selam milletttt ben geldimmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyyy bundan 6 ay kadar önce hep "BEN" değilde "BıZ" geldik yazardım Cerenim içerde deyi iki kişiyim deyii ama şimdi ben geldim yazmak acaip geldi bana yaaa sevinsemmi üzülsemmi :sm_confused: :sm_confused:
tamam canim ins.menmun olurum.........:lepi:
tamam gönülcüm sen müsait olduğunda gel anlatırız biz sana elimizden gelen her durumda herkese yardımcı olma çabasındayız.
yaaa uyuşuğun tekii bi iş veriom ben 5 dk o bi gun diorum kendim yapayım en iyisimi anlatana kadar geçio zaten zaman böle işte canım delermemek için sabrediorum zaten..
bizim programa yeni geçen bi fabrikada benim yaptığım işin sadece personel işini yapan kadın 2bin maaş alıomuş +prim +ikramiyede varmış işten çıkmış ulan diom ben gideyim ama 650 işçinin stresi taamı beter olur kiiii
uuyyyy bilmeyen birine iş öğretmek kadar zor bir durum yok özgem bilirim allah yardımcın olsun yavrucum. Diğer iş mevzusuna gelince kendine güveniyorsan yapabilirim diyorsan git görüş derim ben madem şuan aldığından daha fazla maaş veriyorlar artıları daha çok neden kaçırasınki böyle bir fırsatı denemekte yarar var derim ben cancanım opuyorumnanaktan
merhaba kızlar, nasılsınız? sabahtan küçük görümcem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun, biraz evvelde kayınvalidem geldi... şimdi çocuk kucağında oturuyor... Allahtan uyanıktı bu sefer, eğer uyuyor olsaydı ve uyandırsaydı bu sefer tutmayacaktım kendimi...
hoşbulduk hayatım, yine çok aralar vererek yazdım ama çocuk olunca bu işler böyleymiş meğerse :)
en sonunda söyletti zaten, şakayla karışık şimdi hergün buradasınız ama 9 ay boyunca telefonla aramayı bile esirgediniz, neymiş ben düşükleri yaptığımda benden daha çok üzülmüşmüş... valla kusura bakmayın ama benden başka hiçkimse benim kadar üzülemez, canından can kopan bendim dedim... neyse bakalım bu işin sonu nereye varacak... halamı çağırmaya karar verdim, o gelince biraz el koyar duruma... yoksa ben deliririm
ablacımmm canımmmm kıyamam sana ben yaaa göççük görümce gelip mama yapmış he afiyet olsun ablam. bu görümce bizim dükkanda gördüğümüz hani şu cereni kaçıran kızdı demi :uhm:
daha ne aralar verilecek ne aralar hele dur sen ablam. sizin hayatınız düzene girene kadar yemeklere uykulara sohbetlere çooookkk aralar verilecek umarım en kısa zamanda düzen olur hayatınızda rüzgarımla opuyorumnanaktan
şaka yada ciddi bir şekilde laf sırası geldiğinde içindekileri söyle ablam sakın biriktirme taze taze ver tepkini herkese herkes ona göre hareket etsin adım atsın seni üzmeye kimsenin hakkı yok çünkü

klava:

klava:

klava:
diğer mevzulara ise hiç girmek istemiyorum kaynananın yaptığı terbiyesizlik onun karakterinin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor o yüzden seninde canını sıkmana değecek konular değil bunlar sen gül geç ablam dünyanın en güzel mucizesi kollarında sen ona bak ve huzur bul gerisi boşşşşş kim ne derse desin boş geç :dilcikar: :dilcikar:
filiz ablacim seni cok iyi anliyabiliyorum benimde basimda aynisi var .ben salamaya cok karsiyim sogolsun kayinvalde hem saliyor kucaginda birde kucaginda popsuna vurarak pis pis diyip duruyor ve bizim miracda alisdi buna.bende yiyorum kafayi.bende sakayla karisik diyorum bir bu kalmisdi alisdirmadiniz hic umrunda degil
neyse sabirrrrrrrrr
aaa yapmayın kızlar ne olur lütfen yaaa bunlar inanın kafaya takılacak şeyler değil herkese yaşadığı çok gelir derler ama benim neler yaşadığımı bir bilmesiniz buda dertmi der gülersiniz kendi halinize lütfen yapmayın sakin olun ve takmayın sallayın gitsin.
gülçinim tatlım sana yazmaz olurmuyum hiç yazılarını büyük zevkle takip ediyorum ama sen beni anmıyosun ben çok bozuluyom ama alınganlık yapmış olmamak içinde dile getirmiyom yoksam çok üzülüyomm :çok üzgünüm: :a015:
aynuuuuuuuuuuurrrrrrrr seni boğarım heee bunlar ne biçim laflar böyle kuzum yaa aşk olsun nasıl böyle bir düşünceye girersin ben burda herkesle tek tek ilgileniyorum sen bari yapma bu alınganlığı gözünü seveyim bana sorulan her soruya hatta sorulmayanlara bile atlıyorum kuzum ya nerden çıktı şimdi bu alınganlık regl döneminmi geldi yoksa annem yapma yavrucum beni biliyorsunuz hepiniz bir yılı geçti tanışıyoruz artık kardeş gibi olduk biz açıklama yaptırtma bana lütfen yaaa....
bak nur hnm( :roflol: ) da online dı fakat yazıma bilem cevap yazmadan çekti gitti valla ben anlamamaya başladım bu topiği gecede olsa size sevgim ve bağlılığımdan yazılarınızı takip ediyorum malesef özellikle nur ve mavi benim yazılara ne bakıyo nede diğer yazılara yaptıkları gibi alıntı yapıp cvp bile vermiyolar oysa benden önce ve sonra olan yazıları alıntı yapıyolar gerçekten tüm iyi niyetimle maviye güzel dileklerimi sundum genelini görmemezlik yaptı nurda aynını yapıyo ama mavim daha hamile bile değilken stresden bir yanlış anlaşılma olup yanlış olmasın bessenb miydi tam hatırlamadım onla tartışma yaşamıştı şimdi ise ben mavide art niyet yoktur beni görmemesinde diye düşüünüyorum ve daima hepinizi seviyorum küsüp darılma yok bende yanlış anlaşılmasın sadece içimden geçenleri söyledim
canım benim bak birtanem öncelikle sende annesin ve bebeğin sadece gece senin buraya gelip yazmana izin veriyor dimi dolayısı ile bu topikte çoğu anne ve hepsinin bebeğinin farklı huyları var bu yüzden herkesten ayn tepkiyi her zaman bekleme en azından bir süre daha herkesin düzeninin oturması gerek canımcım bu sırada da alınganlıklar olacağına birbirimize yardımcı olmalı anlayış göstermeliyiz değilmi kuzum.
nurun durumuna gelince ben sana özet geçeyim yavrucum yaklaşık 2 hafta önce nur evde ilayda hanıma mama yapmak için su kaynatıp termosa dökdüğünde termos elinde iken altı patladı ve termostaki kaynar su nurun bacağına döküldü malesef :1no2: 1. derece yanık olduğu için tedavi görüyor ilaç melhem vs. e birde ilayda var sürekli ilgi bekliyor yavrum. nurda evde yalnız annesi kaynanası herkes uzakta. kızcağız 10 gün felan anca dayanabildi hem yanık acısına hemde bebeyle uğraşmaya ve cumartesi günü memlekete gitti şuan memlekette (karaman) annesi ve kaynanasının yanında bu durumda bizim aramıza katılması beklenemez değilmi kuzum hem rahatsız hem evinde değil hem anne ve kaynana faktörü var hemde ilayda. Sanırım anladın beni canımcım. o yüzden nurada alınganlık yapma bence inan isteyerek değildir bu tavırlar aksini düşünme düşünürsen kardeşliğimiz bozulur heee

klava:

klava:

klava:
mavi deniz ise evet daha hamile değilken tamamen bir yanlış anlaşılma yüzünden hatta konuda liste idi bu sebeple bensenb ile gerginlik yaşamıştı ama şimdi açığını söylemek gerekirse o zamanları bilen bilir hatırlar zaten bensenb tamamen durumu yanlış anlayıp yanlış bir uslüp ile konuşmuştu mavi deniz aslında konumunda tamamen haklı idi. neyse oluyor böyle alınganlıklar önemli olan bunları uzatmamak. hepimiz olgun karılarız çocuklarımız var biz neden çocuk gibi davranıyoruzki. mavide berra ile uğraştığı için gelemiyordur diye düşünüyorum çünkü mesajlarından sende farkındasındır çok sık gelmiyor geldiğinde de zaten tek tek alıntı pek yapmıyor genelo olarak yazıyor aklında kalanlara. kaldıki tam sana yzacak iken berra uyanıp meme istiyor olabilir ve pc kapanmıştır bu olasılıklarda var hemen kendine çekme emi balım. kaydirigubbakcemile5
gülçinim aşkitom yoksam hepinizin peşinde takipteyim sengözlerimebaksanab :1ninca:
kııızz farkındayım delüüüü ilk sayfadan itibaren tek tek bütün yazıları okuyup öyle başladın yazmaya hiç birşeyi kaçırmamak için bu yüzden seninle gurur duyuyorum inan :lepi: :lepi:
ve sende bu topiğin nadide güllerinden birisin biliyorsun her gelene aynı değeri vermiyoruz kaşınma akıllı ol tamammı :mymeka: kaydirigubbakcemile3
arifeme gelice filiz ablama gülçine bulcuka gelince aşağıda yukarıda ne yazı olursa onları alıntı yaparken beni arada görmemezlikten gelip kaynatmıyolar allah razı olsun hatta çoğu topik arkadaşım yengeç beyaz gcan htc svlmstr özsev jasmin adını yazmadığım hepsine teşekkürler
sanada teşekkürler alkisalkisalkis alkisalkisalkis bir daha bu tarz alınganlıklarla dolu mesajların ı görmek istemiyorum getirtme beni orayaaaa

klava:
inanın sizinde özellikle yapmamış olduğunuzu düşünmek istiyorum ama tam terside olabilir benle diyalog kurmak istemeyebilirsiniz bu en doğal hakkınız ama bunu açıkça söylerseniz ben de habire cvp gelmeden yazıpda salak yerine konmam
kıızzz deli deli konuşma her mesaj için uzun uzun açıklama yaptırtma bana aynuuuuuuurrr anladın sen beni yerimseniben kaydirigubbakcemile3
gülçin tatlım cerenimi tam olarak kaç aylık olduğunda otutturmayaaşladınız benim kafam karıştı ben hem özele hem sağlık ocağına her ay düzenli gidiyorum malum sağlık ocağında devlet aşıları takip ediliyo özelde de özel aşıları ve kontrolü yapılıyo ama çelişkim şu sağlık ocağı 5 ay dolması erken 6 dan sonra oturtun diyo ama özel 5 bitince destekli oturmasına başlayın diyo sen nasıl yaptın
heh işte bana bunlarla gel yavrucccuumm sırnaşık şey
valla canımcım bende sen gibiyim sağlık ocağı ve özel hastane her ay takipteyiz.
normal şartlarda zaten her yerde aynısı yazar her doktor bunu söyler bebekler 5. ayına girdiğinde destekli otururlar kuzum yani bizim yardımımızla kucağımızda yanlarında yastıklarla 6 ay dolduktan sonrada artık desteksiz kendi başlarına düşmeden durabilirler. bizim ceren 5. ayına girdiğinde oturmaya başladı ama destekli çok dik değil hafif yatık ve yastık minder yardımı ile 6. ayına girecek ama hala kendi başına oturamaz zillim yana doğru kayar ve düşer çok komik bir görüntü olur kaydirigubbakcemile3 her zaman değil tabii
birde ben çok oturtmamaya çalışırım cereni gelişim aşamasında olduğu için kaburgaları batar omurgaları acır diye. cemremizde 5 aylık oldu annesi sende onu destekli bir şekilde oturtabilirsin. dene bence çok zevk alıcak seninkide gör bak :1hug: