Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):):):):)
aynen bende evde iken cerenle koklaşmadan kalkmıyorum yataktan kaydirigubbakcemile3
kızz ablaa allah iyiliğini versin emi damar damar üstüne binermi hiç böyle bir durum tıpta yok bee yani varda gerçekten böyle bir şey olsa sen bırak başını çevirememeyi acıdan duramazsın çoktaaan hastanelik olurdun kaydirigubbakcemile3
incitmişsindir rüzgarı uyutta kas gevşetici sür iyi gelir ablam.
aaaaaaa son bir saattir Rüzgar baş parmağını emmeye başladı cok cok cok![]()
ayy ne bileyim, bir uyusa aaaahhhhh bir uyusaaaaa mafoldumben, sabahtan beri sürüyorum kas gevşetici, hatta mehmet sabah masaj yaptı boynuma ama pek bir faydası olmadı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bir yere kaçmıyordumki kaydirigubbakcemile3
iyi sen nörüyonnnn benimi takiptesin :jeyyar:
2:
ablacım kas gevşeticiyi sür sonrada sıcak havlu ile sar yumuşasın başka türlü baş edemezsin
efeetzemuszemusseni taçiz etmee gelmiştimaklinialirimsmile:jeyyar:
amanın rüzgardenizin boynumu tutulmuş,aay onu bana sorun boyunda fıtık belde fıtık,
ters bi haraket yapmaya gör,korkutmak istemem ama allah korusun,boyun sağlamsa bile sıkıntı kalıcı olabilir,bikaç gün sürükler,zorlamasın kendini,
kas gevşetici ,ağrı kesici kremler sürüp ,bol istirahat etsin,başka çaresi yokboshayallersmile
Slm geldim geldim
gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...
Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....
Meloş abla harbiden çok yoğun giremiyo yoksa hayatta bırakmazdı burayı...
Arifecim nasılsın canım...
Aynur sen nasılsın canım.
Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...
roŞum kİm kİ bu arada ben tanımıyom...
roŞum kİm kİ bu arada ben tanımıyom...
cnm bel yada boyun hiç farketmiyo ,sonuçta omurgadaki sorun başka bi rahatsızlığa benzemiyo,boshayallersmile
dediğim gibi bende ikiside var,boynum üst gövdeyi sırtımı ve kollarımı etkiliyo,
belimde alt bölgeyi, bacaklarım ve ayaklarımı etkiliyo,anlıcaan,aşşaa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık modunda sürünüp duruyorum ,ama yinede şükür rabbim bugünlerimizi aratmasın:Saruboceq:
itiraf ediyim ben topicinize kaçak girdim,aklinialirimsmilesakarya topicinden sızdım,cereni takip edrkene kendimi burda buldumbilmiyorumkismile
cerencim k.pederimin kahrı yoktur bana,her işini kendi yapıyo,
allah sağlıklı ömür versin inş.
sen kendine çocuklarına zor yetişiyosun der,
senin halini görüp iş beklersem günaha girerim diyo saolsun,hoş demesede yapamam ,gücüm yok gerçekten de,
neyse kıslar hepinizi öpüp kaçiim ben zira çok işim var,opuyorumnanaktanrüzgarcııma çok geçmş olsun:Saruboceq:
evet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versinooyyy gülüm yaaaa sağlşık işte herşeyin başı sağlık ancak kaybedince kıymeti biliniyor malesef sen de kendine dikkat et güzelim ya ne yapılması gerekiyorsa yap çekme...
evet canım ağrılarım baya azaldı şükür sabırla bekliyorum protezler çıksın diye o zaman rahat edicem tam anlamı ile inşallah.
nurcum hoşgeldin canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem umarım biran önce kurtulursun baş ağrından şunada bi çare bulamadılar ya allah şifa versin canımçok geçmiş olsun canım inş bir daha tekrarlamaz
kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
Cumada hem dr hemde pasaport işleriyle uğraştım
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi
sizler nasılsınız
kim gelmiş biricik ablam opuyorumnanaktanmerhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr... valla uzun zaman oldu ama inanın Rüzgar sayesinde hiçbir şeye vakit bulamıyorum, son derece hareketli ve ilgi isteyen, kaprisli ve inatçı bir velet... hamileyken bu çocuk uslu olacak diyordum, çok sakindi karnımdayken ama nerdeeeee anamı ağlatıyor valla... şu an karşımda oyun halısında ama yırtıyor kendini ilgilen benimle diye ama alışması lazım yalnız oynamaya... ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten... ha bu arada zayıflamak isteyenlere bir Rüzgar tavsiye edebilirim, hamile kaldığımda 68 kg idim şimdi 61'e kadar indim oğlumun sayesinde... buraları çok ihmal ettim biliyorum, beni affedin, geçmişi okuyamadım doğru dürüst, umarım bir yaramazlık yoktur ve herkes iyidir... evde wireless kullandığımız için Rüzgar'a zararlı olduğunu düşündüğümden devamlı açık tutamıyorum, bunun da etkisi var buraya gelemememin, eskiden bütün gün açıktı sayfa... neyse bende durumlar bu kızlar, hepinizi çok özledim :)
ay yerim ben senin o minik parmaklarını canımö cvbcccccccc k
sanada merhaba rüzgarcımmopuyorumnanaktanrüzgarın sizlere merhabasıydı yukarıdaki :)
ablam nese iyiydi gülçin yazmış zaten evde dinleniyordu en sonkızlar Neşe nasıl bu arada? hiç haber var mı?
arifem son durumlar nedir? sana da öyle bir yaramaz gelecek ki, rüzgar gibi bir şey olacak, çok beklenince öyle oluyor sanırım
mavim sen neler yapıyorsun? berra nasıl?
melloşcuuuuuuuummmmmmmmm nasılsın güzelim?
fatoş Aras nasıl tatlım? ve diğer canlarım, sizlerde ne var ne yok?
mama yiyoruz, birazdan gelirim
evet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versin
ediyorum canım etmemmi günlerdir aklım çıkıyor ağırıcak diye neyseki durudu şükür
bu havada sıcak su torbasıyla oturuyorum korkudaneyvahedigeldismile
zaten tekrarlarsa bu sefer doktorda alıcam soluğu :sinifsinif:
inşallah canım az kaldı rahat edicen sende inşallah
Hoş gelmiş sefa gelmiş roşum iyi yapmışın canım
evet canım ajanız biz burdan bilgi sızdırıyoz.gülçincim aşk olsun kız işim olmasa niye yazmıyayaım anacım senle az mı nöbet tuttuk yav...valla izmirden ziyade manisaya gittik haftasonu alaşehire eşimin memeleketine bütün sülalae eşimişn amcasının evinde toplandık kuzenler eşleri halılar dayılar tam bi eğlenceydi yani...ocak başında 4 e kadar oturduk