Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ablamm canım çok özledim seni
rüzgarım çok güzel kilo almış ablacım sen üzülme gelişmişş yavrum
yukarda gülçinimede anlattım durumumu
inş yenileyecem bilgisayarı ama biraz zaman istiyor
istanbula geldiğinde bekliyorum ablacım banada buyurun gelin
ben de çok özledim canım :) Mehmet'le inşallah size gelmek istiyoruz, ilk fırsatta da geleceğiz hayatım :) maşallah güzel kilo alıyor ama şu gaz problemine bir çözüm bulamadım gitti :( inşallah çok uzun sürmez, yavrum harap oluyor sancı geldiğinde
slm arkadaşlar uzun zaman yoktum kusuruma bakmayın tansiyon sorunum vardı biliyorsunuz erken doğum yaptım 32+5 te oğlum dünyaya geldi ama çok küçük teyzeleri.kuvezde ben iyiym 32 gün hastanede yattım bu gün evime geldim dua edin teyzoşları oğluma ihtiyacımız var.uzun uzun yazacağım daha sonra
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum.
canım, çok çok geçmiş olsun, aklımız hep sendeydi, iyi ki geldin haber verdin canım... dualarımız tabii ki yavrunla, sakın merak etme çok iyi olacak annesi... senin oğlun savaşçı bir kere, hayata da sımsıkı tutunmuştur, seni de üzmeyecektir eminim :) Allaha emanet olsun canım
ilada biraz rahatsız teyzesi öksürüyor kuzum
aaa... niye bu kadar sık hastalanıyor yavrum ya? geçmiş olsun :(
valla topiğin hali hal değileyvahedigeldismile

valla ablacım benim velet tam bir canavar oldu ona bakmadığım anda bağırıyor yüzüm ona dönük olcak ve konuşçam tuvalete bile gidemiyorum nasıl düzene sokucam bu çocuğu bilmem maşallah rüzgarın gelişimide iyimiş

mıncırıyom teyzesi hamur gibi yoğuruyorum kaydirigubbakcemile3
hiç sorma, topiğin durumu içler acısı valla :(

oy oy oy yerim ben yaramazı, sana çok düşkün demek ki annesi... varsın olsun Burcu'cuğum, az beklemedik yollarını :) düzene girer merak etme, biraz feleğimizi şaşırtıyorlar ama eninde sonunda düzene girerler :) evet maşallah gelişimi iyi çok şükür :)
bizim biberon sorunumuz hala devam ediyor artık hiç kabul etmiyor biberonu mama saatlerinde zar zor uyutup uykusunda veriyorum öyle yiyor çok güzel napıcam bilmiyorum bugun doktora gidicez bakalım doktor ne dicke bu konuda
peki acıkınca emmeyi red mi ediyor biberonu? aç aç uyuyabiliyor mu? Rüzgar'ı aç mümkün değil uyutamıyorum... doktor ne dedi haber ver bize :)
FİLİZ ABLACIM ya bize de nurse harve^'s iyi geldi gibi bide doktorumuz dün damla yazdı değişik inş.o da iyi gelir.metsil ilk günlerde bize de iyi gelmişti ama sonra tınlamadı maalesef.....................inş.geçer hemen şu gaz dönemleri senin daha az kaldı 3 yada 4.ayda bitiyor sanırım.......
ismi ne damlanın canım? inşallah 3. ya da 4. aya kalmadan biter şu gaz sıkıntısı
slm kızlar naılsınız geçmişe pek bakmadım malum yoksa yazmadan çıkabiliyorum bir iki kere yaptım bu nu çünkü ama geri çıkmak zorunda kalıyordum berra izin vermiyoır çünkü dünde çok huysuzdu gün boyunca fazla uyumadı gece de öyle günüdüz uyudugunda ancak yemek yapabildim..sizler ne alemdesiniz dün bir ara girdim ama kimsecikler yok yine yok ama yazmadan çıkmak istemedim..eskiden çıkmazdım buradan şimdide girebilmek için fırsat kolluyorum...
evet canım topik bomboş, ne zaman gelsem kimseyi bulamıyorum... bugün nasıl Berra? huysuzluğu geçti mi? buraya gelmek için fırsat kolluyoruz artık değil mi? ama geldiğimizde de kimseyi bulamıyoruz, neyse inşallah yakında düzelir :)

evet ablam dünden beri yok ne zaman geleceğide belirsiz net olmadan yapılan işleri hallediyorumda onlar bitince ne olucak bilmem.
sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor annelik keyifler yerindemi?
istanbula geliyormuşsunuz eh bizede uğamadan gitmezsiniz heralde artık
rüzgarım nasıl iyimi?

evet ablam dünden beri yok ne zaman geleceğide belirsiz net olmadan yapılan işleri hallediyorumda onlar bitince ne olucak bilmem.
sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor annelik keyifler yerindemi?
istanbula geliyormuşsunuz eh bizede uğamadan gitmezsiniz heralde artık
rüzgarım nasıl iyimi?

valla net artık elimiz ayağımız oldu, insan eksikliğini hissediyor resmen...
ben iyiyim, annelik güzel gidiyor ama bazen yetemediğimi düşünüyorum, neden böyle hissediyorum onu da bilmiyorum, oğlan iyi olduğu sürece benim de keyfim yerinde :)
evet canım, dedesi özlemiş, bir götürelim dedik, ne zaman geleceğimiz tam olarak belli değil ama dönüş yolunda uğrayabiliriz :)

berra bugün daha iyi ablacım.. en azından bugün öglen uyudu maşşallah bende uyudum o sıra. dün bize işkence yaptı resmen...demek istanbul yolu gözüküyor ne güzel..

gülçinim işyerinde netmi yok?valla geçmişede pek bakmadım..gerçi işin çok yogun olsada mutlaka haber verirdin sen ama benimkide dalgınlık farketmedim...nasılsın güzelim?

yakalandınız geçmişe yorum yapmadan dalayım dedim
çok özledim ben sizi
bende bugün temizliğe giriştim halıları falan kaldırdım altlarını sildim ilaydanın odasının şeklini değiştirdim yorgunluktanda ölüyorum
ablacım inş yakında geçecek kuzumuzun gaz sancısı kıyamam ben ona her zaman için başımın üstünde yeriniz var
gülçinim canım benim napıyorsun cimcimem nasıl
ablamlar gelince senide bekliyorum tamam mı şekerim
mavim canım nasılsın berramız nasıl annesi

berra bugün daha iyi ablacım.. en azından bugün öglen uyudu maşşallah bende uyudum o sıra. dün bize işkence yaptı resmen...demek istanbul yolu gözüküyor ne güzel..
aman iyi olsun güzelim, onlar iyi olunca biz de iyi oluyoruz... bugün de Rüzgar'ın huysuzluğu var, gece 2.30'da gaz sancısıyla uyandı, o saatten sonra tavşan uykusu gibi bir uyudu bir uyandı, hala da devam ediyor huysuzluğu... evet İstanbul yolu gözüktü :)
yakalandınız geçmişe yorum yapmadan dalayım dedim
çok özledim ben sizi
bende bugün temizliğe giriştim halıları falan kaldırdım altlarını sildim ilaydanın odasının şeklini değiştirdim yorgunluktanda ölüyorum
ablacım inş yakında geçecek kuzumuzun gaz sancısı kıyamam ben ona her zaman için başımın üstünde yeriniz var
gülçinim canım benim napıyorsun cimcimem nasıl
ablamlar gelince senide bekliyorum tamam mı şekerim
mavim canım nasılsın berramız nasıl annesi
iyi yaptın, ben de netten çıkmadan bir bakayım dedim :)
niye yordun güzelim kendini o kadar? yorulursun tabii
ah güzelim inşallah geçer yakında, resmen her daim ağlayan bir çocuk oldu çıktı
canııııııııııımmmmmm sağol birtanem :)

iyiyim anım sağol sen nasılsın
ilayda öksürüyor canım dr ciğerlerinde değil allaha şükür dedi bakalım inş geçer
aman cigerde olmasında..dikkat edin bi tanem kendinize sende fazla yorma kendini ne yaptın öyle aynı günde o kadar iş yapılırmı hemde bebekle...müsade ediyormu sana ilayda valla şuanda ben düşünemiyorum da kendimi o şekilde kaç gündür dag gibi olan ütümü bile bitiremedimde..berra da iyi şükür dün biraz huysuzlugu vardı bugünde ara ara huysuzdu ama ne yapacaz sonuçta bebek ...
aman iyi olsun güzelim, onlar iyi olunca biz de iyi oluyoruz... bugün de Rüzgar'ın huysuzluğu var, gece 2.30'da gaz sancısıyla uyandı, o saatten sonra tavşan uykusu gibi bir uyudu bir uyandı, hala da devam ediyor huysuzluğu... evet İstanbul yolu gözüktü :)

iyi yaptın, ben de netten çıkmadan bir bakayım dedim :)
niye yordun güzelim kendini o kadar? yorulursun tabii
ah güzelim inşallah geçer yakında, resmen her daim ağlayan bir çocuk oldu çıktı
canııııııııııımmmmmm sağol birtanem :)

ne güzel sanada degişiklik olur..gaz sancısı hala bitmedi degilmi?

mavi deniz nasılsın iyimisin berramız nasıl hani resim eklememişsinki görelim merak ediyom bıdığı

fatoşcum allah analı babalı büyütsün çokkk geçmiş olsun tatlım tabi dualarımız seninle hayırlısı ile geçicek bugünler anılarda kalıcak sadece

nur çok geçmiş olsun fıstık öksürüyomuş valla bebişler hiç hasta olmasın ufaktan ağlasalar bile canımız yanıyoo heleki hiç hastalık vermesin rabbim böyle ufak tefek hastalıklarada şükür

burcum inşallah biberonda sorun yaşamazsın çünkü ilerde biberonuyla çok besliceğimiz anlar olucak sen nasılsın bu arada oğluşumuz nasıl fırınının camı takılmadımı hala

slvmsstr sen nasılsın tatlım bebiş nasıl valla tatlım allah sabır versin hepimiz çektik gaz sancılarını öyle böyle geçicek bu günlerde

gülçinim yerim ben o kuzuyu demek maymunluklar yapıyo annesine ne sevimliler dimi sırf ilgi alaka delisi oldular yapmadıkları numara yok benim fındık bide numaradan sahte öksürme taklidi yapıyo yüzüme bakıyo onu izliyomuyum diye

Back
X