Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.
illa ki bulcan bi yerlerde birileriniiii :mymeka: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bugun eczaneye gittim farklı mama almak için eczacı kızında 4.5 aylık bebeği varmış ve miraç gibi yemiyomuş kanka oldukolumunekankayizsmile
kızzz burçççç allah iyliğiniiii delikafaduldendelikafaduldenüstteki çocuk balkon camlarını açmamı sitedi anahtarı unuttum dedi açtım bende meğersem anasından gizli girip plazma tv alıp satmaya götürüomuş çaldı herhalde onanrda plazma yok çünkü
canımmm allah bi daha ayırmasınnn geçmişler olsunnnn..iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.
iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.
günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı haftalarr
gülçinn ama ben elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum topiğimize bu aralar sadece çok yoğunuz
ama geçeicek ve ben hep burda olucammmmm allahın izniyle canım terketmedim ben burayıı
kimse yok ne bu böleeeniye yazmıyon gülçiiiiiiiinnn
klava:
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, şöyle bir bakiim diye geldim, yine kimse yok
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
selam kızlar geçmişi okuamadım
nasılsınız
biz doktordan geldik aşımızı olduk aşıda ağlamadı bi tanesinde hiç farketmedi bile birinde ağladı ama azıcık ağlado paşam benim uyyo şimdi bakalım inşallah ateşimiz çıkmaz uyanınca bi fitil yapıcam doktorda yap dedi maşallah herşey yolundaymış
sağol dünürüm uyanıyo sürekli mızık mızık malum aşı![]()
doktora dedim uzun bisüre bişey yediremedim öyle diyosun ama taşıyamıyosun dedsempatiksalakcinnii
ben zayıfım o yüzden taşıyamıyorum diyeydin ya dünür kaydirigubbakcemile3
şşişşttt nazar değdiricen damadıma :mymeka:
gelmek istiyorum gelemiyorum hiç fırsat vermiyor eren şöle bi bakayım dedim tuvalete gidiyom die sattım babasına gitmek zorundayım sizi seviyorum byeeee mafoldumben
he zaten benim kucmda öle duruo sempatiksalakcinni
maşallah maşallahhh tü tü tü tü tü![]()
gelmek istiyorum gelemiyorum hiç fırsat vermiyor eren şöle bi bakayım dedim tuvalete gidiyom die sattım babasına gitmek zorundayım sizi seviyorum byeeee mafoldumben