Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiz canım ha teyzesi arasımın dişi çıktıı hemide işki tane iyi ama şükür çok rahatsız etmedi isal ondan olmuş meğersem
herkese iyi bayramlar biz yarın çıkıyoruz yola kızlar uçakla van a inicez bayram bitene kadar orda gezelim diyoruz ordan pazartesi yüksekovaya dualarınızı bekliyorum allah a emanet olun orda net i ayarlayınca bol bol görüşürüz inş hepinizi çok öptüm...................
selam kızlar, bilgisayarım bozulduğu için tamirde ve ne zaman geleceğ, konusunda pazartesi günü bir bilgi alabileceğim inşallah... düzelecek mi o da belli değil yaşu an eşimin bilgisayarını kullanıyorum ama çok da kolay değil açıkçası çünkü net bağlantısı devamlı kopuyor... bu arada hepinize iyi bayramlar, sevdiklerinizle, eşinizle, çocuğunuzla nice nice sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum, hepinizi çoooooook öpüyorum :)
Herkese en kocamanından günaydınnnnnn
Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum hanımlar.
Yoğun bir iş günü beni bekliyor sizler nasılsınız bakalım nasıl geçti bayramınız.
Herkesçikler iyimi keyifler yerindemi?
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun çok öpüyorum sizi
bu aralar işler çok yoğun uğrayamadım buralara bir yaramazlık yoktur inşallahh
arada oluyor böyle cicim kims egörünmyor yada kimse olmuyor zaten
ooyyyyy alah yardımcınız olsun ne diyim güzelim yaa
daha ne kadar süre ordasınız siz
canım artık topik eskisi gibi değil malesef
doğuran kayboldu ama sen gel yaz gelenler cevap verirler merak etme
iyiyim bende şekerim şükür minik kuşta iyi bayram tatilinden sonra başladı yine okulunasabah ayrılırken ağlar dedim ama uyku sersemliğiyle farkedemedi
sen nasılsın aras nasıl
Ben deldim ama arada kaçıyom malum aras paşa ayakta hilalcim sen yüksek ovada görev içinmi ordasıınız canım allah yardımcınız olsun....
gülçinim iyim canım benim sen nasılsın minik kuş nasıl....
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım ,
İnş bi aksilik olmadan doğu görevinizi bitirirsiniz
Ablammmmmmm canım benim nasılsın
rüzgarım nasıl canım benim inş daha fazla görüşebiliriz. bayramın nasıldı ablacım
Canım benim seninde kutlu olsun o geçen bayram
bende anca cevap yazabildim biraz erken olmuş değil mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım bu son senemiz inş.bi pürüz çıkmazsa gidicez.
evet değil maalesef ben bi türlü kendi evim olmadığı iöçin giremedim arada bi gelip bakar insan iyice boşlamış bunlarlmaz:
ne okulu bu be kim gidiyo okula?
arifem balım gülüm nasılsın birtanem iyimisin nerelerdesin yaaa valla sende koptun heeeeeeee
ben iyiyim canımcım ya bir yaramazlık yok şükür
canım birtanem iyiyim çok şükür ne olsun aynı işte
bayramdı işti derken zman geçti canım uğrayamadım ama kopmadım tabisi:)
bu aralar canım sıkkın biraz gülçinşm içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor malum konular yüzünden
iyi olmana sevindim canım benim rabbim ağız tadını bozmasın ceren nasıl
canım benim canım canım
tabisi diyorsun türk malı izliyorsun dimiiiiiiii
gülüm benim yaaa sıkma canını birtanem germe kasma kendini bırak herşey olacağına varır biliyorsun sen üzüldükçe hiç bir şey değişmiyorki tatlım olan sana oluyor....
ivet ivet kaydirigubbakcemile3
öylede gülçinim herzaman olmuyor işte ne kadar pozitif olsamda biryerden patlak veriyor işte biliyorum kendime yapıyorum ama bana pek bişey ifade etmiyor artık bile bile lades yani umarım uzun sürmez bu halim:çok üzgünüm: