Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canoomm bugun vize işlemleri ve ssk evraklarıyla uğraştım karşımdada bi hödük bakındı durdu bi işe yaramıo delercemmm kötükedihüso
gülümm görüşürüz canımmm öpüorum seniii

uuyyy yaffrrummm kıyamam ben sana yaaa o hödüğe sööle bir işe yarasın o zaman yada eline iş ver boş boş oturmasın sende delerme kuzuuuuu

tamam canikom grş. inşallah seni sevoorumm vede öpoorumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyyy cancanımm sen bol vaktin olduğu bir zamanda (biliyorum bu uzun bir süre olmıcak) gel biz sana yardımcı oluruz resim konusunda tatlım yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

halecim hoşgeldin güzelim nasılsın?
kııısss yavruyu arabayamı alıştırdın yooksaaa yapmaa sonra hep onu ister kuzu kaydirigubbakcemile3

evet hilalde kavuştu bebişine sonunda darısı bekleyenlerin başına inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

tamam canim ins.menmun olurum.........:lepi:

uuyyy yaffrrummm kıyamam ben sana yaaa o hödüğe sööle bir işe yarasın o zaman yada eline iş ver boş boş oturmasın sende delerme kuzuuuuu

tamam canikom grş. inşallah seni sevoorumm vede öpoorumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaaa uyuşuğun tekii bi iş veriom ben 5 dk o bi gun diorum kendim yapayım en iyisimi anlatana kadar geçio zaten zaman böle işte canım delermemek için sabrediorum zaten..
bizim programa yeni geçen bi fabrikada benim yaptığım işin sadece personel işini yapan kadın 2bin maaş alıomuş +prim +ikramiyede varmış işten çıkmış ulan diom ben gideyim ama 650 işçinin stresi taamı beter olur kiiii

merhaba kızlar, nasılsınız? sabahtan küçük görümcem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun, biraz evvelde kayınvalidem geldi... şimdi çocuk kucağında oturuyor... Allahtan uyanıktı bu sefer, eğer uyuyor olsaydı ve uyandırsaydı bu sefer tutmayacaktım kendimi...

bende anneeee olmakkk istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben
olacaksın annem olacaksın inşallah, dualarımız seninle ve neşeyle, vakti zamanı gelince sen bile şaşıracaksın... sadece kafay takma hayatım... biliyorum, biz burada konuştukça imreniyorsun ve daha çok istiyorsun ama biliyorsun neredeyse hepimiz çok zor aşamalardan geçerek bugünlere ulaştık, her birimiz vakti gelince anne olduk, senin ve neşenin de bir vakti var ve bunu sadece Allah biliyor :)
ablacım hoşgeldin nasılsın rüzgar nasıll
sanırım sende diğer kızların yaşadıklarını yaşıyorsunn
boşver ablacım sen sakin ol kimsenin canını sıkmasına izin verme sen a dersin onlar zde alır soluğuu hiç huzurunu bozmaya değmez rüzgarla ilgili şeyler dışında görme duyma
biliyorum çok zor senin için
ee sen nasılsın ağrın sızın flaan varmı dikişlerin ne durumda rüzgar nasıl gaz sorununuz geçtimii
canım, hoşbulduk, rüzgar iyi çok şükür :)
maalesef yaşatılıyor canım, ben yatağında uyumaya alıştırmak isterken şu an karşımda kucağında uyutuyor
ben iyiyim, dikiş ağrılarım kalmadı, tamamen geçti, ama Rüzgar'ın gaz problemi devam ediyor maalesef :(
Canım yaaaaa.. ben bile gerildim valla. ben yumuşak olamam ilk başta yumuşak yumuşak davrandım ama yok çocuk uyuyosa uyuyor kardeşim oyuncak mı bu ya!!!! Uyuyan çocuk uyandırılır mı!!! Direkt söyle ablam.. Gelen kişi sessiz sessiz baksınlar meleğine; rica et belli et yoksa öööylee gider. Bende bi fitil oluyorum bide bazen kayınvalidem yok bana benziyo yok halasına çekmiş yok babasıda öyleydi anasından bi tüyde mi almamış eskiden içime atıyordum şimdi dayanamıyorum laf sokuyorum valla.... eve dönüncede eşime sayıyorum. Artı kayınavlidem kucağına aldı aldı öyle sap gibi tuttu çocuğu şimdi kucağa alıştı sürekli kucak istiyor aman ablam aman diyim açık açık söyle..
haklısınız valla açık açık söylemem lazım, yoksa ben kafayı sıyıracağım...
slm kızlar nasılsınız dün mevlüdümüz okundu yarında kırkımız çıkacak ..doktor işlerimizde var hastaneye gidip işitme testi tekrar yapılacak sonrada doktorumuza gidip beslenme düzenine bakacak kilosuna tekrar bakalım yarın büyük gün benim için içimin rahatlayacagı yada üzülecegim bir gün uamrım kötü bir şey çıkmaz işitme testinden korkuyorum çünkü..bir kaç kez yapıldı sonuç alamadılar çünkü...hilal dogum yaptı galiba ne güzel allah analı babalı büyütsün...kızlar çok özledim sizi...filiz ablamda evine dönmüş ama maalesef kaynana kurbanı olmuş galiba offfff diyeyim ..umarım düzeninizi kurarsınız çabuccak..ama lütfen yaseminin dedigi gibi yumuşakça söyle bende fazla kucaga alınsın istemiyorum bazen söylüyorum bazen söyleyemyorum..allahtan mevlüttede hep uyudu kuzucum yoksa kucakta hep gezerdi..
Allah kabul etsin canım, biz de İstanbul'da yaptık mevlidini, çok güzel oldu, hatta mevlit kıyafetiyle çekilmiş resmini ekleyeyim bir ara albüme :) işitme testi bize de yapıldı Mavi'ciğim, sağ kulak iyi ama sol kulağın iç kulağı gelişimini henüz tamamlamamış, 3 aylık olana kadara tamamlar dedi test yapan uzman ama benim de canım sıkkın bu duruma, inşallah hem Rüzgar'ın hem de Berra'nın işitme testleri bir sonrakinde çok iyi çıkar... hiç sorma kaynana durumlarını :(
valla ablam öncelikle seni ve oğluşumuzu çok öpüyorum benim düşüncemi soracak olursan bence tepkini belli et çünkü yüz bulurlar devamı gelir benim tavsiyem alttan alttan kaynanada laf sok defolsun evinden seni strese sokmasın nolucak kızlarına düşkün tabi çoçuğun kucağına bebek verir akıl almıyo bebek bebeğin kucağınamı verilir valla ablam tepkini koyyy benim fikrim ben direk tepki verirdim
dayanamadım söyledim şimdi, kucağa alıştı sayenizde dedim, siz sevmeye geliyorsunuz ben başbaşa kalacağım sonra dedim, yatırdı yerine ama bozuldu...
Ablam canım benim
kıyamam sana yaa
geleyim mi o kaynanayın yanına bu aralar cadılığım elimde merdanemi alır gelirim valla
bi rahat bıraksın ya:oklava::oklava::oklava:
ama şu kadarını diyeyim iyilikle söylersende anlamazlar bol laf çarptıracaksın dahada anlamazsa açacaksın ağzını diyeceksin kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok diye
evime geldim ama huzurum kaçtı iyice, oğlumla başbaşa kalmak istiyorum artık, düzenimi kurmak istiyorum
neyse az önce lafımı söyledim
sen nasıl oldun? bacağın nasıl?
Filiz ablacığım bu kaynanalar var ya. Allah' a havale ediyorum topunu. Ne yüzle gelmiş senin yanına. Hamileyken sana neler çektirdi. Eşleirmizi de tanıyamıyorum anneleri söz konusu olduğunda. Benimki de öyle. Hem herşeyin farkındalar hem de ağırlıklarını koyamıyorlar. Güvendiğin bir arkadaşını ya da akrabanı çağır. Bir süre sende kalsın. Belki kaynanan fazlalık olduğunu hisseder o zaman.
Valla halamı çağırmayı düşünüyorum, zaten o da gelmek istiyordu, gelsin bir destur çeksin şunlara... hiç sorma yaa, dilimin ucuna kadar geliyor 9 ay neredeydiniz demek ama kocamın hatırına susuyorum
ablaaaaaammmmmmmmmm canımmmmmmmmmm hoşgeldin evine hoşgeldin topiğeeee

oyyyy kıyamam sana bennn kayınna faktörü sende de baş gösterdi demek ooyyy ablam yaaa ben sana dediydim emme en iyisi bilem sorun oluyor bu dönemlerde tavrını koy ablam bırak kırılırsada kırılsın vakti zamanı gelince anlar seni ama şimdi gönül yapma zamanı değil unutma sen lohusasın ve bebeğinle sakin kafayla ilgilenmen gerek onun için iyilikle yapmayı bekleme inan anlamazlar iyilikten ve sen yıpranırsın haybeye allah muhafaza bu moral bozukluğu başka sorunlar açabilir lütfen sert ve kararlı ol tavrını kesin koy ablacım başka türlüsünü anlamıyorlar :olmaz:

şşiitttt atma sakın içine atma gerekirse kötü ol ama dellenme sana muhtaç bir bebe var herleyden önce bu yüzden yüz verme kimseye abla sen kendine ve sinirlerine hakim olmaya çalış lütfen. :Saruboceq:

yaaa sen hala yumuşak bir geçişten bahsediyorsun bırak ne yumuşağı elinden gelenin en sertini yapıcaksın ablacım vallaha anlamıyorlar hatta yanlış anlıyorlar iyilikle yaptıklarını konu başka başka yerlere sapıyor dahada içinden çıkılmaz hal alır.
ayrıcada ablacım eğer mehmet abi annesini savunmaya başladı ise al karşına konuş bu durumun bu gidişatın yanlış olduğunu anlat ve bir an önce birşeyler yapması gerektiğini yapmadığı taktirde senin tepkinin çok daha ağır olacağını söyle bırak o halletsin onun annesi nasılsa.
naçizane kendi fikirlerimi paylaştım ablacım ama üzme kendini lütfen.
bak valla gelirim oraya parçalarım o karıyı heeeeeeeeeeeeeeeeeee :oklava: :oklava:

yok ablam iş yerinde idim ama yazamadım :çok üzgünüm:

geldim bileneee laelaelaelaelae laelaelaelaelae

hoşbulduk hayatım, yine çok aralar vererek yazdım ama çocuk olunca bu işler böyleymiş meğerse :)

en sonunda söyletti zaten, şakayla karışık şimdi hergün buradasınız ama 9 ay boyunca telefonla aramayı bile esirgediniz, neymiş ben düşükleri yaptığımda benden daha çok üzülmüşmüş... valla kusura bakmayın ama benden başka hiçkimse benim kadar üzülemez, canından can kopan bendim dedim... neyse bakalım bu işin sonu nereye varacak... halamı çağırmaya karar verdim, o gelince biraz el koyar duruma... yoksa ben deliririm :(

filiz ablacim seni cok iyi anliyabiliyorum benimde basimda aynisi var .ben salamaya cok karsiyim sogolsun kayinvalde hem saliyor kucaginda birde kucaginda popsuna vurarak pis pis diyip duruyor ve bizim miracda alisdi buna.bende yiyorum kafayi.bende sakayla karisik diyorum bir bu kalmisdi alisdirmadiniz hic umrunda degil
neyse sabirrrrrrrrr

gülçinim tatlım sana yazmaz olurmuyum hiç yazılarını büyük zevkle takip ediyorum ama sen beni anmıyosun ben çok bozuluyom ama alınganlık yapmış olmamak içinde dile getirmiyom yoksam çok üzülüyomm :çok üzgünüm: :a015:

bak nur hnm( :roflol: ) da online dı fakat yazıma bilem cevap yazmadan çekti gitti valla ben anlamamaya başladım bu topiği gecede olsa size sevgim ve bağlılığımdan yazılarınızı takip ediyorum malesef özellikle nur ve mavi benim yazılara ne bakıyo nede diğer yazılara yaptıkları gibi alıntı yapıp cvp bile vermiyolar oysa benden önce ve sonra olan yazıları alıntı yapıyolar gerçekten tüm iyi niyetimle maviye güzel dileklerimi sundum genelini görmemezlik yaptı nurda aynını yapıyo ama mavim daha hamile bile değilken stresden bir yanlış anlaşılma olup yanlış olmasın bessenb miydi tam hatırlamadım onla tartışma yaşamıştı şimdi ise ben mavide art niyet yoktur beni görmemesinde diye düşüünüyorum ve daima hepinizi seviyorum küsüp darılma yok bende yanlış anlaşılmasın sadece içimden geçenleri söyledim

arifeme gelice filiz ablama gülçine bulcuka gelince aşağıda yukarıda ne yazı olursa onları alıntı yaparken beni arada görmemezlikten gelip kaynatmıyolar allah razı olsun hatta çoğu topik arkadaşım yengeç beyaz gcan htc svlmstr özsev jasmin adını yazmadığım hepsine teşekkürler

inanın sizinde özellikle yapmamış olduğunuzu düşünmek istiyorum ama tam terside olabilir benle diyalog kurmak istemeyebilirsiniz bu en doğal hakkınız ama bunu açıkça söylerseniz ben de habire cvp gelmeden yazıpda salak yerine konmam

gülçin tatlım cerenimi tam olarak kaç aylık olduğunda otutturmayaaşladınız benim kafam karıştı ben hem özele hem sağlık ocağına her ay düzenli gidiyorum malum sağlık ocağında devlet aşıları takip ediliyo özelde de özel aşıları ve kontrolü yapılıyo ama çelişkim şu sağlık ocağı 5 ay dolması erken 6 dan sonra oturtun diyo ama özel 5 bitince destekli oturmasına başlayın diyo sen nasıl yaptın

arifeme gelice filiz ablama gülçine bulcuka gelince aşağıda yukarıda ne yazı olursa onları alıntı yaparken beni arada görmemezlikten gelip kaynatmıyolar allah razı olsun hatta çoğu topik arkadaşım yengeç beyaz gcan htc svlmstr özsev jasmin adını yazmadığım hepsine teşekkürler
canımmm üzülme sen kızmaaa yafrummmm :1hug:

bebeeemm nasılsın günaydinnn

selam milletttt ben geldimmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyyy bundan 6 ay kadar önce hep "BEN" değilde "BıZ" geldik yazardım Cerenim içerde deyi iki kişiyim deyii ama şimdi ben geldim yazmak acaip geldi bana yaaa sevinsemmi üzülsemmi :sm_confused: :sm_confused:

tamam canim ins.menmun olurum.........:lepi:

tamam gönülcüm sen müsait olduğunda gel anlatırız biz sana elimizden gelen her durumda herkese yardımcı olma çabasındayız.

yaaa uyuşuğun tekii bi iş veriom ben 5 dk o bi gun diorum kendim yapayım en iyisimi anlatana kadar geçio zaten zaman böle işte canım delermemek için sabrediorum zaten..
bizim programa yeni geçen bi fabrikada benim yaptığım işin sadece personel işini yapan kadın 2bin maaş alıomuş +prim +ikramiyede varmış işten çıkmış ulan diom ben gideyim ama 650 işçinin stresi taamı beter olur kiiii

uuyyyy bilmeyen birine iş öğretmek kadar zor bir durum yok özgem bilirim allah yardımcın olsun yavrucum. Diğer iş mevzusuna gelince kendine güveniyorsan yapabilirim diyorsan git görüş derim ben madem şuan aldığından daha fazla maaş veriyorlar artıları daha çok neden kaçırasınki böyle bir fırsatı denemekte yarar var derim ben cancanım opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, nasılsınız? sabahtan küçük görümcem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun, biraz evvelde kayınvalidem geldi... şimdi çocuk kucağında oturuyor... Allahtan uyanıktı bu sefer, eğer uyuyor olsaydı ve uyandırsaydı bu sefer tutmayacaktım kendimi...

hoşbulduk hayatım, yine çok aralar vererek yazdım ama çocuk olunca bu işler böyleymiş meğerse :)

en sonunda söyletti zaten, şakayla karışık şimdi hergün buradasınız ama 9 ay boyunca telefonla aramayı bile esirgediniz, neymiş ben düşükleri yaptığımda benden daha çok üzülmüşmüş... valla kusura bakmayın ama benden başka hiçkimse benim kadar üzülemez, canından can kopan bendim dedim... neyse bakalım bu işin sonu nereye varacak... halamı çağırmaya karar verdim, o gelince biraz el koyar duruma... yoksa ben deliririm :(

ablacımmm canımmmm kıyamam sana ben yaaa göççük görümce gelip mama yapmış he afiyet olsun ablam. bu görümce bizim dükkanda gördüğümüz hani şu cereni kaçıran kızdı demi :uhm:

daha ne aralar verilecek ne aralar hele dur sen ablam. sizin hayatınız düzene girene kadar yemeklere uykulara sohbetlere çooookkk aralar verilecek umarım en kısa zamanda düzen olur hayatınızda rüzgarımla opuyorumnanaktan

şaka yada ciddi bir şekilde laf sırası geldiğinde içindekileri söyle ablam sakın biriktirme taze taze ver tepkini herkese herkes ona göre hareket etsin adım atsın seni üzmeye kimsenin hakkı yok çünkü :oklava: :oklava: :oklava:

diğer mevzulara ise hiç girmek istemiyorum kaynananın yaptığı terbiyesizlik onun karakterinin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor o yüzden seninde canını sıkmana değecek konular değil bunlar sen gül geç ablam dünyanın en güzel mucizesi kollarında sen ona bak ve huzur bul gerisi boşşşşş kim ne derse desin boş geç :dilcikar: :dilcikar:

filiz ablacim seni cok iyi anliyabiliyorum benimde basimda aynisi var .ben salamaya cok karsiyim sogolsun kayinvalde hem saliyor kucaginda birde kucaginda popsuna vurarak pis pis diyip duruyor ve bizim miracda alisdi buna.bende yiyorum kafayi.bende sakayla karisik diyorum bir bu kalmisdi alisdirmadiniz hic umrunda degil
neyse sabirrrrrrrrr

aaa yapmayın kızlar ne olur lütfen yaaa bunlar inanın kafaya takılacak şeyler değil herkese yaşadığı çok gelir derler ama benim neler yaşadığımı bir bilmesiniz buda dertmi der gülersiniz kendi halinize lütfen yapmayın sakin olun ve takmayın sallayın gitsin.

gülçinim tatlım sana yazmaz olurmuyum hiç yazılarını büyük zevkle takip ediyorum ama sen beni anmıyosun ben çok bozuluyom ama alınganlık yapmış olmamak içinde dile getirmiyom yoksam çok üzülüyomm :çok üzgünüm: :a015:

aynuuuuuuuuuuurrrrrrrr seni boğarım heee bunlar ne biçim laflar böyle kuzum yaa aşk olsun nasıl böyle bir düşünceye girersin ben burda herkesle tek tek ilgileniyorum sen bari yapma bu alınganlığı gözünü seveyim bana sorulan her soruya hatta sorulmayanlara bile atlıyorum kuzum ya nerden çıktı şimdi bu alınganlık regl döneminmi geldi yoksa annem yapma yavrucum beni biliyorsunuz hepiniz bir yılı geçti tanışıyoruz artık kardeş gibi olduk biz açıklama yaptırtma bana lütfen yaaa....

bak nur hnm( :roflol: ) da online dı fakat yazıma bilem cevap yazmadan çekti gitti valla ben anlamamaya başladım bu topiği gecede olsa size sevgim ve bağlılığımdan yazılarınızı takip ediyorum malesef özellikle nur ve mavi benim yazılara ne bakıyo nede diğer yazılara yaptıkları gibi alıntı yapıp cvp bile vermiyolar oysa benden önce ve sonra olan yazıları alıntı yapıyolar gerçekten tüm iyi niyetimle maviye güzel dileklerimi sundum genelini görmemezlik yaptı nurda aynını yapıyo ama mavim daha hamile bile değilken stresden bir yanlış anlaşılma olup yanlış olmasın bessenb miydi tam hatırlamadım onla tartışma yaşamıştı şimdi ise ben mavide art niyet yoktur beni görmemesinde diye düşüünüyorum ve daima hepinizi seviyorum küsüp darılma yok bende yanlış anlaşılmasın sadece içimden geçenleri söyledim

canım benim bak birtanem öncelikle sende annesin ve bebeğin sadece gece senin buraya gelip yazmana izin veriyor dimi dolayısı ile bu topikte çoğu anne ve hepsinin bebeğinin farklı huyları var bu yüzden herkesten ayn tepkiyi her zaman bekleme en azından bir süre daha herkesin düzeninin oturması gerek canımcım bu sırada da alınganlıklar olacağına birbirimize yardımcı olmalı anlayış göstermeliyiz değilmi kuzum.
nurun durumuna gelince ben sana özet geçeyim yavrucum yaklaşık 2 hafta önce nur evde ilayda hanıma mama yapmak için su kaynatıp termosa dökdüğünde termos elinde iken altı patladı ve termostaki kaynar su nurun bacağına döküldü malesef :1no2: 1. derece yanık olduğu için tedavi görüyor ilaç melhem vs. e birde ilayda var sürekli ilgi bekliyor yavrum. nurda evde yalnız annesi kaynanası herkes uzakta. kızcağız 10 gün felan anca dayanabildi hem yanık acısına hemde bebeyle uğraşmaya ve cumartesi günü memlekete gitti şuan memlekette (karaman) annesi ve kaynanasının yanında bu durumda bizim aramıza katılması beklenemez değilmi kuzum hem rahatsız hem evinde değil hem anne ve kaynana faktörü var hemde ilayda. Sanırım anladın beni canımcım. o yüzden nurada alınganlık yapma bence inan isteyerek değildir bu tavırlar aksini düşünme düşünürsen kardeşliğimiz bozulur heee :oklava: :oklava: :oklava:

mavi deniz ise evet daha hamile değilken tamamen bir yanlış anlaşılma yüzünden hatta konuda liste idi bu sebeple bensenb ile gerginlik yaşamıştı ama şimdi açığını söylemek gerekirse o zamanları bilen bilir hatırlar zaten bensenb tamamen durumu yanlış anlayıp yanlış bir uslüp ile konuşmuştu mavi deniz aslında konumunda tamamen haklı idi. neyse oluyor böyle alınganlıklar önemli olan bunları uzatmamak. hepimiz olgun karılarız çocuklarımız var biz neden çocuk gibi davranıyoruzki. mavide berra ile uğraştığı için gelemiyordur diye düşünüyorum çünkü mesajlarından sende farkındasındır çok sık gelmiyor geldiğinde de zaten tek tek alıntı pek yapmıyor genelo olarak yazıyor aklında kalanlara. kaldıki tam sana yzacak iken berra uyanıp meme istiyor olabilir ve pc kapanmıştır bu olasılıklarda var hemen kendine çekme emi balım. kaydirigubbakcemile5

gülçinim aşkitom yoksam hepinizin peşinde takipteyim sengözlerimebaksanab :1ninca:

kııızz farkındayım delüüüü ilk sayfadan itibaren tek tek bütün yazıları okuyup öyle başladın yazmaya hiç birşeyi kaçırmamak için bu yüzden seninle gurur duyuyorum inan :lepi: :lepi:
ve sende bu topiğin nadide güllerinden birisin biliyorsun her gelene aynı değeri vermiyoruz kaşınma akıllı ol tamammı :mymeka: kaydirigubbakcemile3

sanada teşekkürler alkisalkisalkis alkisalkisalkis bir daha bu tarz alınganlıklarla dolu mesajların ı görmek istemiyorum getirtme beni orayaaaa :oklava:

inanın sizinde özellikle yapmamış olduğunuzu düşünmek istiyorum ama tam terside olabilir benle diyalog kurmak istemeyebilirsiniz bu en doğal hakkınız ama bunu açıkça söylerseniz ben de habire cvp gelmeden yazıpda salak yerine konmam

kıızzz deli deli konuşma her mesaj için uzun uzun açıklama yaptırtma bana aynuuuuuuurrr anladın sen beni yerimseniben kaydirigubbakcemile3

gülçin tatlım cerenimi tam olarak kaç aylık olduğunda otutturmayaaşladınız benim kafam karıştı ben hem özele hem sağlık ocağına her ay düzenli gidiyorum malum sağlık ocağında devlet aşıları takip ediliyo özelde de özel aşıları ve kontrolü yapılıyo ama çelişkim şu sağlık ocağı 5 ay dolması erken 6 dan sonra oturtun diyo ama özel 5 bitince destekli oturmasına başlayın diyo sen nasıl yaptın

heh işte bana bunlarla gel yavrucccuumm sırnaşık şey

valla canımcım bende sen gibiyim sağlık ocağı ve özel hastane her ay takipteyiz.
normal şartlarda zaten her yerde aynısı yazar her doktor bunu söyler bebekler 5. ayına girdiğinde destekli otururlar kuzum yani bizim yardımımızla kucağımızda yanlarında yastıklarla 6 ay dolduktan sonrada artık desteksiz kendi başlarına düşmeden durabilirler. bizim ceren 5. ayına girdiğinde oturmaya başladı ama destekli çok dik değil hafif yatık ve yastık minder yardımı ile 6. ayına girecek ama hala kendi başına oturamaz zillim yana doğru kayar ve düşer çok komik bir görüntü olur kaydirigubbakcemile3 her zaman değil tabii
birde ben çok oturtmamaya çalışırım cereni gelişim aşamasında olduğu için kaburgaları batar omurgaları acır diye. cemremizde 5 aylık oldu annesi sende onu destekli bir şekilde oturtabilirsin. dene bence çok zevk alıcak seninkide gör bak :1hug:

Son düzenleme:
bebeeemm nasılsın günaydinnn

sanada günaydın bebeeeeeeeeeemmmmmmmm nabarsın beeaaa
ben iyiym valla ne yapam işe başlıcam birazdan deli gibim çalışıcam :sm_cool: :sm_cool:

günaydin kıslar huzurlu mutlu dolu dizgin bir gün diliorummmm

bende sana aynı dilerkleri sunuyorum cancanımmm opuyorumnanaktan

bişi değil canımm ama ben eminim diğer arkadaşlarda kişiye göre davranmıyorlar
hepsinin minik bebişi varr sen böyle şeylere takılma sakın kuzum şaka yaptığını düşünüyorummm çünkü sen bu tarz şeylere takılmazsın dimi jerrorrum
günaydınnn canım nasılsınnn bugünnn
günaydin kıslar huzurlu mutlu dolu dizgin bir gün diliorummmm

günaydın kuzum nasılsın aminn inşallah özgecimmm

Back
X