Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

bende iyiyim canım sağol çok yoğun sayılmam toparlıyorum işte senin işler nasıl
ehhh alıştık sayılırrr

hımm ozaman adaçayı iç dicem ama hamilesin sen boşver onu keçi bounuzu pekmezi ye o zaman

adaçayı yasak canım evet ama keçiboynuzunu bi deneyebilirim..........

ya sırf bebeğim rahatsız oluyodur diye üzülyorum gülçincim ya tam hafifliyo diyorum tekrar başlıyo 10 gündür azalmadı bile normal mi sence?

bişey olmaz üzülme boşuna sen öksürdükçe senin oğlan içerde ritim tutuyordur annesi sıkma sen canını öksürükte malesef öyle hemen geçmiyor benim gripten sonra yaklaşık 20 gün sürmüştü öksürük.

bende iyiyim canım sağol çok yoğun sayılmam toparlıyorum işte senin işler nasıl
ehhh alıştık sayılırrr

aman iyi ol yoğun olma can can kaydirigubbakcemile5
benim işlerde iyi bir yoğun bir değil bende anlamadım valla şuan değil mesela ama birazdan olabilir bilemicem :sm_confused:
alışırsın canım yaa he de geç herşeye takılma gül sen boşver sallaaa :dance:

bişey olmaz üzülme boşuna sen öksürdükçe senin oğlan içerde ritim tutuyordur annesi sıkma sen canını öksürükte malesef öyle hemen geçmiyor benim gripten sonra yaklaşık 20 gün sürmüştü öksürük.

aman iyi ol yoğun olma can can kaydirigubbakcemile5
benim işlerde iyi bir yoğun bir değil bende anlamadım valla şuan değil mesela ama birazdan olabilir bilemicem :sm_confused:
alışırsın canım yaa he de geç herşeye takılma gül sen boşver sallaaa :dance:

kaydirigubbakcemile3 evet dans falan ediyodur dimi:) ya galiba öyleymiş aslında anca geçiyormuş benim çok negatif bi annem var da dün tam azalıyo diye seviniyodum arttı öksürüğün dedi panik yaptı bütün moralim bozuldu bide sürekli evdeyim ya boş boş iyice manyak oldum ben hiç alışkın değilim aslında boş duramam .ahaa örgü öreyim barik hoş bilmiyorum ama olsun :hulya: :hulya:

kaydirigubbakcemile3 evet dans falan ediyodur dimi:) ya galiba öyleymiş aslında anca geçiyormuş benim çok negatif bi annem var da dün tam azalıyo diye seviniyodum arttı öksürüğün dedi panik yaptı bütün moralim bozuldu bide sürekli evdeyim ya boş boş iyice manyak oldum ben hiç alışkın değilim aslında boş duramam .ahaa örgü öreyim barik hoş bilmiyorum ama olsun :hulya: :hulya:

heee ben anladım seni
sen zaten normal değilsin sürekli panik halindesin ve bunun altında yatan asıl sebepte annen kız sana moral vermesi gerekir annenin o daha çok seni üzüyormu
söyle ona akıllı olsun getirtmesin beni oraya :oklava:

evet kalk örgü ör sen :hulya:

heee ben anladım seni
sen zaten normal değilsin sürekli panik halindesin ve bunun altında yatan asıl sebepte annen kız sana moral vermesi gerekir annenin o daha çok seni üzüyormu
söyle ona akıllı olsun getirtmesin beni oraya :oklava:

evet kalk örgü ör sen :hulya:

heh canım benim ya beni anladın bak annem emekli hemşire ve psikolojisi accayip bozuk bir insan yani çocukluğuma falan insek şaşırırsın yaşadıklarıma ben aslında herşeye rağmen çok pozitif bir insandım ama son zamanlarda bişeyler oldu bana eskisi gibi olamıyorum ama artık sıkılmaya başladım kendimi toparlamak istiyorum artık bendeki de şans evlendim ama hala annemin dibindeyim kaydirigubbakcemile3

allah ım ben bir salaklık yapıp normal doğum izledim bayılcam şimdi :bbo: :1no2: delikafadulden

heh canım benim ya beni anladın bak annem emekli hemşire ve psikolojisi accayip bozuk bir insan yani çocukluğuma falan insek şaşırırsın yaşadıklarıma ben aslında herşeye rağmen çok pozitif bir insandım ama son zamanlarda bişeyler oldu bana eskisi gibi olamıyorum ama artık sıkılmaya başladım kendimi toparlamak istiyorum artık bendeki de şans evlendim ama hala annemin dibindeyim kaydirigubbakcemile3

canım yaaaa kıyamam sana yaaaaa sen kendi kendini mutlu et herşeyin çok güzel olacağına inan bak içinde çoğu kadının yaşamak için savaş verdiği bir mucize var bunun kıymetini bil minicik varlığı kendi abuk sabuk düşüncelerinle üzme sakin ol emi

canım yaaaa kıyamam sana yaaaaa sen kendi kendini mutlu et herşeyin çok güzel olacağına inan bak içinde çoğu kadının yaşamak için savaş verdiği bir mucize var bunun kıymetini bil minicik varlığı kendi abuk sabuk düşüncelerinle üzme sakin ol emi

tamam canım öyle yapıcam inş.hele bebişim bi gelsin sağ salim kimseyi de takmıcam inş.onu da üzmeyecem artık inş.dışarı çıkınca daha mutlu ederim meleğimi inş.iyi bi anne olabilirim bak mesela babam kaza yaptı iki gün önce benim ilacımı almak için gitmişti araba da yok şimdi doğurcak olsam :)ama moralimizi bozmadık neden ,çünkü şükür ki babacığıma bişey olmadı ve allahtan ben içinde değildim :Saruboceq:

neyse canım ya sen yoğunsun galiba bide ben kafanı şişirmeyeyim başka kimse de yok saten yeter bu kadar fazla durmayayım saten bişey olsa sana haber vericem hemen inş.çok öptüm seni ve cereni hadi byeeee opuyorumnanaktan

slm şekerler nasılsınız bakalım
dün giremedim bacağım kötü durumdaydı birde ilayda durmuyordu
hilalcim nasıl oldun inş 1-2 hafta daha bekler bebişin içerde
mavicim maşallah berraya güzel gelişiyor inş sütünde artar
gülçinim canım nasılsın
yasemincim çok sevindim hastalığı atlatmana inş bi daha hastalanmazsın
arifem gülüm nasılsın nasıl gidiyor

slm kızlar nasılsınız? nurcum sagol çok şükür allahıma..şimdide sabırsızlıkla bekliyorum doktorumuzun beslenmesiyle ilgili yorumunu...kimse yok galiba ceren online gözüküyor ama ..sanırım işi var ..bende kaçarım geri berra her an uyanabilir..zaten annemler burada sık gelemem ..

ben 6 haftalık hamileyim
dr herşeyin yolunda olduğunu ii bir gebelik olduğunu söyledi
ama benim içimde bir korku var sanki bebeğime bişey olacakmış gibi:(sizdede aynı korkulAR OLDUMU:(
KAN UYUŞMAZLIĞIMIZ FALAN YOKTU ŞEKER ŞU BU RAHATSIZLIĞIMDA YOK AMA BEBEĞıM ıÇıN ÇOK ENDıŞELENıYORUM NEDEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BıLMıYORUM:(
BU DÜŞÜNCEMDE BEBEĞıME ZARAR VERıR Mı:(
,

canim bence bosa canini sikiyorsun! hamilelligin tadini cikarmaya bak! bu her annede var güzelim bendede var! istiyorumki muayenede saatlerce doktor baksin bana! yok orasi nasil yok burasi nasil! doktor saglikli dedigi halde iste insan yine de tereddütte kaliyor güzelim ama biliyoumki saglikli ve bunu dert edinen benim! Allaha sükür aklina böyle seyler getirme!

ya gene kimse yok ve gene benim akıntım geldi ve bu sefer çok hafif bi pembelik var gibi ya çamaşırıma baktım diğer akıntılar biraz geçmiş en son gelen de geçmiş ve diğerlerinden koyu renkte ne yapsam ki gitsem mi offffffff

canim bence ihmale getirme bi doktora görün! heleki doguma yaklstiysan ki bu cok önemli! benim arkadasiminda böyle olmustu doktor 1 gün hastanede tuttu2, gün dogumu oldu! belkide önemli degildir okadar ama yinede git derim!

canim belki yatmassin! hep yatilacak bir durumun varsada yat bence canim sonucta bu senin sagligin icn ! bebegin icn! hafife alma bence bit git belkide korkulacak birsey degildir!

merhaba kzılar naslsınız bayadır giremiyorum
okuldu evdi derken
şimdide haftaya sunumum var üniversitede onu ayarlıycam inş zeynebi uyuttum bis ize bakayım dedim
geçmişi okuyamıyorum umarım herkesler iyidir
kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman hepinizi

Back
X