Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hadii ya şaşırdım valla yazık ben de güzel yerdir diye düşünüyodum heryönden.............

ay bu sene son inş. bu yaz bekliyoruz tayin bi pürüz çıkmazsa bunlara (başımızdaki ..... lere)pek güven olmaz ya bakalım........ :Saruboceq:

olur olur bal gibi olur kaydirigubbakcemile3
valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketi

hayırlısı olsun canım, çok haklısın hiç güven olmaz bunlara
selam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu

ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun
canıııım hadi bakalım, Miraç'a kim bakacak sen çalışmaya başlayınca? ayyy ben de bir çalışmaya başlasam... hayat iyice zorlaştı :(
ablam ben iyiyim çok şükür sen nasılsın maşallah rüzgara bakmaya doyamadım ne kadar tatlı olmuş ya buyümüşte küçülmüş sankim allah nazarlardan saklasın çok ama çok yakılşıklı oğluşun

canım benim, sağol ben de iyiyim, hiç sorma valla bir yaramaz ki sana anlatamam, ne kadar yapılmaması gereken şey varsa Rüzgar orada... özellikle buluyor muzur, ah sağol birtanem, o senin güzel görüşün :)

hoşgeldin canım a.s. ben de merak ettim rahatsızım demiştin ya......

eren beyle uğraşıyorum rahat vermiyo şurda 2 yazışayım :emir_bebek: yorumlarınızı cevapladım zar zor :)

yok canım ya pek özel ders talebi yok gibi gene bi bakacak ev sahibi burda dersanede çalışıyor ders ayarlayalım diyor dersanede ama o çok zor ancak evde verebilirim ereni kimselere bırakamam :1no2:

eren demek sanada izin vermiyor :1: ah bu çocuklr aahhh iyiki varlar
bende ceren uyanıkken açamıyorum c benden önce koşuyor ekranı krımaya çalışıyor bakacam derken :1:

bencede ereni kimseye bırakamazsın gerçi olmasada üzme kendini güzelim yaaa bir sene kalmış nasılsa sık dişini idare etmeye çalış. Çok sıkılırsan (maddi manevi) ao demen yeterli üzme sen kendini..... :teselli:

ne olduuuu? ne belli olacak? açıkla bakiim biraz :uhm:

valla çok keyifliydi, o kadar büyük zevk aldım ki, o yumuk ağzıyla çiğnemeye çalışmasını seyretmek harika valla :) amiiiiiinnnnn hepimize inşallah :)

canımsın sen benim, canımmmmmmmm Şeniz

Konuşuruz bir ara ablacığım arıyacağım seni akşama kaydirigubbakcemile5

daha ne keyifler yaşatacak sana annesi gör bak hep onunla vakit geçirmek oyun oynamak sadece onunla ilgilenmek isteyeceksin seni delirttiği zamanlarda bile inan bana.....

Sende benim Canımsın
CAN'sın Sen ABLAM Şeniz Şeniz

selam canlarım gülçin filiz abla arife saolun ii dilekleriniz için nasılsınzız arkadaşalr hayırlı cumalar...

bizler iyiyiz sen nasılsın güzelim sanada hayırlı cumalar....

senin orası gelişmiş yer ya talep çok olması lazım........../QUOTE]

Hilalcim ayvalığa gitmiş görmüş hatta kalmış birisi olarak söylüyorum canım gelişme namına hiç bir şey yok. Adam gibi bir doktorun Düzgün bir hastane ve laboratuarın bile olmadığı bir yer nasıl gelişebilirki.... Bu yüzden filiz ablamın istanbula dönmesini çok istiyorum özellikle ben orda kendisini köreltir sadece geriler hele hele rüzgarım sadece kasaba ortamında yetişen bir çocuk olur.... Ki bunu asla istemem o aftik ve bilgili bir birey olmalı.....

selam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu

ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun

Dünürcüm gelmiş hoş gelmiş nasılsın yavrummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hala haber yokmu o işten :çok üzgünüm:

valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketi

valla ablacım yanlış anlama beni ne olur ama bence ne yaz ne kış güzel gelmedi orası bana tatil içinde çok çekici bir yer gibi değil en azından bizim yaşıtlarımız için. Ama dediğin gibi ancak yaşlılar emekliler için orası kafa dinlemeye birebir. Bu yüzden çabuk topla pılını pırtını buraya dön çabukkkkkk :oklava: :oklava:

Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak ne kadar temiz kalpliyim seni düşünürken sen geldin aşağılarda görüyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım, çok haklısın hiç güven olmaz bunlara

canıııım hadi bakalım, Miraç'a kim bakacak sen çalışmaya başlayınca? ayyy ben de bir çalışmaya başlasam... hayat iyice zorlaştı :(

canım benim, sağol ben de iyiyim, hiç sorma valla bir yaramaz ki sana anlatamam, ne kadar yapılmaması gereken şey varsa Rüzgar orada... özellikle buluyor muzur, ah sağol birtanem, o senin güzel görüşün :)
yerim ben o yakışıklı yaramazıı tam haylaz desene yaaa biliyormusun ben çok severim yaramaz çocuklarıı abla çok sevimli oluyorlar :kedi:
hiçte bilem anasının oğluuu oooooo:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben de kaçtım oğlan delirdi bilgisayar yüzünden

tamam ablacım çok öptüm iyi akşamlaropuyorumnanaktan

Haftanın ilk iş gününden hepinize kocamaaaannnnnnnnn günaydın canlarımmmmm...

Nasılsınız bakalım hatun kişiler eyimisiniz...

Günaydın canlarım nasılsınız bakalım
bizim babamız şehir dışına gitti o yüzden cadı çok huysuz onunla boğuşuyorum
sizlerde iyisinizdir inş

bu ne ya herkes günaydın demiş kaçmış :olmaz: arifem hariç .

arifecim nasılsın canım iyi misin?

aaa gitmiş:)

filiz ablaaaaaa gelince okursun bişey sorucam sen bu işi ne kadar sürede başardın yani rüzgara kendi kendine uyumayı öğretmeyi?benim iyi gibi artık çok ağlamadan uyuyo ama uyanmalrında bi azalma yok aynen devam yani 5 kere falan kalkıyo 2 tanesinde emziriyorum ya birden bırakmıyım dedim yavaş yavaş azaltıyorum 2 hafta diyo ama benim biraz uzun sürecek gibi:(

bi de çok ağlamadı ama ağlarken şeyini yıtcak gibi ağladığı için sesi kısıldı ya bişey olmaz dimi düzelmedi 3-4 gündür:(

ohooo gene düşüşe geçti topik gittim ta nerelerden topladım:(

günaydın boş sayfalar....................

günaydın canlarım nasılsınız
kızlar ben adet olmadım bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak

ohooo gene düşüşe geçti topik gittim ta nerelerden topladım:(

günaydın boş sayfalar....................
günaydın hilalcim nasılsın canım
günaydın bitanemmmm
Günaydın canım

Canım benim inş senin adına en hayırlısıdır ve yüzünü güldürür rabbim :Saruboceq:

günaydın nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
aminnnnnnnn aminnn nurcum:Saruboceq:

Back
X