Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günadın kızlar nasılsınız ya ,işyerinde nette sorun varsürekli gidip geliyor
günaydınnn canım nasılsınnn bugünnn
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam yine kimsecik yok
selam kızlar dün pek ilgilenemedim mobilya geldi malum bide ablam yeğenlerim felan burdaydı çok şükür yerleştirdik mobilyayıda eşyalarınıda bi perdemizle halımız kaldı onlarıda bi halletsek hayırlısıyla ben bitmeden çok yoruluyorum ya ufacık bi iş yapsam artık yoruluyom bu arada tek tek nicklerinizi yazmasamda herkesi çok öpüyorum ierror yengeç gülçin bulcuk filiz abla gcan ve diğer herkese selamlarfiliz ablacım kaynananı takma boşver geç sinirlerini bozmaya değmez ben artık herşeye gülüyom
slm herkeze nasilsiniz
ya benim oglan benimle yatiyor ve gössümde emerek uyuyor böylede alisdi sanirim
siz nasil yatiriyorsunuz veya ben nasil alisdiricam bu gece sinir oldum hep gösümde esimle yataklari bile ayirdik......
gönülcüm hoşgeldin canımcım nasılsın
ooyyy yerim ben onuda alışkanlığınıda canım benim yaaa bizde ilk iki ay ayrı odalarda yatmıştık eşimle cerenle birlikte yatak odasında yatıyorduk sonra sonra bir iki derken alıştı kendi yatağına ama hala sabaha karşı uyandığında mama için yanımıza aramıza alıyoruz orda uyuyor zillim zamanla sizde alışırsınız bence koynunda uyuduğu günlerin kıymetini bil kokla onu bol bol annesi bırak memede uyusun ne güzel opuyorumnanaktan
hoşgeldin yasemin nasılsın güzelim?
hadi gözün aydın canım oda yerleşmiş rabbim iyi günlerde gülerek kullanmayı nasip etsin inşallah birtanem. umarım kızının o odada büyüdüğü günleride görmen nasip olur tatlım.
son zamanlarda öyle oluyor güzelim bende bir basamak çıksam ikincisinde dinlenme molası veriyordum ama yapacağımdan da geri kalmıyordum hee kaydirigubbakcemile3
sen yinede dikkatli ol fazla yorma kendini emi kuzum
slm herkeze nasilsiniz
siz nasil yatiriyorsunuz veya ben nasil alisdiricam bu gece sinir oldum hep gösümde esimle yataklari bile ayirdik......
iyiyim canim neolsun iste
ay nasil alisdiricam kafaya takiyorum kiz hep gösümde emzik yerinede kulaniyor cok fena ya bu oglan.yatagina koyuyorum alamakdan morariyorda uyumuyo gösümü verdim an uyuyo of of.
disari alisverise bile cikamiyoum ciksam bile ben sürekli kabinde emziriyorum oda emekde degil mirac bey oynuyor
sağol canım yaa Allah razı olsun önemli olan sağlık bunlar işin tatlı yönleri inşallah sağlıkla gelir kızım ama odası baya bi cici oldu galiba kızımla paylaşamıcaz odayı kaydirigubbakcemile3 hep girip girip bakıyorumkaydirigubbakcemile3 aynen canım bende yorulsamda illa herşeye el atacam
ay daha yeni okuyorumm hilal doğurdunmu kıııızemuszemus
hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Merhaba Nur nasılsın? bebişin nasıl?
nurcum nasılsın canım bacağın nasıl oldu güzelimm ilayda nasıll
aminn inşallahh nurcummmmm inşallahhh:Saruboceq:
:
merhaba kızlar, nasılsınız? sabahtan küçük görümcem geldi, yemeğimi yaptı sağolsun, biraz evvelde kayınvalidem geldi... şimdi çocuk kucağında oturuyor... Allahtan uyanıktı bu sefer, eğer uyuyor olsaydı ve uyandırsaydı bu sefer tutmayacaktım kendimi...
evime geldim ama huzurum kaçtı iyice, oğlumla başbaşa kalmak istiyorum artık, düzenimi kurmak istiyorum
neyse az önce lafımı söyledim
sen nasıl oldun? bacağın nasıl?
![]()
nur iyi geceler tatlım geçmiş olsun bacağına ne oldu herkes bacağını soruyo
kuzum nasıl iyimi bakem kaç ay oldu tam olarak bide kaç kilo merak ettim uzun zamandır yazmıyonuzda
bak nur hnm( :roflol: ) da online dı fakat yazıma bilem cevap yazmadan çekti gitti valla ben anlamamaya başladım bu topiği gecede olsa size sevgim ve bağlılığımdan yazılarınızı takip ediyorum malesef özellikle nur ve mavi benim yazılara ne bakıyo nede diğer yazılara yaptıkları gibi alıntı yapıp cvp bile vermiyolar oysa benden önce ve sonra olan yazıları alıntı yapıyolar gerçekten tüm iyi niyetimle maviye güzel dileklerimi sundum genelini görmemezlik yaptı nurda aynını yapıyo ama mavim daha hamile bile değilken stresden bir yanlış anlaşılma olup yanlış olmasın bessenb miydi tam hatırlamadım onla tartışma yaşamıştı şimdi ise ben mavide art niyet yoktur beni görmemesinde diye düşüünüyorum ve daima hepinizi seviyorum küsüp darılma yok bende yanlış anlaşılmasın sadece içimden geçenleri söyledim
canım benim bak birtanem öncelikle sende annesin ve bebeğin sadece gece senin buraya gelip yazmana izin veriyor dimi dolayısı ile bu topikte çoğu anne ve hepsinin bebeğinin farklı huyları var bu yüzden herkesten ayn tepkiyi her zaman bekleme en azından bir süre daha herkesin düzeninin oturması gerek canımcım bu sırada da alınganlıklar olacağına birbirimize yardımcı olmalı anlayış göstermeliyiz değilmi kuzum.
nurun durumuna gelince ben sana özet geçeyim yavrucum yaklaşık 2 hafta önce nur evde ilayda hanıma mama yapmak için su kaynatıp termosa dökdüğünde termos elinde iken altı patladı ve termostaki kaynar su nurun bacağına döküldü malesef :1no2: 1. derece yanık olduğu için tedavi görüyor ilaç melhem vs. e birde ilayda var sürekli ilgi bekliyor yavrum. nurda evde yalnız annesi kaynanası herkes uzakta. kızcağız 10 gün felan anca dayanabildi hem yanık acısına hemde bebeyle uğraşmaya ve cumartesi günü memlekete gitti şuan memlekette (karaman) annesi ve kaynanasının yanında bu durumda bizim aramıza katılması beklenemez değilmi kuzum hem rahatsız hem evinde değil hem anne ve kaynana faktörü var hemde ilayda. Sanırım anladın beni canımcım. o yüzden nurada alınganlık yapma bence inan isteyerek değildir bu tavırlar aksini düşünme düşünürsen kardeşliğimiz bozulur heeeklava:
klava:
klava:
:
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam yine kimsecik yok
selam kızlar dün pek ilgilenemedim mobilya geldi malum bide ablam yeğenlerim felan burdaydı çok şükür yerleştirdik mobilyayıda eşyalarınıda bi perdemizle halımız kaldı onlarıda bi halletsek hayırlısıyla ben bitmeden çok yoruluyorum ya ufacık bi iş yapsam artık yoruluyom bu arada tek tek nicklerinizi yazmasamda herkesi çok öpüyorum ierror yengeç gülçin bulcuk filiz abla gcan ve diğer herkese selamlarfiliz ablacım kaynananı takma boşver geç sinirlerini bozmaya değmez ben artık herşeye gülüyom
slm herkeze nasilsiniz
canım yaa zor valla ne yapıcaksın herşeyş hemen kapıyorlar ama seninki daha küçük canım ya yalancı emziğe alıştır ağladığında meme verme emzik ver ağzına kabul edene kadar alışana kadar inat et pes etme sadece acıktığında meme ver böyle böyle alışır zaten .
öyle valla bende cerene oda yaptım ya ordan çıkasım gelmiyor sürekli odadayım cerenle kaydirigubbakcemile3
hee dünürüm yaa doğurdu kız :ecrin_bebek:
merhaba canım iyiyim şükür
bebimde iyi teyzesi memlekete geldi millete şımarıyor zilli
sen nasılsın kuzun nasıl ?
iyiyim canım şükür bacağım kabuk bağlamaya başladı
acısıda azaldı rabbime binlerce şükür
sen nasılsın tedaviye başladın mı ?
görümcenin eline sağlık ablaım
ama o kaynanan getirtecek beni orayaklava:
klava:
manyak karı zorla dayak istiyor bu aralar deliliğimde üzerimde valla
ablacım halan ok tatlı ya allahım uzun ömür versin
benimde halam olur mu acaba:uhm:
bacağımda daha iyi ablacım acısı baya azaldı...
rüzgarım oğluşum nasıl mevlüt resimlerini koysana kıyafeti çok güzeldi...
canım kusura bakma seni görmedim demekki ben çıkarken yazmışın
gülçinim canımbenimde açıklamış sana durumumu
çok giremiyorum bi bakıp çıkıyorum
cidden kusurabakma sizleri kırmak en son istediğim şeydir
hepinizi çok seviyorum
teyzesi son kontrolde kuzum 69 cm 7700 gram geldi
canım teşekkür edrim durumumu çok güzel anlatmışın
canımsın benim:1hug:
slm canım nasılsın
kuzucun nasıl annesi
ayy odanızı sevsinler sizin
resimlerinizi bekliyoruz
ayy ne güzel ben emziremedim kuzumu ne kadar imrenirdim böyle emzirenlere ama rabbim nasip etmedi o duyguyu bana senağlamasenağlama
allaha şükür kuzum sağlıklı yanımda besleniyor rabbim korusun kuzularımızı :Saruboceq:
of of of.... evet ya sabır diyorum sık sık içimden :) ama bugün rahatım çok şükür, umarım gelmezler :)filiz ablacim seni cok iyi anliyabiliyorum benimde basimda aynisi var .ben salamaya cok karsiyim sogolsun kayinvalde hem saliyor kucaginda birde kucaginda popsuna vurarak pis pis diyip duruyor ve bizim miracda alisdi buna.bende yiyorum kafayi.bende sakayla karisik diyorum bir bu kalmisdi alisdirmadiniz hic umrunda degil
neyse sabirrrrrrrrr
aaaa aşkolsun Aynur'um, niye böyle alınganlık yaptın ki? herkes bebişleriyle uğraşıyor hayatım, Nur'un başına gelenler Allah korusun kimsenin başına gelmesin, kızcağız çok kötü yandı... ben de ona defalarca nasılsın, nasıl oldun diye sordum mesajlarımda ama cevap alamadım hiç ama bozulmuyorum çünkü zavallım kendiyle uğraşıyor, hatta şimdi Gülçin'in yazdıklarından öğrendim memlekete gittiğini... alınganlık yapma gülüm :)bak nur hnm( :roflol: ) da online dı fakat yazıma bilem cevap yazmadan çekti gitti valla ben anlamamaya başladım bu topiği gecede olsa size sevgim ve bağlılığımdan yazılarınızı takip ediyorum malesef özellikle nur ve mavi benim yazılara ne bakıyo nede diğer yazılara yaptıkları gibi alıntı yapıp cvp bile vermiyolar oysa benden önce ve sonra olan yazıları alıntı yapıyolar gerçekten tüm iyi niyetimle maviye güzel dileklerimi sundum genelini görmemezlik yaptı nurda aynını yapıyo ama mavim daha hamile bile değilken stresden bir yanlış anlaşılma olup yanlış olmasın bessenb miydi tam hatırlamadım onla tartışma yaşamıştı şimdi ise ben mavide art niyet yoktur beni görmemesinde diye düşüünüyorum ve daima hepinizi seviyorum küsüp darılma yok bende yanlış anlaşılmasın sadece içimden geçenleri söyledim
evet Ceren'i kaçıran görümce kaydirigubbakcemile3 yeni bir manita yapmış abisi kafayı yiyor :roflol: ben de mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum eşimi, aman dedim bu sefer karışmayalım... sütten ağzımız yandı bir kere :)ablacımmm canımmmm kıyamam sana ben yaaa göççük görümce gelip mama yapmış he afiyet olsun ablam. bu görümce bizim dükkanda gördüğümüz hani şu cereni kaçıran kızdı demi :uhm:
daha ne aralar verilecek ne aralar hele dur sen ablam. sizin hayatınız düzene girene kadar yemeklere uykulara sohbetlere çooookkk aralar verilecek umarım en kısa zamanda düzen olur hayatınızda rüzgarımla opuyorumnanaktan
şaka yada ciddi bir şekilde laf sırası geldiğinde içindekileri söyle ablam sakın biriktirme taze taze ver tepkini herkese herkes ona göre hareket etsin adım atsın seni üzmeye kimsenin hakkı yok çünküklava:
klava:
klava:
diğer mevzulara ise hiç girmek istemiyorum kaynananın yaptığı terbiyesizlik onun karakterinin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor o yüzden seninde canını sıkmana değecek konular değil bunlar sen gül geç ablam dünyanın en güzel mucizesi kollarında sen ona bak ve huzur bul gerisi boşşşşş kim ne derse desin boş geç :dilcikar: :dilcikar:
hayırlısı olsun tatlım, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :) mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum canım :)selam kızlar dün pek ilgilenemedim mobilya geldi malum bide ablam yeğenlerim felan burdaydı çok şükür yerleştirdik mobilyayıda eşyalarınıda bi perdemizle halımız kaldı onlarıda bi halletsek hayırlısıyla ben bitmeden çok yoruluyorum ya ufacık bi iş yapsam artık yoruluyom bu arada tek tek nicklerinizi yazmasamda herkesi çok öpüyorum ierror yengeç gülçin bulcuk filiz abla gcan ve diğer herkese selamlarfiliz ablacım kaynananı takma boşver geç sinirlerini bozmaya değmez ben artık herşeye gülüyom
ben yatağına alıştırdım canım, emzirip uyuyunca yatırıyorum yatağına, eşim kucağa alıştırmıştı ama yumuşak bir geçişle onu unutturmaya başladım sanırımslm herkeze nasilsiniz
günaydııııııııııııııııııııııııın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay daha yeni okuyorumm hilal doğurdunmu kıııızemuszemus
hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
görümcenin eline sağlık ablaım
ama o kaynanan getirtecek beni orayaklava:
klava:
manyak karı zorla dayak istiyor bu aralar deliliğimde üzerimde valla
ablacım halan ok tatlı ya allahım uzun ömür versin
benimde halam olur mu acaba:uhm:
bacağımda daha iyi ablacım acısı baya azaldı...
rüzgarım oğluşum nasıl mevlüt resimlerini koysana kıyafeti çok güzeldi...