Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

nen kavak yeli deel o melekler korusun salakcinni insan anne olunca ayarlarda bozuluyoo galbaaaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he ne biim hiç doru düzgün izlemimki dizler karşıtı acık ondan acık bundan sapıttım salakcinni

canımmmmm Türk öğün çalış güven modunda çalışıyorum oturduğum yerden koşturuyorummm kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: hiçte bilemmmmm yapmadım bişeeeaklinialirimsmile

nen kavak yeli deel o melekler korusun salakcinni insan anne olunca ayarlarda bozuluyoo galbaaaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oturduğun yerden nasıl koşturuyon kııı çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

heh evet bencede melekler korusun dimi
bende şaştım esin kim yaa oldum ohaoldumsmile

neyse bendeki ayarlar düzgünmüş çok şükür kaydirigubbakcemile3

he ne biim hiç doru düzgün izlemimki dizler karşıtı acık ondan acık bundan sapıttım salakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
miraç yüzünden oluyor demi bunlaarrrrr
neyse canım geçecek bu günler
kıızzz bu arada yaprak dökümünü izliyinmiiii
geçen hafta nasıl patakladı mithat ferhundeyi varyyaaaa ooohhh içimin yağları eridi süpper oldu kancık karı kötükedihüso

salakcinnisalakcinni allaaahımm hep bu yüz ifadesi takınasım varsalakcinni

yapmaaa kıııı evde kalırsın kimse beğenmez soraa seni guclubacismile kaydirigubbakcemile3

melekler korusunmuş kavak yeli deel :))))

a.s :roflol:

melekler korusunmuş kavak yeli deel :))))
burç nenn gerçekten ölemi doğuruluo kaydirigubbakcemile3

oturduğun yerden nasıl koşturuyon kııı çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

heh evet bencede melekler korusun dimi
bende şaştım esin kim yaa oldum ohaoldumsmile

neyse bendeki ayarlar düzgünmüş çok şükür kaydirigubbakcemile3
oturduğun yerden 50 bin tane iş yaparsan sonra bi tarla bi topik kaydirigubbakcemile3 koşturmuş oluon salakcinni

geçen hafta nasıl patakladı mithat ferhundeyi varyyaaaa ooohhh içimin yağları eridi süpper oldu kancık karı kötükedihüso

yapmaaa kıııı evde kalırsın kimse beğenmez soraa seni guclubacismile kaydirigubbakcemile3

kıssss patakladıda nolduuu şıllık karı yaptı gene yapacağınııı yaktı inşaatııı kötükedihüso

evde kalıom satenn sarayda deell salakcinni kaydirigubbakcemile3

oturduğun yerden 50 bin tane iş yaparsan sonra bi tarla bi topik kaydirigubbakcemile3 koşturmuş oluon salakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o zaman ben hiç oturmuyorum neennnnn
uluslararası dolaşıyorum nette ayyyy çok yoruldum ayyyy nesef alamıyorum yaaaa -tatlicadiarzu-

kı izlemeidm ben o bölümünü yaa veşet huysuzlandı kaçırdımm :bbo:

burç nenn gerçekten ölemi doğuruluo kaydirigubbakcemile3

he valla öle doğruluo sonrasında öle olmuon ama dimdik ayakta eyvahedigeldismile

kıssss patakladıda nolduuu şıllık karı yaptı gene yapacağınııı yaktı inşaatııı kötükedihüso

evde kalıom satenn sarayda deell salakcinni kaydirigubbakcemile3

pislik karı pislikkkk acaba gerçekten yandımı inşaat yazık kııızz ali rıza beyde yalnızdı inşaatta olan o adama oluyor heee :çok üzgünüm:

ayyyy espiride yaparmış haspam havan batsın emi :mymeka: kaydirigubbakcemile3

he valla öle doğruluo sonrasında öle olmuon ama dimdik ayakta eyvahedigeldismile

ayyy bizimkiside izletmiyor sonuna kadar her hafta kaydediyorum sonra kayıdı bile izleyemiyorum işte izleyebildiğim kadar cerenle kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o zaman ben hiç oturmuyorum neennnnn
uluslararası dolaşıyorum nette ayyyy çok yoruldum ayyyy nesef alamıyorum yaaaa -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:

hahaahaayy kaydirigubbakcemile3 delüüü bilmiyorumkismile yıkılmadım ayaktayımmmsalakcinni

pislik karı pislikkkk acaba gerçekten yandımı inşaat yazık kııızz ali rıza beyde yalnızdı inşaatta olan o adama oluyor heee :çok üzgünüm:

ayyyy espiride yaparmış haspam havan batsın emi :mymeka: kaydirigubbakcemile3

ayyy bizimkiside izletmiyor sonuna kadar her hafta kaydediyorum sonra kayıdı bile izleyemiyorum işte izleyebildiğim kadar cerenle kaydirigubbakcemile3
ali rıza felç olcak saten oğuzla leyla bakcak benneyaptımki

:dilcikar: yapmışım 40 yılın başı du havamı atayımmm :kedi:

kıss ali rıza çıkacakmı felçmi olcakkk düşün1 :olmaz:

felç olması gerek ama dizinde çıkıcağı için dizinin sonu değişçek mecburen çok sıkılmış diziden çok uzattılar die öle dedi ben onun yalancısıyım:umursamaz:

yemeğe gidiorum ben kıslar karnıyarık varmışş..bu yemek konusunda patronla papaz olcam adam diyet yapıo diye ocağa talimat vermiş haftada 2 gun bakliyat pişcek yanında bulgur pilavı diye delircem kendi evinde ızgaraları balıkları etleri yesin ofiste 100 tane işçiye çıkan yemeğe müdahele etsin olcak işmi nohuttan kurufasulyeden böğğ geldi artık karavana mübarek..çok sinirlendim genee her öğlen olduğu gibi söve söve yemek yicem-tatlicadiarzu-

felç olması gerek ama dizinde çıkıcağı için dizinin sonu değişçek mecburen çok sıkılmış diziden çok uzattılar die öle dedi ben onun yalancısıyım:umursamaz:
ali rıza demişse doğru demiştir :roflol: hahaay koptummm ali rızanın yalancısı olunurmu kıss töbe haşaaa kaydirigubbakcemile3

yemeğe gidiorum ben kıslar karnıyarık varmışş..bu yemek konusunda patronla papaz olcam adam diyet yapıo diye ocağa talimat vermiş haftada 2 gun bakliyat pişcek yanında bulgur pilavı diye delircem kendi evinde ızgaraları balıkları etleri yesin ofiste 100 tane işçiye çıkan yemeğe müdahele etsin olcak işmi nohuttan kurufasulyeden böğğ geldi artık karavana mübarek..çok sinirlendim genee her öğlen olduğu gibi söve söve yemek yicem-tatlicadiarzu-

he iyi bilirim yemek sorununu
yinede afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
ali rıza demişse doğru demiştir :roflol: hahaay koptummm ali rızanın yalancısı olunurmu kıss töbe haşaaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

Back
X