi gözünaydın burcum herşey normale dönmüş :) dur anam bu ne acele yaa

:roflol::roflol::roflol::roflol: allah iyiliğinizi versin burcum
iyyim canım miracı uyutmya çalışıom sabahtan beri kereta inat ediyor
okudum canım okudum habire dua ediyorum

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

HADİ BAKALIM HASRET SONA ERİYOR DESENE :roflol: :roflol:

:lepi::lepi:

kızalr merhaba umarım herkes iydir biz kayınpederimi kaybettik o yüzden giremiyorum kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi
cerencim iyleştiğine sevindim canım
canım başınız sağolsun
Allah geride kalanlara ömür versin inş.
sende kendini yorup üzülme bebişini düşün zaten tansiyonun yüksek
fatoşcum allah sabırlar versin canım sizlere uzun ömürler versin kendine dikkat et gülüm..

nurum kızın maşallah kocaman olmuş yaaaa tü tü tüüü..

hilalimm kendini zorla depresif yapıosun ascık güzel şeyler düşün okuma öle şeyler rüyaylada amel olunmaz günahtır öle kafana göre yorumlama..

alıntı yapamadım diğer arkadaşlarada selam olsun..eve gidicem az sonra çok yorgunumm öpüorum hepinizi..
teşekkür ederiz teyzesi
sen nasılsın canım bu kadar yıpratma kndini işler olur gider
nur tatlım sen geçmişi hiç okumuyosun ama ben seni yinede takip edip tekrar yazıyorum migrenin nasıl oldu geçtimi ilaydamızda maşallah çok şeker ve tontiş olmuş ve de çok güleç olucak
ay canım benim geçmişe çoğu zaman bakamıyorum
bugünü kaçırmayayım diye migrenim bazen hafifliyor bazen çok feci oluyor
ilayda da teşekkür ediyor teyzesi sana
senin kuzucun nasıl bakalım benim yerime çok öp

kızlar günaydın
nasıslınız
bugün biraz daha iyim size bi bakayım dedim
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
dünde zeynebin aşıları vardı bende muayene olayım diye gittim
gribal enfe.başlangıcı dedi
istirahat verdi
burun akıntım olmadığı için takip edelim perşembeye kadar dedi
akşam bogazlaım da ağrımaya başladı midem de fena ağrıyor
emzirdiğim için bişey veremezmiş öyle dedi
vücut direncim düşmüş
b vitamini ve demir ilaı verdi sadece
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
1i pnömokok,1 i hepatit,1 5 li karma
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
domuz gribi içinde aşı yaptımıycaz imza mı attım
hiç iştahım yok 3 gündür bişey yiyemiyorum
3 gündür yediklerimi toplasam 1 tek öğünde yediklerim yapmaz
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım

canım çok geçmiş olsun
inş biran önce atlatırsın
allahtan annen var yanında zeynebe bakar sende bol bol dinenirsin

Selam canlarımmm..
ierrorum, beyazım, kumsalım, nurum, gülçinim, bulcukumm gelemeyen diğer kısçelerrr öpüorum hepiciğinizi..işlerimi toparladım bi tek para dağıtma işi kaldı bankaya giden gelemio millet gergin ben gergin..
kendini bi mok sanan öküzün biriylede kavga ettim tel.de işle alakalı oohhh sefam olsunn şöle bi uyku hali rehavet çöktü üstüme..

evet şükür keyifli yavrukuşum umarım antibiyotik hemen etkisini gösterir ve yavrucum iyileşir cancanım....
ooyyy canım yaaa bilmezmiyim ben o sancıları çok çektim bende çoooooooookkkkkk ama inan doğumdan sonra hiç bir şey kalmadı adet olduğumu bile anlamıyorum o derece gitti ağrı sızı umarım seninde öyle olur balım....
işler yoğun demek seninde benimde aksine ufak tefek işler var onada elim gitmiyor iyice tatil moduna girdim zaaar malum bu gün son iş günü en azından benim için öğleden sonra yoğunlaşırım ama bayram üstü para dağıtma işi var -tatlicadiarzu-
bak gör hemencik iyilieşicek kızın maşallahı var kuzucuğunun çok olumlu bir bebek:nazar:
ayy canım inşallahhh beninde geçer bu ağrılarımm evet hemde çok yoğunuz gülçinim bizim var para işleri iyice gerildikk hayırlısıyla bitirsek bugünü atsak kendimizi tatilin kollarına
iyyim canım miracı uyutmya çalışıom sabahtan beri kereta inat ediyor
okudum canım okudum habire dua ediyorum

:lepi::lepi:
oyyy kuzu uyumuyormuu annesini uğraştırıyor demek
aman burcumm aman çok dikkatli ol hiçbir zaman duanı eksik etme canım rabbim kem gözlerden kötüklerden korusun sizide kuzucuklarıda
Selam canlarımmm..
ierrorum, beyazım, kumsalım, nurum, gülçinim, bulcukumm gelemeyen diğer kısçelerrr öpüorum hepiciğinizi..işlerimi toparladım bi tek para dağıtma işi kaldı bankaya giden gelemio millet gergin ben gergin..
kendini bi mok sanan öküzün biriylede kavga ettim tel.de işle alakalı oohhh sefam olsunn şöle bi uyku hali rehavet çöktü üstüme..
özgemmmm nerdesin canım ya hasret kaldık sana nasılsın iyimisin kasma kendini canım bak bugün son sonra tatil var bol bol dinlen işi falan at kafandan gez toz tamamı çok öpüyorumm bende seni allaha emanet ol canımmm

nurcum nasılsın canımmm maşallh ilayda ne kadar tatlı olmuş kuzum:nazar:
dğn öğretmenler günüydü ben yoğunluktan giremedim hiç senin ve tüm öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun canım

kızlar ben yarın sanbahtan yola çıkıyorumm bayramlık annanemlere gidicezz kocişle evlendiğimden beri hiç görmemiştim onları benim içinde iyi olucak

canımmm başınız sağolsun tatlım allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol tatlım iyiyim şükür umarım bir daha hasta olmam kimse olmasın sende kendine dikkat et hamilesin fazla koşturma üzülme bebeğini düşün.

fatoşcum allah sabırlar versin canım sizlere uzun ömürler versin kendine dikkat et gülüm..

nurum kızın maşallah kocaman olmuş yaaaa tü tü tüüü..

hilalimm kendini zorla depresif yapıosun ascık güzel şeyler düşün okuma öle şeyler rüyaylada amel olunmaz günahtır öle kafana göre yorumlama..

alıntı yapamadım diğer arkadaşlarada selam olsun..eve gidicem az sonra çok yorgunumm öpüorum hepinizi..

fatoş tatlım başınız saolsun hayatım gülçininde dediği gibi sen hamilesin dikkat et koşturup yorma kendini

kızlar günaydın
nasıslınız
bugün biraz daha iyim size bi bakayım dedim
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
dünde zeynebin aşıları vardı bende muayene olayım diye gittim
gribal enfe.başlangıcı dedi
istirahat verdi
burun akıntım olmadığı için takip edelim perşembeye kadar dedi
akşam bogazlaım da ağrımaya başladı midem de fena ağrıyor
emzirdiğim için bişey veremezmiş öyle dedi
vücut direncim düşmüş
b vitamini ve demir ilaı verdi sadece
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
1i pnömokok,1 i hepatit,1 5 li karma
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
domuz gribi içinde aşı yaptımıycaz imza mı attım
hiç iştahım yok 3 gündür bişey yiyemiyorum
3 gündür yediklerimi toplasam 1 tek öğünde yediklerim yapmaz
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
canım çok geçmiş olsun
nurcum nasılsın canımmm maşallh ilayda ne kadar tatlı olmuş kuzum:nazar:
dğn öğretmenler günüydü ben yoğunluktan giremedim hiç senin ve tüm öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun canım

canım başınız sağolsun
Allah geride kalanlara ömür versin inş.
sende kendini yorup üzülme bebişini düşün zaten tansiyonun yüksek

teşekkür ederiz teyzesi
sen nasılsın canım bu kadar yıpratma kndini işler olur gider

ay canım benim geçmişe çoğu zaman bakamıyorum
bugünü kaçırmayayım diye migrenim bazen hafifliyor bazen çok feci oluyor
ilayda da teşekkür ediyor teyzesi sana
senin kuzucun nasıl bakalım benim yerime çok öp

canım çok geçmiş olsun
inş biran önce atlatırsın
allahtan annen var yanında zeynebe bakar sende bol bol dinenirsin

kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun

ablammmm hoşgeldin nasılsınnn rüzgarımız nasıl alıştınızmı birbirinize
nasıl gidiyor annelikk

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm bir iş gününün hatta son iş gününün de sonuna gelmiş bulunmaktayız ben kaçıyorum canlarım.
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri çok seviyorummmmmm kendinize iyi bakın hepinizi bebeklerinizi yanaklarınızı sizleri öpüyorum canlarım hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun güzellerim umarım bayram tadında bir bayram geçiririz hepimiz kuzular....

BURCUUUUUUUUUUUUUUUUUU

BEYAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

biz geliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance: :dance:

bir yere kaybolmayın heeeeeeeeeeee
iki bebek (ceren&ilayda) iki melek (gülçin&nur) ve de iki kelek (sercan&ahmet) olaraktan iki çekirdek aile olaraktan bayramlaşmaya ellerinizi öpmeye gelloooooooorrrrrruuuuuuuzzzz bizi bekleyin anacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada
FİLİZ ABLAM
senide es geçtim sanmaaaaaaaaaaaaaaaaa sanada gelicezzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu kez başka bir sürprizle amaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben kaçtım canlarım hepinizi çok seviyorum sizlere iyi tatiller vede iyi bayramlar

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm bir iş gününün hatta son iş gününün de sonuna gelmiş bulunmaktayız ben kaçıyorum canlarım.
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri çok seviyorummmmmm kendinize iyi bakın hepinizi bebeklerinizi yanaklarınızı sizleri öpüyorum canlarım hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun güzellerim umarım bayram tadında bir bayram geçiririz hepimiz kuzular....

BURCUUUUUUUUUUUUUUUUUU

BEYAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

biz geliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance: :dance:

bir yere kaybolmayın heeeeeeeeeeee
iki bebek (ceren&ilayda) iki melek (gülçin&nur) ve de iki kelek (sercan&ahmet) olaraktan iki çekirdek aile olaraktan bayramlaşmaya ellerinizi öpmeye gelloooooooorrrrrruuuuuuuzzzz bizi bekleyin anacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada
FİLİZ ABLAM
senide es geçtim sanmaaaaaaaaaaaaaaaaa sanada gelicezzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu kez başka bir sürprizle amaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben kaçtım canlarım hepinizi çok seviyorum sizlere iyi tatiller vede iyi bayramlar

canım iyi akşamlar ve iyi tatillerrrr umarımm çok güzel bir bayram geçirirsin ailenle birlikte
kendine çok dikkat et allaha emanet olunnn iyi bayramlar canımmmopuyorumnanaktan

kızlar merhaba, ancak yazabiliyorum, geçmişe şöyle bir göz attım, detaylı okuyamadım açıkçası, çünkü oğluşumla ilgilenmek zorunda kalıyorum...

kumsalcım çok şükür alıştık oğluşumla birbirimize, hastaneden çıktıktan sonraki iki gece çok zor geçti, ben gaz sancısı zannettim ama maalesef sütüm yetmediği için oğluşum aç kalmış, sonunda anladık ve dün çok şükür sütüm gelmeye başladı, Rüzgar'ım ilk kez doydu dün, yalnız memeyi tutamayınca acayip sinirleniyor ve basıyor yaygarayı... darısı başına canım, özellikle senin ve Neşe'nin isimleriyle dua ettim, inşallah 2010 sizin yılınız olacak :)

bugün ilk dr kontrolümüze gittik, çok şükür oğluşum iyi, doğduktan sonraki ilk hafta bebişler kilo kaybederlermiş, miniğim de kilo kaybetmiş ama almaya başlamış dedi dr amcamız :) 15 gün daha ıstanbul'dayım, sonra evimize dönüyoruz inşallah, eve gittikten sonra daha sık gelebilirim diye düşünüyorum canlarım :)

gülçin'im ben sürprizi biliyoruuuuummmmm kaydirigubbakcemile3 dün ırem aradı beni ve söyledi :) dört gözle yolunuzu bekliyorum, umarım Nurlar'da gelir :)

evet kızlar benden haberler bunlar, geçmişi tam okuyamadığım için pek yorum yazamıyorum kusura bakmayın :) dediğim gibi evimize döndükten sonra daha sık gelebileceğim :) şimdilik hoşçakalın kızlar :)

kızlar merhaba, ancak yazabiliyorum, geçmişe şöyle bir göz attım, detaylı okuyamadım açıkçası, çünkü oğluşumla ilgilenmek zorunda kalıyorum...

kumsalcım çok şükür alıştık oğluşumla birbirimize, hastaneden çıktıktan sonraki iki gece çok zor geçti, ben gaz sancısı zannettim ama maalesef sütüm yetmediği için oğluşum aç kalmış, sonunda anladık ve dün çok şükür sütüm gelmeye başladı, Rüzgar'ım ilk kez doydu dün, yalnız memeyi tutamayınca acayip sinirleniyor ve basıyor yaygarayı... darısı başına canım, özellikle senin ve Neşe'nin isimleriyle dua ettim, inşallah 2010 sizin yılınız olacak :)

bugün ilk dr kontrolümüze gittik, çok şükür oğluşum iyi, doğduktan sonraki ilk hafta bebişler kilo kaybederlermiş, miniğim de kilo kaybetmiş ama almaya başlamış dedi dr amcamız :) 15 gün daha İstanbul'dayım, sonra evimize dönüyoruz inşallah, eve gittikten sonra daha sık gelebilirim diye düşünüyorum canlarım :)

gülçin'im ben sürprizi biliyoruuuuummmmm kaydirigubbakcemile3 dün İrem aradı beni ve söyledi :) dört gözle yolunuzu bekliyorum, umarım Nurlar'da gelir :)

evet kızlar benden haberler bunlar, geçmişi tam okuyamadığım için pek yorum yazamıyorum kusura bakmayın :) dediğim gibi evimize döndükten sonra daha sık gelebileceğim :) şimdilik hoşçakalın kızlar :)

ablam maşallah size rabbim hiç ayırmasın sizi inşallahh nasılda güzel anlatmışsınn
sütünde gelmeye başlamış senin adına çok sevindimm umarım hiç gaz sorununuz olmaz
kilo almayada başlamışsınız çok güzell şeylerr bunlar yaa ama seni çok özlüyoruzzz
umarım en kısa zamanda daha çok görüşürüz ablam
duların için sağoll ablacım allah razı olsunn aminnn inşallahhh rabbim bizede yaşatıcak bu duyguları
ablam ben şimdi çıkıyorum kendine çok dikkat et allaha emnaet olunn he bu arada iyi bayramlarrr çok öpüyorum seniii ve miniğiniopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorummm hepinizin bayramı mübarek olsunnn hepinizi çok öpüyorummm allaha emanet olunn

selam kızlarr nasılsınız biz iyiyiz dün doktora gittik kızım 2000 gr olmuş maşallah :nazar: herkese hayırlı bayramlar diliyorum filiz ablacım güle güle büyüt rüzgarımızı bahtıda kendi kadar güzel olsun inşallah gülçincim geçmiş olsun canım iyileştiğine sevindim herkesi öpüorumŞeniz

Kızlar uzun zamandır giremiyorum. Bir çok şeyi kaçırdım sanırım. Mavideniz canım inşallah tüm sıkıntıların geçmiştir. Gülçincim canım büyük geçmiş olsun. Hastalığın hakkında pek bilgim yok ama inşallah atlatmışsındır. Ceren'i kocaman öp benim için. Rüzgarımız gelmiş Filiz ablacım çok tebrik ediyorum. Rabbim analıbabalı büyütsün. Nur, Beyaz, ıerror, Haticecim, şuan aklıma gelmeyen arkadaşlarım hepinizi çok özledim ve seviyorum. Hepinizin Kurban Bayramı mubarek olsun. Kumsalım senin durumunu çok merak ediyorum. Ben adetliyim hala durum aynı. Geceleri rüyalarıma bebeler giriyor ama edepsüz gelmiyor bir türlü. Hayırlısı önce sağlık. Bu arada ufak tefek sağlık sorunlarım oldu. Bunlarla sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum. Aralık ayında önemli bir sınavım var ona çalışmam gerekiyor. Hepiniz tek tek aklıma geliyorsunuz. Dualarımdasınız. Ne olur siz de beni unutmayın. Buralara pek uğramayacağım, içimde sevginiz daimi...Hepinizi çok ama çok öpüyorum. Bebişlerinize çok sevgi verin...

Son düzenleme:
kızlarr kimsecikler yok
hepinizin bayramını kutluyorum sağlıklı mutllu bayramlar geçirelim inşallah uzuuuuuuuuuuuuunnnnn seneler

neşem tatlım sende bizim dualarımızdasın unutma hatta ben temmuzda doğumumda sancılarla doğururken sizleri arifemi ve seni nasıl anarak dua ettim bilemezsin sesli olarak dr um bile şaşırdı maşallah çok dirayetlisin bağırıp çağırcağına dualar ediyosun dedi şimdi düşününce bile içim ürperiyo o sırada harika yakarışlarda bulundum rabbime sizlerinde göbüşünü tez zamanda doldursun diye
tatlım rahatsızlıklar atlaşmışsın bizle paylaşmıcanda kimle paylaşcan anlat can kulağı ile dinleriz
sınavında da başarılar dilerim hayatım bayramın mubarek olsun tatlım

kızlarr kimsecikler yok
hepinizin bayramını kutluyorum sağlıklı mutllu bayramlar geçirelim inşallah uzuuuuuuuuuuuuunnnnn seneler

tatlişkom seninde miraç paşayla ilk bayramın daha nice senelere bayram geçirmen dileği ile uzun güzel ömürler miraçla size bayramınız mübarek olsun turkbayragi turkbayragi opuyorumnanaktan miracımıda opuyorumnanaktan

Back
X