valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketihadii ya şaşırdım valla yazık ben de güzel yerdir diye düşünüyodum heryönden.............
ay bu sene son inş. bu yaz bekliyoruz tayin bi pürüz çıkmazsa bunlara (başımızdaki ..... lere)pek güven olmaz ya bakalım........ :Saruboceq:
olur olur bal gibi olur kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım, çok haklısın hiç güven olmaz bunlara
canıııım hadi bakalım, Miraç'a kim bakacak sen çalışmaya başlayınca? ayyy ben de bir çalışmaya başlasam... hayat iyice zorlaştıselam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu
ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun

ablam ben iyiyim çok şükür sen nasılsın maşallah rüzgara bakmaya doyamadım ne kadar tatlı olmuş ya buyümüşte küçülmüş sankim allah nazarlardan saklasın çok ama çok yakılşıklı oğluşun
canım benim, sağol ben de iyiyim, hiç sorma valla bir yaramaz ki sana anlatamam, ne kadar yapılmaması gereken şey varsa Rüzgar orada... özellikle buluyor muzur, ah sağol birtanem, o senin güzel görüşün :)