Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yazık yaa valla yazık şu hale bak tühhh topik ne hallere düşmüş
hiç sorma ya :(
fİlİz ablacım Şuan ne zaman ÇıkacaĞpı bellİ deĞİl ama Çok ŞÜkÜr saĞlık durumu İyİ.oy yerİm paŞayı annesİnİde yoararmıŞ.
gÜlÇİncİm bİzİde doĞum yapanlar lİstesİne al canım arasım oĞlum doĞdu teyzesİ 31 aralıkta
canım beniiiiiimmmm... inşallah en kısa zamanda evine götürürsün kuzucuğunu... sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim, daha da iyi olacak annesi :)
kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu hafta ama inşallah önümüzdeki hafta normale dönücek
topiğimiz kırılıyor ıssızlıktan yaa herkes bebişlerinle galibaa şimdi çıkmak zorundayım
yarın girmeye çalışırım inşallahh.hadi ben kaçtım hepinize iyi akşamlar sizi çok seviyorum allaha emanet olun heee bu arada beyaz 2. bebişine hamileymiş kızlarrrr
çok yorma canım kendini
valla topiğin durumu çok kötü :(
aaaaaaaaa sahi mi??? eee ne yapacak şimdi?

ben bi kaç gündür miraçla cebelleşiyorum kollarım dışında uyutmaya çalışıom çokşükür iki gündür yatağında uyutabiliyorum

ben bi kaç gündür miraçla cebelleşiyorum kollarım dışında uyutmaya çalışıom çokşükür iki gündür yatağında uyutabiliyorum

gözün aydın canım :) biz de son iki gecedir 3.00'de uyanıyoruz ve sabah saat 6.30'a kadar uyumuyoruz... yavrum ıkınmaktan uyuyamıyor, tam içi geçecek bir ıkınmaya başlıyor uyku açılıyor tabii, bu arada da eğer gaz çıkartamazsa ya da kakasını yapamazsa çığlığı basıyor... ne zaman sona erecek bu dert bilmiyorum :(

gözün aydın canım :) biz de son iki gecedir 3.00'de uyanıyoruz ve sabah saat 6.30'a kadar uyumuyoruz... yavrum ıkınmaktan uyuyamıyor, tam içi geçecek bir ıkınmaya başlıyor uyku açılıyor tabii, bu arada da eğer gaz çıkartamazsa ya da kakasını yapamazsa çığlığı basıyor... ne zaman sona erecek bu dert bilmiyorum :(

ah ablacım ah her ayın ayrı bi derdi varmış gaz bitiyo başka bişi başlıo
ama en kötüsü ilk dönemler gaz dönemleri 3. ayda azalıcak malesef

ah ablacım ah her ayın ayrı bi derdi varmış gaz bitiyo başka bişi başlıo
ama en kötüsü ilk dönemler gaz dönemleri 3. ayda azalıcak malesef

of bir azalsa şu gaz olayı, bilmiyorum ileriki dönemlerde ne gibi problemler olacak ama bu gaz benim ömrümü yedi

ya yazıyorum yazıyorum iletilmiyo cvp alamassanız benden yanlış anlamyın emi :(((

bol bol masaj yap sırıtna karnına çok etkli olmuyo ama en azından kolaylaştırıyo gaz çıkartmasını
ben kakasını yapması için şırıngayla z.yağı salıyodum

ya yazıyorum yazıyorum iletilmiyo cvp alamassanız benden yanlış anlamyın emi :(((

bol bol masaj yap sırıtna karnına çok etkli olmuyo ama en azından kolaylaştırıyo gaz çıkartmasını
ben kakasını yapması için şırıngayla z.yağı salıyodum

masaj yapıyorum canım, kaka yapamayınca emziğine bir damla zeytinyağı sürüp veriyorum 5 dak içinde yapıyor

GÜnaydın kızlar nasılsınız hepınıze hayırlı cumalar rabbım bÜtÜn dualarımzı kabul etsın ınŞallah
ablacım oĞluŞun Çok tatlıı olmuŞ ya maŞallahh

fİlİz ablacım Şuan ne zaman ÇıkacaĞpı bellİ deĞİl ama Çok ŞÜkÜr saĞlık durumu İyİ.oy yerİm paŞayı annesİnİde yoararmıŞ.
gÜlÇİncİm bİzİde doĞum yapanlar lİstesİne al canım arasım oĞlum doĞdu teyzesİ 31 aralıkta

canımmm hoşgeldin güzelimmm
oğlunun iyi olmasına çok sevindim tatlım inşallah en kısa zamanda evine gelecek paşamız
liste işine gelince haftasonu yapıcam tatlım aklımda merak etme yerimseniben

kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu hafta ama inşallah önümüzdeki hafta normale dönücek
topiğimiz kırılıyor ıssızlıktan yaa herkes bebişlerinle galibaa şimdi çıkmak zorundayım
yarın girmeye çalışırım inşallahh.hadi ben kaçtım hepinize iyi akşamlar sizi çok seviyorum allaha emanet olun heee bu arada beyaz 2. bebişine hamileymiş kızlarrrr

canımmm nerdesin sen kaç gündür yaaa özledik valla opuyorumnanaktan
hımmm ne güzel hayırlısı allah isteyen herkese versin
bu topikte o haberi herkes benden bekliyordu azgınlığım yüzünden ama beyaz benden önce davrandı demek kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın dünürüm böyle böyle düzene girer damadım inşallah

yeni resimler ekledim kızlar :)

gidiyorummmm kaydirigubbakcemile4

ses kontrol bir kiiiiii eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben özzzzzzzzzzz deneme test yayınıopuyorumnanaktan

ohhaaa o kadarmııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burcunun pcde sorun var anlaşılan ben yazıorum bişe olmuo

ee bu belliydi zaten özgem

GÜnaydın kızlar nasılsınız hepİnİze hayırlı cumalar rabbİm bÜtÜn dualarımzı kabul etsİn İnŞallah
ablacım oĞluŞun Çok tatlıı olmuŞ ya maŞallahh

günaydın birtanemmm seninde cuman mübarek duaların kabul olsun inşallah tatlişkom opuyorumnanaktan

jasmincim rabbim sağlık ve uzun ömürler nasip etsin kuzucuğuna rabbim analı bablı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim tebrik ederim canımmm

fatoşcum sanada çok geçmiş olsun canım bebişin erken gelmiş ama şimdi iyi olmanıza sevindim dilerim en kısa zamanda evine gelir bebişin biran önce kavuşursunuz inşallah rabbin uzun ömürler versin paşamıza inşallah sağlıkla

günaydın gülçinimm nasılsın canımm ceren nasıl herşey yolundamı aminn inşallah canım
sorma bitanem bende çok özledim ama çok yoğunduk kuşum göz açamadık
şimdi yine yoğunuz ama fırsat bulabiliyorum hiç değilse
evet ya beyaz daha hızlı çıktı ne yalan söylim bende bekliyodum senden kaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bir çırpıda büyütücek bebişlerii

günaydın gülçinimm nasılsın canımm ceren nasıl herşey yolundamı aminn inşallah canım
sorma bitanem bende çok özledim ama çok yoğunduk kuşum göz açamadık
şimdi yine yoğunuz ama fırsat bulabiliyorum hiç değilse
evet ya beyaz daha hızlı çıktı ne yalan söylim bende bekliyodum senden kaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bir çırpıda büyütücek bebişlerii

canımmmm iyiyim birtanem çok şükür
herşey yolunda bir yaramazlık yok cerende iyi diş çıkarıyor ikisi çıktı alttan şimdi sıra üstte

sen nasılsın iyimisin tatlım nasıl gidiyor hayat iş güç keyifler yerindemi?

evet yaa biliyorum herkes benden bekliyordu ama ben çift katmanlı koruma içerisindeyim cancanım allahım isteyene versin inşallah :Saruboceq:

canımmmm iyiyim birtanem çok şükür
herşey yolunda bir yaramazlık yok cerende iyi diş çıkarıyor ikisi çıktı alttan şimdi sıra üstte

sen nasılsın iyimisin tatlım nasıl gidiyor hayat iş güç keyifler yerindemi?

evet yaa biliyorum herkes benden bekliyordu ama ben çift katmanlı koruma içerisindeyim cancanım allahım isteyene versin inşallah :Saruboceq:

allah iyiylik versin canımmmm
oyy maşallah minik kızımıza dişlerde çıkıyor artık negüzel ya ağrısı huysuzluğu falan oluyormu canımm
iyiyim bitanem şükürler olsun herşey yolunda iş güç koşturuyoz
çift katmanlı allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3 aminnnnnnnnnnnn canım inşallahh
rabbim kimseyi evladıyla evlat hasretiyle sınamasınn:Saruboceq:

allah iyiylik versin canımmmm
oyy maşallah minik kızımıza dişlerde çıkıyor artık negüzel ya ağrısı huysuzluğu falan oluyormu canımm
iyiyim bitanem şükürler olsun herşey yolunda iş güç koşturuyoz
çift katmanlı allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3 aminnnnnnnnnnnn canım inşallahh
rabbim kimseyi evladıyla evlat hasretiyle sınamasınn:Saruboceq:

evet yaa dişlendikte ısırmalara bile başladık
allaha şükür bir sıkıntı yok canım yaa rahat çıkarıyor dişlerini maşallah sübanallah

hep aynı hayat gailesi işte koşturmaca var hepimizde canım benim ya...

çift katman mecbur canım yaaa her an gelebilir cerene kardeş ne gerek varki.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim kimseye evlat hasreti vermesin :Saruboceq:

Back
X