Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoşcum iyiyim canım çok şükür işler yoğun çalışıyorumgünaydın arifecim haklısın canım herkes aynı galiba evet haklısın zaman lazım...oda geçer neler atlattık oğlumla dimi teyzesi
bu gün nasılsın canım...
günaydın herkese diycem ama kimse gelmeyecek biliyom gülçinin yokluğu belli arife senle ben biraz artıralım sayfaları bari napalım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımslm anneler ve anne adaylarıbende anne adayıyım ve bu kulübe yeni üye oldum
29 haftalık hamileyim Rabbim izin verirse bir oğluşum olacak![]()
canlarımmm sizlere çok uzun bir mesaj yazdım ama hepsi silindi zaten gizli kaçak yazıorum sinir oldum
nasılsınız özledm hepinizi
gülçin atrife mavi deniz burcu menzil neşe filiz ve şimdi adını yazamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız
slm anneler ve anne adaylarıbende anne adayıyım ve bu kulübe yeni üye oldum
29 haftalık hamileyim Rabbim izin verirse bir oğluşum olacak![]()
kızllaaarrrrr kocişi ve kuzuyu uyuttum bir bakayım dedim ne vr ne yok diye
tatil çok güzel geçiyor (benim allerjim dışında)
bol bol resim çekildik eklicem albüme cancanlar ama şimdi değil dönünce.
geçmişe bakamadım kızlar olumsuz bir durum yoktur umarım keyifler yerindedir inşallah canlarım....
bu arada son sayfada gördüğüm kadarı ile öznur filiz ablama gitmiş kız siz ne zamana kadar oradasınız bak pazartesi bizde geliyoruz o tarafa eğer orda iseniz görüşelim mutlaka
ayrıca berrada kocaman olmuş valla maşallah rüzgara zaten diyecek bir şey yok tü tü tü tosunum benim.
bu arada abacım test için kendini boşa üzmüşsün valla kıyamam sana yaaa neyse bak buda temiz çıktı şükür korkulacak bişi yok
ayrıcanada nur zaten istanbulda değil ablacım boşuna üzme kendini nur ablası ile memlekette karamandalar salı günü istanbula dönücek ayvalığa ne zaman gelirler bilemiyorum tabi :)
aynurum birtanem sen nasılsın hayatım görüşemez olduk artık özledik valla kuzum
cvanım benim bu arada sana bir açıklama borcum var ben cemre kuzumun doğum günü için senden çok çok özür diliyorum hayatım onun doğum günü olduğu tarihte ben ve ceren çok hasta idik inan tamamen aklımdan çıkmış lütfen bağışla olurmu
nasıl geçti ilk yaş günüsü kuzumuzun pasta yaptırdınmı kıs mum üfledimi cimcimem,,,,
arifem bal böcüğüm sen nasılsın gül yüzlüm keyfin yerindemi birtanem
ne oldu senin direksiyon girdinmi sınava???
fatoşçum sen nasılsın hayatım aras nasıl iyimi izmirde havalar nasıl tatlişkom
canım saol sizede çok geçmiş olsun aslında geçmiş olsun dileğimi çoktan yazmıştım ama kk da sorun vardı yazılanlar siliniyodu o nedenle gözükmedi galiba valla doğum günümüz çok güzel geçti pastamızı yaptırdık aile içi yakın komşular derken 30 kişi ile kutladık gerçi cemre süslemelere heyecanlanmak dışında pek bişi anlamadı yavrum mumlara üflemeyi bilem bilmiyo sadece düdük öttürüyo bizde böyle cerenimin sizin keyifler bomba gibi tahminimce hayatım ne alerjisi var sende bak merak ettim şimdi inşallah ciddi bişey değildir bende bu günlerde cemre ile uğraşıyorum dün ateşi 39 a çıktı acil doğum yaptığım yerdeki çoçuk dr una götürdük boğazları kızarmış iyice ateş düşürücü iğne yaptılar bide evde tedaviye devam için antibiotik ve 2 adet ateş düşürücü şurup verdiler dönüşümlü kullanıyım diye dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım ateş nöbetindeydim belki çıkabilir dedi dr şükür 37.2 den yukarı çıkmadı ama bende stresten sabahı zor ettim bizde de böyle bunada şükür allah hepimizi daha büyük dertlerden koruısun
gülççinn canım özledim valla oh oh keyifler iymiş çok sevindim bol bol eğlen dinlen hakkın kuzum....cerenimede ii bak geçmiş olsun canım ne alerjisi hayırdır mühim bişi değildir umarım
arasta ii teyzesi şükür sıcaklarla boğuşuyoz ek gıdalara alışıyoz derken akşam oluyo öpüyorum çok cerenbide öp canım
aynurcum iyim hayatım saol arasta ii teyzesi alışmaya çalıuşıyo valla canım çocuk işte bi gün yiyo bi gün yemiyo belli olmuyo geçmiş olsun tatlım aman allah korusun ateşten ama şükür yükselmemiş...öpüyorum serni cemreyi canım...