Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hayırlı günler öncelikle topiğe baya uğrayan olmuş neşem büyütmüş paşayı maşallah menzilimde ikinciye hamileymiş hayırlı uğurlu olsun
arifem seninde iyi olduğunu okudum rabbim dahada iyi etsin.... gülçin fatoş filiz abla yasemin neşe menzilgülü daha ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi kocaman öpüyorum

ben çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım çünkü 6 aylıkken bırakmakla 2 yaşında bırakmak bir olmuyomuş
kızımın sert tepkileri oldu dr umuz uzun sürebilir dediii yemiyo içmi,yo bide üstüne kusuyodu dr psikolojik dedi bana hiç yüz vermiyodu eşimle ortak karar aldık hiçbişeyin kızımdan öte olamayacağını çıkmam gerektiğini düşündük şimdi ise kızım hiç bişey olmamış gibi normale döndüüüü yani analı kızlı yola devam edicez buna çok mutluyum tabi ama yanı sırada iş açısından burukluk var ...benden haberler bu kadar :16: :16: :16: :16:

yasemin senin ikinci haberını de alabiliriz artık sanırsam sen bayağı buyuttun heralde :) saka saka
eski sayfalara bende gırıp cıkıyorum ne fırlamalıklar neler neler kutlamalar bıle yapmışız dimi o kadar yoğun olmasada yınede görüşmeye calışıyoruz işte ben en firarilerden biriyim mesela ama net yoktu evde yoksa herkes tek tek aklımdaydı

aman balım şaka olarak kalsın.... :45: zor valla... benimde taşındım sonra tekrar taşındım:52: net yoktu net olduğunda da boş vaktim yoktu... hamişken böyle düşünmüyordum ama şimdi bide sude melis büyüdü sürekli oyun istiyor. ancak iş yerinde fırsat bulursam bakıyorum geçmişi okuyorum özlüyorum....:59:

hayırlı günler öncelikle topiğe baya uğrayan olmuş neşem büyütmüş paşayı maşallah menzilimde ikinciye hamileymiş hayırlı uğurlu olsun
arifem seninde iyi olduğunu okudum rabbim dahada iyi etsin.... gülçin fatoş filiz abla yasemin neşe menzilgülü daha ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi kocaman öpüyorum

ben çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım çünkü 6 aylıkken bırakmakla 2 yaşında bırakmak bir olmuyomuş
kızımın sert tepkileri oldu dr umuz uzun sürebilir dediii yemiyo içmi,yo bide üstüne kusuyodu dr psikolojik dedi bana hiç yüz vermiyodu eşimle ortak karar aldık hiçbişeyin kızımdan öte olamayacağını çıkmam gerektiğini düşündük şimdi ise kızım hiç bişey olmamış gibi normale döndüüüü yani analı kızlı yola devam edicez buna çok mutluyum tabi ama yanı sırada iş açısından burukluk var ...benden haberler bu kadar :16: :16: :16: :16:

canım hakkında hayırlısı olsun.. sonuçta kızından önemli değil.. (durumun varsa) valla Allaha şükür benimki dedeye aşık... sendromunu dedesiyle atlatıyo.. ki hafta içi de beni istemediği trip yaptığıda oluyor. ama napıyım en azında borcum bitene kadar çalışmak zorundayım.. allaha şükür normale de dönmüş... :nazar:

...................................................

Son düzenleme:
canım hakkında hayırlısı olsun.. sonuçta kızından önemli değil.. (durumun varsa) valla Allaha şükür benimki dedeye aşık... sendromunu dedesiyle atlatıyo.. ki hafta içi de beni istemediği trip yaptığıda oluyor. ama napıyım en azında borcum bitene kadar çalışmak zorundayım.. allaha şükür normale de dönmüş... :nazar:

saol bitanem iyi dileklerin için ... hayırlısı neyse o olsun .. duruma gelince hangimizin gelecek için yani evlatlarımız için paraya ihtiyacı yokki var tabi bunu inkar edemem

ama benim kazandığım birikim oluyodu olmayıversinnn

şükür kendi evim eşimin maaşıda yetiyo tamamen ben kızım adına birikim yapıyodum şimdilik onu ertelemiş oldum şükür bugünümüzee
tabi eşiminde bana bu konuda destek olmasıı beni daha çok yüreklendirdi sendromumu bu şekilde kolay aatlatıyorum canım benim dünya tatlısı kızçeni çok öp benim için.. :16:

anılarım canlandı burayı görünce ...
ne tatlı bi heyacandır buu
rabbim kuzularınızı size bağişlasın iş.
seneye bu zamanlar tini mini olacaklar
miss kokulu kuzucuklar

canıım nasılsın demek ayrıldın işinden hayırlısı olsun bebişle için herseye değer benimde imkanım olsa düşünebilirdim ama imkansız zaten erken bıraktığım için bir sıkıntı yaşamadım evdende cıkmaım babaanne bize geldi rahattım yani ama annenın büyütmesi gibi hiç biri olmaz tadını cıkar kızının op onu benım ıcın

aman balım şaka olarak kalsın.... :45: zor valla... benimde taşındım sonra tekrar taşındım:52: net yoktu net olduğunda da boş vaktim yoktu... hamişken böyle düşünmüyordum ama şimdi bide sude melis büyüdü sürekli oyun istiyor. ancak iş yerinde fırsat bulursam bakıyorum geçmişi okuyorum özlüyorum....:59:
tamam tamam sakaydı zaten Allah isteyene versin bende ikinciyi şimdilik düşünmüyorum cocuklar tam oyun cağında sureklı eglence istiyorlar zaten napalım iyi olsunlar seve seve oynarız kendine ii bak ufaklığı op benım ıcın

Kızlarrrr dokuz ay boyunca benimle burada gün gün herşeyi paylaştınız. Şimdi kimi geliyor kimi gelmiyor bazısı unuttu bile burayı ama olsun.
Hepinizin bende ayrı yeri vardır ve özelsinizdir.
Canlarım kuzucuk doğalı bu gün tam 2 yıl oldu.... 2 yaşına girdi cerenim bu gün
Darısı tüm bekleyenlerin vede isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah....
Öpüyoruz sizi mucxxxxxxx.....

Yine uzun bir ara verdim ama ne zaman gelsem kimse olmuyordu, ben de bir iki satır yazıp çıkıyordum. Çok şükür hayatımızı yoluna soktuk Rüzgar'ımla. Ben eski okulumda işe başlayacağım Eylül'de. Rüzgar'a da güzel bir kreş buldum, Ağustos ayında günde 3 saatle başlayıp Eylül'de tam güne döneceğiz. Umarım alışır ve uyum sağlar. Yoksa ne yaparım bilmiyorum. Pazartesi Ayvalık'a gidiyoruz Rüzgar'la :18: kardeşim de bizimle birlikte geliyor. Malum halalarını ve babaannesini görüp babasıyla vakit geçirmesi gerek. Ayaklarım geri geri gidiyor ama mecburum bunu yapmaya :59: Neyse umarım çabucak geçer bir hafta. Benden haberler bunlar kızlar, şimdi aşağıda sizlere laf yetiştireyim biraz :)

Cok tesekkur ederim Filiz ablacigim. Amin... Allahim sanada her isinde kolaylar versin. Ruzgari anlatmissinda, bizimkide ayni seninki gibi. Butun gun imkani yok birsey yapmama izin vermiyor. Eger yapmaya devam edersem kiziyor beni cekistiriyor dahada olmazsa birseyleri bir yerlere vuruyor, dokuyor, asabilesiyordu. Bizde krese verdik. Kendi kendine yetmeyi ogrensin, arkadaslar edinip, oynasin diye. Ikimiz icinde cok iyi oldu. Ben o gelene kadar islerimi hallediyorum, oda butun gun ilgisiz kalmamis oluyor. InsaAllah sende iyi bir kres bulabilirsin. Senide Ruzgarida opuyorum. Allaha emanet olun...
Canım benim, sağolasın. Allah hepimize kolaylık versin :) Evet bir tane içime sinen bir kreş buldum, inşallah iyi olur. Sen nasılsın? Seni ve oğluşunu çok öpüyorum canım :)
canım filizim zorda olsa bı kararı vermek ve uygulamak en zoru ama huzur istiyorsan sart yoksa bı cok insan bu cendereden kurtulmayı istediği halde yinede alışkanlıkta mutsuz huzursuz sürdürüyor evliliğini
sen cok güçlü bı kadınsın ruzgar cok sanslı senin gibi bi annesi olduğu için eşinin sonunda anlayışlı olup
en azından bu son durumda daha anlayışlı davranmasına sevindim bundan sonra goruşsek ya çok özledim o günlerimizi deli gibi muhabbet ederdik kendine ii bak gülçincimde gelmiyor pek artık buraları bayağı ıssız :58:
evet hayatım, en kötüsü kararsızlık dönemiydi zaten ama bir kere karar verince insan rahatlıyor...
evet ya, eskiden ne kadar güzeldi, sohbetlerimiz, şakalaşmalarımız... yine o günlere dönebilsek diyorum ama gün içinde benim minik canavarım mümkün değil bilgisayar başına geçirtmiyor beni, hatta gazete bile okumaya kalksam, o gazeteyi alıp kapatıyor ve "dittiiiii" yani bitti diyor :) zaten ne zaman bir işe başlasam direkt olarak "ditttiiii" diyerek bana psikolojik baskı uyguluyor :) ben yine arada sırada uğrayıp bakacağım buralara :) çok öpüyorum seni ve kuzumu :)
Nasıl özlemişim burayı.....
Yıllardır görmediğin can dostunu bir anda karşında görür mutlu olursun ya içinde tarifi imkansız bir sevinç olur öyle oldu ilk anda sayfalara bakışım ve devamında gözlerim dolarak içim burkuldu...

Neler paylaşılmadıki bu sayfalarda neler konuşulmadı neler yaşanmadıki

Hepiniz iyiki varsınız kızlar iyiki sizleri tanımışım.
Eskisi kadar sayfalar hızlı akmasada arada bir uğramanız bile yetiyor artık ne yapalım.....
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm... sen de iyi ki varsın güzelim, iyi ki tanımışız seni :)

ben de seni öpüyorum güzelim :)

işinden ayrılmana üzüldüm güzelim, çalışmaya alışan birinin işini bırakması çok zor ama kuzucuğun sana daha çok ihtiyacı var anlaşılan :)umarım Rüzgar'la böyle bir problem yaşamam, çünkü ben her şartta çalışmak zorundayım, başka şansım yok maalesef :( neyse biraz daha büyüsün kuzucuk yine işe geri dönersin canım :)
Kızlarrrr dokuz ay boyunca benimle burada gün gün herşeyi paylaştınız. Şimdi kimi geliyor kimi gelmiyor bazısı unuttu bile burayı ama olsun.
Hepinizin bende ayrı yeri vardır ve özelsinizdir.
Canlarım kuzucuk doğalı bu gün tam 2 yıl oldu.... 2 yaşına girdi cerenim bu gün
Darısı tüm bekleyenlerin vede isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah....
Öpüyoruz sizi mucxxxxxxx.....
canııııııııııımmmmmm... tekrar tekrar kutluyorum... ne çabuk geçti zaman değil mi? neleeeeeer neler yaşandı, ş,mdi geriye dönüp bakıyorumda aslında kısacık bir zamana neler sığdırmışız diyorum... sağlık ve mutluluk dolu nice nice yaşlar diliyorum canım :) kuzumu da öpüyorum :)

gülçiiiiinnnnn, filiz ablaaaaaaaaaaaaaa, nuuurrrrr, arifeeeeee, burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrr sohbetinizi çok özledim içimizin kaynadığı hergün buluştuğumuzu günlerimizi çok özledim... öpüyorum sizi

hepinize kocaman merhabalar .. herkes iyidir umarım . ben hamd olsun iyiyim diyim bariii... biraz kötü günler geçirdim ama kötününde iyisi diyip hamd olsun diyim kızım rota mikrobunu bi şekilde kaptı ve 8 tane serum yedi hastanede geçirdiğimiz süre zarfında serumun iğnesini çıkarmasın diye babası ile ben öldük bittik diyebilirim şükür çok iyi şuan...
aşısını vurdurduğumuz için hafif atlattık 4 gün değil 15 gün yatan bebekler oluyomuş...onun haricinde tek sıkıntım kızımın boğaz bölgesi hassas 2 ayda bir boğaz enfeksiyonu kapıyo dr anneye çekmiş hemen faranjit oluyo dedi onun dışında ben gayet iyiyim kızımla tüm günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum çok hareketli bir bebek sadece yemek yerken oturuyo ....

canım arkadaşlarım sizler nasılsınız :16:

özgem özgem

bende çok özledim o günleri ama herkes hayat telaşında buralar unutuldu bile bebeğim yaaa baksana aylardır bir sayfa bile ilerlemedi eskide kaldı o günler :):):) Neyseki bizler farklı şekillerde hala görüşebiliyoruz :):):)

Aynurum canım

çok çok çok büyüüüüüüüüüükkkkkkkkk geçmiş olsun tatlım yaaa çok kötü olmuş buuuu allahım korusun meleklerimizi şimdi nasıl cemremiz iyimi bari rabbim bir daha yaşatmasın allahım hastanelere düşürüpte derman aratmasın....
Arada sırada gel yaz canım iyice koptu buralar zaten :(

gülçiiiiinnnnn, filiz ablaaaaaaaaaaaaaa, nuuurrrrr, arifeeeeee, burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrr sohbetinizi çok özledim içimizin kaynadığı hergün buluştuğumuzu günlerimizi çok özledim... öpüyorum sizi
oooo özgecim nasılsın hoşgeldin bende çok özlüyorum hemde çok :43: ama artık kimseler yok tatlım neyse sağlık olsun
hepinize kocaman merhabalar .. herkes iyidir umarım . ben hamd olsun iyiyim diyim bariii... biraz kötü günler geçirdim ama kötününde iyisi diyip hamd olsun diyim kızım rota mikrobunu bi şekilde kaptı ve 8 tane serum yedi hastanede geçirdiğimiz süre zarfında serumun iğnesini çıkarmasın diye babası ile ben öldük bittik diyebilirim şükür çok iyi şuan...
aşısını vurdurduğumuz için hafif atlattık 4 gün değil 15 gün yatan bebekler oluyomuş...onun haricinde tek sıkıntım kızımın boğaz bölgesi hassas 2 ayda bir boğaz enfeksiyonu kapıyo dr anneye çekmiş hemen faranjit oluyo dedi onun dışında ben gayet iyiyim kızımla tüm günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum çok hareketli bir bebek sadece yemek yerken oturuyo ....

canım arkadaşlarım sizler nasılsınız :16:
merhaba aynurcum nasılsın canım çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin inşallah şimdi nasıl cemre keyfi yerinde değilmi
ben iyiyim şükür yeniedn tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı
özgem özgem

bende çok özledim o günleri ama herkes hayat telaşında buralar unutuldu bile bebeğim yaaa baksana aylardır bir sayfa bile ilerlemedi eskide kaldı o günler :):):) Neyseki bizler farklı şekillerde hala görüşebiliyoruz :):):)

Aynurum canım

çok çok çok büyüüüüüüüüüükkkkkkkkk geçmiş olsun tatlım yaaa çok kötü olmuş buuuu allahım korusun meleklerimizi şimdi nasıl cemremiz iyimi bari rabbim bir daha yaşatmasın allahım hastanelere düşürüpte derman aratmasın....
Arada sırada gel yaz canım iyice koptu buralar zaten :(

gülçinim canımmm benim nasılsın bitanem ceren nasıl

gülçinim canımmm benim nasılsın bitanem ceren nasıl

Tertemiz kalpli melek arkadaşım benim nasılsın birtanemmmmmmmmmm çok özledim hepinizi ben ama yaaaaaaaaaaaa
Ben iyiyim canım şükür bir yaramazlık yok cerende maşallah bomba bildiğin gibi işte
Sende ne var ne yok ne tedavisine başlayacaksın?

kızlar sizleri çok özlüyorum eski günlere çooooooook hasret kaldık hayat meşgalesi yüzünden
cemrem iyi çok şükür dr umuz atlattı daha kolay kolay bu mikrobu almaz dedi bağışıklık oluştu dedi şükürler olsun bomba gibi kızım

canım arkadaşlarımarifem hakkında hayırlı olsun rabbim o güzel yüreğini ödüllendirsin bi yavruyla inşallah

gülçinim sen ve ceren nasılsınız, kızım iii çok şükür

canlaımm benimm nasılsınız? biz cok şükür iyiyiz.. burayı görünce cok düygulandım:43: HEPİNİZİ COK ÖPÜYORUMMM

çok sık bakıyorum ama kimsecikler yok.aratıyorum herkes bir yerlerde ama şükür kü en azından herkes iyi........allahıma emanetsiniz....

Aaahhhhhh aahhhhhhhhhhh nasıl özlemişim bu sayfayı
ve bu sayfa sakinleriniiiiiiiiii
herkes nasıl da dağıldı bir yerlereeeeee
hadi gelin yine toplaşalımmmm kızlarrrrrrrrrrr :5: :5: :5:

Back
X