Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın
bize istanbul yaramadı sanırım Miraç grip oldu salya sümük gece ateşlendi
doktora götürücem bugun![]()
Slmmmmmm kimse yokmu
burcucum geçmiş olsun sen nerde oturuyon ki
13 eylül 2010 meleğime kavuştum sonunda. Allah herkesi kavuştursun
selam kızlar
doktordan geldik miracım sol kulağında orta kulak iltihabı olmuşyavrum hep sol kulağını tutuyodu netten bakmıştım ama dişlerde olabilir diye düşünmüştüm bir sürü ilaç verdi nasıl içircem bilmiom kaşıkla
Mrb kızlar bende artık gün sayıyorum.39.haftadayım.çok da heyecanlıyım.bilmiyorum belki kızım geçde gelbilir ama sona yaklaştıkça insan panik oluyo biraz.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ,bebeklerimize sağlık sıhhat versin
günaydın kızlarr
çok yorgunum ve uykusuz
ilaçları resmen yanaklarından sıkıp salya sümük ağlaya öğüre içiriyorum ve sırf bu yüzden tek yediği kahvaltısınıda yemez oldu sürekli devam sütü içiyor vitaminsiz kalıcak çok çok üzülüyorum(
gece 39 bucuk ateşimiz vardı babamızda işteydi yanlzıdım çok korktum minicik yavrum ateş içinde tir tir titredi sayıkladı yarı baygın neyseki babası gelene kadar düşürdüm ateşini
canım benim yaaaa kıyamam ben ona yavrum benim sen ilaçları ver güzelim ağrısı sızısı azalınca o yine yemek yemeye başlar merak etme ama ilaçlar şart en azından devam sütünü içiyor o onu tok tutar o kadar ksma yemek için kendini.
canım bu ateş çok kötü tehlikeli yaaa inşallah çıkmaz bir daha giydirme sen çocuğu bırak bezle yatsın çorap falanda giydirme normale dönene kadar böyle kalsın yoksa yine çıkar ateşi.
veriyorum canım bişekilde ağlaya zırlaya
evet bezle duruo zaten
ne kadar zormuş Allahım kimsenin yavrusu hastalanmasın beterinden korusun
tünaydınlar...
slm kızlar nasılsınız?of biz çok hasta olduk ya ben geçen hafta kusma ishal karın ağrısından kıvrandım benden mi geçti bilmiyorum erenim de cuma günü başladı zırlayıp dumaya kusmaya eşim de aynı oldu of buralarda çok zorlandım ama eren le biz atlattık çok şükür eşim biraz hasta hala gelemedim![]()