Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Nabersiniz kızlar??? Kızım 20 nisanda 1 yaşına girecek. Ne zaman doğdu, ne zaman büyüdü hayretler içinde hergün izliyorum onu. Hala çalışıyorum buarada :) işlerden de sizi ihmal ediyorum istemeyerek. eskiden en azından girip okurdum buara okuyamadım bile. hepinizi tek tek merak ediyorum...

bugün yinre sessiz miş buralar nasılsınız....

fatoşum nasılsın ablacım. evetyaaa kimse yok
bende nezaman girsem herkes gitmişoluyor.

gülçin canım maşallah cerene anacım nazar olacak çocuğa koyma böle güzel fotolar....:nazar:

ya herkes maaşallah diyor nasılsa.tümbebişlere
bakarken.ama yani gülçincime çok tşk ediyorum
beni kırmamak için koydu.neyse gerçekten buraya herkes girebildiğine göre
olurya kemgözlerden korumaktada fayda var .
artık bukonuya karışmayayım ben.

buarada aras beyide kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım keyifler yerindemi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın .herşey yolundadır umarım.
küçük hnm ları küçük beyleri koskocaman veee mis mis öpüyorum.a.s.

günaydın abla nasılsın çocukların nasıll keyifler yarindedir inşallah
günaydın arifecim ben iyiyim sen nasılsın ablacım.
gerçi havamız yine kötü amaaaaa

ohh maşalah hep iyi olun bende iyiyim ablacım sağol evet yine durulduk

gny arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyken ilk dr kontrolüme gittim
ve dr iki tane kese gördüğünü ve ikiz olabileceğini söyledi biri sağ tarafta diğeri sol tarafta
ama ben hamile kalmadan önce yumurtalık takibine gittiğimde dr bana sağda 4 tane yumurta olduğunu solda birşey olmadığını söylemişti sormak istediğim solda yumurta yok ken sol tarafta kese görmesi normalmi bilen varsa cvp larsa çok memnun olurum şimdiden tşk.

.önce tşklr artıkdaaa uğraşmama gerek
kalmadı opuyorumnanaktan giymiş bizim çitlenbik pembeleri.
pembe pamuk helvamı öperim mis mis ben :nazar: :nazar: :nazar:
allah kem gözlerden korusun kuzucuğumu :Saruboceq:

tamam artık uğraşma o vakit
çünkü beenn çok fenayııımnm sana bir sararsaamm pes edersin laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

hee ya giydi çitlenbik pembişleri çıktı yine karşınıza ısrarlarınıza dayanamayarak kaydirigubbakcemile3

amiinnn allah bütün bebişleri kem gözlerden korusun :nazar: :nazar:

günaydın kuşum iyiyim allahıma çok şükür aynen öyle yola devam
ne desek boş dediğin gibi allah başka pişmanlıklar vermesin hakkında hayırlısı olsun belki bir muciz olurda biranda değişir herşey allah büyük
sen nasılsın ceren nasıll

evet evet yola devam durmak yok

kesinlikle allahım başka üzüntüler keşkeler yaşatmasın
dediğin gibi belli olmaz allahın takdiri bakarsın bir mucize oluverir

biz iyiyiz canım ya bildiğin gibi işte nasıl olalım hafta ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor anlamıyorum valla yoğunluktan bu arada tabi kızımda hızla büyüyor ve zaman akıp geçiyor
haa bu arada bu haftasonunu iple çekiyoruz çünkü gezmelere gidicez cumartesi kocişim ve kızım üçümüz gezcez izmit ist. felan
pazar günüde nurlar gelicekler ablası ile birlikte buraya maşukiyeye kahvaltıya gidicez
eğer haftasonu için planınız yoksa buyrun gelin hanımlar bekleriz
özellikle istanbulda olanlar size çok yakın mesafedeyiz

28 nisanda doğumum var sezeryanmı normal mi henüz belli değil...
erkende olabilir gecte bekliyorum şimdilik... çok korkuyorumm bebeğimi çok merak ediyorum

canımm allah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile kavuştursun bebeğine inşallah

kızlar ben geldim nasılsınız iyimisiniz

aynurum balım peteğim hoşgeldin cicim nasılsın?

kanamam vardı cnm enfeksiyona bağladı dr. ne alaka bende bielemdim ya neyse
bi akç gün içinde gidicem dr.a mbende meraklandım artık haber veririm mutlaka
zeynep benden 1 dk.ayrılmıyor hep eteğimde kucağımda annem gelirse anca bakar eşimde bile durmuyo düşün çok bağladı bi de diş meslesi olunca yapışık ikiz gibi geziyoz

sizler naıslsınzı kızlar kendimden bahsedip sizi unutmuşum valla akıl bırakmıyor zeynep bazen yoruyor beni
ama çok şikayet etmiyorum çok şükür bugünleri de gördük diğer meleğimide alsam kollarıma sağlıcakla
neyse kahvaltı masam duruyo hala ben toparlıyım hemen
öptüm hepinizi

neyse sen yinede dikkatli ol gerçi kucağında bir tane karnında bir tane nasıl olacaksan bende bilmiyorum :1no2:

vışşş ikincide kız demek hadi hayırlısı
face bana üç kızın olucak demişti falda kaydirigubbakcemile3
sanada çıktımı o fal?

ayyy aklıma geldi biz eşimle sevgili ikene hep üç dene çocuğumuz olsun diyorduk ilki ceren ikincisi batuhan üçüncüsü damla yani bir erkek iki kız kızlar çoğunlukta
ilkini tutturduk ama tabi bırak üçü ben ikinciyi bile düşünmüyorum şuan allahım isteyene versin kaydirigubbakcemile3

ooyyy dişler ne durumda zeynepte biz hala üst dişleri çıkaramadık ara ara onun sıkıntısı oluyor yürümeye gelince zeynep maşallah erken başlamış ne güzel ya darısı başımıza inşallah.

bizler iyiyiz canım bir yaramazlık yok herkesin bir telaşı bir koşuşturmacası var işte bildiğin gibi

Nabersiniz kızlar??? Kızım 20 nisanda 1 yaşına girecek. Ne zaman doğdu, ne zaman büyüdü hayretler içinde hergün izliyorum onu. Hala çalışıyorum buarada :) işlerden de sizi ihmal ediyorum istemeyerek. eskiden en azından girip okurdum buara okuyamadım bile. hepinizi tek tek merak ediyorum...

canımmmm nerelerdesin sen yaaa şu işlere bir daldın pir daldın yani gerçi kızamıyorum sana bende çok yoğunum çünkü bu sıralar yaz gelse baya bir rahatlıcam iş olmıcakta şimdilik yoğunuz bakalım
sude melisimiz büyüdüde yaşına giriyor hey allahım yaa doğduğu günü hatırlıyorum sürekli konuşuyorduk kızlarla topikte acaba kendine geldimi ayıldımı bebiş nasıl diye baksana bir yıl geçti bile sude melisimiz topiğimizin ilk meleği sayılır karabiber çok sık gelmediği için.
Allahım 10. 20. 30. bütün yaş dönümlerini görmenizi nasip etsin inşallah balım opuyorumnanaktan

bugün yinre sessiz miş buralar nasılsınız....

evet canım ya aynen de öyle imiş. :kızgın:

gülçin canım maşallah cerene anacım nazar olacak çocuğa koyma böle güzel fotolar....:nazar:

tamam canım koymıcam özelden albüme koydum zate isteyen ordan baskın yoksa göze gelicek yaffrummm

efet ablam herkes giriyor buraya görüyor resimleri o akdar diyorum ben şu kapıya bir kilit koyalım her önüne gelen dalmasın diye ama dinleyen kim lülülülülülü

Günaydın melek kalpli arkadaşım nasılsın
ben iyiyim canım işlere başlamadan evvel size göz atayım dedim keyifler yerinde sayılır
senin nasıl asıl onu de bakem

Günaydın ablaammm nasılsınnn benim için yolunda evet
yarınıda atlattımmı oohh dicem
yarın maliyeden gelicek takdir komisyonu tutanak tutacak ay çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile şu büyük gün yarında bir geçse valla haftasonu çıkarıcam acısını eyvahedigeldismile

gny arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyken ilk dr kontrolüme gittim
ve dr iki tane kese gördüğünü ve ikiz olabileceğini söyledi biri sağ tarafta diğeri sol tarafta
ama ben hamile kalmadan önce yumurtalık takibine gittiğimde dr bana sağda 4 tane yumurta olduğunu solda birşey olmadığını söylemişti sormak istediğim solda yumurta yok ken sol tarafta kese görmesi normalmi bilen varsa cvp larsa çok memnun olurum şimdiden tşk.

canım öncelikle hoşgeldin vede hayırlı olsun allah sağlıkla kavuştursun seni bebeğine yada bebeklerine
bu konuda benim bir bilgim yok topiğimizde ikiz bebeği olan tek bir arkadaşımız var oda malesef çok sık gelip yazamadığı için habersiz kaldık bu durumdan
ama bence sen şuan fazla şartlandırma kendisi nasıl olsa 7-8 haftalık olduğunda kalp atışını duymak için gittiğine netleşir gebelik tekmi çiftmi diye allah hakkında hayırlısını versin inşallah
bu arada normal yollamı hamile kaldın tedaviylemi?

canım öncelikle hoşgeldin vede hayırlı olsun allah sağlıkla kavuştursun seni bebeğine yada bebeklerine
bu konuda benim bir bilgim yok topiğimizde ikiz bebeği olan tek bir arkadaşımız var oda malesef çok sık gelip yazamadığı için habersiz kaldık bu durumdan
ama bence sen şuan fazla şartlandırma kendisi nasıl olsa 7-8 haftalık olduğunda kalp atışını duymak için gittiğine netleşir gebelik tekmi çiftmi diye allah hakkında hayırlısını versin inşallah
bu arada normal yollamı hamile kaldın tedaviylemi?

klomen + çatlama iğnesi ile hamile kaldım 3. ay lık tedavide

fatoşum nasılsın ablacım. evetyaaa kimse yok
bende nezaman girsem herkes gitmişoluyor.

buarada aras beyide kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan
öle ablacım ii gözde var çok sevmektende nazar polurmuş allah korusun...
bizde seni öpüyoruz teyzesi kocamannnnnnnnnnn
günaydın arifecim iyiz yavrum sen nasılsın bakalım..
günaydın ablacım bizdes eni öptük kocaman..
günaydın tatlımmmm gününz güzel işleriniz kolay geçsin inşalalh..

canım öncelikle rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
ayrıyaten heyecan yapma sakin ol kısmetinde nasılsa o şekilde yaparsın allahın izniyle doğumu bu arada kaç haftalık hamilesin.

38.hAFTAMA GİRMEK ÜZEREYİM.
bugun oktora gidicem sezeryan mı normal doğummu karar verilecek... daha erkende olabilir. iyi dilekleriniz için tşkler:):ecrin_bebek:

gözümün nuruu seni buralarda görmek ne büyük mutluluk hoş geldin opuyorumnanaktan

iyi Öğleden sonralar diyima rtık
sağol canımın içi sanada kolay gelsin birtanem opuyorumnanaktan

canımmmmmmmm ne desem boş ve anlamsız gelicek sana
o yüzden ağla canımın içi gözündeki son damla yaş akana kadar ağla ama
o son damlada aktıktan sonra silkelen ve kendine gel lütfen
Dünyanın sonu değil biliyorsun birtanem
Önünde daha uzun çok güzel bir ömür var hayırlısı ile
Herşeyin başı sabır ve hoş görü biliyorsun. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hee burada soğuktu sabah ama şimdi çok güzel çıkıp veranda da oturasım var
evet evet ben çıkıp biraz orda kafa dinleyeyim

heee kuaför işini ben dün hallettim
kaş bıyık ve boya
kafamı kara yaptım bu kez
kızıl çok akıyor ya kara melek oldum -tatlicadiarzu-
sarı prenses iyi canım keyfi yerinde şükür bir yaramazlık yok
bizim afacan nasıl iyimi?
kızz nur bu takvim doğrumu gösteriyor 70 kiloyamı düşütn anacım sen :uhm:

Canııımmm hoşgeldin gönülcümm nasılsın tatlım
hay allah yaa bu hastalıklarda bir türlü bırakmadı peşinizi
neyse sağlık olsun ne yapalım yeterki hastalıklar böyle geçici olsun birtanem

hilalcim canımın içi burdayım birtanem benim işlerim artık çok yoğun sıkı takipteyimde o yüzden her an burda olamıyorum ama her fırsatta burdayım bidanem opuyorumnanaktan

Kocişinle hasret gidermişsin okumadım sanma kııııı kaydirigubbakcemile3
süpperrsin
siz hak ettiniz bunu :asigim: :lepi:

kolay gelsin canım sana nasıl bişey hem çalışıp hemanne olmak seneye çalışmayı düşünüyorum daCADIARZU

hee sağol canım bence de hakettik ve bu burda bukadarla kalmamalı :asigim: kaydirigubbakcemile3

ya filiz ablayı da özledim ben ya benim gibi galiba o da rüzgar fırsat vermiyo ama ben canıma tak etti ve anakucağını aldım geldim bi yandan sallayıp bi yandan yazıyorum :jeyyar:

amin diyorum sana gülçinimmmm... hepbirlikte görelim inşallah... valla yeni yeni tıslar gelmiş oh oh ne güzel aynen yaz gelsede bende rahatlasam. ev iş sude koca aanaaam canım çıkıyo

klomen + çatlama iğnesi ile hamile kaldım 3. ay lık tedavide

canımmm uğraştırdı yani seni minik desene
hadi hayırlısı tatlım durumun netleşince bizede haber et

günaydın tatlımmmm gününz güzel işleriniz kolay geçsin inşalalh..

sağol canım günüm güzel geçiyor şimdilik sessiz vede sakin ama kendimce yoğun kaydirigubbakcemile3
yinede mutlu yinede umutlu laelaelaelaelae

kolay gelsin canım sana nasıl bişey hem çalışıp hemanne olmak seneye çalışmayı düşünüyorum daCADIARZU

hee sağol canım bence de hakettik ve bu burda bukadarla kalmamalı :asigim: kaydirigubbakcemile3

hilal canımmm hoşgeldin bacım nasılsınnnn opuyorumnanaktan

valla zor be canım baya bir zor sabah 6.50 de yataktan kalkıyorum ceren hanımın üzerini değiştiriyorum bu arada ceren uyuyor oluyor tabi gece kulum açamıyor gözünü sarıp sarmalıyorum eşimle birlikte uğurluyorum ikisini sonra ben yatak odasını mutfak tezgahını ortalığı toparlıyorum araba gelip beni evden alana kadar hatta araba 3 gündür geç geliyor beni almaya ve ben üç gündür sabahları ütü yapıyorum sempatiksalakcinni
sonra araba geliyor koştur koştur çıkıyorum evden doğruuu işeee kaydirigubbakcemile4 işe geldiğim gibide başlıyorum çalışmaya erken kalkınca tabi çoktaaan ayılmış oluyorum.
İş yerinde muhasebe harici işler de yaptığım için yoğun geçiyor ve akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Sonra mesai bitimi araç geliyor atlıyorum arabya doğruuu eveee kaydirigubbakcemile4 fırına uğra ekmek al markete uğra eksikleri tamamla eve koş üzerini değiştir yemek varsa ısıt yoksa yeni yap (Tabi genelde bir gün önceden yaparım yemeği ben) masayı kur salatayı yap eşini çağır sofraya yemeğini koy yesin bu arada ben tabi başlayamıyorum yemek yemeye çünkü ceren aç onu doyurmalıyım önce :ecrin_bebek: eşim yemek yerken bende cerene yediriyorum sonra işte bende bir şeyler yiyip kalkıyorum bilindik yemek sonrası işleri ve ertesi gün için tekrar yemek yap.
Bunlarla bitmiyor tabi mutlaka ama mutlaka evde benim oturmamam için bir şeyler oluyor ve ben inan bazı akşamlar hatta genelde sadece cerene yemek yedirirken oturabiliyorum sonra yatana kadar bir taraflarım yer görmüyor her gün aynı çok uzattım galiba
Ama çok güzel bunlar ben seviyorum hareketli yaşamayı sadece evde olsam bütün gün ruhum daralır benim işe yaramaz hissederim kendimi. kaydirigubbakcemile3

bencede hak ettiniz canım az bile. :kedi:

ya filiz ablayı da özledim ben ya benim gibi galiba o da rüzgar fırsat vermiyo ama ben canıma tak etti ve anakucağını aldım geldim bi yandan sallayıp bi yandan yazıyorum :jeyyar:

evet filiz ablamı bende çok özledim malesef rüzgar paşa ona izin vermiyor :1no2:

iyi ettin yoksa başka türlü başa çıkamazsın :teselli:

amin diyorum sana gülçinimmmm... hepbirlikte görelim inşallah... valla yeni yeni tıslar gelmiş oh oh ne güzel aynen yaz gelsede bende rahatlasam. ev iş sude koca aanaaam canım çıkıyo

canııımmmm inşallah rabbim o güzel günleri hepimize göstersin.

hee ya yeni yeni kıslar geldi bacım eskiler kayıp :kızgın:

aynen benimde canım çıkıyor bacım ama ne edek sağlık olsunda gerisi boş opuyorumnanaktan

Back
X