Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

:):):):):)

aynen bende evde iken cerenle koklaşmadan kalkmıyorum yataktan kaydirigubbakcemile3

kızz ablaa allah iyiliğini versin emi damar damar üstüne binermi hiç böyle bir durum tıpta yok bee yani varda gerçekten böyle bir şey olsa sen bırak başını çevirememeyi acıdan duramazsın çoktaaan hastanelik olurdun kaydirigubbakcemile3
incitmişsindir rüzgarı uyutta kas gevşetici sür iyi gelir ablam.

ayy ne bileyim, bir uyusa aaaahhhhh bir uyusaaaaa mafoldumben, sabahtan beri sürüyorum kas gevşetici, hatta mehmet sabah masaj yaptı boynuma ama pek bir faydası olmadı

aaaaaaa son bir saattir Rüzgar baş parmağını emmeye başladı cok cok cok :(

aaaaa bu nerden çıktı şimdi delikafadulden

ayy ne bileyim, bir uyusa aaaahhhhh bir uyusaaaaa mafoldumben, sabahtan beri sürüyorum kas gevşetici, hatta mehmet sabah masaj yaptı boynuma ama pek bir faydası olmadı

ablacım kas gevşeticiyi sür sonrada sıcak havlu ile sar yumuşasın başka türlü baş edemezsin

ablacım kas gevşeticiyi sür sonrada sıcak havlu ile sar yumuşasın başka türlü baş edemezsin

amanın rüzgardenizin boynumu tutulmuş,aay onu bana sorun boyunda fıtık belde fıtık,
ters bi haraket yapmaya gör,korkutmak istemem ama allah korusun,boyun sağlamsa bile sıkıntı kalıcı olabilir,bikaç gün sürükler,zorlamasın kendini,
kas gevşetici ,ağrı kesici kremler sürüp ,bol istirahat etsin,başka çaresi yokboshayallersmile

amanın rüzgardenizin boynumu tutulmuş,aay onu bana sorun boyunda fıtık belde fıtık,
ters bi haraket yapmaya gör,korkutmak istemem ama allah korusun,boyun sağlamsa bile sıkıntı kalıcı olabilir,bikaç gün sürükler,zorlamasın kendini,
kas gevşetici ,ağrı kesici kremler sürüp ,bol istirahat etsin,başka çaresi yokboshayallersmile

evet sorma yaaaa malesef tutulmuş
umarım bir an önce geçer
sanada geçmiş olsun bu arada bel fıtığı bende de var malesef ve acısını iyi bilirim :çok üzgünüm:

Slm geldim geldim

gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...

Filiz ablacım seni burda görmek ne güzel... Iyim canım şükür oğlanda ii pek yemek yemiyo tek sorunum oo pek dememe bakma bayağı iştahsız bi oğlum var..ne yapçam bilmiyorum vermesem hiç istemiycek maşalahh rüzgarıma anasına rahatta vermezmiş yerim ben onu....elini emerler benim oğlan bu dönem çok emiyo..doktor emsin elleme demişti...çok yorgunum havadanmıdır nedir ağırlık var üstümde..

Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....

Meloş abla harbiden çok yoğun giremiyo yoksa hayatta bırakmazdı burayı...
Arifecim nasılsın canım...
Aynur sen nasılsın canım.

Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...

Nurcum sen nasılsın ilayda nasıl canım benim...

cnm bel yada boyun hiç farketmiyo ,sonuçta omurgadaki sorun başka bi rahatsızlığa benzemiyo,boshayallersmile
dediğim gibi bende ikiside var,boynum üst gövdeyi sırtımı ve kollarımı etkiliyo,
belimde alt bölgeyi, bacaklarım ve ayaklarımı etkiliyo,anlıcaan,aşşaa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık modunda sürünüp duruyorum ,ama yinede şükür rabbim bugünlerimizi aratmasın:Saruboceq:

Slm geldim geldim

gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...

Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....

Meloş abla harbiden çok yoğun giremiyo yoksa hayatta bırakmazdı burayı...
Arifecim nasılsın canım...
Aynur sen nasılsın canım.

Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...

kıısss gezentiii nerelerde geziyon sen bakeemmm
izmiri alt üst ediyon demiiiii kaydirigubbakcemile3
ulen bu gğn kimi konuşsam geliyor hayret yani gizli gizli okuyonuzda adınız geçincemi yazıyonuz nen yoksa :olmaz:

öperim tabeee öpmemmi ben cereni seve seve

roŞum kİm kİ bu arada ben tanımıyom...

o benim hemşom :dilcikar:

melloş karısı burda kaç sakaryalı varki demişti ya
bende tek tek topluyorum sakaryalıları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm bel yada boyun hiç farketmiyo ,sonuçta omurgadaki sorun başka bi rahatsızlığa benzemiyo,boshayallersmile
dediğim gibi bende ikiside var,boynum üst gövdeyi sırtımı ve kollarımı etkiliyo,
belimde alt bölgeyi, bacaklarım ve ayaklarımı etkiliyo,anlıcaan,aşşaa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık modunda sürünüp duruyorum ,ama yinede şükür rabbim bugünlerimizi aratmasın:Saruboceq:

kesinlikle haklısın yaaaa sonuçta sağlık hiç bir şeye benzemiyor allah başka dert vermesin inşallah.
senin durum daha da vahim kendine çok çok dikkat etmen gerek hem bedenen hem ryhen
gerçi k. peder ile kendi evinle ilgilenirken nasıl bakıcaksan kendine. :1no2:

itiraf ediyim ben topicinize kaçak girdim,aklinialirimsmilesakarya topicinden sızdım,cereni takip edrkene kendimi burda buldumbilmiyorumkismile

iyi ettin hoş geldin opuyorumnanaktan
burası girdap gibi içine çeker insanı kaydirigubbakcemile3

cerencim k.pederimin kahrı yoktur bana,her işini kendi yapıyo,
allah sağlıklı ömür versin inş.
sen kendine çocuklarına zor yetişiyosun der,
senin halini görüp iş beklersem günaha girerim diyo saolsun,hoş demesede yapamam ,gücüm yok gerçekten de,
neyse kıslar hepinizi öpüp kaçiim ben zira çok işim var,opuyorumnanaktanrüzgarcııma çok geçmş olsun:Saruboceq:

cerencim k.pederimin kahrı yoktur bana,her işini kendi yapıyo,
allah sağlıklı ömür versin inş.
sen kendine çocuklarına zor yetişiyosun der,
senin halini görüp iş beklersem günaha girerim diyo saolsun,hoş demesede yapamam ,gücüm yok gerçekten de,
neyse kıslar hepinizi öpüp kaçiim ben zira çok işim var,opuyorumnanaktanrüzgarcııma çok geçmş olsun:Saruboceq:

heee annadım ben o zaman iyi senin adına sevindim

tamam şimdilik kaç işlerini hallet ama yine gel emi boşnak kızı bekleriz. a.s.

ooyyy gülüm yaaaa sağlşık işte herşeyin başı sağlık ancak kaybedince kıymeti biliniyor malesef sen de kendine dikkat et güzelim ya ne yapılması gerekiyorsa yap çekme...

evet canım ağrılarım baya azaldı şükür sabırla bekliyorum protezler çıksın diye o zaman rahat edicem tam anlamı ile inşallah.
evet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versin
ediyorum canım etmemmi günlerdir aklım çıkıyor ağırıcak diye neyseki durudu şükür
bu havada sıcak su torbasıyla oturuyorum korkudaneyvahedigeldismile
zaten tekrarlarsa bu sefer doktorda alıcam soluğu :sinifsinif:
inşallah canım az kaldı rahat edicen sende inşallah
çok geçmiş olsun canım inş bir daha tekrarlamaz

kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
Cumada hem dr hemde pasaport işleriyle uğraştım
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi

sizler nasılsınız
nurcum hoşgeldin canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem umarım biran önce kurtulursun baş ağrından şunada bi çare bulamadılar ya allah şifa versin canım
hayırdır kuzum pasaport falan ne iş yolculukmu var ilaydam nasıl
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr... valla uzun zaman oldu ama inanın Rüzgar sayesinde hiçbir şeye vakit bulamıyorum, son derece hareketli ve ilgi isteyen, kaprisli ve inatçı bir velet... hamileyken bu çocuk uslu olacak diyordum, çok sakindi karnımdayken ama nerdeeeee anamı ağlatıyor valla... şu an karşımda oyun halısında ama yırtıyor kendini ilgilen benimle diye ama alışması lazım yalnız oynamaya... ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten... ha bu arada zayıflamak isteyenlere bir Rüzgar tavsiye edebilirim, hamile kaldığımda 68 kg idim şimdi 61'e kadar indim oğlumun sayesinde... buraları çok ihmal ettim biliyorum, beni affedin, geçmişi okuyamadım doğru dürüst, umarım bir yaramazlık yoktur ve herkes iyidir... evde wireless kullandığımız için Rüzgar'a zararlı olduğunu düşündüğümden devamlı açık tutamıyorum, bunun da etkisi var buraya gelemememin, eskiden bütün gün açıktı sayfa... neyse bende durumlar bu kızlar, hepinizi çok özledim :)
kim gelmiş biricik ablam opuyorumnanaktan
ablacım nasılsın ya çok özledik seni vay vay rüzgara bak sen esir almış seni sıpa
eee o kadar bekledin bak şimdi burdayım diyor ablam senin rüzgar işini biliyor bence
süper kilolar gitmiş formadasın yani çok güzel hiç rüzgardan dert yanma sen oğluşun senin için uğraşıyor ablamkaydirigubbakcemile3
bende girdim bu kilo işine verdim ama tartılmak kısmet olmadı ama bu aralar spor yapamıyorum böbreğim ağrıyor yediklerime dikkat ederek hiç değilse alamıyım diye uğraşıyorum bakalım artık
valla ablam seni çok özledik biz ay biz kıyarmıyız hiç sana herkes derken ipi sapı toplam bir elin parmağı kadarız ablam onlarda iyi şükür diğer arkadaşlar artık hiç uğramıyor malesef:umursamaz:

ö cvbcccccccc k
ay yerim ben senin o minik parmaklarını canım
rüzgarın sizlere merhabasıydı yukarıdaki :)
sanada merhaba rüzgarcımmopuyorumnanaktan
kızlar Neşe nasıl bu arada? hiç haber var mı?

arifem son durumlar nedir? sana da öyle bir yaramaz gelecek ki, rüzgar gibi bir şey olacak, çok beklenince öyle oluyor sanırım

mavim sen neler yapıyorsun? berra nasıl?

melloşcuuuuuuuummmmmmmmm nasılsın güzelim?

fatoş Aras nasıl tatlım? ve diğer canlarım, sizlerde ne var ne yok?
ablam nese iyiydi gülçin yazmış zaten evde dinleniyordu en son
bana gelince aşılamdan sonra bişi yapmadım ablacım kendi halinde deniyoruz ateş falan ölçüyorum yumurtamı takip ediyorum normalde gelecek adet günümde 2. aşılamayı düşünüyorum ama kısmet tamamen teslim oldum artık herşey allahtan ne eylerse güzel eyler ben hayırlsını sağlıklısını diliyorum ondan benden böyle
ay ablam yeterki gelsin belki bende söyelenicem şikayaet edicem o zaman ama bu hasretle bekleyişe değer dimi sorma al işte geldim der gibi intikam alıyorlar kaydirigubbakcemile3
mama yiyoruz, birazdan gelirim

afiyet bal şeker olsun yarasın kuzucuğa

evet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versin
ediyorum canım etmemmi günlerdir aklım çıkıyor ağırıcak diye neyseki durudu şükür
bu havada sıcak su torbasıyla oturuyorum korkudaneyvahedigeldismile
zaten tekrarlarsa bu sefer doktorda alıcam soluğu :sinifsinif:
inşallah canım az kaldı rahat edicen sende inşallah

canım benim yaaa kıyamam sana umarım çok sancın olmaz :teselli:

Hoş gelmiş sefa gelmiş roşum iyi yapmışın canım

evet canım ajanız biz burdan bilgi sızdırıyoz.gülçincim aşk olsun kız işim olmasa niye yazmıyayaım anacım senle az mı nöbet tuttuk yav...valla izmirden ziyade manisaya gittik haftasonu alaşehire eşimin memeleketine bütün sülalae eşimişn amcasının evinde toplandık kuzenler eşleri halılar dayılar tam bi eğlenceydi yani...ocak başında 4 e kadar oturduk

Hoş gelmiş sefa gelmiş roşum iyi yapmışın canım

evet canım ajanız biz burdan bilgi sızdırıyoz.gülçincim aşk olsun kız işim olmasa niye yazmıyayaım anacım senle az mı nöbet tuttuk yav...valla izmirden ziyade manisaya gittik haftasonu alaşehire eşimin memeleketine bütün sülalae eşimişn amcasının evinde toplandık kuzenler eşleri halılar dayılar tam bi eğlenceydi yani...ocak başında 4 e kadar oturduk

woowwww süpperrr çok severim o tarz ortamları kafa dengi insanlar olucak hep muhabbet sohbet gırgır şamata oohhhh değmen keyfime zemuszemus
senin adına çok sevindim sanada iyi gelmiştir değişiklik olmuştur canım

Back
X