- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
teşekkürler canımnurcum nasılsın canımmm maşallh ilayda ne kadar tatlı olmuş kuzum
dğn öğretmenler günüydü ben yoğunluktan giremedim hiç senin ve tüm öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun canım
sen nasılsın kuzucuk nasıl
oyy maşalah yavrukuşaselam kızlarr nasılsınız biz iyiyiz dün doktora gittik kızım 2000 gr olmuş maşallahherkese hayırlı bayramlar diliyorum filiz ablacım güle güle büyüt rüzgarımızı bahtıda kendi kadar güzel olsun inşallah gülçincim geçmiş olsun canım iyileştiğine sevindim herkesi öpüorumŞeniz
canım benim hep aklımızdasınKızlar uzun zamandır giremiyorum. Bir çok şeyi kaçırdım sanırım. Mavideniz canım inşallah tüm sıkıntıların geçmiştir. Gülçincim canım büyük geçmiş olsun. Hastalığın hakkında pek bilgim yok ama inşallah atlatmışsındır. Ceren'i kocaman öp benim için. Rüzgarımız gelmiş Filiz ablacım çok tebrik ediyorum. Rabbim analıbabalı büyütsün. Nur, Beyaz, İerror, Haticecim, şuan aklıma gelmeyen arkadaşlarım hepinizi çok özledim ve seviyorum. Hepinizin Kurban Bayramı mubarek olsun. Kumsalım senin durumunu çok merak ediyorum. Ben adetliyim hala durum aynı. Geceleri rüyalarıma bebeler giriyor ama edepsüz gelmiyor bir türlü. Hayırlısı önce sağlık. Bu arada ufak tefek sağlık sorunlarım oldu. Bunlarla sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum. Aralık ayında önemli bir sınavım var ona çalışmam gerekiyor. Hepiniz tek tek aklıma geliyorsunuz. Dualarımdasınız. Ne olur siz de beni unutmayın. Buralara pek uğramayacağım, içimde sevginiz daimi...Hepinizi çok ama çok öpüyorum. Bebişlerinize çok sevgi verin...
inş allahın izniyle meleğin önce göbüşüne sonra kucağıa konacak
dualarımız hep seninle
bizde seni çok öpüyoruz arada uğrayıp haberlerini mutlaka bize ilet
biz daha çok mutlu olduk canım benimgünaydın kızlar
herkesee iyi haftalarrrrrrrrrr
nurum gülçinim bizi çok mutlu ettiler bu bayram ziyaretleriyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herşey için çok ama çok teşekkür ediyoruz sana ve eşine
canım tansiyonun için bol bol dinlen mutlakaMesaj Linki
hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı
bu kötü düşüncelerindende arındır kendini
inş. sağlıkla gelecek oğluşun içini ferah tut
Kıızlarr geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Nasılsınız?Hepinizi çok merak ediyorum ama geçmişi okumak ne mümkün..
Sizi unutmadım hiç fırsatım olmuyo çok yoğun oluyorum gün içinde. Meleğim büyüdü teyzeleri resmini ekliyorum maşallah diyin. Bide alıntı yapmayın silicem albüme de ekliyorum. Sizi çok seviyorum.![]()
http://www.fotograf.com/thumbasp/Th...y=80&ShellThumbnails=False&AllowStretch=False
seninde mübarek olsun canım
kuzunu şu anda göremiyorum ama albümüne bakacam