Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

merhaba kızlar, şimdilik vakit darlığından çok uzun yazamayacağım, ben ve Rüzgar çok iyiyiz çok şükür, ev buldum ve evimi taşıdım bile ama yerleşene kadar hala babamdayım, az bir şey kaldı sanırım bir kaç güne kadar eve geçebileceğim, interneti bağlattım bile, oğluşumla evi toparlamak biraz zor olduğu için bu kadar uzadı ama az kaldı :) sonunda eşimi anlaşmalı boşanmaya ikna ettim (umarım yine caymaz), yakında davayı açıyorum ve en kısa zamanda bu iş biter ve huzurla yeni yaşantımıza başlarız oğluşumla... gerçekten sancılı bir süreç oldu ama az kaldı inşallah :) benden haberler bunlar kızlar, artık bundan sonra eve geçince yazarım size... hepinizi çok öpüyorum kızlar, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

sağlıkla gelsin canım ikinci meleğin

selam diycem bakalım gelip alan olcakmı slmımı arkadaşlar...

Canlar dun bebegimizin cinsiyetini ogrendik. Bir kiz geliyor bu sefer insaAllah. Hepinizi opuyorum...

Merhaba kızlar, şu an gecenin saat 1.00'i ve hazır bilgisayar başındayken size de yazayım dedim. Gün içerisinde Rüzgar mümkün değil ne bilgisayar başında oturtuyor beni, ne gazete okutuyor ne de bir iş yaptırıyor. Evin içinde kavga gürültü iş yapmaya, yemek yapmaya çalışıyorum. Kendisi dışında başka hiçbir şeyle ilgilenmeme tahammülü yok. Eğer ben ısrarla onunla ilgilenmeyip başka bir şey yaparsam bu sefer yapmaması gereken ne varsa yapıyor. Yani anlayacağınız canıma okuyor bütün gün. Eskiden günde iki defa uyurdu ben de bir iki iş yapardım, şimdi uykular teke indi ve iki arada bir derede iş yapmaya çalışıyorum. Onun için de söz verdiğim gibi gelemiyorum topiğe.

Bu ayın 15'inde eşimle resmen boşandık. Yani 10 gün oldu bile. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Çok şükür Rüzgar'ı düşündü ve bana zorluk çıkarmadı. Şimdi evli olduğumuz zamankinden daha iyi geçiniyoruz. En azından biraz medeni olmaya başladı çok şükür. Bunun dışında, kreş arayışlarıma devam ediyorum, iş başvuruları yapıyorum ve de yeni hayata alışmaya çalışıyorum. Bazen tek başına zor oluyor ama sonra Ayvalık'ta da farklı değildi durumum diyorum. En azından şimdi huzurum var :)

Benden haberler bunlar kızlar. Hepinizi tek tek öpüyorum ama en çok miniklerinizi öpüyorum canlarım. Yarın da uğramaya çalışacağım. Hepinize iyi geceler :71:

Canım, hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına al inşallah.

Cok tesekkur ederim Filiz ablacigim. Amin... Allahim sanada her isinde kolaylar versin. Ruzgari anlatmissinda, bizimkide ayni seninki gibi. Butun gun imkani yok birsey yapmama izin vermiyor. Eger yapmaya devam edersem kiziyor beni cekistiriyor dahada olmazsa birseyleri bir yerlere vuruyor, dokuyor, asabilesiyordu. Bizde krese verdik. Kendi kendine yetmeyi ogrensin, arkadaslar edinip, oynasin diye. Ikimiz icinde cok iyi oldu. Ben o gelene kadar islerimi hallediyorum, oda butun gun ilgisiz kalmamis oluyor. InsaAllah sende iyi bir kres bulabilirsin. Senide Ruzgarida opuyorum. Allaha emanet olun...

Canim merhaba.. Bende neredeyse hic girmiyorum artik kk ya. Tesaduf gordum yazini. Senden haber aldigima cok sevindim. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Darisi basinami desem:)) Bu tempoda bayagi bir zor gelebilir gerci sana. Allah kolayliklar versin butun islerinde. Minik kusunuda opuyorum canim..
canımcım ben bu mesajına cvp yazarken aynı zamanda bebiğininde cinsiyetini öğrendim demek şimdi kızın geliyor 41 kere maşallah yusufu krese vermişsin oda cok iyi bence günde bi kaç saat işlerini halletmek için fırsat olmalı insanı bi yardımcıdansa sosyalleşebileceği oyun oynayabileceği yaşıtlarıyla zaman gecırebileceği bir yer daha iyi tabi vallahi ikinciiçin çok kararsızım bunda kayınvalidemle beraber yasadığım ve annemde yan sokakta yasadığı halde cok sıkıntılar cektim babasıda sağolsun cocukla ilgilenmenin gercekte annenın ışı olduğunu duşnen bir tip o yüzden ikinci cocuk benı cokertır heralde ama alp için isterim dorusu bide ilkinde heyecandan analamadığım tadını cıkartamadığım hamilelik lohusalık bebeğin küçük olduğu zamanlar bunların tadını cıkarmak isterdim ama bakalım kısmet sen kendine yusufa ve bebişine iyi bak olur mu

maşallah kuzuma, büyüdü mü annesi ? Kontrole gidebildin mi hiç? Hala sigorta sorunun devam ediyor mu? canım öpüyorum üçünüzü de...Hep eskiler aklıma geliyor, doktorun seni ne kadar üzdüğü...Çok şükür bugünlerimize..

Rüzgarımdenizim seni merak ediyorum..Son durum ne? İnşallah herşey yoluna girmiştir, her ne şekilde hayırlıysa...

Enteliyem haklısın canım belki bakıcı kadın benim için daha iyi bir çözüm. Bu hafta bakıcı gelen kadının çocuğu hastaydı gelemedi, önümüzdeki hafta biraz daha farklı davranıp herşeyi ona bırakıcam bakalım nasıl olacak, birbirimize alışabilecek miyiz? Benim annem de bakmak istemiyor, bir ton da laf söylüyor. <bu yüzden ona bırakmak istemiyorum , istese de götürmem zatan. Çocuğum huzurlu mutlu ve sağlıklı büyüsün istiyorum inşallah. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman hepimizi...
nesecim bakıcı kadına işleri tamamen bırakıp uzaktan nasıl olduğunu izlemek iyi bir yol nasıl baktığını anlarsın benim kendi annem de hıç istemiyor kayınvalidemde annem yardımlaşmaya yanaşmadığı ıcın kızıyor artık bu senede gecsın hemen krese bızde ınşallah bak ne sıkıntılar yaşadık geldiler mi geleceklermı cızgı cıftmı tekmi die şimdi neleri konusuoruz dimi :) allah meleklerimizin kötü gününü acını göstermesin ne bize ne diğer ana babalara sen üstesinden gelirsin hepisinin nelerin üstünden geldin kendine ii bak

merhaba kızlar, şimdilik vakit darlığından çok uzun yazamayacağım, ben ve Rüzgar çok iyiyiz çok şükür, ev buldum ve evimi taşıdım bile ama yerleşene kadar hala babamdayım, az bir şey kaldı sanırım bir kaç güne kadar eve geçebileceğim, interneti bağlattım bile, oğluşumla evi toparlamak biraz zor olduğu için bu kadar uzadı ama az kaldı :) sonunda eşimi anlaşmalı boşanmaya ikna ettim (umarım yine caymaz), yakında davayı açıyorum ve en kısa zamanda bu iş biter ve huzurla yeni yaşantımıza başlarız oğluşumla... gerçekten sancılı bir süreç oldu ama az kaldı inşallah :) benden haberler bunlar kızlar, artık bundan sonra eve geçince yazarım size... hepinizi çok öpüyorum kızlar, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Merhaba kızlar, şu an gecenin saat 1.00'i ve hazır bilgisayar başındayken size de yazayım dedim. Gün içerisinde Rüzgar mümkün değil ne bilgisayar başında oturtuyor beni, ne gazete okutuyor ne de bir iş yaptırıyor. Evin içinde kavga gürültü iş yapmaya, yemek yapmaya çalışıyorum. Kendisi dışında başka hiçbir şeyle ilgilenmeme tahammülü yok. Eğer ben ısrarla onunla ilgilenmeyip başka bir şey yaparsam bu sefer yapmaması gereken ne varsa yapıyor. Yani anlayacağınız canıma okuyor bütün gün. Eskiden günde iki defa uyurdu ben de bir iki iş yapardım, şimdi uykular teke indi ve iki arada bir derede iş yapmaya çalışıyorum. Onun için de söz verdiğim gibi gelemiyorum topiğe.

Bu ayın 15'inde eşimle resmen boşandık. Yani 10 gün oldu bile. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Çok şükür Rüzgar'ı düşündü ve bana zorluk çıkarmadı. Şimdi evli olduğumuz zamankinden daha iyi geçiniyoruz. En azından biraz medeni olmaya başladı çok şükür. Bunun dışında, kreş arayışlarıma devam ediyorum, iş başvuruları yapıyorum ve de yeni hayata alışmaya çalışıyorum. Bazen tek başına zor oluyor ama sonra Ayvalık'ta da farklı değildi durumum diyorum. En azından şimdi huzurum var :)

Benden haberler bunlar kızlar. Hepinizi tek tek öpüyorum ama en çok miniklerinizi öpüyorum canlarım. Yarın da uğramaya çalışacağım. Hepinize iyi geceler :71:
canım filizim zorda olsa bı kararı vermek ve uygulamak en zoru ama huzur istiyorsan sart yoksa bı cok insan bu cendereden kurtulmayı istediği halde yinede alışkanlıkta mutsuz huzursuz sürdürüyor evliliğini
sen cok güçlü bı kadınsın ruzgar cok sanslı senin gibi bi annesi olduğu için eşinin sonunda anlayışlı olup
en azından bu son durumda daha anlayışlı davranmasına sevindim bundan sonra goruşsek ya çok özledim o günlerimizi deli gibi muhabbet ederdik kendine ii bak gülçincimde gelmiyor pek artık buraları bayağı ıssız :58:

canımcım ben bu mesajına cvp yazarken aynı zamanda bebiğininde cinsiyetini öğrendim demek şimdi kızın geliyor 41 kere maşallah yusufu krese vermişsin oda cok iyi bence günde bi kaç saat işlerini halletmek için fırsat olmalı insanı bi yardımcıdansa sosyalleşebileceği oyun oynayabileceği yaşıtlarıyla zaman gecırebileceği bir yer daha iyi tabi vallahi ikinciiçin çok kararsızım bunda kayınvalidemle beraber yasadığım ve annemde yan sokakta yasadığı halde cok sıkıntılar cektim babasıda sağolsun cocukla ilgilenmenin gercekte annenın ışı olduğunu duşnen bir tip o yüzden ikinci cocuk benı cokertır heralde ama alp için isterim dorusu bide ilkinde heyecandan analamadığım tadını cıkartamadığım hamilelik lohusalık bebeğin küçük olduğu zamanlar bunların tadını cıkarmak isterdim ama bakalım kısmet sen kendine yusufa ve bebişine iyi bak olur mu

Canim ilkinde hakikaten heyecan ve acaba birsey olacakmi korkusuyla gecen zaman icinde bircok guzel duyguyu kaciriyoruz aslinda bencede. Cok iyi hatirliyorum Yusuf erken dogmustu ve ben o dogduktan sonra hamileligi cok ozledim, hamileleri kiskandim resmen:)) Simdi zaman hemen gecsin hemen buyusun dogsun demiyorum artik, icinde bulundugum zamanin keyfini cikarmaya calisiyorum. Eger baba yardimci olmazsa tabiki cok zor olur. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ama ikisi bir arada buyuyup cikarlar bence buda guzel olur.
Yusufu kresden almaya karar verdik cunku basladigindan beridir her hafta enfeksiyon kapti. Hala hasta su an. Artik esimin annesi gelicek insaAllah yardima.
Canim Alp'i op benim icin. InsaAllah hayirlisi ile darisi senin basina olsun diyelim. Allah yardim eder ins. Senide opuyorum canimcim, Allaha emanet olun...

Nasıl özlemişim burayı.....
Yıllardır görmediğin can dostunu bir anda karşında görür mutlu olursun ya içinde tarifi imkansız bir sevinç olur öyle oldu ilk anda sayfalara bakışım ve devamında gözlerim dolarak içim burkuldu...

Neler paylaşılmadıki bu sayfalarda neler konuşulmadı neler yaşanmadıki

Hepiniz iyiki varsınız kızlar iyiki sizleri tanımışım.
Eskisi kadar sayfalar hızlı akmasada arada bir uğramanız bile yetiyor artık ne yapalım.....

Yıllardır görmediğin can dostunu bir anda karşında görür mutlu olursun ya içinde tarifi imkansız bir sevinç olur öyle oldu ilk anda sayfalara bakışım ve devamında gözlerim dolarak içim burkuldu...

Eskisi kadar sayfalar hızlı akmasada arada bir uğramanız bile yetiyor artık ne yapalım.....

:) ben sabahtan beri eski sayfalarda dolanıyorum ne kadar çabuk geçmiş zaman vaay be... çocuklar büyüyo dertleriyle beraber.. artık fırsat bulamıyorum bende.... neler yaşandı dimiiii hamiş kalmayı beklediğimiz günler geldi geçti ikincilere başladık.. :) ben değil şüphelenmeyinn..

menzil gülüüm oy senin tızınııı yesinler.. maşallahh.. ne kadar sevindim bir oğluşun bi kızın oluyooo... allah her isteyene nasip etsin.. yusuf paşa abi olacak..:nazar:

:) ben sabahtan beri eski sayfalarda dolanıyorum ne kadar çabuk geçmiş zaman vaay be... çocuklar büyüyo dertleriyle beraber.. artık fırsat bulamıyorum bende.... neler yaşandı dimiiii hamiş kalmayı beklediğimiz günler geldi geçti ikincilere başladık.. :) ben değil şüphelenmeyinn..

menzil gülüüm oy senin tızınııı yesinler.. maşallahh.. ne kadar sevindim bir oğluşun bi kızın oluyooo... allah her isteyene nasip etsin.. yusuf paşa abi olacak..:nazar:

Tesekkurler canim amin... Ya buyumuste abi olucakmis:)) Sen nasilsin, kizin nasil?

Tesekkurler canim amin... Ya buyumuste abi olucakmis:)) Sen nasilsin, kizin nasil?

çok şükür balım iyi diyelim iyi olalım... bu kış hastalıklarla uğraştık :( ben sude dünde eşim.... yüksek ateşten hastanedeydik gece gece.. çok şükür bugün iyi.. çalışırken bide bebek zor oluyomuş cidden. eve gidiyorum yemekti bulaşıktı vs. yavrumla çok vakit geçiremiyorum; bu yüzden iyi vakit geçirmeye çalışıyorum..bu yüzden tatil günlerini bekliyorum haziranda bi antalyaya gidicem kısmet olursa bi gelsede gitsek yavrumla oynasam doya doya... böyle geçiyo işte balım..

Canim ilkinde hakikaten heyecan ve acaba birsey olacakmi korkusuyla gecen zaman icinde bircok guzel duyguyu kaciriyoruz aslinda bencede. Cok iyi hatirliyorum Yusuf erken dogmustu ve ben o dogduktan sonra hamileligi cok ozledim, hamileleri kiskandim resmen:)) Simdi zaman hemen gecsin hemen buyusun dogsun demiyorum artik, icinde bulundugum zamanin keyfini cikarmaya calisiyorum. Eger baba yardimci olmazsa tabiki cok zor olur. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ama ikisi bir arada buyuyup cikarlar bence buda guzel olur.
Yusufu kresden almaya karar verdik cunku basladigindan beridir her hafta enfeksiyon kapti. Hala hasta su an. Artik esimin annesi gelicek insaAllah yardima.
Canim Alp'i op benim icin. InsaAllah hayirlisi ile darisi senin basina olsun diyelim. Allah yardim eder ins. Senide opuyorum canimcim, Allaha emanet olun...
cok gecmişolsun canım benim cocuklar ev ortamından okula gecince birden cok fazla mikropla karşılaşıolar yusufta küçük daha hamilelikle ilgili solediklerine ole katılıorumkı bende sımdı hamile gorunce gorunce özeniyorum vallahı bebeğin heyecanıyla ilkinden bi şey anlamıyor insan ama kısmet olurda ıkıncı olursa sozverrdım kendime her anın tadını cıkarcam optum alpi senın yerine sende yusufu op kokla benim için

irir
ne kadar güzel soledın gulçın cogumuz birbirimzi hiç görmemiş olsakta ne guzel dost olmuşuz bu kadar zaman sonra bıle aynı yakınlığı koruyabiliyor insan ne guzel gercekten belki en yakınımızdakilerle paylasamadığımız seyleri paylastık burda eskisi kadar sık olmasada bırbırımızden haber alıyoruz ya yeter :) faceten gorusuyoruz dedin ama ben seni nasıl bulcam facete bılemedım bana bı ozel msj atarsan sevinirim canım cereni öp sende benden

yasemin senin ikinci haberını de alabiliriz artık sanırsam sen bayağı buyuttun heralde :) saka saka
eski sayfalara bende gırıp cıkıyorum ne fırlamalıklar neler neler kutlamalar bıle yapmışız dimi o kadar yoğun olmasada yınede görüşmeye calışıyoruz işte ben en firarilerden biriyim mesela ama net yoktu evde yoksa herkes tek tek aklımdaydı

Back
X