Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ıNSAN VE DÜNYA
Adam,bir haftanın yorgunluğundan sonra Pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü.

Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi sonra düşündü:

-Ohh be kurtuldum en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez.

Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve “baba haritayı düzelttim,artık sinemaya gidebiliriz”dedi.

Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de hala hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu cevabı verdi:

- Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı.

ıNSANI DÜZELTTıĞıM ZAMAN

DÜNYA KENDıLıĞıNDEN DÜZELMıŞTı.

:sinifsinif: valla okurken ben çok duygulandım.
neden insanlar ilgilenmeyeceği çocuklar yaparkiiii:gitme:

hadi gözün aydın canım.desene işin çoğaldıguclubacismile
sanırım daha çok koşturmalısın,allah herzaman böyle tatlı
yorgunluklar versin .bu arada zeynep çok güzel bir isim
adıyla yaşasın.opuyorumnanaktan

filizcim nasılsın canım.umarım herşey yolundadır.
rüzgar bey nasıl iyidir inşallah küçügüm opuyorumnanaktan

günaydın :umursamaz:.amaaa çitlenbikin
eski resmini istiyoruuuumbayanssulusmile

fatoşcum benim canım.meloş ablan merak etme
canım kendimi yeniledim kaydirigubbakcemile3
nasılsın kuzucuk nasıl opuyorumnanaktan
ii abla bilelim de yani format attın yani kendine...kaydirigubbakcemile3
Tünaydın canım benim
nasılsın hayatım paşamız nasıl keyifler yerindemi?

canım yaaa zaman işte zaman herşeyi öğretiyor insana
sabredip beklemeyi olmaz dediklerimizi olur dedirtmeyi
Zaman herşeyin en güzel ilacı
sendeki bu sabır be umut varken asla sırtın yere gelmez balım emin ol :teselli: :teselli:

dediğim kadar değil diyemediğim kadar daha çok güçlüsün ben olsaydım şimdiye kadar inan çocuklara bu kadar bağlı ve de düşkün olduğum halde amaannn banane ya istemiyorum çocuk felan derdim.
En yakınımdan örnek vereyim sana canım ben hamile iken bir kız geldiydi eylül adı ile bir yada iki defa geldi ve gitti benim arkadaşımdı belki hatırlarsın. yaklaşık 7 yıldır evliler kadınında eşininde yaşıda var aslında gençte sayılmazlar ilk zamanlar eşi istemiyordu düşünmüyordu çocuk takii çevrede bebekler çoğalıpta neşe kaynakları olduğunu görünceye kadar ondan sonra artık çocuk istemeye başladı adam kadın zaten hep istiyordu en büyük hayali idi, tabi bunlar çocuk için çalışmalara başladı fakat bir türlü hamile kalamıyordu her ay hüsran her ay hayal kırıklığı kadın doktora gitti yumurtalıklarda kist çıktı ilaç tedavisi ile yok olmadı o kistler ve ameliyat oldu sırf bebek sahibi olabilmek için. Fakat ameliyattan sonra doktor bazı problemler olduğunu söylemiş ve hamileliğin zor görünüyor demiş. Çok büyük bir hüsran ve inan bana o an soğudu bebek olayından hatta şuan nefret ediyor bile diyebilirim. İstemiyor böyle uzaklaşmış Anne olmakta istemiyor artık.
Ama sen öyle değilsin bak uzun süredir uğraşıyorsun çabalıyorsun kendince mücadeleler veriyorsun yapman gerekenleri yapmaya çalışıyorsun daha hiç pes ettiğini görmedim bu yüzden diyorum sana sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın ve bunun karşılığını çok iyi şekilde alacağına inanıyorum ben. opuyorumnanaktan

aaa delimi neeee :dilcikar:
insan bir hal hatır sorar yaffuuu
koymuyorum işte eski resmini :dilcikar: :sm_cool:
iyim şükür canım ya arasta ii meme emmiyo beyfendi mama yiyo ısrarla memeyi reddeiyo napçam ben ya....

ya Ğülçiiin ben senin bukadar kıskanç olduğunu
bilmiyordum :kızgın:istersen sen giy pembiş şeyler
onuda imza yap bende aaaanegüzelmişsin pamuk helvam diyeyim
:umursamaz: heee nazar boncuku da koyarım yanınaaa :jeyyar:

aaa delü karııı sen yidin zaar kafayı -tatlicadiarzu-
kendi doğurduğum çocuğumu kıskancam nen delüüüü :mymeka:

tamam giyerim ben pembişleri alırım kızımıda kucağıma poz veririz sana
sende ikimize birde boncuk takarsın cicim oldumu kaydirigubbakcemile3

herkese ayrı ayrı teşekkürler kızlar
hamilelik iyi gidiyo ne olsun işte bilfdiğiniz gibi
bişraz kanamam oldu bikaç haftadır enfeksiyonum varmış ona bağladı dr.ultrasonda bişey çıkmadı bebiş iyiymiş
cins,yetimiz hala netleşemedi ama büyük ihtimalle kız olacak ve adını gamze düşünüyorum bakalım kısmet
evet ya zeynep hep ayakta durmak istiyo hep yürümek yürümekkk......
ben yoruluyorum valla ama iyi de oldu öyle çok kilo almadım hamile olmadan önceki kilomdayım anca verdiklerimi geri aldım 20.haftaya göre hiç fena değil
bizden böyle pek giremiyorum artık kk ya
zeynep sürekli ilgi istiyor
ee diğer bebişimde tabi eksik kalmaz
yemeğimi zor yapıyorum valaa
bide gelen giden var tabi anca takipte zorlanıyorum artık önceki gibi değilim
bazen açıyorumm bakayım diye 2 satır okumadan kapatıyorum saatler sonra
öööööle işte:çok üzgünüm:

hay allah enfeksiyon olunca kanamamı oluyormuş? bende üç defa yaşadım hamilelikte enfeksiyon ama hiç kanama olmadı şaşırdım daha neler öğrenicez kim bilir.
Neyse dikkat et sende kendine ilk zamanlar önemli biliyorsun bebeğinin sana tutunması için. yatıp dinlenmeye çalış zeynebi annene yolla arada bir yada annen gelip baksın sen iki canlısın birde zeyneple nasıl uğraşıcan.
Bu arada cinsiyet kesinleşince haber ver bize mutlaka.

İNSAN VE DÜNYA
Adam,bir haftanın yorgunluğundan sonra Pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü.

Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi sonra düşündü:

-Ohh be kurtuldum en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez.

Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve “baba haritayı düzelttim,artık sinemaya gidebiliriz”dedi.

Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de hala hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu cevabı verdi:

- Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı.

İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN

DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ.

:sinifsinif: valla okurken ben çok duygulandım.
neden insanlar ilgilenmeyeceği çocuklar yaparkiiii:gitme:

kesinlikle
dünyayı bu hale getirende bizler değilmiyiz
insanlar :çok üzgünüm:

iyim şükür canım ya arasta ii meme emmiyo beyfendi mama yiyo ısrarla memeyi reddeiyo napçam ben ya....

yaaa meme emmiyor demek bu veletlerde var ya yani ya süt olmadığından ya rahatlıktan belli başlı sebeplerden bir şekilde bırakıyorlar memeyi başlıyorlar mamaya allah sağlık versin ne diyim.
çok ısrar etme illede emsin diye canım bu seferde iştahı kapanabilir allah muhafaza bırak mama istiyorsa mama ver ne yapalım iyi olsunda varsın mama yesin kuzumuz.

valla bizim evekonomisi öğretmenimiz ,anneler
kızlarını kıskanır derdi bilemicem gariiiiaklinialirimsmile

günaydınn kızlar nasılsıız
ya uzun uzun yazdım cevapladım internet koptu sinir oldum ya
gülçinim ben asla pes etmicem ve inancımı asla yitirmicem
arkadaşın için üzüldüm gerçekten hakkında hayırlsıı olsun umarım bu kararından daha sonra pişman olmaz
ablacım paylaşım çok güzeldi sağol gerçekten çok anlamlı
beyazcım çok geçmiş olsun canım yorma kendini artık misafir falanda kabul etme lütfen bu halinde bide başkalarına hizmet etme çok öpüyorum sizi

günaydın herkese nasılsınız dünden bu güne
izmirden sevgiler hepinize a.s.

Günaydııınnn izmir güzeliiii
oralarda havalar nasıl bakem melloş abla güneş varmı ısındımı?

valla bizim evekonomisi öğretmenimiz ,anneler
kızlarını kıskanır derdi bilemicem gariiiiaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabah sabah benle uğraşmasan olmaz demiii
o vakit sende kızını kıskanıyor olmalısın kaydirigubbakcemile3

arkadaşın için üzüldüm gerçekten hakkında hayırlsıı olsun umarım bu kararından daha sonra pişman olmaz

Canım beniimmmmm günaydın birtanemmm nasılsınnnn
pes etmek yok
hatta dur dur şöyle
DURMAK YOKK YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile3

onun için bende üzüldüm çünkü tek bir doktorda kaldı üstelikte o doktor bana daha bekarken senin çocuğun olmaz diyen doktor :sinifsinif: bu yüzden ben aslında arkadaşıma kızıyorum en canlı örnek benim karşısında ama yinede psikolojikman vazgeçti ne yapalım sağlık olsun kendi hayatı

Pişman olacağı kesin. Allah başka pişmanlıklar yaşatmasın

Günaydııınnn izmir güzeliiii
oralarda havalar nasıl bakem melloş abla güneş varmı ısındımı?

ya çok kötüüü, hele bornova berbat karşıyaka yine buraya göre cennet
nerdeyse 15 dk mesafede iki mevsim var burda.
zaten geneli bulanık bugün izmirin üşüyoruuuum:1no2:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabah sabah benle uğraşmasan olmaz demiii
o vakit sende kızını kıskanıyor olmalısın kaydirigubbakcemile3

.önce tşklr artıkdaaa uğraşmama gerek
kalmadı opuyorumnanaktan giymiş bizim çitlenbik pembeleri.
pembe pamuk helvamı öperim mis mis ben :nazar: :nazar: :nazar:
allah kem gözlerden korusun kuzucuğumu :Saruboceq:

beyazcım çok geçmiş olsun canım yorma kendini artık misafir falanda kabul etme lütfen bu halinde bide başkalarına hizmet etme çok öpüyorum sizi

günaydın canım harikasın nediyeyim alkisalkisalkis
bu azim ve sabırla allah yalnız bırakmaz seni canım.
herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

günaydın herkese nasılsınız dünden bu güne
izmirden sevgiler hepinize a.s.
günaydın ablacım nasılsın nasıl izmirde havalar
Canım beniimmmmm günaydın birtanemmm nasılsınnnn
pes etmek yok
hatta dur dur şöyle
DURMAK YOKK YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile3

onun için bende üzüldüm çünkü tek bir doktorda kaldı üstelikte o doktor bana daha bekarken senin çocuğun olmaz diyen doktor :sinifsinif: bu yüzden ben aslında arkadaşıma kızıyorum en canlı örnek benim karşısında ama yinede psikolojikman vazgeçti ne yapalım sağlık olsun kendi hayatı

Pişman olacağı kesin. Allah başka pişmanlıklar yaşatmasın
günaydın kuşum iyiyim allahıma çok şükür aynen öyle yola devam
ne desek boş dediğin gibi allah başka pişmanlıklar vermesin hakkında hayırlısı olsun belki bir muciz olurda biranda değişir herşey allah büyük
sen nasılsın ceren nasıll
günaydın canım harikasın nediyeyim alkisalkisalkis
bu azim ve sabırla allah yalnız bırakmaz seni canım.
herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

sağoll ablam inşallahhh inşallahhh:Saruboceq:

28 nisanda doğumum var sezeryanmı normal mi henüz belli değil...
erkende olabilir gecte bekliyorum şimdilik... çok korkuyorumm bebeğimi çok merak ediyorum

erkende olabilir gecte bekliyorum şimdilik... çok korkuyorumm bebeğimi çok merak ediyorum

canım öncelikle rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
ayrıyaten heyecan yapma sakin ol kısmetinde nasılsa o şekilde yaparsın allahın izniyle doğumu bu arada kaç haftalık hamilesin

allah bebişine sağsağlim kavuştursun canım.korkacak
bişeyyokkiiiiyerimseniben
sonucu bidüşünsene :emir_bebek:
hadi hayırlısı gelişmeleri haber verirsen seviniriz opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim nasılsınız iyimisiniz

aynurcum hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
ben meloş ablan canım diğer adımı yazma .değiştirdim.
nasıl bizim güzel kızçe ,sen nasılsın,özlettin kendiniiii

ah canım ya keşke öyle bi şansım olsa
fırsatını bulsalar bende kalacaklar valla

hay allah enfeksiyon olunca kanamamı oluyormuş? bende üç defa yaşadım hamilelikte enfeksiyon ama hiç kanama olmadı şaşırdım daha neler öğrenicez kim bilir.
Neyse dikkat et sende kendine ilk zamanlar önemli biliyorsun bebeğinin sana tutunması için. yatıp dinlenmeye çalış zeynebi annene yolla arada bir yada annen gelip baksın sen iki canlısın birde zeyneple nasıl uğraşıcan.
Bu arada cinsiyet kesinleşince haber ver bize mutlaka.

.

kanamam vardı cnm enfeksiyona bağladı dr. ne alaka bende bielemdim ya neyse
bi akç gün içinde gidicem dr.a mbende meraklandım artık haber veririm mutlaka
zeynep benden 1 dk.ayrılmıyor hep eteğimde kucağımda annem gelirse anca bakar eşimde bile durmuyo düşün çok bağladı bi de diş meslesi olunca yapışık ikiz gibi geziyoz

sizler naıslsınzı kızlar kendimden bahsedip sizi unutmuşum valla akıl bırakmıyor zeynep bazen yoruyor beni
ama çok şikayet etmiyorum çok şükür bugünleri de gördük diğer meleğimide alsam kollarıma sağlıcakla
neyse kahvaltı masam duruyo hala ben toparlıyım hemen
öptüm hepinizi

Back
X