Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumsalım tatlım nasılsın keyifler yerindemi yoksa iş iş yorgunluklamı dolusun
bizi sorarsan ne diş tamamlaması 10 uncu ayımıza girdik daha diş yok ortalıkta bol miktarda huysuzluğu var
ya bi türlü uykuya dalamıyo vıyaklıyo sürekli yanında olayım istiyo anlamadım gitti...
GÜLÇİNCİM faceden eklesene benİ bende senİ olmazmı?
amin canım amin evet bencede kendi kaybeder bunu akıl edemedi heralde sonuçta referans önmeli hayırlısıyla yeni birini bulursun inşallah bide anlamadığım yanılmıyprsam uzun süredir aynı kişiydi galiba ne oluyorda böyle yaptıki aceblmaz:
ay sorma canım sorma kullandığım ilaçlar azcuk iştah açıyormuşta bende tutamadım körolasıca boğazımı oldum 61 kilo hemen önlemimi almam lazım malum bende bide troit
rahatsızlığı var kilo almak çok kolay vermek çok zorr malesef inşalalh çabucak gider bu kilolar
kızlar burcuda mavide uzun zamandır gelmiyo iyilerdir inşallah
allah kolaylık versin fatoşcum.Slm canlar İnŞallah herkes İydİr..aras kayİfsİz bİraz mızırdanıyo ŞÜkÜr hasta deĞİl gİremİyorum ÖptÜm k.İ.b
Kızlarrrr herkese merhabalar
kızım iyileşmiş dün dr a götürdük dr um bir haftadailaçlarla hiçbişeyi kalmamış dedi boğazları düzelmiş ben dr sordum son iki gündür tek tük öksürüyo vede uyurken hırıltılı uyuyo dedim oda ciğerleri falan iii o sadec diş çıkarma belirtileri dedi içim rahatladı ama diş olayımız çok kötü gecenin yarısı uykusundan ağlayarak feryat figan kalkıyo
kız gülçin aynı benim gibi huylusun bende evimde ben yokken kimsenin yani sevmediğim kişilerin yalnız kalmasını istemem neme gerek en güzelini yapıyon karıştıran tipse özel mözel kalmaz her yana bakar bide pasaklı ise cabası
oyuncaklarıyla oynuyor ama çok kısa bir süre, elinden düşürünce ilgisi dağılıyor, sanırım dönmeye ve oturmaya başladıktan sonra biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum, çünkü olduğu yerde sıkılıyor tek başına kalınca :)allah yardımcın olsun ablacım ya ne diyim valla zor peki oyuncaklarla oynamaya başlamadımı hiç şöyle ışıklı müzikli renkli oyuncaklar ilgisini çekmiyormu versen eline onlarla oyalansa olmazmı
valla ablacım kadından ilk zamanlarda çok çok memnundum hatırlarsan ben hamile iken doğum izininde evdeyken gelmeye başlamıştı o zamanlar gerçekten çok iyi idi yaptığı işe dikkat ediyordu titiz davranıyordu mala zarar vermiyordu elan ama tabi nasılki ben işe başladım artık onu evde yalnız bırakmaya başladım titizlik gitti yine iş yapıyor ama yalap şalap eşim kadın çıktıktan sonra arkasından kaaç yerde örümcek ağsı vs gösterdi bana birde biz evde yokuz diyoruz kapıları kapalı tut kedi köpek girer yukarda olursun görmezsin yok anam inadına sanki kadın dış kapıyı açık bırakıyor kendisi yukarıda ulen alt katı tamamen götürseler ruhu duymayacak defalarca söyledik ama ben ayrı eşim ayrı birde evdeki eşyalara zarar vermeye başladı artık nasıl hor kullanıyorsa sen düşün halı yıkama mak. onun yüzünden servise gitti nasıl becerdi ise bir parçasını krımış kullanırken tabi bunların hepsini geçtim asıl son damla para mevzusu oldu. bana söylediğinden daha fazla veriyordum ben her hafta geldiğinde o benden 60 istiyordu ben 70 veriyordum geçen seneden beri düşün bizim ev dubleks hani çok uğraşıyor diye hiç demiyordu fazla para var burda diye bir keresinde 60 verdim oy oy oy o zam yapmışta bana söylememişte bu mevzu canımı çok sıktı iyi niyetimi kullandı düştü gözümden bende gelmesin artık dedim şimdi yeni kadın arıyorum güveneceğim gerçekten evi gibi hareket edecek.
bencede yaa maşallah sen 8 aylık de paşamız için
erkek o erkek annesi delikanlı![]()
bende heyecanla bekliyorum valla ablacım yaa tatile gerçekten çok ihtiyacım var buralardan 15 günlüğünede olsa uzaklaşmam gerek bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz
Sende süperrrsiinnnnnn :lepi:
neyse hadi git sen paşamıza bak annesi fırsat bulursan gelirsin
gelirsende sevinirim. opuyorumnanaktan
inşallah birtanem :)inşallah ablacım inşallah sabırla bekliyorum
rüzgarcığımız biraz daha büyüsünde bol bol özlem gideririz artık
tamam ablam hadi görüşürüz çok dikkat edin kendinize allaha emanet olunopuyorumnanaktan
oy oy oy çooooooook tatlı çıkmış, ne kadar büyümüş, maşallah yavrum benim :)Canım sen bitanesin. Çok teşekkür ederim. Geçen sene bugünü dün gibi hatırlattın bana. Bugün kızım tam 1 yaşında teyzeleri ellerinizden öper. Cumartesi akşamı babanne süpriz yaptı bize. Aslında 23 nisan cuma günü doğum günüsünü kutlayacaktık ama erken kutlamış olduk. Bana onu veren Rabbime kurban olurum Allahıma çok şükür geldi meleğim, Allah olmayanlara nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 42264
Eki Görüntüle 42265
Eki Görüntüle 42266
Eki Görüntüle 42267
Eki Görüntüle 42268
geçmiş olsun hayatım, çok şükür iyileşti ya önemli olan o :) ayyy yazık miniğime yaakızım iyileşmiş dün dr a götürdük dr um bir haftadailaçlarla hiçbişeyi kalmamış dedi boğazları düzelmiş ben dr sordum son iki gündür tek tük öksürüyo vede uyurken hırıltılı uyuyo dedim oda ciğerleri falan iii o sadec diş çıkarma belirtileri dedi içim rahatladı ama diş olayımız çok kötü gecenin yarısı uykusundan ağlayarak feryat figan kalkıyo
darısı başımıza inşallah canım :) daha bizim önümüzde aylaaaaaaaaaaaaar var :)çok teşekkür ederiz teyzesi. amiiinnnnn diyorum duana cümlemizle aminn inşallah..
Canım benim çok teşekkür ederim.
amiiiin canım benim Darısı başına inşallah tüm kalbimle.
çok teşekkür ederiz tatlım...
Canlarım hepbirlikte nice senelere inşallah.
Gülçinim mahvettin beni Allah razı olsun senden melakem... :gitme::gitme:
Hepbirlikte nice nice mutlu senelere inşallah..
Sude Melis hanım ellerinizden öper teyzeleri..![]()
doktora gitmedin mi? bence hemen bir doktora görün canım, bu hiç de normal değil, sonra da bize haber ver, tamam mı?Kızlar buarada size bi sorum var benim..
Doğumdan sonra 13 martta ilk defa adet oldum ben hala tık yok bende![]()
çok korkuyorumbilmiyorumkismile
canım sağol iyiyim, büyüdü valla teyzesi, di mi ama ben de iri yapılı erkeklerden hoşlandığım için babasını kaptım hemen :)filiz ablam nasılsın iyimisn maşallah rüzgarımız kocaman olmuş resimler harika çıkmış valla iri yarı olsun kalıplı erkekler hep idealdir
Kızlar buarada size bi sorum var benim..
Doğumdan sonra 13 martta ilk defa adet oldum ben hala tık yok bende![]()
çok korkuyorumbilmiyorumkismile
oyuncaklarıyla oynuyor ama çok kısa bir süre, elinden düşürünce ilgisi dağılıyor, sanırım dönmeye ve oturmaya başladıktan sonra biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum, çünkü olduğu yerde sıkılıyor tek başına kalınca :)
amaaaan çok zor bu kadınlarla uğraşmak ya... ne desem boş valla ama onlarsız da olmuyor işte, inşallah istediğin gibi birini bulursun, çok vicdansızlar çooook
hehehe erkek anasıyım di mi? kaydirigubbakcemile3
oooo neler yapacağız neler :)
günaydın kızlar nasılsınz güzel bir gün olur inşallah
oho herkes kaçmış yine banada yazılarınızı okumaktan başka bişey kalmadı online olan yok mafoldumben
gülçin yasemin kırkı çıkınca gitmiştir dr a o zaman bişey olsa çıkmazmıydııı allah korusun bence ırsi diyo ya belki ondandır benim tanıdıklar var süt koruyo deyip 1 sene regli olmuyo belki öyledir
günaydın bitanem iyiyim sağol sen nasılsınGünaydın canımın içi nasılsınnn
umarım dediğin gibi bir gün olur balım.
kumsalım saol tatlım iyi dileklerin için evet ya ilk dişlerimiz çıkmadı daha dr a göre çok iii durum fakat bizim için yorucu çünkü huysuzlukları 5. aydan beri sıklaştııı neyse sağlık olsun diyelim hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
şekercim çok yoğunmuşsun yorma kendini enerjini allah nasip ederse başka işlere kullanıcan mayısta dimi aşılaman hadi hayırlısı diyelim
günaydın bitanem iyiyim sağol sen nasılsın
inşallah inşallah
evet canım sağlık olsun zor ama tatlı zor inşallah bu kadar sıkıntıya çıkması kolay olur
evet burarlar işler tempolu merak etme canım bende bu aralar enerji çok onlarada kalır :)
ama ben tedaviye ara vermeye karar verdim ama durmak yok çalışmlara devam sadece bira dinlenmek enerji toplama istiyorum haziran gibi yada sonrasında düşünüyorum 2. aşılamayı canım çok acele etmek istemiyorum hem bu arda kilom fazlam var onlarla baş ederim hayırlsıı olur inşallah:Saruboceq:
anladım canım evet ara verdim toparlanıyım biraz dedim hem ruhen hem bedeneniyi canımın içi nasıl olsun bildiğin vede tahmin edeceğin gibi işte
aşılamaya ara vermişsin hakkında hayırlısı olsun birtanem
olurda kilo verirsen formülünü banada söyle emi
bakıyorumda hemencecik yapılmış kilo takvimi kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr bu arada albüme ceren hanımcığımın yeni fotolarını ekledim bilginiz olsun canlarım
oy oy oy çooooooook tatlı çıkmış, ne kadar büyümüş, maşallah yavrum benim :)
darısı başımıza inşallah canım :) daha bizim önümüzde aylaaaaaaaaaaaaar var :)
doktora gitmedin mi? bence hemen bir doktora görün canım, bu hiç de normal değil, sonra da bize haber ver, tamam mı?
evet balım ihmal ediyorum korkuyorum diye. ama gitmem lazım bu ayı bi bekliyim eğer hala olmazsam mecbur gidecem zaten o ultrasondan korkuyorum:sinifsinif:eyvahedigeldismileben sana söyledim canımın içi biliyorsun
ama burdan da tekrar yazayım
bebek olsun olmasın bu durum hiç normal değil bu yüzden kesinlikle doktora gitmelisin ara ara olsan belki normal ama doğumdan sonra hiç olmamışsın 11 ay boyunca bu durum gerçekten normal değil üstelikte sen doğum yaptın canım bir operasyon geçirdin allah korusun kadın hastalığı felan çıkabilir kontrol amaçlıda olsa gitmelisin birtanem.
gülçin yasemin kırkı çıkınca gitmiştir dr a o zaman bişey olsa çıkmazmıydııı allah korusun bence ırsi diyo ya belki ondandır benim tanıdıklar var süt koruyo deyip 1 sene regli olmuyo belki öyledir
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr bu arada albüme ceren hanımcığımın yeni fotolarını ekledim bilginiz olsun canlarım
canım gitmiştir heralde
ama ne bilim yaaa
benim adetim 50 gün gecikti diye dr. hemen ilaç verdi hiç normal değil bu durum kontrol altına almamız gerekiyor dedi yıllardır düzensiz olduğum halde o yüzden bana çok normal gelmiyor yaseminin bu durumu :kedi:
umarım herşey yolundadır 11 aylık bir birikim nasıl sinir stres yapar insandaa eyvahedigeldismile