ali rıza diziden ayırılcakmış
ölebilir yangında bahane olurr
yok neennn felç iniyor ali rızaya tekerlekli sandalyeye mahkum oluyor :çok üzgünüm:
ali rıza felç olcak saten oğuzla leyla bakcak benneyaptımki
:dilcikar: yapmışım 40 yılın başı du havamı atayımmm :kedi:
evet canım aynen öyle oğuzla leylanın eline kalıcak ali rıza bey hayat işte
iyi hadi at havanı :dilcikar:
kıss ali rıza çıkacakmı felçmi olcakkk düşün1lmaz:
bence felç inecek zaten onun belirtileri var elşi uyuşuyor felan dili dönmüyor yakında felç iner :çok üzgünüm:
felç olması gerek ama dizinde çıkıcağı için dizinin sonu değişçek mecburen çok sıkılmış diziden çok uzattılar die öle dedi ben onun yalancısıyım:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin dünürr :roflol:
yemeğe gidiorum ben kıslar karnıyarık varmışş..bu yemek konusunda patronla papaz olcam adam diyet yapıo diye ocağa talimat vermiş haftada 2 gun bakliyat pişcek yanında bulgur pilavı diye delircem kendi evinde ızgaraları balıkları etleri yesin ofiste 100 tane işçiye çıkan yemeğe müdahele etsin olcak işmi nohuttan kurufasulyeden böğğ geldi artık karavana mübarek..çok sinirlendim genee her öğlen olduğu gibi söve söve yemek yicem-tatlicadiarzu-
şşişştttt söylenme söylenme senin o burun kıvırdığın bööğğğhhh dediğin yemeğin bir kaşığını bulabilmek için insanlar ne mücadeleler veriyor söylenmeee özgeeee vallaha çarğılırsın alimallah

ali rıza demişse doğru demiştir :roflol: hahaay koptummm ali rızanın yalancısı olunurmu kıss töbe haşaaa kaydirigubbakcemile3
olunuyormuş dimek kaydirigubbakcemile3
miraç uyanıo bende gidem ilgilenem oğlumla
hadi git dünürrr ağlatma damadımı

koş koş koşşşş![]()
kıss sen hala burdamısın gitsene yimek yeeeee cokacimcoook