Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızlarrrrrrrr ben geldim yani olayların kadını gülçincim başıma gelenleri duyunca bana hak vereceksin canım:)dün kanamam olmasına rağmen yolladılar ya bi anlam veremedim madem doğum başlamadı kanama niye çocuğu düşürecek halim yok ya kafama takıldı ama umursamadım artık .neyse sabah kalktım bi güzel tuvalete gittim bişey pıt dedi çıktı şeyimden bi baktım kocamaaaaaaam bir ET PARÇASI 3 parmağım kadar gene panik oldum tabii neye uğradığımı şaşırdım hemen koştuk hastaneye.taaa diğer kanamalardan kalan pıhtı içimde gizlenmişmiş meğer o düşmüş neyse muayene oldum biraz kasılmam ve açıklığım var bebeğim gayet iyi çok şükür istersen yatırıp takip edelim dedi istemedim hafta içi gel dedi artık bi daha inş.doğuma giderim kaydirigubbakcemile3 :bbo:

kızlarrrrrrrr ben geldim yani olayların kadını gülçincim başıma gelenleri duyunca bana hak vereceksin canım:)dün kanamam olmasına rağmen yolladılar ya bi anlam veremedim madem doğum başlamadı kanama niye çocuğu düşürecek halim yok ya kafama takıldı ama umursamadım artık .neyse sabah kalktım bi güzel tuvalete gittim bişey pıt dedi çıktı şeyimden bi baktım kocamaaaaaaam bir ET PARÇASI 3 parmağım kadar gene panik oldum tabii neye uğradığımı şaşırdım hemen koştuk hastaneye.taaa diğer kanamalardan kalan pıhtı içimde gizlenmişmiş meğer o düşmüş neyse muayene oldum biraz kasılmam ve açıklığım var bebeğim gayet iyi çok şükür istersen yatırıp takip edelim dedi istemedim hafta içi gel dedi artık bi daha inş.doğuma giderim kaydirigubbakcemile3 :bbo:

ayy canım ıyı ıstememsısın valla ben olsam yatardım daha cıkaramazdılar benı hasteneden sen ıyı cesaretlısn tebrık edıyorum senı

pıhtı içimde et parçası olmuş ya hayret bütünleşmiş benimle doktor kaç ay önce atamazsan seni zehirleyebilir demişti çok şükür bana bişey yapmadı iyi ki. Allah ım beterinden korusun ama bu kadar macera hiç yaşamamıştım:)kitap falan mı yazsam ki kaydirigubbakcemile3

herkes nirdeeeeeeee!nereye gitiiniz bakın bura havadisin alası var kaydirigubbakcemile3

ayy canım ıyı ıstememsısın valla ben olsam yatardım daha cıkaramazdılar benı hasteneden sen ıyı cesaretlısn tebrık edıyorum senı

canım önemli bişey olsa doktorum bana bırakmaz kesin yatırır zaten yatmak istemedim çünkü zaten ultrasonda beklerken bi hasta vardı domuz gribi olabilirsin dedi doktor ateşi varmış kaçtım hemen bi sorun yok çok şükür:)

iyyim canım sağol sen nasılsın
parmağı geçti çok şükür bizi korkuttu neyseki geçti

benim kayınna biraz diktatör ben bakıyosam benim kuralalrım geçerliolur diyo buda beni çieleden çıkarıyor çok zor valla napcam bilmiyorum

hoşbulduk dünürüm damadın iyi ayakta uyumaya alıştı kayınna sayesinde bana sormadan ayklarına aldı hep benden gizli gizli onlar sayesinde uyku düzeni hep şaştı öyle uğraşıyom işte gelinim nasıl iyi dimi

büyümüş maşallah kızz
geçmiş olsun sanada geçer ama dert etme sakın hadi az kaldı kıı hayırlısıyla al kucağına sende dertlerimiz aynı olsun kaydirigubbakcemile3

saol canım yaa evet az kaldı inşallah kızıma kavuşmaya kaydirigubbakcemile3 çatlıom meraktan nasıl bişi diee kucağıma bi alsam koklasam koklasam ısırsam mıncıklasam evimize farklı bi neşe gelicek inşallahkaydirigubbakcemile2

canım önemli bişey olsa doktorum bana bırakmaz kesin yatırır zaten yatmak istemedim çünkü zaten ultrasonda beklerken bi hasta vardı domuz gribi olabilirsin dedi doktor ateşi varmış kaçtım hemen bi sorun yok çok şükür:)

bıde o grıp var basımızda ınsan doktora gıtmeye korkuyor valla sende haklısın ama ben panık oldugum ıcın parca gelmıs fılan degınce dedım ıyı yatmamıs bırak benden parca gelmeyı hafıf akıntım cogalsa doktorda buluyorum kendımı:D nasıl doguracam cok merak edıyorum senın az kalmıs kazasız alırsın ınsallah bebegını kucagına tum bekleyenler de tabı

bıde o grıp var basımızda ınsan doktora gıtmeye korkuyor valla sende haklısın ama ben panık oldugum ıcın parca gelmıs fılan degınce dedım ıyı yatmamıs bırak benden parca gelmeyı hafıf akıntım cogalsa doktorda buluyorum kendımı:D nasıl doguracam cok merak edıyorum senın az kalmıs kazasız alırsın ınsallah bebegını kucagına tum bekleyenler de tabı

parça dediğim kan pıhtısı canım benim hep kanamalı geçtiği için o pıhtıyı biliyoduk zaten ama biz kayboldu sandık öksürdükçe attım herhalde vücut kendiyle bütünleştirmiş zaten yabancı bişey olarak algılasa çocukla beraber atacaktı çoktan şimdi zaten olsa olsa doğum yaparım artık herhalde son günlerim başka bi olasılık yok herhalde gerçi benim belli olmuyo ama allah korusun artık ne diim inş.sağ salim kavuşuruz bebişlerimize..............

saol canım yaa evet az kaldı inşallah kızıma kavuşmaya kaydirigubbakcemile3 çatlıom meraktan nasıl bişi diee kucağıma bi alsam koklasam koklasam ısırsam mıncıklasam evimize farklı bi neşe gelicek inşallahkaydirigubbakcemile2

sen benden sonrasın canım galiba ben 37 haftalığım inş.sağ salim doğururuz uşakları insan sabırsızlanıyo artık..........

hey allam yaa manyakmısın sen kaşınıyormusun sen yaaa akıllı dur biraz yaaa :mymeka:

bebeğin geldi canım bilmem farkındamısın şuan sana bağlı ve seninle nefes alıyor doğmasını beklemen biraz saçma değilmi o zaten seninle bu yüzden kendine bahaneler üretme asıl şimdi sakin olmalısın bebeğin için. doğduktan sonra değil

evet gülüm dün yoğundum iyi akşamlar bile diyemedimbu gün dahada yoğun olucam malum cuma :1no2:
evet birşey olsada olmasada haber et bana güzelim fazlada gerilme yersiz yere lütfen.

canım hoşgeldin güzelim nasılsın iyimisin nasıl oldun
umarım daha iyiye gidiyordur bacağın :teselli:

hoşgeldin canım nasılsın
bizler iyiyiz şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda

merhaba güzelim hoşgeldin topiğimize

canım benim dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun hamilesin ve bebeğin sağlıklı bir gelişim içerisinde fakat sendeki psikoloji pekte sağlıklı değil farkındaysan. daha yolun çok çok başındasın nokta kadar şuan bebeğin seninle can bulacak hayata tutunacak ama sadece vücut sağlığı değil bunun için ruh sağlığıda çok önemli bebeğinin gelişimi büyümesi ve psikolojisi için. lütfen böyle şeylerle beynini meşgul edip bebeğini şimdiden strese sokma emin ol sende olan herşeyi bebeğinde yaşıyor ve bununla doğuyor hiç gerek yok bunlara.
güzel şeyler düşün bebeğinle geçireceğin güzel vakitleri düşün onun için alışveriş yap eğlen mutlu ol ama olumlu ol her daim kaydirigubbakcemile5

sana en büyük yardım yine senden gelicek güzelim bunu unutma
sen istemediğin sürece sana kimse bir şey yapamaz

ay inanmıyorum hilalcim ya beni aradın sordun yetmedi birde burayamı yazdın ilahi ne kadar panik olmnuşsun.

bak valla sopalıksın ne oldu hastaneye gittin vede geri geldin ben sana demiştim demek istemiyorum ama bak aynen konuştuğumuz gibi oldu şuan evinde mışıl mışıl uyuyorsun tatlım oğlumuzda inşallah vakti zamanında gelicek yavrucum

sopalık omadığımı görmüşsündür tatlım benim bi suçum yokmuş bak :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3 bide o saatlerde maalesef uyumuyodum mışıl mışıl hastaneye gitmek için hazırlanıyodum kaydirigubbakcemile3

diyorum ben size beennnnnn olayların kadınıyım! :enbuyukkk: bunu şaka yollu söylüyorum şikayet falan değil,gülüyorum zaten allah beterinden korusun ama şu bi gerçek ki benim hayatım baya bi maceralı:)

kıslar yıne selam :) gecen gun ceee diyip kacmıs gıbı oldum :) cemre hanımı uyuttum az once..
kucuk ergenım benım dun gecede 3 te uyudu :) bıde uykumuz duzene gırdı dıye sevınıyoduk :)
gordugum kadarıyla filiz ablam cogalmıs mavıdenız coğalmış sıra hilalde sanırım :)
yaw ne zormus cocukla ugrasmak emzırıken nete gıreyım dıyorum cok zor yazıyorum falla :)

kıslar yıne selam :) gecen gun ceee diyip kacmıs gıbı oldum :) cemre hanımı uyuttum az once..
kucuk ergenım benım dun gecede 3 te uyudu :) bıde uykumuz duzene gırdı dıye sevınıyoduk :)
gordugum kadarıyla filiz ablam cogalmıs mavıdenız coğalmış sıra hilalde sanırım :)
yaw ne zormus cocukla ugrasmak emzırıken nete gıreyım dıyorum cok zor yazıyorum falla :)

hoşgeldin canım evet birden kayboldun:) sıra bende evet bakalım nasıl bi doğum hikayem olacak çok merak ediyorum yani bu hamilelik macerasına nasıl bir doğum olur acaba o bari sakin olur inş.kaydirigubbakcemile3

siz bana dememişssiniz ama ben yine bir merhaba diyeyim
topiğe zaten çok uğrayan yok geçmişde fazla değil,bi merhabanızı beklerdim sorun değil
zaten çok giremiyorum unutursunuz yakında
bebiş doğmmaış arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum Allah bir avzada kurtarsın inş,
doğum yapmış olanlar güle güle büyütsünler
olmayıpta isteyenlerede en kısa zamanda versin inş

hoşgeldin canım evet birden kayboldun:) sıra bende evet bakalım nasıl bi doğum hikayem olacak çok merak ediyorum yani bu hamilelik macerasına nasıl bir doğum olur acaba o bari sakin olur inş.kaydirigubbakcemile3

:) inşallah guzel bı maceran olur cnaım hıc sıkıntıya sokma kendını :) hayırlısıyla olup bıtıcek bı bakıcaksınkı ohh gunler gecmıs :) ben hala ınanamıyorum o gun bı dönum noktasıymıs resmen :) bıgun oncesınde hersey cok farklı tek basınasın ıstedıgını yapıyosun ıstedıgın gıbı dısarı cıkıp gezıyosun ama ertesı gun yanı dogurduktan sonra hersey farklı sana muhtac bı bıdırık hersey senın ıstedıgın gıbı degıl onun ıstedıgı gıbı olmaya baslıyomus ve dedıgım gıbı göz acıp kapayana bak 2.5 aylık olduk :)
sen tadını cıkart bugunlerın tabı logusalıgında :))

topiğe zaten çok uğrayan yok geçmişde fazla değil,bi merhabanızı beklerdim sorun değil
bebiş doğmmaış arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum Allah bir avzada kurtarsın inş,

beyazım canım valla yenı gırdım ben bı sucum yok sımdı gordum seni :)
zeynep hanım nasıllar sen nasılsın yaw ne zormus bebekle bişiler yapmak nete bıle gırmek oldukca zor :):asigim:

beyazım canım valla yenı gırdım ben bı sucum yok sımdı gordum seni :)
zeynep hanım nasıllar sen nasılsın yaw ne zormus bebekle bişiler yapmak nete bıle gırmek oldukca zor :):asigim:

canım benim niye üstüne alındın ki
geçmişi okudum yeni girdiğini biliyorum dert etme sen
sözlerim sana değil cnm
evet haklsısın bebekle uğraşmak zor ama lışıyor insan

canım benim niye üstüne alındın ki
geçmişi okudum yeni girdiğini biliyorum dert etme sen
sözlerim sana değil cnm
evet haklsısın bebekle uğraşmak zor ama lışıyor insan

evet cnaım ya zormus nasıl basa cıktınız sız valla hlal olsun
gercı ben burda yalnızım hıc kımsem yok anem 40 ımız cıkınca izmire döndu tabıben butun gun bu cadıylayım aksam olunca esim gelınce heme verıyorum ona saat 10 gıbı uyuyorum 11de uyanıyorum kucuk hanım 1 den 2 den once uyumuyo tabı dun gece rekor kırdık 3te uyudu :) ben dayanamıyoru valla tek basıma yemek yapmaya calıs ortallık desen öyle cocuk bı yandan kendı karnımı zor soyuruyorum zaten :(

canım kusura bakma ben kendi derdimden kimseyi görmüyorum kime gelmiyor artık herkes doğum yaptı bi ben gibi saplar kaldı işte :I)sen de iyisindir umarım................

:) inşallah guzel bı maceran olur cnaım hıc sıkıntıya sokma kendını :) hayırlısıyla olup bıtıcek bı bakıcaksınkı ohh gunler gecmıs :) ben hala ınanamıyorum o gun bı dönum noktasıymıs resmen :) bıgun oncesınde hersey cok farklı tek basınasın ıstedıgını yapıyosun ıstedıgın gıbı dısarı cıkıp gezıyosun ama ertesı gun yanı dogurduktan sonra hersey farklı sana muhtac bı bıdırık hersey senın ıstedıgın gıbı degıl onun ıstedıgı gıbı olmaya baslıyomus ve dedıgım gıbı göz acıp kapayana bak 2.5 aylık olduk :)
sen tadını cıkart bugunlerın tabı logusalıgında :))

inş.canım pek hamileliğimin tadını çıkaramadım ama olsun çok az kaldı artık sabrediyorum allah başka dert vermesin bıdığım sağlıklı olsun da varsın herşey ona göre olsun allah ayırmasın bizi onlardan ...............

inş.canım pek hamileliğimin tadını çıkaramadım ama olsun çok az kaldı artık sabrediyorum allah başka dert vermesin bıdığım sağlıklı olsun da varsın herşey ona göre olsun allah ayırmasın bizi onlardan ...............

aminn canımm :)
benım topişim uyandı emişiyoruz simdi :)
Allah yardımcın olsun canım sabret sen cok guzel zamanlar beklıyo senı :)
Allah sag salim gelmesını nasıp etsın bebegını opuyorumnanaktan
herkese ii akşamlar cok öptüm sızı goremedıklerııme cooook selammm

aminn canımm :)
benım topişim uyandı emişiyoruz simdi :)
Allah yardımcın olsun canım sabret sen cok guzel zamanlar beklıyo senı :)
Allah sag salim gelmesını nasıp etsın bebegını opuyorumnanaktan
herkese ii akşamlar cok öptüm sızı goremedıklerııme cooook selammm

inş.canım aminnn.....sana da iyi akşamlar...afiyet olsun topişine yarasın.......... cokacimcoook

Back
X