Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

anladım canım evet ara verdim toparlanıyım biraz dedim hem ruhen hem bedenen
rabbim hayırlsını versin
evet yaptım ama bişiler eksik oldu galiba çözemedim ben dün ihtibari ile hem diyete hem spora başladım canım kararlıyım vericem bu kiloları inşallah

canım maşallah çok tatlı bir kız olmuş allah nazarlardan saklsın :nazar::nazar:
yerim ben onuya resimlere baktıkça içim gitti çok tatlı çokk

en doğrusunu sen bilirsin hayatım bu hayatı sen yaşıyorsun biz ne desek boş
ne zaman istersen o zaman yaptırırsın 2. aşılamayı hakkında hayırlısı tatlım

kilo takviminden anlamadığım için yardımcı olamıcam malesef canım yaaa nur gelsin o yönlendirir seni

spora başladım derken ne yapıyorsun yürüyüşmü?

haaa bu arada koşu bandı aldık ama daha tepesine çıkamadım neden bir sor
birincisi ne cerenden nede evdeki işlerden zaman kalmıyor
ikinci ve en önemli sebep ise
batık tırnak sorunu tekrarladı bende spor yakkabı giyip çıkmam gerek onun tepesine ama ne mümkün mafoldumben
yoksa bende başlıcam bir yerlerden ama ayakta duramıyorumki mafoldumben mafoldumben

evet balım ihmal ediyorum korkuyorum diye. ama gitmem lazım bu ayı bi bekliyim eğer hala olmazsam mecbur gidecem zaten o ultrasondan korkuyorum:sinifsinif:eyvahedigeldismile

ne şeker bişey olmuş o öyle :emir_bebek: maşallah subhanallah. Öpüyorum sulu sulu cerenimiiiiii.. oda yaşına gircek az kaldı annesiiii.

ah balımm bi bilsen hamileliğimden önce neler çektiğimi.. hatta hamileliğimin farkına varmadan söktürcü bile içtim. bi hafta öncesi kan tahlilinde hiçbişey yok diyip söktürü içtim bitirdim ilacı yine gelmedi gittim hamileymişim. o yüzden ayrıca bir korkum var. sinir stres bitiğim. eşime sormak lazım neler çekiyor. ondan başka kime çıkışıyımki idare ediyor beni sağolsun.ama yinede bazen haklıyım öyle haksız yere bağırmıyorumkaydirigubbakcemile3

canım benim hoşgeldin güzelimmm opuyorumnanaktan

canım yaa diyorum bak üstüne basa basa adet oslanda olmasanda git bir muayene ol hayatım yaa ultrasondan neden korkuyorsunki benim doktorum normal ultrasonla baktı yumurtalıklarıma rahim içi ultrason daha hiç kullanmadı bende seninde belkide gerek kalmaz ona yaşamadan bilemezsin yersiz korkular yapma kendine bal böceğim.

bal kaymak oldu o teyzesi bal kaymak öpe öpe bitiricem zate yakında onu ben kaydirigubbakcemile3

biliyorum canım geç döllenme olduydu sende biliyorum bu yüzden aslında senin daha sıkı tutman gerekiyor hiç yakıştıramadım bu tavrı sana hiç :olmaz:

canım benim hoşgeldin güzelimmm opuyorumnanaktan

canım yaa diyorum bak üstüne basa basa adet oslanda olmasanda git bir muayene ol hayatım yaa ultrasondan neden korkuyorsunki benim doktorum normal ultrasonla baktı yumurtalıklarıma rahim içi ultrason daha hiç kullanmadı bende seninde belkide gerek kalmaz ona yaşamadan bilemezsin yersiz korkular yapma kendine bal böceğim.

bal kaymak oldu o teyzesi bal kaymak öpe öpe bitiricem zate yakında onu ben kaydirigubbakcemile3

biliyorum canım geç döllenme olduydu sende biliyorum bu yüzden aslında senin daha sıkı tutman gerekiyor hiç yakıştıramadım bu tavrı sana hiç :olmaz:

hoşbuldum balım. tamam haklısın:kedi: en yakın zamanda randevu alıp gidicem ahhh aaaaahhhhhhhhhhhhhh.. nedir bu çektiğim. mafoldumben

en yemelik zamanları dimi....
demin annemle görüştüm sude hanımı gülme krizi tutmuş ananesinin suratına bakıp bakıp kahkayı basıyor.telofonla konuşuyoruz "kızıımmm" diyorum yine kahkaha atıyor yavrum. yanında olup ısırasım geldi onu. herakşam oyun oynuyoruz ben kucağıma alıyorum kaçıyorum babamız kovalıyo bizikaydirigubbakcemile3
şu kiloları ne etcem bilmiyorum zaten evlenince 10 kilo aldım onun üzerine hamişken 20 ettimi 30 şuan 15 kilo fazlam var :gitme::gitme::gitme:

hoşbuldum balım. tamam haklısın:kedi: en yakın zamanda randevu alıp gidicem ahhh aaaaahhhhhhhhhhhhhh.. nedir bu çektiğim. mafoldumben

en yemelik zamanları dimi....
demin annemle görüştüm sude hanımı gülme krizi tutmuş ananesinin suratına bakıp bakıp kahkayı basıyor.telofonla konuşuyoruz "kızıımmm" diyorum yine kahkaha atıyor yavrum. yanında olup ısırasım geldi onu. herakşam oyun oynuyoruz ben kucağıma alıyorum kaçıyorum babamız kovalıyo bizikaydirigubbakcemile3
şu kiloları ne etcem bilmiyorum zaten evlenince 10 kilo aldım onun üzerine hamişken 20 ettimi 30 şuan 15 kilo fazlam var :gitme::gitme::gitme:

her mok kadınlarda ne yapak bizimde kaderimiz bu yavrum halimize şükürler olsun
sen ihmal etme güzelim git yeterki temiz çıksın herşey ilaç tedavisi alırsın belki normale döner herşey

ayy sorma yaa valla ısırasım geliyor onu böyle severken parçalıcam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3 aynı oyunları bizde yapıyoruz katılıyor gülmekten çitlenbik çok seviyorlar oynamayı hele hele bizler ilgilenince anne baba olarak daha bir hoşlarına gidiyor kuzuların.

aynı dert bende de mevcut canım yalnız değilsin
ben evlenir evlenmez hamile kaldığım için şanslıyım sanırım o aradaki fazla kilo bana geçmedi ama hamilelikte aldığım tüm kilolar kaldı üzerimde cereni emzirirken ne güzel gitmişti ama nasılki sütüm kesildi kilolar geri geldi anlamadımki :1no2:

bu arada kaç kilosun canım sen?

her mok kadınlarda ne yapak bizimde kaderimiz bu yavrum halimize şükürler olsun
sen ihmal etme güzelim git yeterki temiz çıksın herşey ilaç tedavisi alırsın belki normale döner herşey

ayy sorma yaa valla ısırasım geliyor onu böyle severken parçalıcam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3 aynı oyunları bizde yapıyoruz katılıyor gülmekten çitlenbik çok seviyorlar oynamayı hele hele bizler ilgilenince anne baba olarak daha bir hoşlarına gidiyor kuzuların.

aynı dert bende de mevcut canım yalnız değilsin
ben evlenir evlenmez hamile kaldığım için şanslıyım sanırım o aradaki fazla kilo bana geçmedi ama hamilelikte aldığım tüm kilolar kaldı üzerimde cereni emzirirken ne güzel gitmişti ama nasılki sütüm kesildi kilolar geri geldi anlamadımki :1no2:

bu arada kaç kilosun canım sen?

evlenmeden önce 68 idim.:gitme::gitme: evlendikten sonra 78 oldum. diyet yaptım 72 ye indim hamiş kaldım. doğuma giderken kilomu yazmaya korkuyorumeyvahedigeldismile doğumdan sonrasını söyliyim 82 idim düşün doğumdan önce kaçtım:gitme: şuan 77 yim çok utanıyorum:gitme:

evlenmeden önce 68 idim.:gitme::gitme: evlendikten sonra 78 oldum. diyet yaptım 72 ye indim hamiş kaldım. doğuma giderken kilomu yazmaya korkuyorumeyvahedigeldismile doğumdan sonrasını söyliyim 82 idim düşün doğumdan önce kaçtım:gitme: şuan 77 yim çok utanıyorum:gitme:

ooyyy canım yaaa kıyamam sanaaa
peki hamile kalmadan önce nasıl verdin kilo?
Yine aynı yöntemleri denesen
desene kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diye
ama sende maşallah 4 kilo tosun doğurdun anacım olsun o kadar kilo
bende şuan 70 kiloyum canım 59 ile hamile kaldıydım 74 ile doğuma gittim eve geldiğimde 67 idim ama süt kesildi kilo geri geldi oldum 72 sonra iki kilo hangi ara gitti bilmiyim şu sıralar yetmişlerde seyrediyorum hayatımda ilk defa bu kiloya çıkıyorum mafoldumben

ooyyy canım yaaa kıyamam sanaaa
peki hamile kalmadan önce nasıl verdin kilo?
Yine aynı yöntemleri denesen
desene kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diye
ama sende maşallah 4 kilo tosun doğurdun anacım olsun o kadar kilo
bende şuan 70 kiloyum canım 59 ile hamile kaldıydım 74 ile doğuma gittim eve geldiğimde 67 idim ama süt kesildi kilo geri geldi oldum 72 sonra iki kilo hangi ara gitti bilmiyim şu sıralar yetmişlerde seyrediyorum hayatımda ilk defa bu kiloya çıkıyorum mafoldumben
o zaman aşk vardı anambayanssulusmile bi diyet yapmadım aslında dikkat ettim gitti. evet şişkocuk doğurdum ama kilolar kötü bisiklet var evde mekik aleti var ama yapabilene aşk olsun:sinifsinif: nolcek bilmiyorum nazi kampına gidicem hergün spor yapıp veririm belkim.sempatiksalakcinni

o zaman aşk vardı anambayanssulusmile bi diyet yapmadım aslında dikkat ettim gitti. evet şişkocuk doğurdum ama kilolar kötü bisiklet var evde mekik aleti var ama yapabilene aşk olsun:sinifsinif: nolcek bilmiyorum nazi kampına gidicem hergün spor yapıp veririm belkim.sempatiksalakcinni

heee doğru diyin
ne oldu kıs delü çocuk doğdu aşk öldümü manyak
bazı vücutlarda kilo uzun vade de veriliyor ne yapalım sağlık olsun
o dediklerin bende de var ama dediğin gibi yapabilene aşk olsun

heee doğru diyin
ne oldu kıs delü çocuk doğdu aşk öldümü manyak
bazı vücutlarda kilo uzun vade de veriliyor ne yapalım sağlık olsun
o dediklerin bende de var ama dediğin gibi yapabilene aşk olsun

yok kısss aşk bitermiopuyorumnanaktan ama tabi faaliyet azalınca kilo yapıştıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
aynen sağlık olsun tatlım gider inşallah
kimsecikler yok bizim kızlar falan nerdeler ya

yok kısss aşk bitermiopuyorumnanaktan ama tabi faaliyet azalınca kilo yapıştıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
aynen sağlık olsun tatlım gider inşallah
kimsecikler yok bizim kızlar falan nerdeler ya

demii aşk bitmeeezzzz :asigim:

faaliyet azlığı kiloya sebep oluyor zaaar
e birde biz oturarak çalıştığımız için bu bizde dezavantaj oluşturuyor canım yaa

bizim kızlar yok anacım doğuran kayboldu
o yüzden yeni hamiş ve hamiş adayları bulcam online sohbetler olsun deyi kaydirigubbakcemile3

e birde biz oturarak çalıştığımız için bu bizde dezavantaj oluşturuyor canım yaa

o yüzden yeni hamiş ve hamiş adayları bulcam online sohbetler olsun deyi kaydirigubbakcemile3

aynen. bende o yüzden asansör kullanmıyorum şimdi merdivenle nefes nefese kalıyorum. bol bol hareket yapmaya çalıştıyorum tabi olduğu kadar.

o kaybolanların içinde bende varım aslındabilmiyorumkismile inşallah vakit buldukça burdayım bundan sonra.. sen bulursun balım yeni hamişler hamiş adayları gelir inşallah...
ben yavaş yavaş hazırlanıyorum balım. seni cerenimi çok çok öpüyorum. sizi çok seviyom tatlım ıyi akşamlar Allaha emanet olun emi. ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
melloş ablaaaaaaaaaaaa saol tatlım iyi dileklerin için evet iyileştik şükürler olsun
ben çok pimpirikliyim dr um kızzıyo kızın ilk defa ufaktan hastalandı ne telaşe yapıyosun herkes bronşit ve daha mühim şeylerle uğraşırken sen bukadar basitinde bile korkuyosun dedi ve azcık fırçaladı

aslında dr haklı ama insanda dayanamıyor amaaq:1no2:
bi avuç şeyler hasta olunca tabi alıyor anne babayı bi teleş.:çok üzgünüm:
neyse hadi kurtulmuş küçük hanım.allah dermansız dert vermesin.:Saruboceq:
öpüyorum bebişimi

kıs gülçinim ikide kocakarı alsanda gelsen benim için
yaşıma uygun:roflol:

opuyorumnanaktan günaaaaaydıııııın opuyorumnanaktan

minicik hnm larıııı :emir_bebek: küçücük beyleriiii
veeeee güzel bayanları kocamaaaaaan opuyorumnanaktan
sağlık , mutluluk veeeee bol kazanç herkese:Saruboceq:

aynen. bende o yüzden asansör kullanmıyorum şimdi merdivenle nefes nefese kalıyorum. bol bol hareket yapmaya çalıştıyorum tabi olduğu kadar.

o kaybolanların içinde bende varım aslındabilmiyorumkismile inşallah vakit buldukça burdayım bundan sonra.. sen bulursun balım yeni hamişler hamiş adayları gelir inşallah...
ben yavaş yavaş hazırlanıyorum balım. seni cerenimi çok çok öpüyorum. sizi çok seviyom tatlım İyi akşamlar Allaha emanet olun emi. ŞenizŞeniz

kıısss benim olduğum yerde merdiven de yok napçezzz kaydirigubbakcemile3
bende valla çok sıkıldığımda işlerden vakit bulunca çıkıyorum fidanlığı turluyorum yeter zaaar 45 dönüm arazinin içersindeyim
sonrada zaten yorgunluktan veranda da oturup kalıyorum kaydirigubbakcemile3
yaaa şu batık tırnaklar bir geçse yürümicem resmen koşucam ama yapamıyorum canım çok yanıyor mafoldumben

canım yaaa gelin valla yaaa olmuyor ama böyle eski sohbetler özlendi vall
doğuran pııırrr uçtu gittii anacım :gitme:

Bizde sizi öpüyoruuuzzzzzzzz kocamaannnnn opuyorumnanaktan

kıs gülçinim ikide kocakarı alsanda gelsen benim için
yaşıma uygun:roflol:

ay aşk olsun ablaaaa kocakarımı oldun şimdi
duymamış olıyımmmm
benden daha geçn vede zinde görünüyorsun sen :lepi:

opuyorumnanaktan günaaaaaydıııııın opuyorumnanaktan

minicik hnm larıııı :emir_bebek: küçücük beyleriiii
veeeee güzel bayanları kocamaaaaaan opuyorumnanaktan
sağlık , mutluluk veeeee bol kazanç herkese:Saruboceq:

Günaydın ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde seni öpüyoruuzzzzzz opuyorumnanaktan

kızlar günaydın geçmişe bakamadım umarım herkes iydir keyifler tatlıdır..öpüyorum tüm dostlarımı...

kıısss benim olduğum yerde merdiven de yok napçezzz kaydirigubbakcemile3
bende valla çok sıkıldığımda işlerden vakit bulunca çıkıyorum fidanlığı turluyorum yeter zaaar 45 dönüm arazinin içersindeyim
sonrada zaten yorgunluktan veranda da oturup kalıyorum kaydirigubbakcemile3
yaaa şu batık tırnaklar bir geçse yürümicem resmen koşucam ama yapamıyorum canım çok yanıyor mafoldumben

canım yaaa gelin valla yaaa olmuyor ama böyle eski sohbetler özlendi vall
doğuran pııırrr uçtu gittii anacım :gitme:

Bizde sizi öpüyoruuuzzzzzzzz kocamaannnnn opuyorumnanaktan

ay aşk olsun ablaaaa kocakarımı oldun şimdi
duymamış olıyımmmm
benden daha geçn vede zinde görünüyorsun sen :lepi:

Günaydın ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde seni öpüyoruuzzzzzz opuyorumnanaktan
yavrum günaydın

kızlar günaydın geçmişe bakamadım umarım herkes iydir keyifler tatlıdır..öpüyorum tüm dostlarımı...

yavrum günaydın

Günaydın abalammm günaydıııınnnnnnnnnnnnnn
en güzel günler sizlerin olsun efendimmmmm
nasılsınız bakalım iyimisiniz keyifler yerindemi?
canım ben seni eklicem facede ama kullanıcı adın ne tatlım söylermisin
yada sen beni ekle adımı biliyorsun

günaydın gülçin nasılsın tatlım

gülçin kız batık tırnak derdin yenidenmi başladı oyyyyy nasıl canın yanıyodur kimbilir

günaydın kızlar bende gülçin hariç kimse online gözükmüyor burcu gibi hayalet olaraktan duran varsa onlarada günaydın

Back
X