Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canlarımmm sizlere çok uzun bir mesaj yazdım ama hepsi silindi zaten gizli kaçak yazıorum sinir oldum
nasılsınız özledm hepinizi
gülçin atrife mavi deniz burcu menzil neşe filiz ve şimdi adını yazamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız

günaydın arifecim haklısın canım herkes aynı galiba evet haklısın zaman lazım...oda geçer neler atlattık oğlumla dimi teyzesi
bu gün nasılsın canım...

günaydın herkese diycem ama kimse gelmeyecek biliyom gülçinin yokluğu belli arife senle ben biraz artıralım sayfaları bari napalım
fatoşcum iyiyim canım çok şükür işler yoğun çalışıyorum
evet siz neleri başardınız canım bunlar yanında hiç kalır takılma böyle şeylere sen
slm anneler ve anne adayları:3:bende anne adayıyım ve bu kulübe yeni üye oldum
29 haftalık hamileyim Rabbim izin verirse bir oğluşum olacak:emir_bebek:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canlarımmm sizlere çok uzun bir mesaj yazdım ama hepsi silindi zaten gizli kaçak yazıorum sinir oldum
nasılsınız özledm hepinizi
gülçin atrife mavi deniz burcu menzil neşe filiz ve şimdi adını yazamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız

canım hoşgeldin naıslsın bende çok özledim nasıl gidiyor oğluşun nasıl bu aralar kk da problem var yazılanla rsiliniyor ondandır canım artık kimse gelmiyor canım böyle ıssız ıssız takılıyorurz bir kaç kişi

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar :) 15 gündür İstanbul'daydım, Rüzgar'ın doğduğundan beri yaptırdığımız işitme testini tekrar yaptırdık ve sonuç negatif çıkmıştı, tabii ben panik oldum, oysa çocuğun seslere karşı tepkisi çok normal, her neyse Bera diye bir test varmış, çocuğu uyutarak yapılan bir test, onu yaptırdık çok şükür bir sorun çıkmadı, işitmede bir problem yok ama gelin bana sorun bu sonuca ulaşana kadar neler çektim :(

Nur'cuğum sana gelmeyi planlıyorduk kardeşimle ama babamların arabası servisteydi, ufak bir kaza yapmış Ayşe, araba çıkmadı servisten (hala çıkmamış), çocukla taaa sizin oralara gelmekte zor olduğu ve bu hastane hastane koşuşturmacalarla geçtiği için 15 gün hiç arayıp senin de aklın kalsın istemedim, çünkü sen de gelemezdin Ahmet olmadığı için :) umarım bana darılmamışsındır tatlım... bu arada pazartesi akşamı Gülçin'ler geliyor, siz gelmiyor musunuz?

dün Mavi Deniz geldi Berra ile, Rüzgar'la bir güzel oynadılar, iki bebeğin oynamasını seyretmek acayip zevkli :) resimleri ekliyorum :)

kızlar siz nasılsınız? Fatoşcuğum çok geçmiş olsun, çok şükür Aras'ımız iyi :) gözümüz aydın... öp benim için :)

Burcu'cuğum İstanbul'da götürdüğüm doktor kan ilacını günde 2'ye çıkarttı ve düzenli olarak kullanıyorum canım ama kabızlık problemimiz olmadığı için ben gönül rahatlığıyla veriyorum, doktoruna sor istersen :)

Neşeciğim ne yaptın? bir daha yapıldı mı şeker yüklemesi? kızım hiç doğru dürüst haber vermiyorsun kendinden :(

Arifeciğim nasılsın hayatım?

Aynur, Gökçe, Meloş... nasılsınız kızlar?

Hepinizi öpüyorum :)

filiz abla çok geçmiş olsun o korkular nedir çok iii bilirim benimde başıma şöyle bi olay geldi zeka testi için hastanenin aldığı ikinci topuk kanı sağlık bakanlığının ilgili birimlerine ulaşmamış
dengesiz sağlık ocağıda ulaşmamış kelimesi yerine bi sabah aramıştı cemre yeni doğduğunda kan testiniz de sorun var yine topuk kanı vermeye geliceksiniz ben olduğum yerde kalakaldım nefesim kesildi sandım çünkü önemli zeka testi bunlar hemen apar topar doğum yaptığım özele gittim durumu anlattım ve eşim nekadar olursa olsun ben sonucu bekliyemicem burada bu testlerin yapılmasını istiyorum dedi ve yaptırdık aynı zamanda da devlet mecburi tuttuğu için bebeğimden özel hem kendisi için topuk kanı aldı hemde sağlık ocağı için aldı orada bidaha canı yanmasın bikerede alalım dediler
yani anlıcağın o korkuları yaşadım ama sonuç olumlu idi içim rahatladır biz de aynı senin düşüncen gibi canım kızım çok zeki herşeye tepki veren hareketli harika bir bebek nasıl olur diye şok olduk ama herşey yanlış anlatma yüzünden sağlık ocağından şikayetçi oldum özür üstüne özür dilediler

bu arada berra hanımla rüzgar beyimiz pek keyifliler maşallah ohhh ne güzel bir gün geçirmişlerdir
rabbim böyle korkuları bidaha yaşatmasın ablacım

rüzgar nasıl iyimi ablacım cemre gibi huysuzlukları devam ediyomu

filiz ablammmmmmmmm özledim valla uzun zaman oldu hep aklımdasın çok şükür iyi aras abla..rüzgarın sonuçlarınında ii çıkmasına çok sevindim anne olmak abla işte her şeye pimpirikli yaklaşıyoruz neyse atlatmışın ya rahatlamışındır...maşallah berrayla rüzgara nede tatlı çıkmışlar berra senin gülümsemeni rüzghar seninde görünen dişlerini yerim teyzem...

Kızlar ben artık bebişimi kucağıma almak istiyorum bugün itibariyle zamanında gelirse bebişim 81 günümüz var 2 aydan fazla nasıl geçecek offff ya off

kızllaaarrrrr kocişi ve kuzuyu uyuttum bir bakayım dedim ne vr ne yok diye
tatil çok güzel geçiyor (benim allerjim dışında)
bol bol resim çekildik eklicem albüme cancanlar ama şimdi değil dönünce.

geçmişe bakamadım kızlar olumsuz bir durum yoktur umarım keyifler yerindedir inşallah canlarım....

bu arada son sayfada gördüğüm kadarı ile öznur filiz ablama gitmiş kız siz ne zamana kadar oradasınız bak pazartesi bizde geliyoruz o tarafa eğer orda iseniz görüşelim mutlaka
ayrıca berrada kocaman olmuş valla maşallah rüzgara zaten diyecek bir şey yok tü tü tü tosunum benim.

bu arada abacım test için kendini boşa üzmüşsün valla kıyamam sana yaaa neyse bak buda temiz çıktı şükür korkulacak bişi yok

ayrıcanada nur zaten istanbulda değil ablacım boşuna üzme kendini nur ablası ile memlekette karamandalar salı günü istanbula dönücek ayvalığa ne zaman gelirler bilemiyorum tabi :)

aynurum birtanem sen nasılsın hayatım görüşemez olduk artık özledik valla kuzum
cvanım benim bu arada sana bir açıklama borcum var ben cemre kuzumun doğum günü için senden çok çok özür diliyorum hayatım onun doğum günü olduğu tarihte ben ve ceren çok hasta idik inan tamamen aklımdan çıkmış lütfen bağışla olurmu
nasıl geçti ilk yaş günüsü kuzumuzun pasta yaptırdınmı kıs mum üfledimi cimcimem,,,,

arifem bal böcüğüm sen nasılsın gül yüzlüm keyfin yerindemi birtanem
ne oldu senin direksiyon girdinmi sınava???

fatoşçum sen nasılsın hayatım aras nasıl iyimi izmirde havalar nasıl tatlişkom

kızllaaarrrrr kocişi ve kuzuyu uyuttum bir bakayım dedim ne vr ne yok diye
tatil çok güzel geçiyor (benim allerjim dışında)
bol bol resim çekildik eklicem albüme cancanlar ama şimdi değil dönünce.

geçmişe bakamadım kızlar olumsuz bir durum yoktur umarım keyifler yerindedir inşallah canlarım....

bu arada son sayfada gördüğüm kadarı ile öznur filiz ablama gitmiş kız siz ne zamana kadar oradasınız bak pazartesi bizde geliyoruz o tarafa eğer orda iseniz görüşelim mutlaka
ayrıca berrada kocaman olmuş valla maşallah rüzgara zaten diyecek bir şey yok tü tü tü tosunum benim.

bu arada abacım test için kendini boşa üzmüşsün valla kıyamam sana yaaa neyse bak buda temiz çıktı şükür korkulacak bişi yok

ayrıcanada nur zaten istanbulda değil ablacım boşuna üzme kendini nur ablası ile memlekette karamandalar salı günü istanbula dönücek ayvalığa ne zaman gelirler bilemiyorum tabi :)

aynurum birtanem sen nasılsın hayatım görüşemez olduk artık özledik valla kuzum
cvanım benim bu arada sana bir açıklama borcum var ben cemre kuzumun doğum günü için senden çok çok özür diliyorum hayatım onun doğum günü olduğu tarihte ben ve ceren çok hasta idik inan tamamen aklımdan çıkmış lütfen bağışla olurmu
nasıl geçti ilk yaş günüsü kuzumuzun pasta yaptırdınmı kıs mum üfledimi cimcimem,,,,

arifem bal böcüğüm sen nasılsın gül yüzlüm keyfin yerindemi birtanem
ne oldu senin direksiyon girdinmi sınava???

fatoşçum sen nasılsın hayatım aras nasıl iyimi izmirde havalar nasıl tatlişkom

canım saol sizede çok geçmiş olsun aslında geçmiş olsun dileğimi çoktan yazmıştım ama kk da sorun vardı yazılanlar siliniyodu o nedenle gözükmedi galiba valla doğum günümüz çok güzel geçti pastamızı yaptırdık aile içi yakın komşular derken 30 kişi ile kutladık gerçi cemre süslemelere heyecanlanmak dışında pek bişi anlamadı yavrum mumlara üflemeyi bilem bilmiyo sadece düdük öttürüyo bizde böyle cerenimin sizin keyifler bomba gibi tahminimce hayatım ne alerjisi var sende bak merak ettim şimdi inşallah ciddi bişey değildir bende bu günlerde cemre ile uğraşıyorum dün ateşi 39 a çıktı acil doğum yaptığım yerdeki çoçuk dr una götürdük boğazları kızarmış iyice ateş düşürücü iğne yaptılar bide evde tedaviye devam için antibiotik ve 2 adet ateş düşürücü şurup verdiler dönüşümlü kullanıyım diye dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım ateş nöbetindeydim belki çıkabilir dedi dr şükür 37.2 den yukarı çıkmadı ama bende stresten sabahı zor ettim bizde de böyle bunada şükür allah hepimizi daha büyük dertlerden koruısun

fatoşcum sen nasılsın tatlım uzun zamandır giremiyorum topiğe arasım nasıl bakıyım ek gıdalara alıştımı iyice senide çok öpüyorum arasımıda kendinize ii bakın

arifem canım benim gülçininde dediği gibi direksiyon sınavın nasıl geçti iii geçmiştir umarım sen nasılsın görüşemez olduk bizim mecburi boş vermişliğimiz yüzünden kusurumuzsa bakma yın ama hep aklımdasınız dualarım sizinle senide çok öptüm

gülççinn canım özledim valla oh oh keyifler iymiş çok sevindim bol bol eğlen dinlen hakkın kuzum....cerenimede ii bak geçmiş olsun canım ne alerjisi hayırdır mühim bişi değildir umarım
arasta ii teyzesi şükür sıcaklarla boğuşuyoz ek gıdalara alışıyoz derken akşam oluyo öpüyorum çok cerenbide öp canım

aynurcum iyim hayatım saol arasta ii teyzesi alışmaya çalıuşıyo valla canım çocuk işte bi gün yiyo bi gün yemiyo belli olmuyo geçmiş olsun tatlım aman allah korusun ateşten ama şükür yükselmemiş...öpüyorum serni cemreyi canım...

canım saol sizede çok geçmiş olsun aslında geçmiş olsun dileğimi çoktan yazmıştım ama kk da sorun vardı yazılanlar siliniyodu o nedenle gözükmedi galiba valla doğum günümüz çok güzel geçti pastamızı yaptırdık aile içi yakın komşular derken 30 kişi ile kutladık gerçi cemre süslemelere heyecanlanmak dışında pek bişi anlamadı yavrum mumlara üflemeyi bilem bilmiyo sadece düdük öttürüyo bizde böyle cerenimin sizin keyifler bomba gibi tahminimce hayatım ne alerjisi var sende bak merak ettim şimdi inşallah ciddi bişey değildir bende bu günlerde cemre ile uğraşıyorum dün ateşi 39 a çıktı acil doğum yaptığım yerdeki çoçuk dr una götürdük boğazları kızarmış iyice ateş düşürücü iğne yaptılar bide evde tedaviye devam için antibiotik ve 2 adet ateş düşürücü şurup verdiler dönüşümlü kullanıyım diye dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım ateş nöbetindeydim belki çıkabilir dedi dr şükür 37.2 den yukarı çıkmadı ama bende stresten sabahı zor ettim bizde de böyle bunada şükür allah hepimizi daha büyük dertlerden koruısun

canım benim kıyamam ona ben ilk yaş günlerinde evet daha anlamıyorlar fakat inşallah ikincisi çok daha frklı vede keyifli geçecek onlarda durumun farkında olup şımaracaklar çünkü :):)

valla canım keyifler maşallah bomba gibi allaha şükür sadece benim bu yıl ilk defa başıma bir şey geldi güneşe karşı alerji oldu vücudum ensem kollarım ve dizlerim önce sinek ısırığı gibi kızardı sonrada bir güzel kabardı ve yayıldı vücuduma burda hastaneye gittik dış etkenler dedi dr. aşırı ısı ve nem birleşmesi ile olabiliyormuş bu çok sık görülen bir durummuş tabi benim başıma ilk defa geldiği için şaşırdık bizde sanki ilk güneşe çıkıyorum ben cerenden korkarken o maşallah bomba gibi ama anası tırsss :1: doğumdan sonra ne hikmetse vücut direncim düştü bağışıklığım zayıfladı çok fazla hastalanır oldum ve işin kötüsü ilaç kullanmadan kendi kendimede iyileşemez oldum normalmi acaba bu durum neyse gece gece iç karartmayayım gülüm iki gündür iğne vuruluyorum ilaç krem felan güneşe çıkmıyorum geçiyor gibi yarın tekrar kontrole gidicem bakalım ne dicek. zaten yarında otelde çıkıyoruz nasipse ayvalığa filiz ablama gidicez bir kaç günde orda kalıcaz artık bakalım...

canım benim çok çok geçmiş olsun hayatım ne oldu bizim kıza böyle ya neden ateşlendi diş yüzündenmi yoksa başka bişimi var en korktuğum şeydir yüksek ateş buraya bir çanta dolusu ilaçla geldim o yüzden şükür bir şey olmadı. inşllah cemremde daha iyidir birtanem yaa allah acil şifalar versin.
bu arada ne oldu senin iş yerin kapandımı ayıldınmı sen işten evdemisin ne yapıyorsun??

gülççinn canım özledim valla oh oh keyifler iymiş çok sevindim bol bol eğlen dinlen hakkın kuzum....cerenimede ii bak geçmiş olsun canım ne alerjisi hayırdır mühim bişi değildir umarım
arasta ii teyzesi şükür sıcaklarla boğuşuyoz ek gıdalara alışıyoz derken akşam oluyo öpüyorum çok cerenbide öp canım

aynurcum iyim hayatım saol arasta ii teyzesi alışmaya çalıuşıyo valla canım çocuk işte bi gün yiyo bi gün yemiyo belli olmuyo geçmiş olsun tatlım aman allah korusun ateşten ama şükür yükselmemiş...öpüyorum serni cemreyi canım...

valla bende özledim gülüm burayı özledim faceyi özledim msn özledim hatta çalışmayı özledim manyakmıyım neyim :1:

valla ceren hanımla olduğu kadar eğlenmeye çalışıyoruz işte güzelim çok şükür bir yaramazlık yok aynurada anlattığım gibi alerji güneşten dolayı ilk defa bu yıl çıkıyor bizde şaşırdık zaten :):)

canım benim yaaa çeşit çeşit ver mamalardan ek gıda olarak sen emziriyormusun arası yoksa dışarıdanmı besleniyor?
yoğurt ver özellikle canım alışsın şimdiden çok faydalı birde baharatsız tuzsuz tarhana dene bunları mutlaka.
umarım iştahlı bir bebek olur ve seçmeden herşeyi yer.
bizde sizi öpüyoruz canım fırsat buldukça gelirim. şimdi bana müsaade
iyi geceler....

canım benim çok geçmiş olsun inşalah geçer allah allah önceden olsa tamamda birden bend eşaşırdım şimdi dediğin gibi sankim ilk kez çıkıyon hayret....
veriyom canım yaoğurt tarhana sebze çorbası bakalım pek istekli değil ama alışır inşallah inşallahj iştahlı olur canım ya aman cerenimin keyfi ii olsunda kız ne işi allah seni bol bol dinlen canım benim filiz ablaya gidincede fatoş teyzen den deyip rüzgarı kocaman öp tabi ablamıda iyi geceler canım gel kzı arada...

hadi ebnde yattım iyi geceler tatlım öp sarı prensesimi resimdede tam biş hanım efendi maşallah kızıma...

Back
X