Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

heyooooooooooooooo site düzelmiş sonunda nihayeeeeeeeetttttttttttt

kankiiiiiiiiiiiiiiiiiii nabersin kıııııııııııızzzzzzzzzzzz

hayatım günü gelince gönlünü değil bebişini avutucaksın bundan eminim sadecezamanı var demekki enişte açısından biliyosunki tatlım ikinizinde zamanı deyip ortak noktada buluşmanız gerek bu konuda eşine biraz dahazaman ver oda isticek rabbim bebek ihtiyacını gönlüne koyucak tatlım bu arada yazdıklarıma kızmazsın umarım seni arkadaşım olarak gördüğümden yazdım senin içindeki bu sevecenlik eşinede yansıcak ve oda senle aynı duyguları paylaşacak irem hatırladığım kadarı ile eşin çoçuk için erken diyodu galiba benmi yanlış hatırlıyorum acaba şüphede kaldım olsun neyse bende senin halini hatrını sorıyım nasılsın neler yapıyosun
İerorcumm naber tatlimmmzemuszemus

Niye alınayım kız deli kaydirigubbakcemile3evet cicim eşim erken olduğunu düşünüyor bende şimdi öyle düşünüyorum ben onu bebeğe ikna edeceğime o beni beklemeye ikna etti:roflol: vardır gülüm zamanımız önce bir iş bulayım:Saruboceq: iş hayatımı düzene oturtayım bu arada gezelim tozalım sonra bebiş:emir_bebek:

özlemişim kız sizleri valla:teselli:

heyooooooooooooooo site düzelmiş sonunda nihayeeeeeeeetttttttttttt

kankiiiiiiiiiiiiiiiiiii nabersin kıııııııııııızzzzzzzzzzzz

iyilik kankiii ne olsunn buz dolabımız arızalandı:1no2: servis geldi buzluğun yiyecek konan yerinde değil,vida ile bir kapağı kaldırdı motor komple buz kaplı bir karış buz vardı:1no2: buzdolabı kendi yapmış bizim hatamız değilmiş pazartesiye kadar fişi çekili kalıcak buzlar çözülsün yine gelicekler birde kendi iğrenç bir koku yapmışki tüm dünya gelip pırtlatsa öyle kokmaz:roflol::roflol::roflol:

slm hanımlar günaydın herkese...ben bu saatte gırebıldım ama sız sabah okuyacaksınız nasılolsa. sabah okadar uğraştım girilmiyordu siteye şimdi kimsecikler yok jet hızıylakaydirigubbakcemile4 çalışıyor maşallah.bugun kızım 8.ayını doldurdu 9dan gun aldı opuyorumnanaktanteyzeleri zaman okadar hızlı ilerliyorki ......allahım kuzularımıza sağlıklı,sıhhatlı,mutlu,huzurlu,hayırlı,uzun ömürler nasip etsin inşallah.rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen her bayana anneliği nasip etsin.öpüyorum k.i.b meleklerinizede....

arkadaşlarım canlarım günaydın diyeyim siz gördüğünüzde gün aymış olacak zira :)))
oğluşum çok hasta felaket üşütmüş ateşide var o yüzden yatmadım ateşini kontrol ediyorum sürekli ilk defa hasta oluyor içim kopuyor Allah kimseye dermansız dert vermesin en ufak bir hastalıkta bile ne hale geldim ben o öksürdükçe sanki ben tıkanıyorum
gülçincim nurcum resimlerinize baktım minişler büyümüş sizde gezintiler yapmışsınız o ne tatlılık öle yaw mıncıklayın benim yerimede onları
taze annelerimiz neler yapıor alışıldımı bebişlere :)))
yarın fırsat bulurrsam geleceğim canımın içi iyleşirse inşallah

GÜNAYDIN
merhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle...
sevgimle kalın, sağlıkla nefes alın!

hoşbuldum balım.. 6ay izin kullanınca başımı kaşıyacak vakit bulamadım löö. Anca toplandım artıkın sık sık gelmeye çalışıcam ama özledim vallahi..

bende iyiyim çok şükür gülüm iş güç çok yoruldum kocama bile vakit ayıramadım yaamafoldumben sağolasın canım benim kocaman oldu hergün yeni bişey keşfediyo hayretle izliyorum bende. Önce annemle babam görüyor tabi neler öğrendiğini.

Canımmmm dünden beri yazıyorum yazıyorum gitmiyor cevaplar bak tekrarlıyorum bende
kaydirigubbakcemile3
6 ay izin yapınca zor gelmiştir tekrar başalamak değilmii
iyide kuzum sen yokken senin işlerini kimse takipi etmedimi altı ay boyunca senimi bekledi işler :uhm:
sık sık gel zatiii yavru mesai saatleri içerisinde işlerden bunalınca hemencecik açıver topiği havan değişir accık :dilcikar:

çalışan annelerin ortak kaderi malesef cancanım bebişlerimizin ilklerini hep başkalarından duyucaz yazıkki biz fazla denk gelemicez bu ilklere. Ne yapalım sağlık olsun onlar içi çalışıyoruz bizde. :sm_confused:

iyilik kankiii ne olsunn buz dolabımız arızalandı:1no2: servis geldi buzluğun yiyecek konan yerinde değil,vida ile bir kapağı kaldırdı motor komple buz kaplı bir karış buz vardı:1no2: buzdolabı kendi yapmış bizim hatamız değilmiş pazartesiye kadar fişi çekili kalıcak buzlar çözülsün yine gelicekler birde kendi iğrenç bir koku yapmışki tüm dünya gelip pırtlatsa öyle kokmaz:roflol::roflol::roflol:

kuuzzuuuuu geçmiş olsun yavrummm aynı durum bizde de oldu canım yaa bizimde buzdolabı kendisi buz tutmuştu alt tarafı soğutmuyordu sebep ne imiş biliyormusun gülüm üst bölüme koyduğumuz ürünler dolabın hava alan deliklerini kapatıyormuş dolabın duvarına doğru çok yanaştırmamak gerekiyormuş tıka basa doldurmamak lazımmış bu yüzden hava delikleri kapanınca soğutmamaya başlıyormuş doğal olarak üst bölümünde iç tarafı buz tutuyor kötü bir durum ama bak pazartesiye kadar beklemene gerek yok canım sen fişini çek buzdolabını mutfağın ortasına doğru çekin altına havlu bez felan koyun saç kurutma makinesi ile tamamen eritin buzları hemencecik çözülüyor bizim dolabı servistekiler öyle hallettti zaten görüyorsun çözüldüğünü alttan sular akıyor buzlar eridikçe aynı gün içinde çalışır hale getirirsin dolabı aklında olsun cancanım opuyorumnanaktan

slm hanımlar günaydın herkese...ben bu saatte gırebıldım ama sız sabah okuyacaksınız nasılolsa. sabah okadar uğraştım girilmiyordu siteye şimdi kimsecikler yok jet hızıylakaydirigubbakcemile4 çalışıyor maşallah.bugun kızım 8.ayını doldurdu 9dan gun aldı opuyorumnanaktanteyzeleri zaman okadar hızlı ilerliyorki ......allahım kuzularımıza sağlıklı,sıhhatlı,mutlu,huzurlu,hayırlı,uzun ömürler nasip etsin inşallah.rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen her bayana anneliği nasip etsin.öpüyorum k.i.b meleklerinizede....

canımmm hoş geldinn demek kızın 9 aylık oldu hee valla günler su gibi geçiyor yaaa bir bakıcaz okula başlamışlar bir bakıcaz üniv. için bizden ayrılıyorlar derken evlilik çocuk onlar büyücek biz yaşlanıcaz hayat biticek -tatlicadiarzu- ay uf içim karardı neyse güzel günler görelim hep yeterki :dance:

arkadaşlarım canlarım günaydın diyeyim siz gördüğünüzde gün aymış olacak zira :)))
oğluşum çok hasta felaket üşütmüş ateşide var o yüzden yatmadım ateşini kontrol ediyorum sürekli ilk defa hasta oluyor içim kopuyor Allah kimseye dermansız dert vermesin en ufak bir hastalıkta bile ne hale geldim ben o öksürdükçe sanki ben tıkanıyorum
gülçincim nurcum resimlerinize baktım minişler büyümüş sizde gezintiler yapmışsınız o ne tatlılık öle yaw mıncıklayın benim yerimede onları

sanada günaydın güzelim hoşgeldin
çok çok geçmiş olsun balım yaaa üşüttü demek bizim oğlan tüh bebeler hasta olmasın yaa yavrum kıyamıyorum onlara ben birde dertlerinide anlatamıyorlar ağlıyorlar bitkin süzgün ay çok kötü ya rabbim acil şifa versin inşallah hemencecik düzelir umarım.

evet güzelim yaaa çok şeker oldu bizim bıdıklar mıncıklamalık ısırmalık tam :emir_bebek:

herkese günaydın nasılsınız kızlar herkez iyyimi
enteliyecimm çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzucuğuna
özsevvv maşallahh kocaman olmuşunuz zaman nasılda geçiyorr
yasemincimm işlerini toparlamışsın sevindim bekleriz seni gel mutlaka hergün yeni bişi tanıyıp keşfetmek kimbilir nasıl zevk alıyorlardır minikler maşallahh kuzularaa

günaydın kızlaarrr site olmuş sizde baya kaynatmışsınız
herkes iyi inşalllah bi gözme çarpan entelliyemin oğluşu hastaymış geçmiş olsun benimkide hasta
allahtan öksürüğü kesildii ilaçlarına devam ediyorum aşımızıda olduk paşam erkek gbi davrandı ve çok ağlamadı maşallah oğlumaa

canım çok geçmiş olsun inş biran önce atlatır kuzucun
Allahım yavrukuşlar hastalanmasın onların yerine biz hasta olalım
hemen mıncıklıyorum teyzesi senin yerinede

oy maşallah kocaman abla olmuş o prenses
allahım nazarlardan korusn yavrularımızı inş
isteyen herkese nasip etsin rabbim

GÜNAYDIN
merhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle...
sevgimle kalın, sağlıkla nefes alın!

günaydın canım benim nasılsın

günaydın kızlaarrr site olmuş sizde baya kaynatmışsınız
herkes iyi inşalllah bi gözme çarpan entelliyemin oğluşu hastaymış geçmiş olsun benimkide hasta
allahtan öksürüğü kesildii ilaçlarına devam ediyorum aşımızıda olduk paşam erkek gbi davrandı ve çok ağlamadı maşallah oğlumaa

yerim ben o erkeki
öksürüğünün geçmesine sevindim inş tamamen atlatır yavrum

selam kızlar ben geldim biraz hastaydım grip oldum şimdi geçiyo çok şükür boğazımda ve ciğerlerimde bişey yokmuş çok şükür ama öksürük devam ediyo.........

salı günü doktora gittim bebişimin maşallahı var serumlar falan yaradı galiba 2.935 gr ve 49 cm olmuşuz :nazar: :nazar: :nazar: gerçi doğduğu kilo değil sonrası önemli ama olsun :)yarın 37.haftama giriyorum inş.çatı muayenemi 38 de yapıcak çünkü bazen su gelip kanam falan olabiliyomuş işimizi sağlama alalım dedik hapı da haftaya kesiyorum hayırlısıyla bi kavuşsambebeğime................

bende haberler bunlar sizden ne haber?

sitede sorun vardı galiba ben fotolarınıza baktım yorumlarımı yazdım didiyorum tekrar gelidiğimde birilerini bulabilirim inş.........

merhaba kızlar
nassılsınız deminden beri okumaya çalışıyorum ya site izin vermiyor yada zeynep
bi huysuzluk varz eynepde çözemedim bakalım anlarız
yeni uyuttum azcık dibnlenicem bende

Kızlar uzun zamandır giremiyorum. Bir çok şeyi kaçırdım sanırım. Mavideniz canım inşallah tüm sıkıntıların geçmiştir. Gülçincim canım büyük geçmiş olsun. Hastalığın hakkında pek bilgim yok ama inşallah atlatmışsındır. Ceren'i kocaman öp benim için. Rüzgarımız gelmiş Filiz ablacım çok tebrik ediyorum. Rabbim analıbabalı büyütsün. Nur, Beyaz, İerror, Haticecim, şuan aklıma gelmeyen arkadaşlarım hepinizi çok özledim ve seviyorum. Hepinizin Kurban Bayramı mubarek olsun. Kumsalım senin durumunu çok merak ediyorum. Ben adetliyim hala durum aynı. Geceleri rüyalarıma bebeler giriyor ama edepsüz gelmiyor bir türlü. Hayırlısı önce sağlık. Bu arada ufak tefek sağlık sorunlarım oldu. Bunlarla sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum. Aralık ayında önemli bir sınavım var ona çalışmam gerekiyor. Hepiniz tek tek aklıma geliyorsunuz. Dualarımdasınız. Ne olur siz de beni unutmayın. Buralara pek uğramayacağım, içimde sevginiz daimi...Hepinizi çok ama çok öpüyorum. Bebişlerinize çok sevgi verin...[/QUOTE

Sağol Canım. Ben de giremiyorum uzun zamandır. Girdiğimde de hep yarım kalıyor okumalarım birşey yazamadan çıkıyorum. Sen ve buradaki herkes aklımda ve dualarımda. kendine çok iyi bak ve lütfen hiç üzme olur mu?

Kızlar nasılsınız. Biraz geç oldu ama hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Ceren,nur, bulcuk,yengeç ne güzel buluşmuşsunuz.Kızlar biz de 1 ay sonra yeni evimize taşınacağız. Bana da gelin olur mu? Pendik Kurtköyde oturacağız kısmet olursa. Toplanalım, tanışalım. Muhakkak beklerim.

Kuzumu soracak olursanız herşey yavaş yavaş düzeliyor maaşallah. Gazı azaldı, pamukçuk olmuştuk o da geçti. Burun tıkanıklığımız geçti. Kilo alımımız düzeliyor. Allah bozmasın. ama ben de bittim valla. Saç baş kaş bıyık hepsi birbirine girdi. Acayip bir bakımdam geçmem lazım.

Görüşmek üzere kendinize iyi bakn.

slm kızlar güzdüz yine açılmadı site şimdide zar zor girip fotoğraf yükledim tam 1saattir uğraşıyorum:oklava: ama bir kaç tane yükleyebildim.umarım herkes iyidir.artık yareni tek başına bırakıp pc açamıyorum.ayaklanmaya başladı artık iyice yavrum:emir_bebek: bir anda düşüyor biyerlere çarpıyor yada olmayacak şeyleri alıp ağzına götürüyor her an yanında olmam gerek ancak gece uyudugunda rahatça girebiliyorum:delphin: ama ne fayda siz yoksunuz şimdide..öpüyorum k.i.ba.s.

canımmm hoş geldinn demek kızın 9 aylık oldu hee valla günler su gibi geçiyor yaaa bir bakıcaz okula başlamışlar bir bakıcaz üniv. için bizden ayrılıyorlar derken evlilik çocuk onlar büyücek biz yaşlanıcaz hayat biticek -tatlicadiarzu- ay uf içim karardı neyse güzel günler görelim hep yeterki :dance:

:

evet canımsu gbi akıp gidiyor zaman ama içini karartma allahım ogünleri görmeyi nasıp etsin bizlere canım.

herkese günaydın nasılsınız kızlar herkez iyyimi
enteliyecimm çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzucuğuna
özsevvv maşallahh kocaman olmuşunuz zaman nasılda geçiyorr
yasemincimm işlerini toparlamışsın sevindim bekleriz seni gel mutlaka hergün yeni bişi tanıyıp keşfetmek kimbilir nasıl zevk alıyorlardır minikler maşallahh kuzularaa

sağol canım evet kocaman oldu kuzum maşallah.allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasıp etsın guzelım hep dua edıyorum sana ve isteyen tüm anne adaylarına...

oy maşallah kocaman abla olmuş o prenses
allahım nazarlardan korusn yavrularımızı inş
isteyen herkese nasip etsin rabbim

amin canım aminnnn.

Back
X