anladım canım evet ara verdim toparlanıyım biraz dedim hem ruhen hem bedenen
rabbim hayırlsını versin
evet yaptım ama bişiler eksik oldu galiba çözemedim ben dün ihtibari ile hem diyete hem spora başladım canım kararlıyım vericem bu kiloları inşallah
canım maşallah çok tatlı bir kız olmuş allah nazarlardan saklsın
yerim ben onuya resimlere baktıkça içim gitti çok tatlı çokk
en doğrusunu sen bilirsin hayatım bu hayatı sen yaşıyorsun biz ne desek boş
ne zaman istersen o zaman yaptırırsın 2. aşılamayı hakkında hayırlısı tatlım
kilo takviminden anlamadığım için yardımcı olamıcam malesef canım yaaa nur gelsin o yönlendirir seni
spora başladım derken ne yapıyorsun yürüyüşmü?
haaa bu arada koşu bandı aldık ama daha tepesine çıkamadım neden bir sor
birincisi ne cerenden nede evdeki işlerden zaman kalmıyor
ikinci ve en önemli sebep ise
batık tırnak sorunu tekrarladı bende spor yakkabı giyip çıkmam gerek onun tepesine ama ne mümkün mafoldumben
yoksa bende başlıcam bir yerlerden ama ayakta duramıyorumki mafoldumben mafoldumben
evet balım ihmal ediyorum korkuyorum diye. ama gitmem lazım bu ayı bi bekliyim eğer hala olmazsam mecbur gidecem zaten o ultrasondan korkuyorum:sinifsinif:eyvahedigeldismile
ne şeker bişey olmuş o öylemaşallah subhanallah. Öpüyorum sulu sulu cerenimiiiiii.. oda yaşına gircek az kaldı annesiiii.
ah balımm bi bilsen hamileliğimden önce neler çektiğimi.. hatta hamileliğimin farkına varmadan söktürcü bile içtim. bi hafta öncesi kan tahlilinde hiçbişey yok diyip söktürü içtim bitirdim ilacı yine gelmedi gittim hamileymişim. o yüzden ayrıca bir korkum var. sinir stres bitiğim. eşime sormak lazım neler çekiyor. ondan başka kime çıkışıyımki idare ediyor beni sağolsun.ama yinede bazen haklıyım öyle haksız yere bağırmıyorumkaydirigubbakcemile3
canım benim hoşgeldin güzelimmm opuyorumnanaktan
canım yaa diyorum bak üstüne basa basa adet oslanda olmasanda git bir muayene ol hayatım yaa ultrasondan neden korkuyorsunki benim doktorum normal ultrasonla baktı yumurtalıklarıma rahim içi ultrason daha hiç kullanmadı bende seninde belkide gerek kalmaz ona yaşamadan bilemezsin yersiz korkular yapma kendine bal böceğim.
bal kaymak oldu o teyzesi bal kaymak öpe öpe bitiricem zate yakında onu ben kaydirigubbakcemile3
biliyorum canım geç döllenme olduydu sende biliyorum bu yüzden aslında senin daha sıkı tutman gerekiyor hiç yakıştıramadım bu tavrı sana hiç