Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kizlar bende 36 haftalik hamileyim cok fazla zmanim kalmadi hep normal istemistim ama sanirim sezaryan olcam bebegim yan durdugu icin hayirlisi neyse o olsun diyorum bebegim icin hersye hazirim bende ekim sonu yada kasim basi gibi dogrucam allahin izniyle
allah hepimizin bebeklerini korusun saglicakla isteyen tum herkeze bu duyguyu tattirsin allahim (AMIN)
:1hug:

Bende 38. haftaya girdim.Ekim'in 20 sinde Allah'ın izniyle doğuruyorum.Çok heyecanlanmaya başladım.Çok az kaldı.Bebeğimi çok merak ediyorum.

benim daha meleğimi kucağıma almama çok var daha 18+2 haftalığım allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

2 hafta oncede ben dogum yaptim zor bi dogum yasadim Allah o durumda kimseleri birakmasin 15 saat sanci cektim 9 cm acikligim olmasina ragmeden normal dogum yapamadim sezaryana aldilar canim kizim elifim dunyaya geldi her zamna Allahtan herseyin ahyirlisini istemek gerekli arkadaslar ben kesinlikle sezaryana karsiydim ama doguramayinca yanima gelen dr yalvardim resmen beni sezaryana alin diye sonucta sezaryan oldu bide seaaryanda sirtimdan vurduklari uyusturucu igne sadece belden assami uyusturcagi yerde beynime kadar cikmis yani baya bi problemli bi dogum yasadik ama Allah a binlerce ekz sukur olsun kizim da bende gayet saglikliyiz suan cok sukur bin sukur hamd olsun Allah tum anne baba olmak isteyenlere bu muradi nasip etsin hamile arkadaslarada Alah yardim etsin kolay dogumlar versin ...

hani şair diyor ya;
öyle bir gülümseki,gülüşün tutuklansın,bakışın yasaklansın
dağlar dağ olmaktan utansın...

bir gülüşüyle dağları utandıran kanatsız meleğime çok zor yollardan geçerek kavuştum şükürler olsun.
gülçincim ellerine yüreğine sağlık...

canımsın sen yaaa....... opuyorumnanaktan

aaaaaaaaa ben de biri bizim topiği taklit etmiş dicektim kaydirigubbakcemile3.gülçincim hayırlı olsun yeni topiğimiz eline sağlık vereliniortak .ee burda mı takılcaz artık?

heee biri bizim topiği taklit etmiş cicoşşş kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canikom bekleriz her zaman :içelim:

valla güloo ben burda akılıcamda sizi bilmem :sm_confused:

bende 38+6 günlüğüm. doğuma 8 günüm kaldı ama hem günler geçmek bilmiyo hemde bebeğimin gelmeye hiç niyeti yok ben hala turp gibiyim. özledim artık ya gelsin valla. dua edin bana.

canım benim rabbim hayırlısı ile bir avazda kurtarsın inşallah
sen hiç gelmeye niyeti yok diyorsunda o işler hiç belli olmaz valla benimde öyle idi doktor gelmeyeceğinden çok emindiş ama gece yarısı benim kızım birden gelmeye karar verdi kaydirigubbakcemile3 az kalmış seninde az daha sabır

slm canim güzel bi konu acmisin...benim dah 141 günüm var:((((beklemek ccoook zor geliyoo

geçerrr geçeer sona doğru yaklaştıkça biraz daha dursun içerde dersin

merhaba arkadaslar cok guzel bır topık acmıssınız ellerınıze saglık bende kasımda anne olacagım allah nasıp ederse safak 29. kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun

allah sağlıkla meleğine kavuştursun inşallah güzelim
aminnnnnnnnnnnnnn

kizlar bende 36 haftalik hamileyim cok fazla zmanim kalmadi hep normal istemistim ama sanirim sezaryan olcam bebegim yan durdugu icin hayirlisi neyse o olsun diyorum bebegim icin hersye hazirim bende ekim sonu yada kasim basi gibi dogrucam allahin izniyle
allah hepimizin bebeklerini korusun saglicakla isteyen tum herkeze bu duyguyu tattirsin allahim (AMIN)
:1hug:

herşeyin hayırlısı güzelim sezeryan yada nrmal hakkınızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin. rabbim sağlıkla meleğine kavuştursun.

hayırlı olsun topiğin dünür

sağol dünürüm bekleriiimmm buyrunnnnnnnnn

Bende 38. haftaya girdim.Ekim'in 20 sinde Allah'ın izniyle doğuruyorum.Çok heyecanlanmaya başladım.Çok az kaldı.Bebeğimi çok merak ediyorum.

ooyyyy kıyamam bu dönemlerde herkes öyle oluyor karmakarışık duygular heyecan korku bunların hepsinin yerini mutluluk alıyor canım az kaldı hadi bakalım.

ohh hayırlı olsun cnm topigin...ugur getirsin hepimize...

sağol canım evet uğur getirsin hepimize dediğin gibi inşallah

benim daha meleğimi kucağıma almama çok var daha 18+2 haftalığım allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

önnde uzun ama çok güzel bir yol var canım her gününü doya doya yaşa bu günler bir daha geri gelmicek hamilelik bir kadının yaşayabileceği en özel dönemlerden biri.

2 hafta oncede ben dogum yaptim zor bi dogum yasadim Allah o durumda kimseleri birakmasin 15 saat sanci cektim 9 cm acikligim olmasina ragmeden normal dogum yapamadim sezaryana aldilar canim kizim elifim dunyaya geldi her zamna Allahtan herseyin ahyirlisini istemek gerekli arkadaslar ben kesinlikle sezaryana karsiydim ama doguramayinca yanima gelen dr yalvardim resmen beni sezaryana alin diye sonucta sezaryan oldu bide seaaryanda sirtimdan vurduklari uyusturucu igne sadece belden assami uyusturcagi yerde beynime kadar cikmis yani baya bi problemli bi dogum yasadik ama Allah a binlerce ekz sukur olsun kizim da bende gayet saglikliyiz suan cok sukur bin sukur hamd olsun Allah tum anne baba olmak isteyenlere bu muradi nasip etsin hamile arkadaslarada Alah yardim etsin kolay dogumlar versin ...

bebeğin hayırlı uğurlu olsun güzelim rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin. bende senin gibi bir doğum süreci yaşadım. malesef 7 saatlik sancı ve 8 cm açılma ile sezeryana girdim dayanamadım bebeğimde doğmadı en son kesildik bizde ama hiiiiiç pişman değilim oldu bitti geçti meleğim kollarımda bana gülücükler atıyor şuan rabbim onlara ömür versin. amiiiiiiiiiinnnnnn rbbim her isteyen kadının önce göbeğini sonra kollarını doldursun inşallah hayırlısı ile :Saruboceq:

geçmiş olsun canım analı babalı büyüsün bebişin allah uzun ömürler versin

kızlar benimde çok az kaldı 2 kasım sata göre.
erkek olcak allah izin verirse ve adıda yağız.

Günaydın kızlar, yeni topiğin kapılarını ben açtım bu sabah, bakın masada hem kahve, hem çay hem de süt var, sabah açma, poğaça ve simit de aldım, gelen alsın, afiyet olsun :)

teşekkür ederim cerencim aynen senin dediğn gibi yapıyorum hamileliğin tadını çıkarıyorum

kesinlikleeeeeeeee

kızlar benimde çok az kaldı 2 kasım sata göre.
erkek olcak allah izin verirse ve adıda yağız.

hayırlı bir doğum olu inşallah sağlıkla sıhhatle

Günaydın kızlar, yeni topiğin kapılarını ben açtım bu sabah, bakın masada hem kahve, hem çay hem de süt var, sabah açma, poğaça ve simit de aldım, gelen alsın, afiyet olsun :)

hoş geldin ablaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
günün aydın neşen bol olsun inşallah canım benimmmmm
eline koluna sağlık ablacım ben bir simit aldım birde çay doldurdum kendime cokacimcoook çay çok güzel demlenmiş ellerine sağlık ablam süppersinnnn opuyorumnanaktan

hoş geldin ablaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
günün aydın neşen bol olsun inşallah canım benimmmmm
eline koluna sağlık ablacım ben bir simit aldım birde çay doldurdum kendime cokacimcoook çay çok güzel demlenmiş ellerine sağlık ablam süppersinnnn opuyorumnanaktan

amiiiiiiiiin... inşallah hepimizin günü aydın, neşesi bol olsun ve hafta boyunca da devam etsin :)

afiyet olsun birtanem Şeniz

canıııııııııııııımmmmmm gazete okuyorum güzelim bir yandan :)

rüzgar iyi teyzesi, kahvaltı ettiktten sonra uyudu herhalde, sakin şu an :ecrin_bebek:

hımmm okuma yaa gazeteleri için kararır ablam boşveeerrr

aman aman iyi olsun paşamızzz uyusunda büyüsün :emir_bebek:

hımmm okuma yaa gazeteleri için kararır ablam boşveeerrr

aman aman iyi olsun paşamızzz uyusunda büyüsün :emir_bebek:

karardı valla... özellikle de bir habere feci içim karardı, çok sinir oldum.... Aşk-ı Memnu'da oynayan Bihter dizi başına 30.000 TL alıyormuş, Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar rolündeki herif ise dizi başına 60.000 TL alıyormuş... reva mı ya? işçisi - memuru sürünürken, bunlar ne yapıyor da bu paraları alıyorlar? aslında hiçbirini seyretmeyeceksin milletçe ama insanlar ne yapsın, en ucuz eğlenme şekli bu milletin

karardı valla... özellikle de bir habere feci içim karardı, çok sinir oldum.... Aşk-ı Memnu'da oynayan Bihter dizi başına 30.000 TL alıyormuş, Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar rolündeki herif ise dizi başına 60.000 TL alıyormuş... reva mı ya? işçisi - memuru sürünürken, bunlar ne yapıyor da bu paraları alıyorlar? aslında hiçbirini seyretmeyeceksin milletçe ama insanlar ne yapsın, en ucuz eğlenme şekli bu milletin

evet ablacım aynen öyle aradaki uçurum gibi farka bakarmısın yaa gelde sinir olma insanlar ekmek alacak parayı zor denkleştirirken birde bunları sayfa sayfa yazmazlarmı gazetede kötükedihüso

canolarrrr günaydiiiiiiiiiinnn kambersiz düğün olurmu olmasss...hayırlı uğurlu olsun vatana milleteee hepimizeeee zemuszemus bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk:dance:

Back
X