Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canolarrrr günaydiiiiiiiiiinnn kambersiz düğün olurmu olmasss...hayırlı uğurlu olsun vatana milleteee hepimizeeee zemuszemus bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk:dance:

oy annemmmmm
kimler gelmiş kimlerrrrr amanda amannn
yeni topiğimizze sefalar getirmiş kuşum benimmmm
hoş gelmişsin gülümm gel seni bir öpemmm Şeniz

oy annemmmmm
kimler gelmiş kimlerrrrr amanda amannn
yeni topiğimizze sefalar getirmiş kuşum benimmmm
hoş gelmişsin gülümm gel seni bir öpemmm Şeniz

aayyyhhh canımmm du gel bende seni bi öpemmmm Şeniz gelmemmi kıssss yeawruuummm meleğimi diil ama keleğimi bekliommm :delphin:

şafaık 38 benimde allahım tüm bekleyenleri sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.

aayyyhhh canımmm du gel bende seni bi öpemmmm Şeniz gelmemmi kıssss yeawruuummm meleğimi diil ama keleğimi bekliommm :delphin:

ooyyy yirim seni yaaaaa gelcen dabii annem gelcen öbür tarafın başlığıda sana uymuyordu ona kalsa yavrummm ama sen bizdensin kuşum yerimseniben

çok güzel olmuş gülçinim ellerine sağlık yeni topiğimiz hepimize hayırlı olsun inşallahh

günaydın filiz abla kahvaltı hazırlamışsın ama kalmamış birşey yinede sagol bende yemiş kadar oldum... e nerdesiniz bakalım diger topikte bakındım ama ...neyse görüşürüz yinee..

iyiyim gülçinim sen nasılsın?ceren nasıl annesi?

iyiyiz güzelim ya şükür bir sorunumuz yok herşey yolunda keyifler yerinde çok şükür
sen nasılsın sıkıntıların yine had safhada imiş
neyse dayanıcaksın artık mecbur çoğu gitti azı kaldı

filiz ablaaaa nerdesin sen yaaaa yine birden pat diye gittin
yinemi elektrikler kesildi

canolarrrr günaydiiiiiiiiiinnn kambersiz düğün olurmu olmasss...hayırlı uğurlu olsun vatana milleteee hepimizeeee zemuszemus bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk:dance:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :)
şafaık 38 benimde allahım tüm bekleyenleri sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
Allah bir avazda, sağlıkla kurtarsın inşallah canım :)
günaydın filiz abla kahvaltı hazırlamışsın ama kalmamış birşey yinede sagol bende yemiş kadar oldum... e nerdesiniz bakalım diger topikte bakındım ama ...neyse görüşürüz yinee..
aaaaaa sana bir şey kalmamış mı? dur ben getireyim sana :)

kızlar şöyle bir uzanayım dedim kanapeye uyuyaklamışım

ben geldim:lepi:
hoşgeldin canımcım :) İlayda nasıl?gece uykusu ne oldu? hala ağlıyor mu?
filiz ablaaaa nerdesin sen yaaaa yine birden pat diye gittin
yinemi elektrikler kesildi

geldim geldim, yok gülüm elektrikler değil, uyuya kalmışım koltukta, napiim buradaydım ki,mse konuşmuyordu, ben de bir uzanayım bari dedim, uzanış o uzanış hooop uyumuşum, bir de geceleri uyuyabilsem böyle

ablam iyi etmişsin uyumakla biraz kendine gelmişsindir gerçi gece uykusu gibi olmaz gündüz şekerlemeleri ama olsun yinede biraz ayakta durmana yardımcı olur

hoşgeldin canımcım :) İlayda nasıl?gece uykusu ne oldu? hala ağlıyor mu?

geldim geldim, yok gülüm elektrikler değil, uyuya kalmışım koltukta, napiim buradaydım ki,mse konuşmuyordu, ben de bir uzanayım bari dedim, uzanış o uzanış hooop uyumuşum, bir de geceleri uyuyabilsem böyle

az daha sık dişini ablam kuzucuğunla uyucaksın bol bol inşallah

ablam iyi etmişsin uyumakla biraz kendine gelmişsindir gerçi gece uykusu gibi olmaz gündüz şekerlemeleri ama olsun yinede biraz ayakta durmana yardımcı olur
biraz kendime geldim ama gece uykusu gibi olmuyor tabii :)
az daha sık dişini ablam kuzucuğunla uyucaksın bol bol inşallah
inşallah birtanem :) en sıkıldığım anlarda bu tür şeyleri düşünüyorum zaten, yoksa çekilir gibi değil :)

kuvvetli bir ihtimal bu akşam lodos fırtınası çıkacak ve 2 - 3 gün sürecek... bu demektir ki mehmet 2 - 3 gün evde olmayacak, teknede kalacak.... offfff mafoldumben

Back
X