Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceren, kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. Sizi arada okuyorum, vaktim olduğunda yazıyorum da..Kumsalım inşallah senin için en hayırlısı olsun. Beni de bilgilendir son durumundan ne olur. Merak ediyorm..
bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü işlerle boğuşuyoruz
oyyy kuzum kıyamam ona bennn
sağol canım benimm allah razı olsun inşallah canım inşallah bu sefer gelir miniğimmm
bende seni çokk öpüyorumm
kıslaaaarrrr günaydinnnn zemuszemus topiğimiz gene durgunnn bilmiyorumkismile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
lapa lapa kar yağıyor heryer bembeyaz
kimsler yok herkesler kardan eve kapandı galiba
niye benim yüzümdenmişşşşş :mymeka: sabahın köründe açtım topiği ne gelen var ne gidennnnnn alsanaalsanasmilehep senin yüzünden hep hep hep :mymeka: :mymeka: :mymeka:
günaydın ayrıca :dilcikar:
niye benim yüzümdenmişşşşş :mymeka: sabahın köründe açtım topiği ne gelen var ne gidennnnnn alsanaalsanasmile
karlarr düşerrrrrr düşer düşerr gülerimmmmmmmmmmsositosositozemuszemus
delüüüüü kaydirigubbakcemile5karlarr düşerrrrrr düşer düşerr gülerimmmmmmmmmmsositosositozemuszemus
:dilcikar:bana baaaaaaaakkk banaaaa yolarım seni neeennnn
sen kime el kaldırıyonnnnnnnnnnnn
kim çıkarıyo bu laflarııı kim kim kimmm
nen sıvasızz betonarmeee
lan sezon sonu özgeeeee
paslı çiviyle oynayıp tetanoz olan özgee
nen üye olmadan linkleri göremeyen özgeeee
delirtmeee nen beniiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oldu canımmm başüstüneeesempatiksalakcinniEvliliğin ilk sabahında, koca erkenden kalkıp sabah kahvaltısı hazırlar. Kahvaltının zengin ve ihtişamlı olması için kolları sıvar.
İlk baharın güneşli bir gününde, oturduğu dairenin balkonunda masayı çiçeklerle süsleyerek işe koyulur.
Ocakta çay demlenirken domatesleri, salatalıkları itina ile doğrar. Peyniri, zeytini yağı balı reçeli kaymağı ve daha bir sürü çeşidi masanın üstüne güzelce dizer.
Hanı derler ya bir tek kuş sütü eksik.” Aynen öyle…
Sakin bir pazar sabahında, itina ile hazırlanmış harika bir sabah kahvaltısı.
Karnı tok olanın bile iştahını kabartacak cinsten…
Yatmakta olan yeni gelin, kocasının yaptıklarından habersiz mışıl mışıl uyumasına devam eder.
Koca gayet kibar bir vaziyette karısını uyandırır ve kahvaltının hazır olduğunu söyler.
Yeni gelin uykusundan kalkar, lavaboya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra hava almak için balkona çıkar bir de ne görsün?.. İtina ile hazırlanmış muhteşem bir kahvaltı .
Gördüklerine inanamaz. Bir erkeğin bu kadar centilmen ve becerikli olmasına şaşırıp kalır. Kocasının bu davranışı karşısında nasıl teşekkür edeceğini bilemez.
Karı-koca birlikte kahvaltı masasına oturduktan sonra koca, karısının gözlerinin içine bakarak; “Karıcığım, bundan sonra sabah kahvaltılarını böyle istiyorum”…
Evliliğin ilk sabahında, koca erkenden kalkıp sabah kahvaltısı hazırlar. Kahvaltının zengin ve ihtişamlı olması için kolları sıvar.
İlk baharın güneşli bir gününde, oturduğu dairenin balkonunda masayı çiçeklerle süsleyerek işe koyulur.
Ocakta çay demlenirken domatesleri, salatalıkları itina ile doğrar. Peyniri, zeytini yağı balı reçeli kaymağı ve daha bir sürü çeşidi masanın üstüne güzelce dizer.
Hanı derler ya bir tek kuş sütü eksik.” Aynen öyle…
Sakin bir pazar sabahında, itina ile hazırlanmış harika bir sabah kahvaltısı.
Karnı tok olanın bile iştahını kabartacak cinsten…
Yatmakta olan yeni gelin, kocasının yaptıklarından habersiz mışıl mışıl uyumasına devam eder.
Koca gayet kibar bir vaziyette karısını uyandırır ve kahvaltının hazır olduğunu söyler.
Yeni gelin uykusundan kalkar, lavaboya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra hava almak için balkona çıkar bir de ne görsün?.. İtina ile hazırlanmış muhteşem bir kahvaltı .
Gördüklerine inanamaz. Bir erkeğin bu kadar centilmen ve becerikli olmasına şaşırıp kalır. Kocasının bu davranışı karşısında nasıl teşekkür edeceğini bilemez.
Karı-koca birlikte kahvaltı masasına oturduktan sonra koca, karısının gözlerinin içine bakarak; “Karıcığım, bundan sonra sabah kahvaltılarını böyle istiyorum”…
ablacımmmm çoookk geçmiş olsunnnn.. ben iyiyim işte bildiğin gibiii ablamm çok sık gelemiyosun artık özletiyosun walla bilmiyorumkismilemerhaba kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr... nasılsınız? oğluşumu saat 10 gibi uyuttum, işlerimi yaptım ve bir size bakayım dedim ama Rüzgar bey mızıldanmaya başladı, neyse napalım, uyanırsa yapacak bir şey yok :)
Arife'cim, dualarım seninle birtanem, inşallah bayram yaptıracaksın bize, bütün kalbimle inanıyorum, sen de inan ve moralini yüksek tut, sakın aksini düşünme canikom :)
Neşeeeeeeeemmmmmmmmm nerelerdesin kız sen? bir kayboldun pir kayboldun, tamam işlerin yoğun ama bizi de ihmal etme lütfen... bu arada ne oldu senin prolaktin? son durumlar nedir? keyifler nasıl? yoğunluğunu sormuyorum bile, çok yoğun olduğunu biliyorum, hadi bakalım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz, merak etme dualarımda sen de varsın :)
Burcu'cum nasılsın birtanem? ne güzel kar var oralarda, ne keyiflidir seyretmek... dün akşam üzeri burada da lapa lapa kar yağdı, gözlerime inanamadım ama tabii çok kısa sürdü ve bitti, neyse bu kadarını bile gördüğüme şükür diyorum... Miraç nasıl hayatım? Yeni mamayı sevmiş gözün aydın... Bu arada ben geçen gece bir hastalandım... Gece 3 gibi uyandım ve tuvalete zor attım kendimi, ne var ne yok istfira ettim, sonrasında su içsem çıkardım, barsaklarım da bozulmuş... sabah erkenden kayınvalidemi çağırdım çünkü Rüzgar'la ilgilenecek halim yoktu... dün bütün sabah doktoruna ulaşmaya çalıştım, emzirdiğim için acaba sütümden ona geçer mi rahatsızlığım diye, ulaşamadığım için mecburen emzirdim çocuğu, neyse birşey olmadı çocuğa ama korktum açıkçası... midem düzeldi ama barsaklarım hala bozukof amma uzattım bende
Gülçiniiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm canııııııımmmmmmm, nasılsın birtanem? batıkların durumu nedir? cumaya az kaldı, kurtul inşallah şunlardan bir an önce... Cerenim nasıl güzelim?
Özge, nasılsın hayatım?
günaydin canımmmmmsempatiksalakcinni
günaydin canımm amin inşallahh.. seni aramızda görüyoruz ama hemen kayboluyosun neden daha sık gelmiyosun bakimm akannehirgünaydıııınnn.umarım bugün bende dahilkaydirigubbakcemile3 herkesin her istediği olur.aaaammmmiiiinn.kaydirigubbakcemile5
hiç sorma güzelim ya... üşütmek mi bilmiyorum çünkü eşimde de aynı şey var, geçen gün tavuk yemeği yaptık sanırım tavuk bayattı ve ikimizi de bozdu, halen çekiyoruzfiliz ablacım geçmiş olsun mideyi fena üşütmüşün aman dikkat et kendine
Burcu'ya da söylediğim gibi sanırım bayat tavuk yedikfiliz ablammm çok geçmiş olsun dünürümünde dediği gibi fena üşütmüşsün ablacım yaaa aman dikkat özellikle ayaklara. zordur bu haller bilirim umarım bir an önce toparlanırsın ablacım.
benim batıklar halen batıyor ablam yaaa sabahları bin bir işkence ile ayakkabı giyiyorum nasipse eğer yarın akşam tıbbi bir müdahalede bulunacaklar bakalım kaç günde iyileşecek birazda onun acısını çekeceğim sonra inşallah bir daha tekrarlanmaz.
ceren iyi ablam yaaa evde garibim bütün gün napsın baby tv ve ıyuncakları ile vakit geçiriyor.
sağol birtanem :) çok sık gelemiyorum çünkü Rüzgar uyuduğu zaman evin işlerini halletmeye çalışıyorum ya da ben de yatıp dinlenmeye çalışıyorum canım, biraz zor bir çocuk olmaya başladı, ilgiyi devamlı üzerinde istiyor ve bir dakika bile boş bırakmıyor beni uyanıkken, bu yüzden de eskisi gibi gelemiyorum ama fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum işte :)ablacımmmm çoookk geçmiş olsunnnn.. ben iyiyim işte bildiğin gibiii ablamm çok sık gelemiyosun artık özletiyosun walla bilmiyorumkismile