Yine uzun bir ara verdim ama ne zaman gelsem kimse olmuyordu, ben de bir iki satır yazıp çıkıyordum. Çok şükür hayatımızı yoluna soktuk Rüzgar'ımla. Ben eski okulumda işe başlayacağım Eylül'de. Rüzgar'a da güzel bir kreş buldum, Ağustos ayında günde 3 saatle başlayıp Eylül'de tam güne döneceğiz. Umarım alışır ve uyum sağlar. Yoksa ne yaparım bilmiyorum. Pazartesi Ayvalık'a gidiyoruz Rüzgar'la :18: kardeşim de bizimle birlikte geliyor. Malum halalarını ve babaannesini görüp babasıyla vakit geçirmesi gerek. Ayaklarım geri geri gidiyor ama mecburum bunu yapmaya

Neyse umarım çabucak geçer bir hafta. Benden haberler bunlar kızlar, şimdi aşağıda sizlere laf yetiştireyim biraz :)
Cok tesekkur ederim Filiz ablacigim. Amin... Allahim sanada her isinde kolaylar versin. Ruzgari anlatmissinda, bizimkide ayni seninki gibi. Butun gun imkani yok birsey yapmama izin vermiyor. Eger yapmaya devam edersem kiziyor beni cekistiriyor dahada olmazsa birseyleri bir yerlere vuruyor, dokuyor, asabilesiyordu. Bizde krese verdik. Kendi kendine yetmeyi ogrensin, arkadaslar edinip, oynasin diye. Ikimiz icinde cok iyi oldu. Ben o gelene kadar islerimi hallediyorum, oda butun gun ilgisiz kalmamis oluyor. InsaAllah sende iyi bir kres bulabilirsin. Senide Ruzgarida opuyorum. Allaha emanet olun...
Canım benim, sağolasın. Allah hepimize kolaylık versin :) Evet bir tane içime sinen bir kreş buldum, inşallah iyi olur. Sen nasılsın? Seni ve oğluşunu çok öpüyorum canım :)
canım filizim zorda olsa bı kararı vermek ve uygulamak en zoru ama huzur istiyorsan sart yoksa bı cok insan bu cendereden kurtulmayı istediği halde yinede alışkanlıkta mutsuz huzursuz sürdürüyor evliliğini
sen cok güçlü bı kadınsın ruzgar cok sanslı senin gibi bi annesi olduğu için eşinin sonunda anlayışlı olup
en azından bu son durumda daha anlayışlı davranmasına sevindim bundan sonra goruşsek ya çok özledim o günlerimizi deli gibi muhabbet ederdik kendine ii bak gülçincimde gelmiyor pek artık buraları bayağı ıssız
evet hayatım, en kötüsü kararsızlık dönemiydi zaten ama bir kere karar verince insan rahatlıyor...
evet ya, eskiden ne kadar güzeldi, sohbetlerimiz, şakalaşmalarımız... yine o günlere dönebilsek diyorum ama gün içinde benim minik canavarım mümkün değil bilgisayar başına geçirtmiyor beni, hatta gazete bile okumaya kalksam, o gazeteyi alıp kapatıyor ve "dittiiiii" yani bitti diyor :) zaten ne zaman bir işe başlasam direkt olarak "ditttiiii" diyerek bana psikolojik baskı uyguluyor :) ben yine arada sırada uğrayıp bakacağım buralara :) çok öpüyorum seni ve kuzumu :)
Nasıl özlemişim burayı.....
Yıllardır görmediğin can dostunu bir anda karşında görür mutlu olursun ya içinde tarifi imkansız bir sevinç olur öyle oldu ilk anda sayfalara bakışım ve devamında gözlerim dolarak içim burkuldu...
Neler paylaşılmadıki bu sayfalarda neler konuşulmadı neler yaşanmadıki
Hepiniz iyiki varsınız kızlar iyiki sizleri tanımışım.
Eskisi kadar sayfalar hızlı akmasada arada bir uğramanız bile yetiyor artık ne yapalım.....
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm... sen de iyi ki varsın güzelim, iyi ki tanımışız seni :)
hayırlı günler öncelikle topiğe baya uğrayan olmuş neşem büyütmüş paşayı maşallah menzilimde ikinciye hamileymiş hayırlı uğurlu olsun
arifem seninde iyi olduğunu okudum rabbim dahada iyi etsin.... gülçin fatoş filiz abla yasemin neşe menzilgülü daha ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi kocaman öpüyorum
ben çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım çünkü 6 aylıkken bırakmakla 2 yaşında bırakmak bir olmuyomuş
kızımın sert tepkileri oldu dr umuz uzun sürebilir dediii yemiyo içmi,yo bide üstüne kusuyodu dr psikolojik dedi bana hiç yüz vermiyodu eşimle ortak karar aldık hiçbişeyin kızımdan öte olamayacağını çıkmam gerektiğini düşündük şimdi ise kızım hiç bişey olmamış gibi normale döndüüüü yani analı kızlı yola devam edicez buna çok mutluyum tabi ama yanı sırada iş açısından burukluk var ...benden haberler bu kadar
ben de seni öpüyorum güzelim :)
işinden ayrılmana üzüldüm güzelim, çalışmaya alışan birinin işini bırakması çok zor ama kuzucuğun sana daha çok ihtiyacı var anlaşılan :)umarım Rüzgar'la böyle bir problem yaşamam, çünkü ben her şartta çalışmak zorundayım, başka şansım yok maalesef

neyse biraz daha büyüsün kuzucuk yine işe geri dönersin canım :)
Kızlarrrr dokuz ay boyunca benimle burada gün gün herşeyi paylaştınız. Şimdi kimi geliyor kimi gelmiyor bazısı unuttu bile burayı ama olsun.
Hepinizin bende ayrı yeri vardır ve özelsinizdir.
Canlarım kuzucuk doğalı bu gün tam 2 yıl oldu.... 2 yaşına girdi cerenim bu gün
Darısı tüm bekleyenlerin vede isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah....
Öpüyoruz sizi mucxxxxxxx.....
canııııııııııımmmmmm... tekrar tekrar kutluyorum... ne çabuk geçti zaman değil mi? neleeeeeer neler yaşandı, ş,mdi geriye dönüp bakıyorumda aslında kısacık bir zamana neler sığdırmışız diyorum... sağlık ve mutluluk dolu nice nice yaşlar diliyorum canım :) kuzumu da öpüyorum :)